|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
3.5.2010 14:16:46   
Nika v službi
Iiiiiiiii, Tažana, jaz že kar zdaj ploskam!! Sploh ne dvomim, da bo tako. Ker si itak "da best" tršica!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pety, user posted image user posted image user posted image user posted image moški in njihove prestolonaslednice!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
3.5.2010 14:29:44   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   krasno benika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa še ata branko bo ostal doma

oh smotka vi boste ostali doma!!user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
3.5.2010 15:35:03   
2ursae
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image benika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tažana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
3.5.2010 20:29:10   
spelka12
Jest bom mela pa nečakinjooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image . Nč cunj posojat, da se končno lahko nakupimo kiklc pa špangic pa..... uf če boljš pomislim kr dajte jih, jaz nisem za te stvari user posted image .

pety user posted image user posted image  za operacijo
tažana a ti imaš Nežo še na joški. UUUUaaaaaaaauuuuu pridna mami. Upam, da bo meni pri naslednjem tud uspelo dalj dojit. No vsaj s hrano nimam problemov.

Oskar je bil ta vikend prvič SAM na počitnicah. Bojda je bil priden (itak, če je po mamiciuser posted image ). Sem imela dekliščino.
Zdej se bomo pa počasi res lahko na GIBIJU dobivale ane? Zdej ko bo še moj lahko zraven na dekci.
Aja dobila sem vrtec oz jasli user posted image user posted image user posted image user posted image . Štartamo s 1.9.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
3.5.2010 21:15:42   
teta beta
Benika, čestitke za punčko!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

anja, zrihtala sem računalnik (prava banalnost user posted image ), ampak plačam ti pa v sredo, ker sem zadnjič ves denar dvignila, ker nisem vedela, koliko bom rabila za neke stvari. Zdaj imam pa doma gotovino, na kliku pa ne dovolj, da bi ti vse nakazala. Jutri bom doma, v sredo pa grem na banko, da položim denar nazaj in ti potem plačam.

Vsem ostalim še lep pozdrav. Saj bom imela več časa za vas. obljubim. Čao!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:58:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
3.5.2010 22:13:05   
benika
O lej, lej, naša punči je zbezala izgubljene duše spet na planouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
3.5.2010 22:32:17   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

O lej, lej, naša punči je zbezala izgubljene duše spet na planouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako moč ima že sedaj...kaj šele bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
4.5.2010 7:44:54   
2ursae
' jutro

tko, zdaj, ko smo predelali pomembne stvari, sem se spomnila, da moram organizirati naš lady's night, sicer ne bo nč, ane.

Torej, malo sem razmišljala, pa bi za dan predlagala petek (sobotna jutra so bolj milostna kot delovna). Načeloma mi od pa odgovarja tudi kakšen dan med tednom, bom že zmogla.
Lokacija: osebno najraje sedim, čvekam, pijem in jem, ampak v sili pridem tudi na kaj bolj aktivnega, torej predloge na plan.

LADY'S NIGHT:
7.5. - 2ursae
14.5. - 2ursae
21.5. - 2ursae ne more

-
-

najbolj se ogrevam za 14.5. user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
4.5.2010 8:31:53   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Kako moč ima že sedaj...kaj šele bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, lepo je slišat tele izgubljene dušice... Valla, kako je bilo na morju?
Teta beta
, se obetajo kakšne spremembe? Nekako mi sumljivo zveni tole "imeti več časa" za nas...user posted image Kaj dogaja?

2ursae, lepo, da si skočila v akcijo. Sploh te moram res pohvalit, ker se od našega zadnjega srečanja res lepo oglašaš.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

LADY''S NIGHT:
7.5. - 2ursae,
Nika v službi
14.5. - 2ursae, Nika v službi
21.5. - 2ursae ne more, Nika v službi ne more

- bowling + čvek (Tuš KR, Klub 300 LJ...)
- večerja v kakšni gostilni

najbolj se ogrevam za 14.5. .

Tudi meni nekako najbolje ustreza 14.05., tale petek mi je malo prezgodaj, ta teden je že precej splaniran. Generalno pa meni ustreza tudi 11.06.user posted image Vsi petki vmes med 21.05. - 11.06. pa so že zasedeni.

