Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Benika, pa mogoče še katera: kakšni so zdaj plani za soboto? Pri nas se je dan "sprostil", tako da bi šli nekam plavat. Glede na nestabilno vreme, bi jaz bila kar za ponovitev Atlantisa. Bohinj odpade, na morje bi sicer še raje šla, ampak kaj, ko obetajo nestabilno vreme, plohe in nevihte. Kaj pravite, bi šli v Atlantis? Sicer nisem benika, sem pa mogoče še katera... Mi smo mislili, da bomo šli na Koroško na piknik, ampak je zaradi vremena prestavljen. Sicer se doma še nimo dogovarjali, kaj bomo, ampak zna biti, da se ponovi Atlantis, ker so bili naši tako navdušeni zadnjič, pa še vedno smo pod vtisom dopusta, morja, plavanja, ... Iiii, saj ti si bila moja prva druga misel. Čisto zares, sem imela tvoje ime že v oklepaju, pa sem izbrisala, da ne bi bila katera užaljena, ker kao izpostavljam samo določene. Torej, VSE ste dobrodošle.