|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
9.5.2010 10:45:18   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

hej, daj mi povej no pravila igre vojna (karte)!

Karte razdeliš v dva enaka kupčka. Potem pa odkrivaš karte eno po eno (najprej eden potem še drugi). Tisti, katerega karta je višja, pobere par. Zmaga tisti z večjim kupčkom kart. Nič posebnega, ampak Beniju je ta igra blazno všeč.

Pa Črnega Petra tud obožuje, sploh če babico premagauser posted image .

Benika, spustila si bistvo vojne - če pride do enakih kart, potem vsak na svojo položi še eno karto, obrnjeno navzdol, da se je ne vidi, na to karto pa spet vsak svojo odprto. Najvišja pobere. Če je slučajno spet izenačeno, se postopek s pokrito karto ponovi. Fora je ravno v tem, ker se včasih ravno v tisti skriti karti skriva pravi zaklad - vsaj jaz po defaultu tja noter dam najvišje karte (as, kralj..), skratka, tiste, ki pobirajo. In potem sem na koncu luzer.user posted image

Sicer pa - mi ušesne bolečine zdravimo z istim postopkom - Just, natresk. 2ursae, upam, da bodo naravna zdravila učinkovala.

Valla, tudi zate dobre želje za ozdravitev. Imaš natanko celih 6 dni časa, da se povrneš v formo.user posted image

Mi smo včeraj dopoldne pospravljali, naredila sem vse, kar je bilo planirano - pospravila Nikine cunjice (joj, Benika, koliko robe čaka tvojo Manco!), pripravila kupček garderobe, ki jo vračamo, pa midva sva zamenjala garderobo z zimske na poletno, Tomaž je pospravljanje nadaljeval še popoldan, midve z Niko pa sva šli na obisk v njenemu Naluju. Kakšna sreča!

Danes smo spali do deset_ih, pojedli zajtrk, Tomaž pere avto, Nika je šla z babi ven s skirojem, jaz pa kao zavijam darilo za svakinjo.user posted image Čez eno uro gremo namreč na piknik v Depalo vas.

Naredite si lepo nedeljo in se tipkljamo spet jutri.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 9.5.2010 10:47:15 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
9.5.2010 12:03:29   
benika
Ninocka, a bi ti men dala link od strani, preko katere naročaš copatke za otroke? Rada bi mal ponudbo pregledala.

Neposredna povezava do sporočila: 1627
9.5.2010 12:06:47   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Sicer pa - mi ušesne bolečine zdravimo z istim postopkom - Just, natresk. 2ursae, upam, da bodo naravna zdravila učinkovala.

o, ne, sem stopila ža v naslednjo fazo user posted image : uho je ok, me pa boli glava - sinusi. Za crknit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1628
9.5.2010 12:53:50   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

o, ne, sem stopila ža v naslednjo fazo user posted image : uho je ok, me pa boli glava - sinusi. Za crknit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
9.5.2010 19:59:25   
teta beta
Nisem čist prepričana, da smo mi vojno tako igrali, ampak točno se pa tudi ne spomnim kako. Imam pa v glavi, da se je vseeno nekako nalagalo na kupček in si potem tisti kupček kar obrnil in igral naprej. Moram malo razmislit. Zdi se mi, da je vsak dobil 7 kart, ostale pa so bile v kupčku in eno si obrnil. No, najprej pa ne vem user posted image .

Anja, jaz sem se danes končno spravila na klik in ti nakazala denar, jutri bo pri tebi. Oprosti, za zamudo.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
10.5.2010 10:40:55   
tažana
dan.
Mi smo pa danes začeli dan pri zdravniku.
Včeraj je Katarina začela ful kašljat in piskat- no pa smo noč sicer kar v miru prestali, zjutraj pa sva šli k zdravnici in pristale na ventulinu user posted image TAko bomo ta teden spet doma user posted image . Sej drugače ne zgleda nič bolana- pri zdravnici je bil itak najbolj zabaven vrtljivi stol. čist nič ni bila pri miru user posted image .

sej če gremo ven tako na izi ne bo nič narobe a ne?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
10.5.2010 10:47:53   
pety78
Sej drugače ne zgleda nič bolana- pri zdravnici je bil itak najbolj zabaven vrtljivi stol. čist nič ni bila pri miru user posted image .

