|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
12.8.2010 13:55:30   
tažana
evo je že nika povedala. Medve bova šli kar ven pred blok. Bom deko na travo dala potem bova pa mal ležali.
dol na Deteljici je kar veliko luči od trgovin user posted image . Bolj bo vidno, če gresta nekam kjer ni luči.

Aja medve bova šli kar kmalu po 21ih že gledat ne bova čakali da bo ura 2 user posted image . Takrat jaz namreč že spim- globoko!! 

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
12.8.2010 14:04:06   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

evo je že nika povedala. Medve bova šli kar ven pred blok. Bom deko na travo dala potem bova pa mal ležali.
dol na Deteljici je kar veliko luči od trgovin user posted image . Bolj bo vidno, če gresta nekam kjer ni luči.

Aja medve bova šli kar kmalu po 21ih že gledat ne bova čakali da bo ura 2 user posted image . Takrat jaz namreč že spim- globoko!! 

Lahko pridete k nam na teraso. Ko reflektorji bližnjega nogometnega igrišča ugasnejo, je zelo temno. Mi smo na vasi, pa nimamo toliko luči.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
12.8.2010 14:15:28   
Pia67
Pa ravno zadnjič, v Bohinju sem dragemu ob zganjanju romantike nekaj čivkala glede meteoritnega dežja, da je avgust in da...
Blagor nam, sicer nismo na vzpetini, smo pa v globoki temi brez soja luči, le živalicam se svetijo v hosti user posted image .
Hvala za namig kaj početi zvečer, jutri bomo težko vstali, vredno pa bo, ni kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2278
12.8.2010 14:16:05   
pety78

Se vama lahko pridružimo? Prinesemo dekco, pa teleskop ma Vid, če kaj pomaga? user posted image Pa še kak bandidos?user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika, bi prišla k vam, če ne bi bili tako daleč. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
12.8.2010 14:28:29   
tažana
ja zakaj pa ne user posted image !

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
12.8.2010 14:37:30   
pety78

ja zakaj pa ne user posted image !

No, se slišiva proti večeru, da vidim, kako bo pri nas stanje. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
12.8.2010 14:54:40   
tažana
vredu

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
12.8.2010 15:26:15   
Nika v službi
Benika, pa mogoče še katera: kakšni so zdaj plani za soboto? Pri nas se je dan "sprostil", tako da bi šli nekam plavat. Glede na nestabilno vreme, bi jaz bila kar za ponovitev Atlantisa. Bohinj odpade, na morje bi sicer še raje šla, ampak kaj, ko obetajo nestabilno vreme, plohe in nevihte. Kaj pravite, bi šli v Atlantis?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
12.8.2010 15:30:16   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Benika, pa mogoče še katera: kakšni so zdaj plani za soboto? Pri nas se je dan "sprostil", tako da bi šli nekam plavat. Glede na nestabilno vreme, bi jaz bila kar za ponovitev Atlantisa. Bohinj odpade, na morje bi sicer še raje šla, ampak kaj, ko obetajo nestabilno vreme, plohe in nevihte. Kaj pravite, bi šli v Atlantis?

Sicer nisem benika, sem pa mogoče še katera...user posted image Mi smo mislili, da bomo šli na Koroško na piknik, ampak je zaradi vremena prestavljen. Sicer se doma še nimo dogovarjali, kaj bomo, ampak zna biti, da se ponovi Atlantis, ker so bili naši tako navdušeni zadnjič, pa še vedno smo pod vtisom dopusta, morja, plavanja, ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2284
12.8.2010 15:36:35   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Sicer nisem benika, sem pa mogoče še katera...user posted image Mi smo mislili, da bomo šli na Koroško na piknik, ampak je zaradi vremena prestavljen. Sicer se doma še nimo dogovarjali, kaj bomo, ampak zna biti, da se ponovi Atlantis, ker so bili naši tako navdušeni zadnjič, pa še vedno smo pod vtisom dopusta, morja, plavanja, ...user posted image

Iiii, saj ti si bila moja prva druga misel.user posted image Čisto zares, sem imela tvoje ime že v oklepaju, pa sem izbrisala, da ne bi bila katera užaljena, ker kao izpostavljam samo določene. Torej, VSE ste dobrodošle.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
12.8.2010 15:40:49   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Ja, mi pridemo, ker bo to zadnje kopanje v Atlantisu tja do novega leta (vsaj zame).

