ninocka
|
Dobro jutro! Samoin Ruben se se crkljata v postelji, ostali trije pa tlepo dnevnisobi bluzimo Evo je se Ruben s flasko uletel Smo pa vsi neki prehlajeni oz. bolani...nosnapipica tece na polno, kasljanje, mene bolijo se usesa in tak cuden pritisk imam v glavi, Samo pa tudi. Jupi, kaj ces lepsga Mi smo sli v ponedeljek v arboretum, s sabo smo imeli tudi sosedovega malega. Guzva pa tam,da dol pades...smo lih naleteli se na ene 5 avtobusov nekih avstrijskih upokojencev,ki so prisli gledat tulipane. V avtu smo se se zmenili,da ne norimo, ne hodimo za vrvice in da se pritece nazaj,ko jih poklicem. In so bli ful pridni, Evan je sel samo pri enem dinozavru pod vrvico (z mojimdovoljenjem),pa se to je blo tko, da se je v bistvu stegnu in ga pobozal. Samo eni starsiso pa...nimam besed...otroci so delali lih kar jimje pasala (vkljucno z nabiranjem tulipanov), je prisla ene teta iz arboretuma, ki je pazila,da niso nadinozavrih in daje eni dvojcici ven iz ograje, za njenim hrbtompa ena mamici svojga otroka gor na dinozavra, da ga bo slikala...mislim... Igrala imajo fantasticna, ampakstarsi si lahko pa pod nosomobrisejo za kaksno kavico EDino sladoled so imeli tam...nasa dva sta bla ful navdusena nad fitnesom PA zapela sem se z eno staro mamo,ker je zacela neki sikat, zakaj ima sestricna vozicek tam (je lih peljala sina na stranisce) in dasepol ne more usest in nekilapala, pa sem ji rekla,da ce si tolk zeli usest je zraven mene prazna klopca (no,pa se enepar semji povedala)....sej ce bi lepo vprasala,bi ji umaknila vozicek in bi se lahko usedla...folk sploh ne zna bit vec prijazen in vljuden, samo se tezit in siokat znajo... V torek smo sli k Samotovim,smo tam pojedli kosilo, polpa domov. Ce bi vedla, da ste ble v tivoliju, bi se pa tam oglasila, ker smo bli itak na tistem koncu. PA drugic...BTW- mi smo meli celdan soncek, nc ni deyevalo al pa blo oblacno V sredo smo sli v kino, risanka je OK, jedli smo kokice in pili sokove. Evan se je vmes ustrasilenga zlobnega zmaja inhotel ven,sem ga komaj prepricala, da ne.Pol je pa gledal primeni v narocju, je blo pa OK. PO risanki smoskocili sev McDonaldsa in potem po LIana k tasci. Vceraj sta bilapa spet pri samotovih,jih je peljala v zivalski vrt, mi2 sva pa barvala panele za ograjo, pa urejala vrt. Na morje ne gremo oz. samo v soboto....mamo prevce dela pri bajti, da bi lahko sli, poleg tega pa poteka se sosedsaka izmenjava roz in jih moram se vseposaditi, ker mi jih je dala Anja cel kup, pa se sosed mi cist vsak dan neki prinese...UF...a rabi katera kaj in kot da to ni dovolj, sem yadnjic Samota sepri njegovih prisilila, da jeskopal ven en grm, ki mi je ful vsec,njegov bratranc jih imapa enih 10, pa jih ne rabi, ker nic za njih ne skrbi... Zdej jih spet peljeva k Samotovim,midva greva sev Kalio po sadike za vrt, potem pa te panela nastimat in dokonca posadit rozice... Piknik - se zmeraj ga lahko imamo pri nas enkrat...dokler sem na porodniski, me nic ekstra ne obremenjujete drugace pa lahko na nevtralnem piknik placu.... Sori za napake,pisme z laptopa, in kljub temu da je bil na servisu, niso postimali tipk... NIka, pojma nimam kaj bi blo to na FBju.... 2ursae, za Benetke...pa Ziva je res dobila fantka