Ojoj, ne govori. Vid se tudi suče gor, al pa zraven stoji in ga vrti kot volan. user posted image Drugače pa sranje za vas. No, upam, da se porihtate.
Vid je šel v vrtec po vašem priporočilu. Matjaž je imel pripombe, ampak če bo kaj narobe, ve odgovarjate njemu. user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se, no, ne se bat! Saj ni tak bau bau, kot zgleda. user posted image
Bo pa verjetno Vid od srede do konca tedna doma. Za vikend gremo pa v Semič na RD. Bog ne daj, da tam kaj faše. Včeraj sva šla pa v kino zmajčke gledat, pa rožice za balkon kupit. user posted image Bom mela vijoličato belo kombinacijo surfinij. Lani so bile moje najlepše v celi soseski, ziher bo letos več takih zasaditev. user posted image

Drugače pa nič novega, delala sem, kot vam je že znano, malo kasneje vam pa še slikico od tortic pokažem. Sicer je drugo Matjaž rahlo popljuval....kao golob ni bil lep, pa ena veja rožic preveč....user posted image user posted image user posted image Meni je bila pa takoooo lepa. Naš moški ma pač rad popolnost. Kaj češ, zato je pa mene izbral. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do nadaljnega....

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
10.5.2010 11:17:40   
Pia67
Madonca koliko bolnihuser posted image . Ugotavljam, da imam glede Nine res srečo in ni toliko bolna kot trdijo nekateriuser posted image . Nazadnje ono vneto uho, pa red dobrim letom vodene koze in pred dvema škrlatinka, ki se je razpasla po vrtcu in sem hudo angino, ker nisem prebolela škrlatinke, dobila še jaz. Če odštejem brazgotino po vrtenju na vrtiljaku in madežu od rastline, ki pa veselo bledi, imamo kar srečo.
Naše dete, razen, da zjutraj zelo težko vstane (je prava drnjoharica, popoldne ji itak paše, da tudi 2 urci odspi), kipi od zdravja. V petek je bila 1. pri frizerju (posledica so resasto pristriženi lasje in obljuba, da ziher še pride, če ne drugega pa kitke spletat). Rolanje čedalje bolje, tečaja jahanja in plezanja ne bo. Bom že zvrtala še kako dejavnost, Gripovi tedni mladih prihajajo, v planu imamo tudi novi adrenalinski park na Straži pri Bledu.
Le vikendov zmanjkuje. Moj je bil v znamenju trojk. Vnetje ušes: skuta v gazo in čez noč na uho. Samo potem si kot pobruhan dojenček user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
10.5.2010 11:20:31   
Pia67
Pety moja zasaditev je čisto divja, ker ne maram biti suženj rož in so bolj kot ne nežejne sorte skupaj: pelargonija zonalka, okrasna trava in gavre. Vijolično in živozelena kombinacija. Surfinij raje ne bi imela, ker bi potem morala koga prosit, da mi jih zaliva. Da o dodatkih železa niti ne govorim. se pa priporočam za fotko tvojih lepotic.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
10.5.2010 11:29:23   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Pety moja zasaditev je čisto divja, ker ne maram biti suženj rož in so bolj kot ne nežejne sorte skupaj: pelargonija zonalka, okrasna trava in gavre. Vijolično in živozelena kombinacija. Surfinij raje ne bi imela, ker bi potem morala koga prosit, da mi jih zaliva. Da o dodatkih železa niti ne govorim. se pa priporočam za fotko tvojih lepotic.

