Nika v službi
|
Teta Beta, zate vem, da vam 17. ne ustreza, zato sem tudi omenjala alternativno teden dni kasneje. Če pa večini ustreza 17.10., potem lahko ostanemo pri tem datumu. Zaenkrat smo 3 kandidatke (z družinami seveda): Pety, Benika in jaz. Pia je rekla, da ne pride v nobenem primeru, ostale pa niste odkomentirale. Fino bi bilo, da nas je čimveč oz. pač vsi, ki moremo priti. Že zaradi Tete bete bi jaz bila tudi za stvar, da prestavimo na 24.10. Kako ste v tem terminu ostale? Ninočka je v Črni, kolikor vem, tako da se bo verjetno oglasila prihodnji teden, kaj pa ostale - Valla, 2ursae, Doroteja? Tažana, nate verjetno ni za računat glede na situacijo.... Ali vam lokacija (Bumbar) in organizirano praznovanje ustreza? Jaz odgovor od Bumbarjev še čakam, vprašala sem namreč za podrobnosti ter razpoložljivost za oba datuma, o katerih se pogovarjamo. Tažana, je stanje z mamo nespremenjeno? Kako se ti držiš? Pri nas sicer ni nič posebej novega. Jutri gremo k frizerju, v soboto pa praznujemo Nikin RD v Čolnarni. Pride 12 otrok + družine, tako da bo kar lepa družba. Poročilo sledi. Poroko smo preživeli, "moja" Meri je bila krasna nevestica, tudi ženin se je dobro držal, vse je šlo bolj ali manj po protokolu. Nika je zdržala do večerje, potem pa jo je okoli 22. ure začelo "lomiti" in jo je Tomaž odpeljal domov (itak je že po poti domov iz Dolskega zaspala in jo je samo v posteljo preložil), potem pa je prišel nazaj ravno na torto. Bom potem dala nekaj slik v album, da boste videli naša novopečena zakonca. Grem še Niki reči lahko noč, potem pa nadaljujem s slikami... in za konec dneva večerni tek ob Savi. Zdaj pretečem že cel krog in pol, brez da bi se na smrt zadihala. Napredek je očiten, prihodnje leto grem na maraton. Pia, pazi se me.