|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
3.5.2010 10:37:27   
pety78
Edo pravi, da ne smem. Ampak Špela te prepovedi nimauser posted image

Špeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kje si? Kako si kaj? A je kaj novega? Kako Oskar? Kako pa kaj tvoja sestrca? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
3.5.2010 10:38:09   
pety78
Valjda, da je dec, ker če bi bila pupa - ne bi zdržala!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem dobila tudi jaz tak občutek. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
3.5.2010 10:42:17   
2ursae
joj, benika, ti smotka ti user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pety user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za operacijo, da boste zdravi.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
3.5.2010 10:43:45   
benika
id je na AB, očitno angina, ker ima bele pikice na mandljih. Mene pa od včeraj tudi boli celo telo in grlo, pa se nabašem z lekadoli in v službo. Kaj pa čem drugega, če sem pa že itak non stop doma. Res srčno upam, da nam uspe iti na operacijo 17. maja. Držite mal pesti.

Itak, da bomo držaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi nam so se podrli plani, ker ima Jakob spet gnojno grlo in tako je operacija SPET prestavljena za nedoločen čas. No, mogoče pa pred porodom bo kej.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
3.5.2010 10:51:11   
benika
Spol...imam na koncu jezika, pa ne smem povedat, res ne. Čeprav, če napišem, to ni isto kot povedat, a ne?
Ne, ne...me bo Edo izselu iz bajteuser posted image Sej sem vedela, da ne bi smela vprašat, ker ne znam bit tihouser posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jutri spremenila svoj podpis!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
3.5.2010 11:44:51   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

le glej, da že navsezgodaj, jaz odprem RR v službi nekje do pol osmih user posted image , poskrbi, da bo takrat že!!

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
3.5.2010 11:58:34   
ninocka
he, he, kaj ste me narezale....

cakam, da me mozek poklice, je sel kupit roombo, pol pa tle firbcam user posted image

Nika, user posted image user posted image za avto! Kdaj peljes vesele septembrka na kremsnite na bLed?

Pety, user posted image user posted image user posted image user posted image za Vida. Pa drzim pesti, da bo do operacije OK.

Benika, user posted image user posted image za Jakoba! Kdaj mas pa ti spet kaksen pregeld v LJ?
Ti skoz pozabim povedat za kosaro -pred tabojo dobi Petra, tko da se potem vidve uskladite za predajo k tebi, a prav?

Evo klical, od danes sva ponosna lastnika nove domace zivalice user posted image user posted image Pa se tolk je pridna zivalca, da se sesa ko se po hisi sprehaja user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
3.5.2010 12:00:41   
pety78

Spol...imam na koncu jezika, pa ne smem povedat, res ne. Čeprav, če napišem, to ni isto kot povedat, a ne?
Ne, ne...me bo Edo izselu iz bajteuser posted image Sej sem vedela, da ne bi smela vprašat, ker ne znam bit tihouser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ni treba direkt povedat.
Ti sam napiš, nekaj v tem stilu...Ata branko pakira kufre, ali pa ne pakira kufre. Vidi se velik med nogami, al pa med nogami se nič ne vidi.
Me bomo ziher poštekale, garantiram da Edo ne bo, da me smo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj veš.....moški...user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
3.5.2010 12:32:45   
ninocka
Benika, sej lahko samo reces a bo podoben Edotu al bo pa podobna tebi. Vec ni treba razlagat, povedala pa ne bos nic user posted image
Al pa da mu bodo v porodnisnici dali modre oz. ji dali roya nogavicke....
Lahko pa se gremo foro, kot na FB, pa napisi rdece, ce bo fant al pa zeleno ce bo puncka...user posted image

A 2 pa nista? Se ni nikjer se en skrival? As te dobr pogledal?? user posted image

Ostalo je pa vse OK?

Mojyelenjavni vrt - vceraj sem posadila celo 1 paradajz...mam2 sadiki cesnjevega paradiznikaodvec,cebi kera mela,pa ce kera rabi kaksno smreko za v lonec, jih mamtud celgozd user posted image Jih je vceraj Samo zamein sosedo ven kopal, midve sva jih pa v lonce sadile.

Pa se to - a katera ve, kje bi dobila drevo oljke? Bi ga ful rada mela na balkonu...

Men je pa danes malo dolgcas brez skratkov....

Uh, kaj mi je Ruben vceraj naredil - lovil se je z Evanom in sosedom, pa laufa tam proti vrtu od sosede in ga se klicem nazaj, cez slabih 5 min mi pa pride soseda rect, da ga je cist spodaj, na koncu ulice, vidla (tam ko ste parkirala za dekliscino). Sibam jst k zmesana dol in cepi sred krizisca in pol v jok, ko me vidi...user posted image Je verjetno lovil Evana in soseda,pa sta una dva zavila na en vrt, on pa ni videl in je kr za njim do konca tekel in jih iskal...revez...me pa kr zmrazi, ko se spomnem, kaj bi lahko blo...mi2 ga ziher ne bi se kaksnih 5 min pogresala, do takrat pa bogve,kam bi odlutal....user posted image
Drugace nikamor negre,niti se se ne igra z ostalimi otroci, je bolj na peskovniku pred bajto al pa not kuha...uf...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
3.5.2010 12:42:14   
spelka12
Danes pada dežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
3.5.2010 12:44:49   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Danes pada dežuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smrklja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sklepam, da je fantek, ker:
1. napisala je z zeleno barvo
2. pada DEŽ...tisti dež...je moškega spola.

