|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 10:25:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: Julijke 2008, 2. del
27.9.2009 10:27:56   
Majuska
Naš Aleksander ima malce zabuhle oči in smo jih spirali s kamilicami. Zdi se mi, kot da malce pikasto okoli oči in isto sem opazila pri meni. Moža so včeraj oči ful pekle. Pojma nimam, kaj se dogaja user posted image

A slučajno obstaja kaka nadloga, ki se tako začne???

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 702
27.9.2009 10:29:53   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Naš Aleksander ima malce zabuhle oči in smo jih spirali s kamilicami. Zdi se mi, kot da malce pikasto okoli oči in isto sem opazila pri meni. Moža so včeraj oči ful pekle. Pojma nimam, kaj se dogaja user posted image

A slučajno obstaja kaka nadloga, ki se tako začne???

Jap, seneni nahod. Ravno sedajle nekaj cveti, imam enega fantka v šoli in je full zabuhel, rdeče oči...

Naš mali spi že drugo jutranjo rundo spanja? user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 703
27.9.2009 11:29:56   
3jeMi
helou, bejbe!

sem malo poškilila semle in mi je tam zgoraj utripalo pisemce... hvala neboglasnica za skrb user posted image user posted image ... pa bom kar tule odgovorila, upam, da ne boš huda...

mi smo včeraj prijadlali z dopusta... bolj takega ne pretirano sproščenega, ampak vsaj Lovru smo odmašili nosek... z namakanjem v morju in bazenu, pa se je kar odprlo... gospodič je pa: 1. že dva tedna veselo koraka naokoli, na morju je pa sploh užival v hoji, ker je bil lahko bos; 2. bemti pokaže svojo voljo, sredi Portoroža se nama je vrgel ob tla, ker mu nisem pustila, da oblečen odkoraka v morje user posted image ; 3. spogledovanje s puncami je zdaj št. 1; 4. komaj čakam, da se zaključi sezona sladoleda, ker že na daleč vriska, ko zagleda sladoled, potem pa fehtamo kornet, pa oči poje na gore sladoleda; 5. in ja, definitivno ne znamo več vsi 3je spat v isti sobi, mali se je zbujal 2x na noč in sem se naspala šele danes doma, ko smo spali od 20h do 7h brez bujenja...

naš očka je pa... uhhh, v soboto je šel na urgenco, ker je imel kri v urinu (njega pa že sam pogled na kri čisto zmatra, sem mislila, da mi bo kar dol padel, ko mi je samo povedal kaj je), dobil AB in napotnico za polikliniko, smo pa vseeno šli na morje, potem pa začne, da je že boljše in da bo šel na polikliniko po dopustu, HB sta na obisk prišla moja dva in ga prepričala, da naj se ne heca in naj gre takoj na preiskave... je šel takoj v ponedeljek in so mu našli manjši tumor na mehurju user posted image ... bljak... nadaljevanje preiskav sledi prihodnji teden... takoj je imel razpoloženje čisto na psu, tudi Lovro mu ni mogel blizu, se je čisto zaprl vase tako, da sem ga v torek kar pustila v njegovi "lupini" in počakala, da se je sam prilezel ven... zdaj smo doma in je že bolje, itak se šele zdaj pogovarjava o tej stvari, ker se prej sploh ni dalo... ma, se mi zdi, da je kar takoj vrgel puško v koruzo... sem ga mislila kar užgat... pride iz Lj. in mu rečem, da sem malo pogooglala preko telefona in mu jasno začnem govorit čimveč pozitivnih stvari glede tega, on me pa prvo stvar vpraša: Kolikšna je pa umrljivost?... WTF user posted image ... no, skratka zdaj je že malo bolje, si je šel v soboto kupit i-phone in je že boljše volje user posted image ... ne vem, kdo je zdaj večji otrok, on ali Lovro... user posted image

jaz... nič posebnega... kot rečeno, malo odpočila sem se šele danes, itak pa opravljam najbolj osovraženi del dopusta, pranje, sušenje, pranje, sušenje, žicanje škafa, da bi sam zložil in pospravil oprano... user posted image

nič upam, da ste vse ok, deteta zdrava, čeprav vidim, da spet nekateri "kuhaj nekaj neužitnega"... user posted image  sončki...

brala vas bom pa upam, da v službi, čeprav vem, da imam inbox nabito poln samih brezveznih mailov user posted image ... ostala sem na 194. strani prejšnje teme...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
27.9.2009 11:59:29   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Drage julijke, septembra bo vsak čas konec, me pa še nismo bile na bowlingu. Petek, 02.10. ali rajši med tednom? Malce se pofočkajte, da vem koliko stez rezervirat.

