|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
2.10.2009 15:15:16   
doroteja23
Alina se vsem zahvaljuje za čestitke!

Bumbar park, če bo vse po sreči boma prisotni!

Lp

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.10.2009 15:32:56   
2ursae
tažana, sožalje user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 177
2.10.2009 16:18:34   
2ursae
benika, dej povej, a je kopel iz ameriškega slamnika od Justa v redu zadeva? Sem slišala neke pohvale na sosednjem forumu ... pa če ni neki ful predrago, bi vzela, če le kaj pomaga. Preventivno, mislim.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 19:47:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
2.10.2009 20:25:08   
teta beta
Tažana, iskreno sožalje! Zdaj je tam, kjer ni več bolečin in trpljenja. Držite se! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 180
2.10.2009 20:32:20   
tažana
Čer!
Hvala vsem za sožalje!
Počitim se kar olajšano, ker vem, da je sedaj na lepšem in gotovo z atkom uživata skupaj user posted image .
Me je pa zjutraj počakala. Mateja je ob osmih klicala zdravnico in ji je rekla da je zelo slaba in tudi če takoj prideva ni rečeno, da naju počaka. Zato sva res pohitele. Mateja je bila ene 20 minut pred mano tam, ko sem jaz prišla je imela utripa še tamo okrog 90. ko sem jo prijela za roko je dobila kurjo polt in v trenutku ji je utrip začel padat. v dobrih petih minutah je bila na monitorju samo še ravna črta user posted image . Res naju je celo noč čakala in ko sva jo obe držale za roko je odšla na god angelov varuhov. user posted image
Zares je bilo olajšanje samo hudo mi je ker imam občutek, da sem ostala brez doma, kamor sem vedno lahko prišla na pogovor in na kavo...

Dobro da imam tako dobro družino, drugač bi me res vse skupaj čisto podrlo!
zares hvala vsem, da sem se lahko tukaj mal razpisala in da ste mi namenile toliko lepih besed. user posted image

Za rojstni dan:
Če po pravici povem mi trenutno ni do tega. Če se slučajno premislimo bom povedala (seveda če bo še možnost za izmišljevanje) ampak zaenkrat rečem da nas ne bo, ker bi rada neži prihranila vsaj za nekaj časa vožnjo z avtomobilom, ker se je ta teden prevozila do jesenic in nazaj 2x na dan.

Se še kaj oglasim. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.10.2009 21:13:36   
Kiki
Tažana iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 182
2.10.2009 22:26:19   
A-N-J-A
Tažana iskreno sožalje user posted image !

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 183
2.10.2009 22:38:01   
Nika v službi
Tažana, naša borka, nimam besed, ko prebiram tvoje vrstice. Jokam s tabo ob tvoji izgubi, hkrati pa trdno verjamem, da je tvoja mamica znova srečna... tam nekje. In da bosta z atkom skrbno bdela nad tabo in tvojo družino. Sedaj imaš še enega angela varuha.
Bodi še naprej močna, ko pa čutiš, da ne gre več, izjokaj vso svojo bolečino. En velik objem zate in za vse tvoje.

Nam zaupaš, kdaj in kje bo pogreb oz. kje bo tvoja mamica ležala na dan slovesa? Če ne drugega, bi jo nekatere od nas prišle pokropit, če bo le mogoče.

Ostalim septembrkam pa sporočam, da je za telegram poskrbljeno.

Lahko noč!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 184
2.10.2009 22:43:07   
benika
Vsi bližnji, ki smo jih ljubili,
nas s smrtjo niso zapustili.
V ljubezen so se spremenili,
z njo naša srca napolnili!

Tažana, vsi štirje vam izrekamo najglobje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 185
2.10.2009 22:49:36   
benika
benika, dej povej, a je kopel iz ameriškega slamnika od Justa v redu zadeva? Sem slišala neke pohvale na sosednjem forumu ... pa če ni neki ful predrago, bi vzela, če le kaj pomaga. Preventivno, mislim.

U ja, slamnik je super zadeva za zimsko sezonouser posted image . Ravno tako super in podobna zadeva je kopel materine dušice, ta je tud fajna, še posebej za otroke.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.10.2009 8:27:08   
tažana
pogreb bo v sredo ob štirih v tržiču! vežice pa bodo odprte na isti dan od devetih dalje.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.10.2009 20:41:55   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Špelka, kje pa je ta Butlers?!

Pr nas ga mamo v qulandiji, drugač pa mal pogooglej, sigurno je tudi v Lj. kje. Imajo tolk fajne stvari, vse za dom, jest sploh ne morem praznih rok venuser posted image .
Kako je bilo na RD-ju? Naši so bojda uživali.

Neposredna povezava do sporočila: 188
5.10.2009 9:17:43   
pety78
Dobro jutro bejbike.