Kaj pa Gulliverlandia, a še vedno držimo 07.06.?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 4.5.2010 8:32:17 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
   [Brisano sporočilo]
4.5.2010 8:53:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
4.5.2010 9:03:42   
pety78
Nik gre na operacijo 13.maja

A žrelnico bo dal ven?

Neposredna povezava do sporočila: 1562
   [Brisano sporočilo]
4.5.2010 9:06:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
4.5.2010 9:08:57   
pety78
Aja, trapa. user posted image Ja, a nisi nekaj govorila, da ste bili tudi pri ORL in da bo verjetno moral na operacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 1564
   [Brisano sporočilo]
4.5.2010 9:22:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
4.5.2010 10:59:39   
benika
LADY''''''''S NIGHT:
7.5. - 2ursae, Nika v službi, Valla, benika
14.5. - 2ursae, Nika v službi, benika
21.5. - 2ursae ne more, Nika v službi ne more, pol pa benika tud ne moreuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1566
4.5.2010 11:13:10   
pety78

LADY''''''''S NIGHT:
7.5. - 2ursae, Nika v službi, Valla, benika, pety78 ne morem, pečem torto za birmo. :(
14.5. - 2ursae, Nika v službi, benika, pety78 ne morem, pečem torto za nečakov RD
21.5. - 2ursae ne more, Nika v službi ne more, pol pa benika tud ne moreuser posted image , pety78 ma sicer tašča RD, ampak dvomim, da bova šli zvečer kam ven. user posted image Tako da ja, lahko. user posted image user posted image user posted image

- Arena + bowling + pizza + bela kava + voda + koktajl + tortica

Hmmmm, očitno bom 21. maja sama žurala. user posted image

Šment, ve se kar zmenite brez mene.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
4.5.2010 12:04:43   
2ursae
pety, valla, pa dajmo drug teden med tednom, valla pred vašo operacijo. kaj pravte?

pon 10.5. - 2ursae
tor 11.5. - 2ursae
sre 12.5. - 2ursae

ali

petek 7.5. brez pety user posted image

ali

petek 14.5. brez pety in valle user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
4.5.2010 12:28:25   
benika
pon 10.5. - 2ursae, benika
tor 11.5. - 2ursae, benika
sre 12.5. - 2ursae, benika 

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
4.5.2010 13:46:13   
ninocka

pon 10.5. - 2ursae, benika, ninocka
tor 11.5. - 2ursae, benika, ninocka
sre 12.5. - 2ursae, benika, ninocka

Pa jst bi proslia, ce lahko v LJ,  ker jst se zmeraj dojim (po novem se obcasno Rubna user posted image ) in ce se zacne dret, mi je iz KR mal predalec, da se do doma prikazem...

Vceraj sem v vsem navdusenju in smehu pozabila cestitat:

Benika, cestitke za pupo!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo je sel pa danes v ZG, vraca se naceloma jutri oz. ce bo moral se na Dunaj, potem v cetrtek. Zdej pa razmiljam, a cem dat sploh Evana in Rubna jutri v vrtec, ker iskerno povedano, se ne bomo zbudili pravocasno in potem norenje, da ne zamudita zajtrka, pa se Liana moram zjutraj zbudit, pa potem popoldan spet, da jih grem iskat...
Edino ne vem, kaj bi poceli cez dan potem, ko je tako grdo vreme....user posted image

Valla, samo da se je sercno izteklo z Nikom. Pa user posted image user posted image Nik za pravilno razmisljanje user posted image user posted image user posted image
Tazana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za skupino

Mene je pa Evan zadnjic cist presenetil - skoz me sprasuje za svoje prijateljcke Mami, zakaj pa ta ne pride ven? Mami, zakaj mora pa ta it domov, Mami, zakaj, zakaj, zakaj.... user posted image In sem mu ze ene 100x povedala, da jst nisem mamica od njegovih prijateljckov in NE VEM zakaj ta in ta ne sme ven/kaj dela/ zakaj je tko oblecen/kam gre...
Pa je moral zadnjic spet sosedov Jaka domov in Evan men ze spet Maaaaamiiiii, zakaj mora Jaka domov? In sem mu rekla, da ne vem, da je pa tam njegova mamica in naj gre njo vprasta. In je vstal in sel do nje in jo lepo vprasala...ej, sem bla cist paf, ker drugace ful ne mara govort z ostalimi, ala je pa vedno Dej ti vprasi...

