Nika v službi
|
2ursae, a potem, misliš, da so bili ves čas pravzaprav sinusi krivi? Ali oboje? Kakšno je stanje zdaj? Se izboljšuje? Pa šotor, ste ga kupili? Sicer pa - zakaj pa potrebuješ šotor, saj greš v hotel?! Benika, a copatke že za Manco nakupuješ? Teta beta, ja, saj se karte nalagajo na kupček in potem ga obrneš, ko prideš na konec in vse znova. Enkrat je kupček debel, enkrat tanek, odvisno, koliko vojn si dobil in kakšna je bila škoda. Bom v petek prinesla karte, pa pokazala, če komu ni kaj jasno. Je res izi ko pasulj. Tažana, vi ste pa prvič na ventolinu, a ne? Se ne spomnim, da bi kdaj poročala o kakšnih tovrstnih težavah pri Katarini... Ko slišim ventolin, dobim asociacijo na Ninočko in 2ursae... Upam, da se Katka čimprej pozdravi. Pety, torte so carske. Kot vedno. Matjaž je pa čisto preveč kritičen. Pa naj on naredi goloba, ko tako dobro zna! Jaz bi mu že rit izprašila! Pia, ooo, mala miss je bila pri frizerju! Pa slikca? Bo? Kaj so pa to gavre? Pri nas je piknik uspel, Nika, Sara in Manca ter sosedova otroka, ki sta se pridružila, so noreli okrog, mi pa večinoma jedli in tarokirali. Sem bila zadnja, tisti krompirji (beri: trule) so me pokopali. Ej, kako je bilo luštno spet malo v miru igrati karte! Danes grem prej iz službe, greva s Tomažem skupaj po madam v vrtec. To bo presenečenje zanjo! Pety, jutri bi pa mogoče lahko prišla na kosilo.... ne morem še 100% obljubiti, ker imam ob 13:30 že kolegij, se ti bom javila tekom dneva, če mi bo zneslo. Ob 16:30 pa imamo govorilne ure, tako da bo jutrišnji dan - če uspem vse izpeljati - primerno natempiran. Valla, kako tvoje zdravje?