Nika v službi
|
Dober večer, moje zabavne RR-septembrke! Tudi jaz čutim nekakšen nov preporod na naši temi... Očitno 2ursae res blagodejno vpliva. Torej, Urša, da ti odgovorim - Gulliverlandia ima KAO vlakec smrti. Neka blaga varianta vlakca, ki vozi gor in dol, levo in desno... Nika ni hotela gor, se je pa zato peljal Tomaž. Evo ti utrinka s tega vlakca: Bom poskušala naložit slike na FB, da si boste lahko ogledale... 2ursae, daj, prijavi še se ti na FB, boš lahko videla goro sličic... Pety, oprosti, ker sem danes tako letela naprej, ampak sem bila res natempirana na minutke - ob petih sem morala biti že na drugem koncu LJ, ob 18:00 je imel Tomaž že termin v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina za pregled kile in midve z Niko sva ga peljali tja, potem pa smo šli vsi skupaj na tortico v slaščičarno Grad. Odlične torte, priporočam, kdor še ni bil tam! Na pregledu so ugotovili, da očitno ni kila, da pa je mogoče kaj težkega dvignil ali pa je bil vzrok kak hujši napor (lahko tudi tek), da se je naredila neka mrena, ki pa se naj bi pozdravila sama od sebe. Opazuje še 1 mesec, če pa ne bo bolje, mora na UZ. Seminar sem delno zaključila, drugi del nas čaka v začetku junija. Je bilo prav zabavno. Teta beta, moje namigovanje je ciljalo ravno v tisto smer, v katero vidva razmišljata. No, upam, da se odločita v plus, da bomo spet lahko ploskali in ugibali spol, ime... Da vam za kone povem še, da se s T. pogovarjava o počitnicah in resno je v igri Turčija. Najverjetneje pade odločitev prihodnji teden. Gre kdo z nami?