Zdej se grem pa pridruzit Valli pri likanju user posted image

Uf, moja domaca zivalca - sem vceraj posesala celo dnevno in jo potem se pomila s parnim cistilcem (in vedno ko opletam z njim, se spomnem na naso 2ursae), zvecer sva ga pa probno spustila, da vidva ce dela in je se ful enih smeti posesal...ne morem verjet, da se je v parih urah tolk nabralo...???

Kakno hudo mi pa moja mami spusti - ji povem, da sva kupila tega robotka sesalca in da mi ne bo treba vec sesat. Ona pa men - A ne bi blo boljs, ce bi kupila tist neslisni sesalec user posted image user posted image user posted image
Ja, slisala ga ne bi, sesat bi pa se zmeraj mogla...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.5.2010 14:02:59   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

pety, valla, pa dajmo drug teden med tednom, valla pred vašo operacijo. kaj pravte?

pon 10.5. - 2ursae
tor 11.5. - 2ursae
sre 12.5. - 2ursae

ali

petek 7.5. brez pety user posted image

ali

petek 14.5. brez pety in valle user posted image user posted image

Punce, na mene med tednom ne računat, ker se mi ne da vozit domov in čez eno uro spet nazaj v LJ, čakat pa tudi ne do osmih zvečer v LJ. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
   [Brisano sporočilo]
4.5.2010 14:36:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.5.2010 15:10:31   
Nika v službi
Jaz POGOJNO lahko samo v ponedeljek, vendar meni načeloma ti medtedenski termini res ne odgovarjajo, zato se vi zmenite kar brez mene. Če bo šlo, bom uletela, če ne - pa kdaj drugič.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.5.2010 16:59:41   
doroteja23
Pozdravljene!!

Javljam se vam po dolgem času iz deževne Štajerske!!

Kako kaj! Mi smo na pumpici zaradi kašlja! Nikakor nam ne gre ta kašelj nazaj. Zdaj pa se že vleče skoraj en mesec, ampak pljučke so čiste.
Danes sma mele razvojno ambulanto in Alina me je prav presenečala. Vse kar jo je vprašala ji je povedala, samo na eni nogi ni htela stat. Oz je rekla da ne more. Bo že tudi to ji bo uspelo.
Ledvičke so zaenkrat ok. Sicer so sečevodi odebljeni,a opak dokler je pretok ni panike!
Morem pa vam povedat da bi naj bili 15 na listi za operacijo srčka. Pa da se z vsakim rojstvom otroka lahko Alinina čakalana vrsta podaljša.

Ne boste verjele koga sem srečala v Styrassic parku v Avstriji!? Ja našo Vesno, saj ne vem kak je imela nik. Imela pa je Marka in sicer je bil oktoberček, ampak je bla naša.

Imamo pa en problem, Alina mi je spet začela lulat v hlače. Bla je tak lepo suha in brez problema. Zdaj pa mi že ene tri-štirti tedne lula v hlače. Pove prepozno. Tudi ponoči.Prede mesecem je nisme več rabla nosit na wc, zdaj pa jo morem spet, ker je lulala vsako noč.

JAz bi se rade volj udeležila kakega srečanja, ampak mi je nekako predaleč. Mogoče pa tam v drugi polovici maja. Ko gre najin ati na jadranje in sma same. Mogoče pa takrat.

Pa še to Benika user posted image user posted image user posted image Za user posted image !! Joj zdaj bo še trpela denarnica, ko bo vse lepo in za kupit!
Tažana user posted image user posted image Držim pesti!
Nika super za novo vozila, pa varno vožnjo vam želim!!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.5.2010 17:20:08   
2ursae
pišuka mi delate sive lase glede datuma srečanja user posted image .

povzetek:
pety ne more ne 7. ne 14., čez teden tud ne.
valla lahko ta petek, v pon. in tor.
benika, 2ursae sta flexi user posted image
nika bi 14., lahko tud 7., čez teden ne
ninočka je čez teden ok, za 7. in 14. še ne vemo
doroteja morda v 2. polovici maja user posted image user posted image - bo še povedala, kdaj, pa priredimo eno srečanje njej na čast, bolj v njeni smeri user posted image

.... in zmagovalec je: .... ta petek, 7.5.
Bi šlo? Še zadnje popravke prosim.

doroteja, lepo, da si se javila!! A misliš, da ima Alinino lulanje povezavo s težavami z ledvičkami?

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?