user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
3.5.2010 12:46:33   
pety78
Ninocka, sem kar kurjo polt dobila, ko sem prebrala glede Rubna. Revček, kako se je moral prestrašit.user posted image No, ne dvomim pa, da ste ga potem cel dan crkljali ko pr norcih. user posted image
Važno, da se je srečno izteklo. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
3.5.2010 12:47:03   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Smrklja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sklepam, da je fantek, ker:
1. napisala je z zeleno barvo
2. pada DEŽ...tisti dež...je moškega spola.

user posted image user posted image

petra, ti si ena kurauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
3.5.2010 12:51:41   
pety78
petra, ti si ena kurauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, šit, pa smo spet tam, kjer ni muh.

Ampak vseeno, pisala si z zeleno. user posted image Res pa, da je kura ženskega spola, ampak...kura znese jajce...jajce je pa tisto, torej srednjega spola...Hmmmmm...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beeeeeeeeeeeeeeeeeenikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......kje si?

< Sporočilo je popravil pety78 -- 3.5.2010 12:52:03 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
3.5.2010 12:54:26   
spelka12
Lahko pa se gremo foro, kot na FB, pa napisi rdece, ce bo fant al pa zeleno ce bo puncka...

Beri ženska, BERI!!!!!!user posted image

Benika pa sedi zraven mene in se reži ko zmešana.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 3.5.2010 12:55:33 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
3.5.2010 12:58:06   
2ursae
zdej grem na sodišče user posted image , prosim, da razčistite dokler se ne vrnem user posted image user posted image user posted image , tele kode so tu mač zame user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
3.5.2010 13:01:02   
pety78
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Pupika, bupika, pikica mala. Jihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, sem pa res kura!!!

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
3.5.2010 13:06:30   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
3.5.2010 13:08:03   
pety78
Boš rabla kaj cunj? user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
3.5.2010 13:10:19   
ninocka
Ma sej sem vedla, da bo zelena, ker ze v trebuscku tok cuker rabi user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
3.5.2010 13:11:31   
benika
100% jih bom, veš da. Tako da če imaš kej za rentat, bom zelo vesela.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
3.5.2010 13:20:26   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Ninocka, sem kar kurjo polt dobila, ko sem prebrala glede Rubna. Revček, kako se je moral prestrašit.user posted image No, ne dvomim pa, da ste ga potem cel dan crkljali ko pr norcih. user posted image
Važno, da se je srečno izteklo. user posted image

A sem povedala, da je pa zadnjic na cesto za tasco tekel, s tem da imajo oni ograjeno dvorisce in si je odprl vrata in laufal po cesti. HB, da je bil praznik in ni blo prometa po njihovi ulici (drugac se studentje vozijo na faks tam), pa se glavna cesta je bla zaprta, ker je gradbisce. Je tast tolk za njim laufal, pa ga je komaj ujel user posted image
Ruben je ful spidi, in ko on enkrat zatece, ga ne mores ustavit in dohitet... user posted image

Sem ugotovila, da imam ful sivih las...verjetno zarad Rubna user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
3.5.2010 13:21:33   
Nika v službi
Nekaterim se pa res vidi že iz aviona, da ste blond.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, frčafelca bo! Edo, oplel si. Zdaj boš šele videl, kaj to pomeni, imeti babo pr' bajt'. Benika, with all due respect...user posted image

2ursae, si že s sodišča? PUNČKA/PUNČKA bo, posebej zate v rdečem in zelenem.user posted image

Ninočka, grozljivka, tole z Rubnom. Samo da se je vse dobro izteklo.

Kremšnite z novim avtom - može. Ampak nismo vzeli 7 sedežev, tako da se z mano lahko peljete le še 3-4 dame, ostale pa lastni prevoz. Kdaj? To pa je potrebno malce razmisliti, predlogi sledijo.user posted image

Tažana, no? Kaj novic? Boš napredovala?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
3.5.2010 13:23:32   
pety78

100% jih bom, veš da. Tako da če imaš kej za rentat, bom zelo vesela.user posted image

Absolutliše! Ej, ful sem vesela. Že kar vidim, da bo to taka mala sladka cortikauser posted image , ker jo bosta dva starejša bratca čuvala. Boš videla, Edotu se bo pa tako mešalo. user posted image
Včeraj pride Matjaž v spalnico, jaz že skor dremam, on pa meni nič, tebi nič prižge luč in mi reče: Ej, a veš kaj sem se spomnil. Ful grdo od nas, ker Kaje še nismo peljali k frizerju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ga pogledam, da se prepričam, a sanjam, al kaj. user posted image user posted image user posted image Kaj pa naj striže? Tistih 8 kodrov? user posted image Vid je bil tak cajt že prav kodrast z dolgimi laseki.
No, on pa, da je punčka, da mora meti lepo frizurco, da pri fantkih je vseeno, če majo neenakomerno dolge laseke, pri punčkah pa ne...

Jaz sem mislila, da bom hin od smeha, pa sem ga kar spat sterala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
3.5.2010 13:36:53   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   krasno benika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa še ata branko bo ostal doma

jaz sem tut fajn opravila. če bo vse OK dobim skupino! user posted image Ampak počakam, da bo uradno potem se bom veselila.

grem nežo spat dat. mi že kinka na joški.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?