1. moja malenkost (ampak res nimam pojma o bowlingu)
2. Populis
3. Almera
4. Tims
5. Nanka
6. user posted image

Za tele vem, kaj pa ostale???

am am am am... a tole še kaj drži, al sem prepozna... z decom sem se že zmenila, z babico ne bo problemov... jaz bi tudi malo naokoli prišla... bi bil pa petek zame čisto ok... pa ni panike, če ne bom bowlingirala, samo, da vas vidim in grem malo ven... rabm rabm rabm... jaz neki rabm... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 705
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 12:10:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
27.9.2009 12:10:53   
3jeMi
user posted image user posted image  uf... je bil pa res napet zaključek 1. dela... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 707
27.9.2009 12:17:39   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

no, pa smo že na 2. delu... lepo nam gre.

da vam poročam zaključek našega tečkastega dneva... 16.30 je mali gledal atija kak se tušira, ko je pršu z laufanja, se pred banjo spotaknil in treščil v rob. kri v potokih, in gas v dežurno. od tam pa direktiva v Celje v bolnico. tam so nam ga na kirurgiji pregledali in ugotovili, da ima 3 po centimeret dolge ranice. dve od teh kar globoki, in razmajano zgornjo enko. smo mogli počakat 4 ure, ker ni bil tešč in ob 23.ih je sledila operacija. so ga uspavali, zašili rane in malo porihtali zobek. ni trajalo več kot pol ure in je že bil nazaj. potem so se pa začele bolečine, jok... kak jok je to... ne moreš si mislit. sm bla skor tolk boga kot mali, kr sm se skos drla zravn. so mu dali pol kr celo svečko voltarena in je potem v roku ure in pol zaspal. po viziti pa so naju spustili domov.
zdaj moramo počakat, da šiveki odpadejo potem pa nas čaka čeljustni kirurg in pridno obiskovanje zobozdravnika. upam, da mu bodo rešili zobek, da ne bo izpadel.

vrtec za nekaj časa tudi lahko pozabimo... mogoče katera ve kako je s tem: ker zdaj kar nekaj časa ne bo smel grizt... je možno, da bi dobival v vrtcu pasirano hrano?

o ti pišče malo... user posted image ...user posted image , da bo kmalu bolje...

... čakaj, bom brala dalje, upam, da je zdaj že bolje...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 708
27.9.2009 12:23:02   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Sem pa razmišljala v čem je problem, da Lan vedno dela zgago, ko smo na dopustu. Mogoče ker tam ne jemo vsi enako, kot doma.. ker doma lepo je, ko smo pa v hotelu pa je norišnica... pljuva, kaže da bi kruh, mu dam kruh, ga meče po tleh, hoče kaj ma ati, potem bi tisto kaj imam jaz na krožniku.. mu dam njegovo pljune ven, pašteto bi kar z žlico jedel.. ojej.. opažam, da hotel ni najbolj za nas. Tudi zaradi spanja. Ima tak rahel spanec, da ga vse zbudi: ko sem šla ponoči na wc, eni gostje so šli mimo sobe in so se na glas smejali, mali v jok..  tak da sma midva gledala do 21h tv na tiho, potem pa šla spat..

tudi mi nismo kaj dosti drugačni... sama se razmišljala, da bomo pač začeli hodit na take dopuste, da bo mali imel svojo sobo za spanje in obvezno kuhinjo, da mu skuham tisti njegov krompir in špinačo (btw... včeraj smo prišli domov in sem mu to skuhala, je zamazal, kot da že cel teden ne bi nič nič jedel user posted image ), take easy stvari in da ga ne matram preveč po restavracijah, ker samo afne gunca... user posted image

A se vam to dogaja, da imate prijatelje na FB, potem pa kar naenkrat niste več prijatelji. 3jemi.. ne vem a si me zbrisala? user posted image Pa ni to zdaj prvič... zdaj pa ne vem al me folk briše ali je kriv FB???

nisem... sem tudi sama čukasto pogledala, ko sem na novo dobila prošnjo, sem jo sicer preko mobija potrdila, potem pa tuhtala, če te že nimam... sem pa tudi sama že opazila, da lahko enega prijatelja karnaprej fehtaš za prijateljstvo user posted image , koga pa sploh ne moreš... jaz recimo nisem mogla 24julij dobit na FB...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 709
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 12:31:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
27.9.2009 12:32:03   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

A se vam to dogaja, da imate prijatelje na FB, potem pa kar naenkrat niste več prijatelji. 3jemi.. ne vem a si me zbrisala? user posted image Pa ni to zdaj prvič... zdaj pa ne vem al me folk briše ali je kriv FB???

3jeMi je menjala priimek, sedaj je M.N. (ta najpogostejši slovenski priimek)

vem, pa vseeno nisva več prijateljici. user posted image

a dej dej, veš da sva... user posted image ...

p.s. zdaj sva si pa z Zimsko "v žlahti" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ah, sem se spomnila, da se saga o menjavi dokumentov nadaljuje ta teden... user posted image ... bo NLB malo zaslužila, me prav zanima koliko me bodo obrali... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 711
27.9.2009 12:48:11   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Drage julijke, septembra bo vsak čas konec, me pa še nismo bile na bowlingu. Petek, 02.10. ali rajši med tednom? Malce se pofočkajte, da vem koliko stez rezervirat.