Jaz imam na balkonu itak samo dva korita, torej 7 sadik, tako da ni neke panike. Drugače so pa zahtevne, ja. Aja, pa še korita imam z vodno rezervo, pa v primeru odsotnosti prijazno sosedo in tudi taščo. user posted image Tako da, za rožce je poskrbljeno. Si pa tudi sama ne bi nakopala jutranjega enournega zalivanja vseh rož, vsak dan....user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
10.5.2010 11:38:41   
pety78
Benika, lej kaj sem včeraj z avtomata v Tušu ujela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Za 11 EUR....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
10.5.2010 11:41:15   
pety78
Še tortici...

user posted image

user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
10.5.2010 12:38:35   
Nika v službi
Matr, je golob nikakav!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugo pa komentiram kasneje...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
10.5.2010 13:56:51   
Nika v službi
2ursae, a potem, misliš, da so bili ves čas pravzaprav sinusi krivi? Ali oboje? Kakšno je stanje zdaj? Se izboljšuje? Pa šotor, ste ga kupili?user posted image Sicer pa - zakaj pa potrebuješ šotor, saj greš v hotel?!user posted image user posted image user posted image

Benika, a copatke že za Manco nakupuješ?user posted image

Teta beta, ja, saj se karte nalagajo na kupček in potem ga obrneš, ko prideš na konec in vse znova. Enkrat je kupček debel, enkrat tanek, odvisno, koliko vojn si dobil in kakšna je bila škoda.user posted image Bom v petek prinesla karte, pa pokazala, če komu ni kaj jasno.user posted image Je res izi ko pasulj.

Tažana, vi ste pa prvič na ventolinu, a ne? Se ne spomnim, da bi kdaj poročala o kakšnih tovrstnih težavah pri Katarini... Ko slišim ventolin, dobim asociacijo na Ninočko in 2ursae... Upam, da se Katka čimprej pozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pety, torte so carske. Kot vedno. Matjaž je pa čisto preveč kritičen. Pa naj on naredi goloba, ko tako dobro zna! Jaz bi mu že rit izprašila!user posted image

Pia, ooo, mala miss je bila pri frizerju! Pa slikca? Bo? user posted image Kaj so pa to gavre?user posted image

Pri nas je piknik uspel, Nika, Sara in Manca ter sosedova otroka, ki sta se pridružila, so noreli okrog, mi pa večinoma jedli in tarokirali. Sem bila zadnja, tisti krompirji (beri: trule) so me pokopali.user posted image Ej, kako je bilo luštno spet malo v miru igrati karte!

Danes grem prej iz službe, greva s Tomažem skupaj po madam v vrtec. To bo presenečenje zanjo!

Pety, jutri bi pa mogoče lahko prišla na kosilo.... ne morem še 100% obljubiti, ker imam ob 13:30 že kolegij, se ti bom javila tekom dneva, če mi bo zneslo. Ob 16:30 pa imamo govorilne ure, tako da bo jutrišnji dan - če uspem vse izpeljati - primerno natempiran.

Valla, kako tvoje zdravje?

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1639
10.5.2010 16:26:58   
pety78
Pety, jutri bi pa mogoče lahko prišla na kosilo.... ne morem še 100% obljubiti, ker imam ob 13:30 že kolegij, se ti bom javila tekom dneva, če mi bo zneslo. Ob 16:30 pa imamo govorilne ure, tako da bo jutrišnji dan - če uspem vse izpeljati - primerno natempiran.

Eh, jutri imam pa en seminar od 9:00 do 12:30.  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1640
10.5.2010 18:56:40   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Eh, jutri imam pa en seminar od 9:00 do 12:30.  user posted image user posted image user posted image

Najin timing se pa res ne ujema, kaj?user posted image  No, pa nič, očitno bom šla na kosilo s kom drugim.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
11.5.2010 8:43:16   
pety78

Najin timing se pa res ne ujema, kaj?user posted image  No, pa nič, očitno bom šla na kosilo s kom drugim.user posted image

Joj, Nika, če maš danes čas, lahko vseeno greva, ker sem zabluzila. Pridem v službo in še na hitro preverim, kako priti do lokacije, pogledam datum...12.05. Torej imam seminar jutri. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes okoli 12. ure lahko, če ti paše. Če ti časovno ustreza, lahko tudi kakih 15 minut prej, da boš ujela kasnejše obveznosti. user posted image Glede na natempiran dan, ti bo ziher pasala dobra papica.

