|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
25.9.2009 22:03:46   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ja, v avtu res ne moreš nič pustiti - tukaj pri nas so pred vrtcem kradli, ker itak ko zjutraj v vrtec otroka pripelješ, vse skupaj v avtu pustiš.

Me prav zanima kako boš drug teden past nastavila - glej, da boš poročala!

Bivšemu sodelavcu so v avto vdrli na Žalah ... je rekel, da so ju z ženo najbrž opazovali, ker je ona nekam ornk pospravila torbico, pa so jo vseeno pobasali. Ne moreš verjet, kje vse prežijo tatovi user posted image

Jaz sem danes končno prebrala S. Sheldonam, njega pa res berem na eks user posted image jutri gremo k prijateljici na rojstni dan, Aleksandrov vrstnik namreč praznuje user posted image a je morda katera že bila na ranču Kaplica? Tam proti Polhovemu Gradcu?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 22:04:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 22:10:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 22:11:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 679
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 22:14:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 680
25.9.2009 22:30:39   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

ooo majuška! glih prav! Mi boš razložila sanje?

če bom znala user posted image kaj si sanjala?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 681
25.9.2009 22:32:34   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Majuska, ti razlagaš sanje? Uff, jaz sem mela prav ene tri krat more, nekaj časa nazaj....bi blo fajn malo več vedet o tem.

punce moje drage, ne me preveč za jezik lovit ... samo ene 2-3x sem tule poskušala približno ugotovit simboliko - težko je razlagati predvsem, če osebe ne poznaš ... tako da ne smeš preveč pričakovat user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 682
25.9.2009 22:32:43   
ksenci
jao, men je začela tud glava srbet ko samo beremuser posted image

sicer pa sem se jz tud preveč napokala-smo imeli obisk in spekli pice, zraven pa sem spila deci piva po dooolgem času se mi ga je zluštal, zdaj pa grem počasi v postlo kr imamo jutri otvoritev trgatve- to pr nas traja skor 14 dni, tako da bo veselo- no jz bom bol kuharca in varuška
nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 683
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 22:36:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 684
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 8:51:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 685
26.9.2009 9:56:36   
neboglasnica
Daaaaaaaaaaaaan!

Delovno smo, ni kaj. Vstali pa ob 4.30, tako da Almera - mene ne bo, ker me na soncu oči pečejo. Bom šla drugo leto s teboj lavfat. Če me boš čakala na vsakem km, user posted image user posted image .

Zimska: poslala....

pa pa, lasagna se ne bo spekla sama

Neposredna povezava do sporočila: 686
26.9.2009 10:35:02   
Majuska
'jutro,

al je že dober dan? user posted image No mi smo najprej vstali ob 6.45, za flaško, mali je nekaj časa še rogovilil, nato smo še malo spali, verjetno kakšno urico.

Fanta sta šla na sprehod, jaz vas postrežem, potlej grem pa hišo malce v red spravit. Popoldne gremo namreč ven.

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 687
26.9.2009 11:34:16   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

ooo majuška! glih prav! Mi boš razložila sanje?

lubica, ne vem kaj naj razložim, mi še nisi napisala sanj ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 688
26.9.2009 14:04:32   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Inigo - sem ravno gledala trase za ljubljanski maraton in za najino 10tko. Vse trase so namreč letos nove; 10ka je kar simpatična . gre direktno pred našim blokom - bosta dragi in Bor lahko glasno navijala

21ka je pa zoprna, saj je na koncu za pretečt skoraj 4 km čisto naravnost po Dunajski/Slovenski (ta del je bil do sedaj na štartu). A gre tvoj 21ko laufat?

je reku Marko ja, da so nove trase. veš mogoče, če so kaki vzponi na 10tki?

