|
RE: Julijke 2008, 2. del 27.9.2009 11:29:56
|
|
|
|
3jeMi
|
helou, bejbe! sem malo poškilila semle in mi je tam zgoraj utripalo pisemce... hvala neboglasnica za skrb ... pa bom kar tule odgovorila, upam, da ne boš huda... mi smo včeraj prijadlali z dopusta... bolj takega ne pretirano sproščenega, ampak vsaj Lovru smo odmašili nosek... z namakanjem v morju in bazenu, pa se je kar odprlo... gospodič je pa: 1. že dva tedna veselo koraka naokoli, na morju je pa sploh užival v hoji, ker je bil lahko bos; 2. bemti pokaže svojo voljo, sredi Portoroža se nama je vrgel ob tla, ker mu nisem pustila, da oblečen odkoraka v morje ; 3. spogledovanje s puncami je zdaj št. 1; 4. komaj čakam, da se zaključi sezona sladoleda, ker že na daleč vriska, ko zagleda sladoled, potem pa fehtamo kornet, pa oči poje na gore sladoleda; 5. in ja, definitivno ne znamo več vsi 3je spat v isti sobi, mali se je zbujal 2x na noč in sem se naspala šele danes doma, ko smo spali od 20h do 7h brez bujenja... naš očka je pa... uhhh, v soboto je šel na urgenco, ker je imel kri v urinu (njega pa že sam pogled na kri čisto zmatra, sem mislila, da mi bo kar dol padel, ko mi je samo povedal kaj je), dobil AB in napotnico za polikliniko, smo pa vseeno šli na morje, potem pa začne, da je že boljše in da bo šel na polikliniko po dopustu, HB sta na obisk prišla moja dva in ga prepričala, da naj se ne heca in naj gre takoj na preiskave... je šel takoj v ponedeljek in so mu našli manjši tumor na mehurju ... bljak... nadaljevanje preiskav sledi prihodnji teden... takoj je imel razpoloženje čisto na psu, tudi Lovro mu ni mogel blizu, se je čisto zaprl vase tako, da sem ga v torek kar pustila v njegovi "lupini" in počakala, da se je sam prilezel ven... zdaj smo doma in je že bolje, itak se šele zdaj pogovarjava o tej stvari, ker se prej sploh ni dalo... ma, se mi zdi, da je kar takoj vrgel puško v koruzo... sem ga mislila kar užgat... pride iz Lj. in mu rečem, da sem malo pogooglala preko telefona in mu jasno začnem govorit čimveč pozitivnih stvari glede tega, on me pa prvo stvar vpraša: Kolikšna je pa umrljivost?... WTF ... no, skratka zdaj je že malo bolje, si je šel v soboto kupit i-phone in je že boljše volje ... ne vem, kdo je zdaj večji otrok, on ali Lovro... jaz... nič posebnega... kot rečeno, malo odpočila sem se šele danes, itak pa opravljam najbolj osovraženi del dopusta, pranje, sušenje, pranje, sušenje, žicanje škafa, da bi sam zložil in pospravil oprano... nič upam, da ste vse ok, deteta zdrava, čeprav vidim, da spet nekateri "kuhaj nekaj neužitnega"... sončki... brala vas bom pa upam, da v službi, čeprav vem, da imam inbox nabito poln samih brezveznih mailov ... ostala sem na 194. strani prejšnje teme...
|
|
|