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
12.8.2010 16:04:48   
Nika v službi
Super, smo že 3 na spisku. Ajde, akcija, pridite še ostale, da naredimo raztur!user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
13.8.2010 8:43:59   
benika
user posted image

O jezus, kakšno vreme je zunaj user posted image . Se vidi, da je petek, pa še 13. po vrhu. En jeb*** dan je že sedaj. Zhutraj sta mi mulca že živce požrla, ker se jima ni dalo it v vrtec in sta se vlekla ko dva lenivca. Ura je bila 7.50, pa je bilo treba B peljat v en vrtec, J. pa v KR v vrtec, s tem, da je zajtrk pri obeh ob 8ih user posted image .

Sta pa včeraj dobila predčasno darilo za RD in sicer trampolin. Ja, tudi mi smo podlegli, čeprav sva rekla, da ga ne bomo imeli, vsaj letos ne. Pa so skup stopili ata, mama in babi in glej ga zlomka, trampolin že stoji pred bajto.

Zvečer imam v Kavalu večerjo s septembrkami 2010 pa mi glede na vreme in počutje nekako ni za iti. Po drugi strani pa če pomislim, da je ta in naša večerja zadnja letos (vsaj zame), potem bom izkoristila, kar se še dauser posted image Edo me bo sicer na kol nataknil en dan, ker se samo potepam, ampak bom potem bolj pridna in vestna ženička, ko bom priklenjena na dom user posted image .

Včeraj se  celo oprala Quinnya, ki sedaj čaka sonček in sušenje na terasi. Se mi ni dalo prevlek dol vlečt, pa sem ga lepo oprala z wapom in čistilom. Sej bo isto lep. Ta ali drug teden postavimo še posteljico, operem košek in lahko grem rodit. Takole ko gledam naše šeptembrke 2010, jih že kar nekaj lepo prehiteva po levi. Ena je rodila že prejšnji mesec, ena je sedaj v P, pa 2 imata v kratkem CR...pismo, kolk bo tole hitro.

Nič, grem se valjat nazaj na kavč, se mi ne da čisto niiiiiiiič.

Neposredna povezava do sporočila: 2288
13.8.2010 9:10:02   
2ursae
benika, imam 1 šrekson nalepko viška user posted image . A ti jo kar 20. prinesem?

Mi smo tud včeraj gledali solze Sv. Lovrenca, smo se odpeljali na Polževo, vzeli piknik dekco in zalegnili v travco. Poslušali smo čričke in drugo travniško mrčesje in zijali v nebo. Bor se je sicer malo bal teme, tko da se je k očiju stiskal, sicer je bil pa izlet prava uspešnica, sploh za A., ki je bil ob 21h v pižami z umitimi zobki in smo mu, namesto da bi ga nagnali spat, oznanili, da gremo še na izlet user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
13.8.2010 9:11:48   
Nika v službi
Ja, Benika, tudi midva s T. sva danes zjutraj na poti v službo ugotavljala, da je to vreme za spat. Uf, bi se tudi jaz valjala po postelji, ampak ne z nosečniškim trebuščkom. Saj moj ni skoraj nič manjši, ampak ga lažje prenašam.user posted image

Verjamem, da si že naveličana, toda - kot praviš - potem boš itak priklenjena na dom in dojenčico, tako da ti kar izkoristi še ta zadnja druženja.

user posted image za trampolin. Pridemo.user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
13.8.2010 9:14:02   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

benika, imam 1 šrekson nalepko viška user posted image . A ti jo kar 20. prinesem?

