ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika pon 10.5. - 2ursae, benika, ninocka tor 11.5. - 2ursae, benika, ninocka sre 12.5. - 2ursae, benika, ninocka Pa jst bi proslia, ce lahko v LJ, ker jst se zmeraj dojim (po novem se obcasno Rubna ) in ce se zacne dret, mi je iz KR mal predalec, da se do doma prikazem... Vceraj sem v vsem navdusenju in smehu pozabila cestitat: Benika, cestitke za pupo!!!!!! Samo je sel pa danes v ZG, vraca se naceloma jutri oz. ce bo moral se na Dunaj, potem v cetrtek. Zdej pa razmiljam, a cem dat sploh Evana in Rubna jutri v vrtec, ker iskerno povedano, se ne bomo zbudili pravocasno in potem norenje, da ne zamudita zajtrka, pa se Liana moram zjutraj zbudit, pa potem popoldan spet, da jih grem iskat... Edino ne vem, kaj bi poceli cez dan potem, ko je tako grdo vreme.... Valla, samo da se je sercno izteklo z Nikom. Pa Nik za pravilno razmisljanje Tazana za skupino Mene je pa Evan zadnjic cist presenetil - skoz me sprasuje za svoje prijateljcke Mami, zakaj pa ta ne pride ven? Mami, zakaj mora pa ta it domov, Mami, zakaj, zakaj, zakaj.... In sem mu ze ene 100x povedala, da jst nisem mamica od njegovih prijateljckov in NE VEM zakaj ta in ta ne sme ven/kaj dela/ zakaj je tko oblecen/kam gre... Pa je moral zadnjic spet sosedov Jaka domov in Evan men ze spet Maaaaamiiiii, zakaj mora Jaka domov? In sem mu rekla, da ne vem, da je pa tam njegova mamica in naj gre njo vprasta. In je vstal in sel do nje in jo lepo vprasala...ej, sem bla cist paf, ker drugace ful ne mara govort z ostalimi, ala je pa vedno Dej ti vprasi... Zdej se grem pa pridruzit Valli pri likanju Uf, moja domaca zivalca - sem vceraj posesala celo dnevno in jo potem se pomila s parnim cistilcem (in vedno ko opletam z njim, se spomnem na naso 2ursae), zvecer sva ga pa probno spustila, da vidva ce dela in je se ful enih smeti posesal...ne morem verjet, da se je v parih urah tolk nabralo...??? Kakno hudo mi pa moja mami spusti - ji povem, da sva kupila tega robotka sesalca in da mi ne bo treba vec sesat. Ona pa men - A ne bi blo boljs, ce bi kupila tist neslisni sesalec Ja, slisala ga ne bi, sesat bi pa se zmeraj mogla...