Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 29.9.2009 8:18:10
|
|
|
|
teta beta
|
Na morju smo se imeli fajn, z Dašo sva se tudi kopale in Janoša smo prvič postrigli. Toliko na hitro. Aja, 17.10. smo mi že povabljeni na en piknik, tako da ne vem, če bo šlo, drugače bi mi bil MB kul in bi prišli. No, bom še poskusila kaj urediti.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 29.9.2009 9:54:35
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, Teta beta nas je zdajle malce spomnila na naše praznovanje... a potem ohranimo 17. ali prestavimo še za teden dni kasneje? A bomo bukirali Bumbarjevo praznovanje RD (mislim, da je 14€/otroka) ali pač gremo tja gor v lastni režiji in se pač zgolj malo družimo... Kako ste si zamislili? Povejte! Meni ustrezata tako 17. kot 24.10. in jaz bi bila za organizirano praznovanje, mi bi pa tisti čas klepetali.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 29.9.2009 14:46:38
|
|
|
|
pety78
|
Alina, vse najboljše! Nika, to pa sploh ni slaba ideja, da gre za organizirano praznovanje. Jaz sem za!
|
RE: Septembrke 2005-3. del 29.9.2009 15:44:03
|
|
|
|
2ursae
|
ALINA, VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 29.9.2009 16:29:49
|
|
|
|
benika
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 29.9.2009 20:16:28
|
|
|
|
Nika v službi
|
VSE NAJBOLJŠE, ALINA!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 8:31:29
|
|
|
|
tažana
|
Alina ve najboljše za rojstni dan!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 8:33:47
|
|
|
|
Nika v službi
|
Tažana, kako je z mamo?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 9:01:44
|
|
|
|
tažana
|
Počasi peša. Včeraj popoldan je imela pritiska 40/30. počasi leze dol. Zdravnica je rekla, da ima še kakšen dan...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 9:10:42
|
|
|
|
pety78
|
Tažana...
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 9:13:22
|
|
|
|
Nika v službi
|
Tažana, naj mirno zaspi in odide tja, kjer ne bo več bolečin. Jokamo s tabo.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 9:51:06
|
|
|
|
spelka12
|
tažana . Naj jo čuvajo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 9:53:18
|
|
|
|
spelka12
|
Mi imamo pa končno sobico . Mizar je včeraj pripeljal vse, montaža končana, samo še pomijem jo. Pogrešam nečake, komej čakam, da pridejo s toplic . Vem, da benika uživa sama, ampak meni je pa doooolgčas brez njih.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 10:26:07
|
|
|
|
Nika v službi
|
Špelka, za sobico! Glede otroškega trušča, ki ga pogrešaš - kmalu boš imela svojo jokajočo melodijo v rokah, še malo potrpi. Potem boš pogrešala take trenutke, kot jih ima zdaj Benika....
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 10:33:49
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Špelka, za sobico! Glede otroškega trušča, ki ga pogrešaš - kmalu boš imela svojo jokajočo melodijo v rokah, še malo potrpi. Potem boš pogrešala take trenutke, kot jih ima zdaj Benika.... He, he, se popolnoma strinjam. Nika, a danes velja? Kdaj, kje, kako,, ...?
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 10:44:09
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, Pety, velja. Se slišiva za Gmailu... važi?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 15:21:00
|
|
|
|
Pia67
|
Tažana žal mi je, da moraš še enkrat skozi to. Občudujem tvoj pogum. Glede rojstnih dni. Nina ni želela, da njeno risbo torte dam na net (pa tako lepo je narisala rožnato tortico), tako, da želiva le vse najboljše še ostalim, ki ste praznovali septembra: Katarini Niku Vidu Aleksu Daši Alini In upam, da nisem koga spustila . Se že vnaprej opravičujem. Tako, v telegrafskem slogu. Na skupen RD nas ne bo, razlogi so najbrž opravičljivi. Karkoli napišem, lahko sprožim neprijetne reakcije, tako, da raje ne...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 18:00:48
|
|
|
|
2ursae
|
tažana, tudi z naše strani in veliko poguma v teh trenutkih vam želimo vsi 4je.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 18:57:12
|
|
|
|
benika
|
Mi imamo pa končno sobico Slike hočemo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 18:58:24
|
|
|
|
benika
|
Tažana, naj ji stojijo ob strani, vam pa želim veliko poguma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2009 19:49:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.9.2009 19:54:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 30.9.2009 21:15:45
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. 2ursae, kdaj se dobiva, da ti vrnem lupinico? Lahko ti jo pripeljem v službo, zdaj sem vsak dan spet v Lj... ja, ja, joj, pa res. Zdaj nisem nič v Ljubljani, žal, moj tudi bolj ne kot ja ... hmmm, a zdaj hodiš v službo? Kdaj pa? jaz zjutraj peljem mulce k tašči, takrat bi lahko, oddam jih okoli pol osmih. Pa še: tavelik mulo ima angino. , pa tolk mirkamo, da ja ne bi zbolela, sam not jih še ne zapiramo. Bo izgleda tudi to treba
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2009 7:37:21
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae ja, ja, joj, pa res. Zdaj nisem nič v Ljubljani, žal,... Kje pa si, a nisi v službi? Pa še: tavelik mulo ima angino. , pa tolk mirkamo, da ja ne bi zbolela, sam not jih še ne zapiramo. Bo izgleda tudi to treba Preveč mirkate. Čimprej se pozdravite, Valla, tebi pa dober začetek v službi in hitro "utirjanje". Špelka, ja, slikica bi bila dobrodošla. Ne bom tako nasilna kot tvoja sestrica. Še enkrat (tokrat pa res zadnjič) sprašujem, kaj je zdaj z našim praznovanjem - povejte, če ste sploh za in če ja, ali vam je všeč predlog glede Bumbarja oz. predlagajte svojo varianto. Zaenkrat ostaja 17.10., lahko pa ga tudi spremenimo....
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 1.10.2009 7:40:30 >
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2009 8:07:09
|
|
|
|
pety78
|
17.10. Za Bumbar park + organizirano praznovanje! Tam se dobimo med 13. in 14. uro. Vsi štirje mi! Aja, pa dobro jutro. Madonca, najprej RR, šele sedaj grem kavo naredit, pa mal nektarinc si narezat, da jih pozajtrkujem. LP
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Katere igrače?Zanima me ali bi raje kupovali lesene igrače kot plastične, če bi bile njihove cene nižje?
Npr. kuhinje, posteljice za dojenčke,razne dodatke za kuhinjo,....Da (
96%)
Ne (
4%)
Število vseh glasov: 122Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!