Mi smo tud včeraj gledali solze Sv. Lovrenca, smo se odpeljali na Polževo, vzeli piknik dekco in zalegnili v travco. Poslušali smo čričke in drugo travniško mrčesje in zijali v nebo. Bor se je sicer malo bal teme, tko da se je k očiju stiskal, sicer je bil pa izlet prava uspešnica, sploh za A., ki je bil ob 21h v pižami z umitimi zobki in smo mu, namesto da bi ga nagnali spat, oznanili, da gremo še na izlet user posted image .

In se je dobro videlo? Do kdaj pa ste bili?

Ker mi smo bivakirali na balkonu do nekaj čez deseto, ampak ni bilo NIČ videt. Nogometaši so nam za povrhu reflektorje ugasnili šele okoli pol desetih, tako da res nismo imeli prave sreče. Pa še tja proti Črnučam je bilo nekaj čudno osvetljeno.... Kakor koli že, pri nas utrinkov nismo videli.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
13.8.2010 9:20:12   
Pia67
Evo, našo malo je včeraj začel bolet vratuser posted image , ker sva gledali utrinke z balkona, veke so bile težke in je začela kinkat. Malo pred 22. uro sva se spravili spat. Uspelo nama je videt 3 utrinke, Nina je sicer navijala, da bi ji kakega šla iskat, ker si predstavlja, da pade nekje na tla in bo bila kot Lara-Larina zvezdica. Pa je sledilo kar nekaj zakajev in zatojev.
Jaz sem potem nadaljevala do polnoči, mislim pa, da je bil najsrečnejši pes, ki je dobil našo nenadejano družbo in nas je pridno opozarjal na srne, polhe in ostalo divjad.
Jutri pa prvi triatlon, tokrat le v vlogi vodonoske in paznice športne opreme, v nedeljo pa dolgi tek, ki že diši po maratonu. Ničko pa bom peljala v kino: Svet igrač v 3D tehniki.
In vikend bo minil kot bi mignil. Lepo se imejte.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
13.8.2010 9:22:26   
2ursae

ajd, ni bilo tko kot v filmu, ko utrinki kar dežujejo, ampak smo ujeli recimo enega na 2 minuti. Je pa res pomembno, da okolica ni osvetljena - ko se je mimo nas pripeljal avto z lučmi je nebo izgledalo tako, kot bi nekdo ugasnil zvezde user posted image . Bili smo pa od 21:30 do 22:10. Pa tudi malo oblačno je že bilo, ravno okoli Kasiopeje, tko da se je tud Perzej slabo videl - najlepši utrinki so bili navpično nad nami, kjer je bilo nebo jasno.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2293
13.8.2010 9:24:45   
pety78
A je potem samo pri nas včeraj malo pred deveto začelo deževati? user posted image Torej, nismo videli nič, razen dežja. user posted image

Sem se pa spomnila zvečer, da jutri s kopanjem ne bo nič, ker ima Vid na peti še vedno rano, ko se je zadnjič zadel. To pa definitivno ni primerno za v bazen. Šment! user posted image Ve pa kar uživajte.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
13.8.2010 9:35:05   
ninocka
Dober dan,
jst pa danes odstevam ure do odhoda v Crno, ko gremo iskat nase navihance. Ju ze ful pogresam, pa se zadnjic se je Ruben zacel jokat,
ko sva se pogovarjala po telefonu in me prosit Mami, plidi Crno user posted image
Moj Punto bo danes tudi popravljen, plačat morava pa 160 EUR...grrr sem jezna, klinc pa zavarovanje, k ga vsako leto plačujem....user posted image

Benika, sem mela se namen ta teden pri tebi oglasit, pa zal ni zneslo. Sem bila v Hoferju, pa niso meli tvojih sirckov. Bom preverila se na koroskem, pa ti prinesem. Evan pa skoz sprasuje po Beniju user posted image  Na morju se je pa tko tunkal in skakal v vodo...ej sta naumila in naglumila tale najina dva pingvina user posted image
Valla., kaj pa naj jst recem, kako izi je samo z enim user posted image user posted image  Sva ze prejsnjic enkrat ugotavljala s Samotom, kolk manj casa porabiva za it v trgovino, se spakirat itd., ko je samo Lian doma...ampak men tud s 3 ni tezko, tko da...verjetno eni, ki imajo samo enega lih tolk "komplicirajo", kot jst s 3 user posted image

