|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
29.4.2010 22:33:06   
Nika v službi
Punce, pomoč! Na FB nikakor ne morem kreirati novega albuma. Ko kliknem na ustvari nov album, me vrže nazaj na profil, pod albumi pa sicer nov album nastane, notri pa en velik vprašaj. Ko kliknem na urejanje, mi sporoči, da nimam pooblastil za urejanje oz. da nimam dostopa. WTF?!

Fora pa je v tem, da na službenem laptopu vse deluje, doma pa ne, iz tega sklepam, da sem morala nekaj tukaj skvačkati (jaz ali pa mogoče Nika, ki klofa po njem). A se je katera že kdaj soočala s podobnimi težavami? Zdaj mi gor stojita dva nova prazna albuma, ki jih ne morem niti izbrisati niti urediti. Grrrrr. Če kdo pozna rešitev, se toplo priporočam.

Hm, mogoče pa je razlog v temle:

Photos "Upload Error"
Some users are unable to upload photos. We are working to resolve the issue as quickly as possible.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 29.4.2010 22:39:54 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
30.4.2010 8:36:51   
ninocka
Dobro jutro!

Samoin Ruben se se crkljata v postelji, ostali trije pa tlepo dnevnisobi bluzimo user posted image
Evo je se Ruben s flasko uletel user posted image

Smo pa vsi neki prehlajeni oz. bolani...nosnapipica tece na polno, kasljanje, mene bolijo se usesa in tak cuden pritisk imam v glavi, Samo pa tudi. Jupi, kaj ces lepsga user posted image

Mi smo sli v ponedeljek v arboretum, s sabo smo imeli tudi sosedovega malega. Guzva pa tam,da dol pades...smo lih naleteli se na ene 5 avtobusov nekih avstrijskih upokojencev,ki so prisli gledat tulipane. V avtu smo se se zmenili,da ne norimo, ne hodimo za vrvice in da se pritece nazaj,ko jih poklicem. In so bli ful pridni, Evan je sel samo pri enem dinozavru pod vrvico (z mojimdovoljenjem),pa se to je blo tko, da se je v bistvu stegnu in ga pobozal. Samo eni starsiso pa...nimam besed...otroci so delali lih kar jimje pasala (vkljucno z nabiranjem tulipanov), je prisla ene teta iz arboretuma, ki je pazila,da niso nadinozavrih in daje eni dvojcici ven iz ograje, za njenim hrbtompa ena mamici svojga otroka gor na dinozavra, da ga bo slikala...mislim...user posted image
Igrala imajo fantasticna, ampakstarsi si lahko pa pod nosomobrisejo za kaksno kavico user posted image EDino sladoled so imeli tam...nasa dva sta bla ful navdusena nad fitnesom user posted image
PA zapela sem se z eno staro mamo,ker je zacela neki sikat, zakaj ima sestricna vozicek tam (je lih peljala sina na stranisce) in dasepol ne more usest in nekilapala, pa sem ji rekla,da ce si tolk zeli usest je zraven mene prazna klopca (no,pa se enepar semji povedala)....sej ce bi lepo vprasala,bi ji umaknila vozicek in bi se lahko usedla...folk sploh ne zna bit vec prijazen in vljuden, samo se tezit in siokat znajo...user posted image

V torek smo sli k Samotovim,smo tam pojedli kosilo, polpa domov. Ce bi vedla, da ste ble v tivoliju, bi se pa tam oglasila, ker smo bli itak na tistem koncu. PA drugic...BTW- mi smo meli celdan soncek, nc ni deyevalo al pa blo oblacno user posted image

V sredo smo sli v kino, risanka je OK, jedli smo kokice in pili sokove. Evan se je vmes ustrasilenga zlobnega zmaja inhotel ven,sem ga komaj prepricala, da ne.Pol je pa gledal primeni v narocju, je blo pa OK. PO risanki smoskocili sev McDonaldsa in potem po LIana k tasci.
Vceraj sta bilapa spet pri samotovih,jih je peljala v zivalski vrt, mi2 sva pa barvala panele za ograjo, pa urejala vrt.
Na morje ne gremo oz. samo v soboto....mamo prevce dela pri bajti, da bi lahko sli, poleg tega pa poteka se sosedsaka izmenjava roz in jih moram se vseposaditi, ker mi jih je dala Anja cel kup, pa se sosed mi cist vsak dan neki prinese...UF...a rabi katera kaj user posted image in kot da to ni dovolj, sem yadnjic Samota sepri njegovih prisilila, da jeskopal ven en grm, ki mi je ful vsec,njegov bratranc jih imapa enih 10, pa jih ne rabi, ker nic za njih ne skrbi...

