|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
27.9.2009 21:12:29   
neboglasnica
Drage julije, počasi bom šla pod odejo ovčke štet. Sem kar malce utrujena, smo pekli za možev RD, se imeli fino, samo zvečer sme morala spet malce vpiti. Tole mojo pred-pubertetnico ornk daje. user posted image Ali pa je moja vrvica potrpljenja prekratka.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:13:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
27.9.2009 21:13:51   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Ti r scenarij pripravi in ga imej na toplem, ko bo čas bom pa že povedala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Staš: ja, prejle je zaspal z 39,5 C. Spi kar oblečen v majčko s kratkimi rokavi, hlačkami in nogavičkami. Skrbi me zaradi tega, ker noče piti. Še dobro, da dojim.

Vse pripravljeno... samo glavna igralka manjka. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 728
27.9.2009 21:14:04   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

zdaj pa gasa tuš in postla. ta križ me ubija nenormalno. sm ponoč komaj vstala in prišla do wc-ja, tako me je grablo. v prvi nosečnosti ni blo tak hudu. majuska ti si mela probleme s križom al se motim? kakšen nasvet kaj naj nardim kr me tako zagrabi na trenutke, da se premaknat ne morem? aljaža dvugujem minimalno, gibam se tud velik, mogoč sm še preveč na nogah čez dan, sam kaj naj?

hja pr meni je bilo včasih tako hudo, da sem lahko samo počivala ... ja, križ je res zelo obremenjen med nosečnostjo, tako da je res fajn čim manj dvigovat Aljaža. Morda bi lahko delala kakšna vaje, stretching? Morda bi ti ustrezalo plavanje?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:14:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 730
27.9.2009 21:14:35   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Drage julije, počasi bom šla pod odejo ovčke štet. Sem kar malce utrujena, smo pekli za možev RD, se imeli fino, samo zvečer sme morala spet malce vpiti. Tole mojo pred-pubertetnico ornk daje. user posted image Ali pa je moja vrvica potrpljenja prekratka.

Nočka,

user posted image

Lahko noč, naj bo dolga in mirna.

Iz tvojih ust v božja in otroška ušesa.

Neposredna povezava do sporočila: 731
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:16:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 732
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:21:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 733
27.9.2009 21:21:20   
Majuska
Sicer smo imeli pa zanimivo nedeljo. Dopoldne smo šli na sprehod in kavico, kar družno ... pa malo smo pošpegali na Mihaelov sejem, ki je bil ta vikend. Po kosilu smo se nekaj časa valjali po postelji in igrali, predvsem pa smejali - taki trenutki so ful lepi, ko smo skupaj in se režimo do amena user posted image Zvečer pa dvojni obiski - najprej sta prišla mladoporočenca po svoje fotke, nato še moja priča s familijo - njihov fantek je 7 tednov starejši od Aleksandra in sta se fanta prav luštno igrala, prav veselje ju je bilo gledat user posted image

In zdajle sem prisopihala iz kopeli ... še popeglam malo, potlej grem pa tudi jaz v posteljo. Jutri bo mali namreč pri moji mami v varstvu, zato moramo prej od doma - kot nalašč moram biti že ob 8h na eni seji ... brrr, me kar mine, ko samo pomislim user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:21:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 735
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:25:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 736
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:26:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 737
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:28:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 738
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:28:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 739
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:30:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 740
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:33:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 741
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:35:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 742
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:36:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 743
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:37:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 744
27.9.2009 21:38:28   
metuljcek321
Evening!

Naša raketa je bila danes tko simpatično razigrana, navihana, naspidirana, zgovorna, hodeča, leteča, da jo je blo veselje pogledat. Čez dan se je odločila, da sta 2 uri spanca dovolj, po kopanju zvečer pa tko komirnila, da sva komaj verjela.

Keanu Reeves je bil pa v Hitrosti tko zelo sexy ... yummy, yummy ... (čeprav film je bil pa tud še žblj-krat na TVuser posted image )

ksenči, lektoriram sicer ne, ker nisem slovenistka. Imam pa feeling za jezik, tko da me komot kaj povprašaš, pa SSKJ je tud one of my best friends - he, he. Uradno niti ne vem, kako je s tem - če bi sploh lahko lektorirala slovensko besedilo - če bi bilo po moje, bi ga sicer z veseljem, ne vem pa, če lahko formalno to naredim.

populis, ti naša sportašica - user posted image  user posted image  user posted image , mami. Si zgledna članica našega "fit yummy-mummy" klubauser posted image  Ampak malce pa imam na sumu Šmarno Goro, da gor zahajajo taki "modeli"user posted image :
user posted image

neboglasnica, bogi Staš - le kaj ga matra?

Bor-kolesar --> vidim, da mali uživa na bičikleti. Midva sva tud danes razmišljala, če čmo it z bajsiklom po Barju, pa potem turo preložili, ker princeska še vedno tu in tam kašlja ... ma, zihr je zihr.

mišice medeničnega dna - joj, kolk pa jaz pozabim to trenirat. Ko sem vas brala, sem pridno telovadila down under. So far so good. Bo treba kar kakšen opominek vklopit, ja. Sodelavka je šla na tisto operacijo, k je blo tko hudo/slabo - po tretjem otročku se stvari niso in niso izboljšale. Zdaj je v redu.

križ  - dio mio, mene je v petek zjutraj zagrabil heksenšus, danes zjutraj pa sem se zbudila s prelepo razbolelim križem. Boli me od lopatic navzgor na sredini. Kr neki, res. Upam, da mine ASAP. Ful nadležna reč. Bo moral možek konkretno zmasirat! Upam, da tudi ve pridete do free masaže.

Šmarna Gora fotkice - vau, kakšne korenine. Sem prejle gledala dokumentarec o Floridi (res fantastičen, moram posnet, da si ga ogledamo kdaj v šoli, ko bomo imeli nadomeščanje) - je pokazalo enega tipa, ki lovi aligatorje v močvirju Everglades, kjer so tudi mangrove, ki imajo vau, vau, vau korenine, kamor se lahko zapleteš ... anyway, tale ŠG je pa skoraj taka, majke miuser posted image  Pa Lara v polni/bojni kolesarski opremi - ulala, frajlica malauser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 745
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:39:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 746
27.9.2009 21:39:46   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ljubljančanke in okolišanke - a ste za kakšen popoldanski zmenek v Tivoliju za teden - se lahko na igralih dobimo, pa se malčki lahko malo znorijo, me pa malo načvekamo. Predlagam sredo ali četrtek 

Dobra ideja.

Meni bolj odgovarja četrtek - v sredo imam namreč promocijo za dr. & sem bizi, bizi.

Vreme bo pa zdržalo, a ne?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 747
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:40:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 748
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:44:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 749
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:44:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?