Moram it, so nam sadje prinesli, grem zajtrk narest, pa potem nadaljujem user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
13.8.2010 10:25:39   
ninocka
Evo mene nazaj...sem pripravila sadni zajtrk user posted image

Tazana, cestitke za skupino user posted image user posted image user posted image  Sploh ne morem verjet, da si ze konec porodniske...user posted image

shrek nalepke - zal nimam nobene viska, sem pa ful vesela, ker so podaljsali akcijo user posted image  smo pozabili unovciti en kupon + eno nagrado user posted image
lego nalepke - tudi zbiramo, mi jih je pa zadnjic dala ful velik, tko da smo kar 3 kuponcke napolnili.   Je bila zgleda neki dobre volje prodajalka user posted image
utrinki - nisem videla, sem pozabila user posted image
Evanov RD - nimam pojma, kaj cmo mu kupit. Jst sem hotela rolerje, pa Samo nekako ni zato...ga moram se malo pomasirat...ker igrac pa reees ne bi kupovala, jih ima dovolj... Praznovali bomo pa v sredo druzina, potem enkrat zacetek septembra bo imel pa s prijateljcki. Pa se Lian in Samo zraven.
Pingvinckova zabava: zaenkrat imamo se vse vikende odprte, tko da kadarkoli:
18./19.09. 2ursae, ninocka 
25./26.09. 2ursae, ninocka 
02./03.10. Nika v službi, Benika, Tažana, 2ursae, valla., ninocka 
09./10.10. Benika, Tažana? 2ursae, valla., ninocka 
16./17.10. Benika, Tažana, valla., ninocka 
babji cvek sem pa ze povedala, da mi 20. odgovarja. Kam gremo pa potem po Napoliju? Se mi zdi, da je tud samo do 22h odprt? Verjetno Arena, dokler nas ven ne vrzejo? user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
13.8.2010 10:48:09   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

ajd, ni bilo tko kot v filmu, ko utrinki kar dežujejo, ampak smo ujeli recimo enega na 2 minuti.

Wow, to je pa bil res že skoraj pravi dež utrinkov! Super, da vam je tako dobro uspelo.

No, glede na to, da smo itak vsak dan na balkonu in da bodo utrinki bojda še trajali, mogoče ujamemo še kakšnega. Nam pa seveda vreme ne gre ravno na roko...

Pety, ti smola, no. A to je torej povsem konkretna rana?

Pia, naj bo uspešen tvoj tekaški vikend!

Ninočka, a ta poškodba na Punto je od takrat, ko ti je tisti človeček priletel ali je bilo še kaj, kar sem spregledala (pozabila)?
Uživajte v Črni in polubčkaj svoja sončka.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
13.8.2010 11:40:35   
pety78
Pety, ti smola, no. A to je torej povsem konkretna rana?

A veš, da je na peti in kar globoka, ni nič krvavo. Razmišljam, da bi ga peljala k zdravniku pogledat, samo njegove zdravnice ni ta niti naslednji teden. Pa ne vem, kaj naj naredim. Saj se mi zdi, da gre na bolje. user posted image Zgleda, kot da bi mu kos kože manjkal, cca 1 cm dolg, ovalen. Ampak po moje je nekam pribil, da mu je poknalo in seveda se je odprlo. Mah, ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 2298
13.8.2010 17:27:07   
benika
Nika, mi pridemo jutri okoli enih. Ob 12h imamo kosilo, potem se pa pridemo namočit.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
13.8.2010 17:59:16   
Nika v službi
Ok, mi bomo verjetno tam med 11:00 - 12:00. Se vidimo!

Grem zdaj naredit rezervacijo kart, ker greva zvečer v kino (Knight & Day).

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.