Neposredna povezava do sporočila: 689
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 17:37:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 17:39:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 691
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 19:35:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 692
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 19:42:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 693
26.9.2009 21:19:06   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

Almera, jaz imam tud čist mišice medeničnega dna v p... prej sploh nisem tega opazila, dokler nisem začela laufat. ko sem šla prvič, jao, jao, katastrofa. naslednjič sem šla pa kr z vložkom, kaj pa čem.... user posted image  no, in sem takoj klicala G in se prijavila na pregled. mi je reku, da sploh ni tako hudo, da je videl že dosti slabše, pa da ženske niso nič jamrale za inkontinenco. tako, da mi je dal naprej napotnico za laboratorij (ki po 1 mesecu še vedno čaka na polički...., drug teden ko bom konec M bom pa res šla). vglavnem, najprej mi bo dal pregledat urin, če nimam kakega vnetja, pa da se mi to zarad tega dogaja. drugače me pa čaka 10 terapij - neki elektrošokov, al kaj user posted image  aja, pa še keglove vaje ne izvajam pravilno, stiskam namreč zadnjične mišice, kr neki user posted image  se moram še to naučit.

vglavnem, upam, da bo pomagalo.

ker ko ne laufam, sploh nimam teh težav. je pa res fuuul zoprno, pa še tako mlade smo, pa res ne bomo nosile plenic, ane user posted image

oh jz tud s tem težaveuser posted image pa zdaj ko sm noseča pa sploh. mah če se že ful zasmejim moram pazit kr mi vide. to je tak grozn! sm že jz tud študirala da ne delam prav keglove vaje- no pa delam jih tud glih enkrat na tedn, kr se ne spomnem. a res pomagajo če prav delaš?

Neposredna povezava do sporočila: 694
   [Brisano sporočilo]
26.9.2009 21:25:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 695
26.9.2009 21:30:31   
ksenci
to si bom prav opomnik nardil, kr drgač se sploh ne spomnem. pa če vsaj 1x na dan za začetek je dost. pa da vidmo.

grem pod tuš pa v postlo, da se fajn naspim-upam!
nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 696
26.9.2009 21:55:16   
Majuska

Almera, jaz imam tud čist mišice medeničnega dna v p... prej sploh nisem tega opazila, dokler nisem začela laufat. ko sem šla prvič, jao, jao, katastrofa. naslednjič sem šla pa kr z vložkom, kaj pa čem.... user posted image  no, in sem takoj klicala G in se prijavila na pregled. mi je reku, da sploh ni tako hudo, da je videl že dosti slabše, pa da ženske niso nič jamrale za inkontinenco. tako, da mi je dal naprej napotnico za laboratorij (ki po 1 mesecu še vedno čaka na polički...., drug teden ko bom konec M bom pa res šla). vglavnem, najprej mi bo dal pregledat urin, če nimam kakega vnetja, pa da se mi to zarad tega dogaja. drugače me pa čaka 10 terapij - neki elektrošokov, al kaj user posted image  aja, pa še keglove vaje ne izvajam pravilno, stiskam namreč zadnjične mišice, kr neki user posted image  se moram še to naučit.

vglavnem, upam, da bo pomagalo.

ker ko ne laufam, sploh nimam teh težav. je pa res fuuul zoprno, pa še tako mlade smo, pa res ne bomo nosile plenic, ane user posted image

auroraa, enkrat mi je ena na hecen način razložila, kako naj se dela te vaje - no, sem si vsaj zapomnila. Pravi, da si moraš predstavljati, kot da po nožnici dviguješ in spuščaš dvigalo. Jaz sem jih med nosečnostjo kar pridno delala, zdaj pa samo včasih, ko se pač spomnim.

Sicer pa smo imeli lušten dan. Piknik pri kolegici je bil uspešen, bilo je veliko otrok, predvsem enoletnikov, tako da je imel Aleksander fuuul družbe user posted image nanoreli so se, torta je bila super, še zaspan ni utegnil biti.

Danes je oa ful zatišja tule, se mi zdi user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 697
27.9.2009 7:59:36   
Majuska
'morning ladies,

menda nisem spet zadnja in prva? To je prav čudno ... user posted image

Šibam s flaško ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 8:48:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
27.9.2009 8:50:34   
neboglasnica
je pa res fuuul zoprno, pa še tako mlade smo, pa res ne bomo nosile plenic, ane user posted image

Jaz nosim pleničke odkar pomnim,ker ves čas spuščam. Še niso pogruntali zakaj. Baje zaradi težav s križem.

Aja, pa dober dan... Staš je zakuhal in že spi novo jutranjo urico. Oči ga pa pazi in tudi spi user posted image . Jaz pa kot ponavadi, v akciji.

Imejte se in čim lepši dan vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?