Mi smo imeli en res tak čudovit vikend. V soboto so bili prijatelji pri nas, so se otroci igrali. Pa Vid je dobil za RD eno progo Strax, če jo katera pozna. Ful dobra fora, res.
V nedeljo smo šli pa na Bled. Najprej smo se malo sprehodili, potem smo šli na kosilo, ker je Kaja zaspala v vozičku, sem se jaz gospa lepo usedla na sončeka, pila kavico in uživala v prijetnem dnevu in tišini, Matjaž in Vid sta se pa z vlakecom peljala okoli Bleda.
Nato smo nadaljevali pot proti kavarni, jaz sem si privošlila blejsko grmado, Vid in Matjaž kremšnito, Kaja je pa še vedno spala. No, tamau je bil s kolesom, pa smo nadaljevali tako, da sem jaz slabo polovico jezera pretekla z njim. user posted image Ful je blo dober. user posted image

Imamo pa mi eno majhno težavico doma, pa ne vem, kako jo naj rešim. Vid je postal ful tak, da kar vzame svoje igrače otrokom in reče...Če je pa moje. Je bila ena punčka pri njemu, s katero sta se vedno ful lepo igrala, v soboto pa je kar vse hotel imeti, kar je ona vzela, pa se bunil, da je to njegovo. Sploh ne vem, kako ga naj tega odvadim, če se ga sploh da. Pa mu razlagava z Matjažem, da to ni prav in ni lepo, ker mu nihče nič ne bo vzel, ampak da se samo igrajo z njegovimi igračkami, prav tako, kot se on igra z igračkami od drugih, pa kako bi bilo njemu, če mu nihče nič ne bi posodil. Pa vse lepo razume, reče da bo posodi. Tisto igračko, zaradi katere smo se recimo pogovorili posodi, pri naslednji pa ista pesem...user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 189
5.10.2009 9:45:50   
Nika v službi
Dobro jutro še z moje strani. Sonček je in tudi za nami je krasen vikend.

Ja, v soboto je bilo izredno luštno; za vse skeptike - priporočam takole organizirano praznovanje, pri nas se je super obneslo. Če odmislim manjše spodrsljaje osebja Čolnarne (nas je stregla ena dečva, ki je bila tisti dan prvič v službi in temu primerno je imela manjše težaveuser posted image ) je bil dan skoraj popoln. Vreme čudovito, otroci dobre volje, starši navdušeni. Vam bom via e-mail poslala link na Picasa, pa si boste lahko ogledali utrinke s praznovanja.

Včeraj pa je bil dan bolj na izi - smo šli do Mozirja, se malo poigrali na njihovem igrišču, v sam Mozirski gaj pa potem nismo šli, ker je bilo že precej pozno, pa Nika je bila sitna... verjetno še utrujena od prejšnjega dne.user posted image  Torej, hočem povedati, da je Mozirje primerna destinacija za kak takle izletek, imajo zelo lepo urejeno otroško igrišče, v bližini bar, park je pa itak vreden ogleda. Priporočam.

Danes sem zmenjena, da se slišim z Bumbarjem, podrobnosti sledijo. Ali vam tudi alternativni datum 24.10. ustreza? Če ja, potem bi jaz bila bolj za 24., da bi se nam lahko pridružila tudi Teta beta. Povejte.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 190
5.10.2009 10:32:12   
pety78
Ali vam tudi alternativni datum 24.10. ustreza?

DA!

user posted image

Nika, si dobila SMS? Veš kolk je luštna v tisti majčki in hlačkah. user posted image Še vzgojiteljica jo je pohvalila, kako je lepa, pa če je nova...user posted image

Za vse ostale...podnapisi...
Pri Niki sem si sposodila za Kajo nekaj cunjic. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 191
5.10.2009 11:58:29   
Nika v službi
Kar objavi slikico, Pety, je res luštna, tvoja Kajica. user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 192
5.10.2009 12:48:47   
pety78

Kar objavi slikico, Pety, je res luštna, tvoja Kajica. user posted image

Ne morem s telefona. Lahk ti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 193
5.10.2009 12:59:31   
Nika v službi
Žal ne, ker tudi meni prenos tel-laptop ne dela, lahko edino doma najprej DL s tel na PC, potem pa od tam naprej na RR. Ampak čisto preveč telovadbe, tako da.... bo treba it pogledat v živo.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 194
5.10.2009 14:00:15   
pety78

Žal ne, ker tudi meni prenos tel-laptop ne dela, lahko edino doma najprej DL s tel na PC, potem pa od tam naprej na RR. Ampak čisto preveč telovadbe, tako da.... bo treba it pogledat v živo.user posted image

Bojo morale pa na besedo verjet. user posted image Če pa katera pride v živo pogleda, pa še kafe skuham. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
5.10.2009 20:10:43   
Nika v službi
Valla, jutri bo nekaj okroglega, pa to ne bo torta... A ne?user posted image Se spodobi, da sem enkrat prva pri čestitkah... Vse najboljše, draga naša septembrka, pa lepo praznuj.
user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 196
5.10.2009 22:03:19   
teta beta
Valla., tudi od mene prisrčne čestitke! Lepo praznuj s svojimi fanti! user posted image user posted image user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 197
6.10.2009 8:14:21   
benika
Naša ljuba septembrka, vse najlepše ob tvojem rojstnem dnevu, da bi bila še naprej tolk fajna baba kakor si že zdaj, pa da bi te tvoji trije moški razvajali in ubogali.
Čestitamo!!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 198
6.10.2009 8:50:09   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Naša ljuba septembrka, vse najlepše ob tvojem rojstnem dnevu, da bi bila še naprej tolk fajna baba kakor si že zdaj, pa da bi te tvoji trije moški razvajali in ubogali.
Čestitamo!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valla. se pridržujem čestitkam!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 199
6.10.2009 9:01:53   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Čestitamo!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valla. se pridržujem čestitkam!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ga dajmo še enkrat user posted image

ČESTITKE, MLADA DAMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

prašičja gripa
buči

Te je strah prašičje gripe?

da (20%)

na nek način, svet je zelo majhen (15%)

zavdam se potencialne nevarnosti, vendar ni za pretiravat (36%)

ne delajte panike, zadeva je daleč stran (5%)

malo pa res (7%)

ne (18%)

Število vseh glasov: 582

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!