1. moja malenkost (ampak res nimam pojma o bowlingu)
2. Populis
3. Almera
4. Tims
5. Nanka
6. user posted image

Za tele vem, kaj pa ostale???

am am am am... a tole še kaj drži, al sem prepozna... z decom sem se že zmenila, z babico ne bo problemov... jaz bi tudi malo naokoli prišla... bi bil pa petek zame čisto ok... pa ni panike, če ne bom bowlingirala, samo, da vas vidim in grem malo ven... rabm rabm rabm... jaz neki rabm... user posted image

Ni panike, bejbi, imamo dve stezi rezervirani. Menda se bova končno spoznali user posted image . In super, da ste nazaj. Pa za možeka user posted image user posted image .

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 712
27.9.2009 12:53:39   
3jeMi
nič, dete je vstalo.. kosiloooooo...

... ostala na 8. strani... berem jutri... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 713
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 16:43:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
27.9.2009 17:11:56   
metuljcek321
Hej, punce!

Prekrasen sončen & topel vikend se počasi bliža koncu. Mi smo naspidirani, šibamo naokoli, naužili smo se sončnih žarkov. Včeraj sem imela delovno soboto, možek je bil na trgatvi, Anja doma v varstvu, popoldne sva šli pa do dveh prijateljic in njunih otročkov. Danes smo se potepali pri tašči in tašču, zdajle pa glih z doooooolgega sproščujočega barjanskega sprehoda, ki ni minil brez srečanj prijateljic vozičkaric.

Aja, pa tako luštno oblekico mi je danes kupil možek, da jo bom oblekla na promocijo v dr. znanosti v sredo - hura.

Last but not least: ksenči, hvala, hvala, hvala za pošiljko - what a nice surprise, res sem bila vesela pošte. In točno tako je, kot je rekla že hruškica: mami je pridna, Anja pa pobira sadove njenega dela ... hi, hi ... fine by me. Mimogredevrtekrompirjainsolatketerparadajzka: miss dancer majčka je včeraj doživela premiero - vsi so jo pohvaliliuser posted image

PS: tista štirka, ki sem jo konkretno videla zadnjič, je skrivnostno izginila ... namesto nje je menda ven prilezla spodnja trojka. No, bom še mal počakala, preden razglašamuser posted image

PPS: aha, uši imajo pa res dolg rok trajanja - tudi pri nas na šoli smo že imeli uzbuno in en krog te nadloge je že obredel otroke. Nadležno, indeed.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 715
27.9.2009 17:12:59   
metuljcek321
3jemi, WB, pa user posted image user posted image  za tvojega možeka! Upam, da bo vse ok. Lovro, vidim, je pravi kerlc - hi, hi.

Še za vse tiste, ki jih nekaj napada:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Have a great day, ladies! pa, pa

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 27.9.2009 17:15:27 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 716
27.9.2009 19:49:24   
ksenci

almera
- hvala da si me spomnla

3jemi- uh, to pa je bil šok! upam, da se možek kmal porihtauser posted image . je pa tipični moški, takoj vrže puško v kuruzouser posted image

metuljček
-malenkost, samo da si dobla. konc tedna se dobim z mentorjem, da pove al lahk dam lektororat! sm zadnjič ujela da ti tud lektororaš? ampak če boš slučajn za to pa bi želela da to plačam tak kot je. dost ma anja sadov tvojga dela, naj še ima mami neki od tegauser posted image

zdaj pa gasa tuš in postla. ta križ me ubija nenormalno. sm ponoč komaj vstala in prišla do wc-ja, tako me je grablo. v prvi nosečnosti ni blo tak hudu. majuska ti si mela probleme s križom al se motim? kakšen nasvet kaj naj nardim kr me tako zagrabi na trenutke, da se premaknat ne morem? aljaža dvugujem minimalno, gibam se tud velik, mogoč sm še preveč na nogah čez dan, sam kaj naj?

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 20:45:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 20:59:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 719
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:00:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 720
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:02:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 721
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:04:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 722
27.9.2009 21:09:10   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ti si pa pridna s ŠG; hčera od gospe, ki čuva tvojo Laro je šla včasih (zdaj ne vem) vsak dan gor, včasih tudi večkrat na dan

Da še enkrat povem kako je bilo z mano in ŠG. Pred poroko vsak dan - tako da se bo potrebno počasi na dekliščino pripraviti. user posted image

Staš: ja, prejle je zaspal z 39,5 C. Spi kar oblečen v majčko s kratkimi rokavi, hlačkami in nogavičkami. Skrbi me zaradi tega, ker noče piti. Še dobro, da dojim.

Neposredna povezava do sporočila: 723
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:10:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 724
   [Brisano sporočilo]
27.9.2009 21:12:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?