Neposredna povezava do sporočila: 1642
11.5.2010 9:15:42   
Nika v službi

Joj, Nika, če maš danes čas, lahko vseeno greva, ker sem zabluzila. Pridem v službo in še na hitro preverim, kako priti do lokacije, pogledam datum...12.05. Torej imam seminar jutri. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes okoli 12. ure lahko, če ti paše. Če ti časovno ustreza, lahko tudi kakih 15 minut prej, da boš ujela kasnejše obveznosti. user posted image Glede na natempiran dan, ti bo ziher pasala dobra papica.

Pridem. Super. Se bom potrudila, da bom nekaj minutk prej. Te pokličem, ko bom na obvoznici.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
11.5.2010 10:07:40   
pety78
Ok.

Grem na net pogledat, kaj dobrega je za jesti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1644
11.5.2010 10:12:47   
Nika v službi
Juha
Porova juha

Mehiška juha

Glavna jed
File škarpene z dalmatinsko prilogo, solata ALI
Špinačni rezanci z gorgonzolo, čemažem in peso, solata
Piščančji file na indijski način na dolgozrnatem rižu, solata Razne sestavljene solate˙(morska, s piščančjim mesom, s popečeno zelenjavo, sirova, s testeninami)

Sladica

Njamsi, se mi že sline cedijo....user posted image Pride še katera?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 11.5.2010 10:13:37 >

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
11.5.2010 10:32:21   
2ursae
da malo poročam, kako je pri nas, čeprav zaenkrat ni tako hudo, kot bi lahko bilo.
Mi4je smo:

Uroš: ima en projekt, dela na polno
jaz: noseča, vneti sinusi + ker mi to ni dovolj, sem si včeraj, ko sem bila pri zdravniku, dala še zažgat bradavico na kazalcu leve roke in me še tam boli
Anže: včeraj vročina, danes doma
Bor: bronhiolitis, ventolin na 3 ure (tako pogosto še nikoli nismo imeli user posted image ), izpiranje nosa, kar sovraži in se otepa na žive in mrtve

kako nam je lepooooo, ker ni tako hudo kot se sliši, ker so moji sinusi že bolje (pridna jaz, sem veliko inhalirala), otroka pa zaenkrat letata naokoli, kt da bi jima ne bilo nič user posted image . Samo, da tako ostane, pa ne bo nič hudega user posted image . Torej user posted image user posted image user posted image za naš klan, prosim.
In čez dober mesec gremo na morje!!!! A si predstavljate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šotor: res bi rada poskusila kampirat s tamalima, v mislih smo imeli Krko za kakšen podaljšan vikend, ampak izgleda da letos ne bo šlo, bomo že tako precej na morju, avgusta pa še par dni v Bovcu, kjer ima naša firma hišice in je bivanje precej poceni. Pa še vikend v Čatežkih toplicah sem preko firme vzela. Kul, ne user posted image .

nika, pety, uživajta na kosilu, meni res dobro izgleda user posted image

pety, torte so pa res za obliznit user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 11.5.2010 10:33:18 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1646
11.5.2010 10:34:39   
pety78
kjer ima moja firma hišice in je bivanje precej poceni. Pa še vikend v Čatežkih toplicah sem preko firme vzela. Kul, ne user posted image .

A lahko nam tudi kaj zrihtaš? user posted image user posted image user posted image

Drugače pa se le pocajtajte, verjamem pa, da je naporno zate. user posted image user posted image user posted image Ej, a ti že veš spol? user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
11.5.2010 10:42:07   
Nika v službi
2ursae, za vas vse:

user posted image

Za Čateške pa bi se jaz tudi postavila v vrsto...user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
11.5.2010 10:48:30   
pety78

Tolk v vednost. Si za mano v vrsti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1649
11.5.2010 10:55:50   
Nika v službi

Tolk v vednost. Si za mano v vrsti. user posted image

A dopusta imaš pa dovolj? Daj, še enkrat dobro premisli...user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?