|
RE: Julijke 2008, 2. del 28.9.2009 11:02:37
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: flower Kje je pa naša rebeca? Tak malo se oglaša zadnje čase. o, kak lepo je prebrat, da te kdo pogreša. tnx. V bistvu se res manj oglašam, pa ne namerno....enostavno mi ne znese... Ok, malo sem tud padla v FB, priznam. Farma me je potegnila in pridno sadim ter obiram hehe. Našla sem tud eno kolegico, v bistvu je bila moja sošolka pol leta, potem pa se je prepisala drugam in sva se tiste pol leta res zaštekali. Imeli sva še stike par let, potem sva se pa nekje vmes izgubili in zdaj veliko čvekava preko msn. Tak sem vesela, da sem jo našla. Naša hiša bo tudi počasi dobila svojo podobo (beri fasado). Jupi! Kmalu bo, kmalu. Mislim, da je zdaj v 90 % že vse pripravljeno. Obiti morajo še del pod streho, napušč, pol pa barvna akcija. Bo kr rumeno-bela. Iz barv sva skor doktorirala, full bi imela rdeče sivo, ampak hočeva imet pa tud bele špalete okrog oken (ki so btw že tud narejene, samo pobarvat jih je treba, tak da nimava več izbire), ker imava sicer temno rjava okna. Pri kombinaciji rdeče-sivo pa nikakor ta bela ne bi šla zraven oz. bi full zasekala. Torej, barvna "študija" (beri: program na netu) je pokazala, da bi najbolje pasala rumeno-bela in tako tudi bo. Damn, kakšno delo bo to končano! Ja, naša dva pikeca sta navihančka. HB, zdrava sta. Je pa akcija 200/h čez cel dan. Osvojila sta tudi tek, tak da imam kr fajn trening Za vikend smo imeli na obisku 2 mesečno nečakinjo, pa seveda starše (brata in ženo) in smo se imeli res krasno. Malo sem podoživljala trenutke s tako malo štručko v roki in šele takrat vidla kako VELIKA sta pravzaprav že naša dva. Kako čas beži! Naslednji teden začnem delat!! Jutri grem po krstno svečo, za mojo krščenko. Ja, ponosna sem, da bom botrca. V petek greva po nov avto zame. Wiiiiiiiiiii!!!! Đizus, Hummer je čist too much za nas tukaj po naši "vasici", do mame pa do moje službe tak da bo kr lepo ostal družinski, v pravem pomenu besede...čakam na Citroen C3 Picasso. (to je ta, ki je letos prišel ven, men je tak lep). Drugač pa ni ne vem kaj, bo pa čist kul za mene in za maladva. Prostora ima dovolj za vse (beri za nas ogromni voziček), tak da bom gurala s tem. V petek pa častim. Eto, malo sem napisala kaj je dogajalo med tem časom, ko me ni bilo.......zdaj pa upam, da uspem malo bolj redno čekirat. Saj brala sem vas skoz... Ok, po moje me mate dost. hihi bejba... jaz sem pa mislila, da že imate novo fasado in da si šla nekega dne samo v trgovino in si se na poti domov izgubila, ker pač nisi več našla svoje hiše... čestitke za nov avto... kako je? p.s. KMETOVANJE NA FB... ni šans... se mi ne da... raje kak solitaire odpilam, rešim kak sudoku in to je to... kmetije se pa ne grem... opa, danes se začne kmetija slavnih... populis... se te bom ob priliki dotaknila, ko s sami vipovci po šmarni hodiš...
|
|
|