Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika yelci - 13.10.2009 49cm in 3000g, benika- 11.10.2009 49 cm in 3050g Nika- 10.10.2009 50 cm in 3200 g Pety- 52 cm in 3440 g Valla.- 51 cm in 2950 Bumbar, Maribor - 17.10.2009 ob 12:00 Slavljenci: Vid, Benjamin, Nik in Nika (pogojno: Alina, Daša) Udeleženci: Pety (4x), Benika (4x), Valla (4x), Nika (3x), Doroteja (3x?) - pogojno in Teta beta (4x?) - pogojno, ko izve, če bo piknik ali ne. Ninočka, kako je z vami?!?! Saj vem, da imaš veliko opravka s poroko, pa vendar - pričakujemo vas! Za menu bi jaz predlagala kombinacijo pizze in piščančjih fritatov + krompirček. Poglejte si predloge 4 menujev na njihovi spletni strani in definirajte želje. Torta - čokoladna verjetno ali pa polovica čokoladna, polovica sadna, če je mogoče (bom preverila). Katero sadje - višnje, borovnice...? Začetek ob 12. uri, okoli 13. ure odmor s kosilom, nato nadaljevanje zabave, na koncu torta in druženje v lastni režiji v parku. Za ostale udeležence je na voljo Bumbar bar, kjer dobiš dnevno juho, sendviče, pizze, ocvrtke, sladice. Poglejti si podrobnosti na netu. Prosim vas, da mi najkasneje do petka dopoldan sporočite končno odločitev, če gremo v to praznovanje ali ne. Gospa, s katero kontaktiram je na voljo samo do petka popoldan, potem je 3 tedne odsotna, itak pa sem tudi jaz prihodnji teden v Nemčiji, tako da se s tem ne bi ukvarjala.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 7.10.2009 9:21:08 >