Zdej jih spet peljeva k Samotovim,midva greva sev Kalio po sadike za vrt, potem pa te panela nastimat in dokonca posadit rozice...

Piknik - se zmeraj ga lahko imamo pri nas enkrat...dokler sem na porodniski, me nic ekstra ne obremenjujete user posted image drugace pa lahko na nevtralnem piknik placu....

Sori za napake,pisme z laptopa, in kljub temu da je bil na servisu, niso postimali tipk...

NIka, pojma nimam kaj bi blo to na FBju....
2ursae, user posted image za Benetke...pa Ziva je res dobila fantka user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
30.4.2010 8:51:16   
2ursae
ful vas je lepo brat user posted image , sploh danes, k mi v službi nekako ne gre ... sem še utrujena od našega popotovanja, včeraj popoldne me je že ob 19h odneslo na kavč, kao samo za pet minut, pa sem obležala za celo uro, U. je z deco še zalival, jima dal za jest, pol sva ju skupi zrihtala, prebrala eno kratko pravljico in pol sta tudi ona2 padla dol.

Ninočka, a v Arboretumu kar tulipane nabirajo al kaj user posted image . OK, tist z dinozavri še nekak lahko razumem, tudi jaz sem mala2 pustila k mladičkom od triceratopsa, k so bili tako luštni, da sta jih malo potipala, jaz sem slikala, več pa ne. Ampak da trgajo rože, mi je pa čisto adijo ... ne vem, če ne bi taki osebi rekla, da daje slab zgled mojim otrokom user posted image , samo žal ponavadi na takih izletih nisem dovolj tečna za kaj takega user posted image .

nika, ne znam ti pomagat, sem še vedno v predfazi spravljanja na FB.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 30.4.2010 8:52:12 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
   [Brisano sporočilo]
30.4.2010 9:01:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
30.4.2010 9:02:44   
Nika v službi
Dame moje, mi si delamo plane za ta vikend... je mogoče katera za srečanje na Gibi-gibu jutri (sobota)? Mi imamo sicer povabilo na piknik k sosedom, ampak jaz ne bi ravno cel dan "visela" tam, zato se s Tomažem pogovarjava o alternativnih variantah oz. kombinacijah. Jutri bo bojda še lepo vreme, nedelja pa klavrna.

Hitro se pofočkajte, če je katera za.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
30.4.2010 12:52:20   
2ursae
nika, jaz žal ju3 ne pridem, bomo malo doma počivali, morda kaj spekli ... na izi, skratka. Kdaj drugič pa z veseljem.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1506
30.4.2010 12:56:52   
Nika v službi
2ursae, vi kar počivajte, le sončka se vseeno naužijte, saj bo potem spet dež.

Mi smo udeležbo na pikniku potrdili, tako da bomo do Gibi-giba verjetno (če sploh) prišli bolj pozno popoldan. Žar gre v akcijo po 12. uri, okoli 13:00 je planirana pojedina, potem nekaj druženja, trampolin, čvek, pospravljanje. Računam, da bi lahko prišli do Kranja okoli 16:00... Če koga mika, povabilo še vedno velja.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
30.4.2010 13:18:00   
pety78
Nika, mi bomo verjetno tudi skakali po domačem trampolinu. Ne morem verjet, kako mala dva uživata gor. Skupaj skačeta, se držita za rokice, pojeta, ...Ful fajn. Letos ga je dedi dal bližje k mizi, ki jo imamo pod orehu, tako da bo možno po njem skakati tudi v največji vročini, ker lani to ni bilo mogoče. Kar je pa še bolje....sedeti in opazovati, pa zraven kaj grickati, pa kak bandidos. user posted image user posted image
Pa še Vida sem začela učiti voziti kolo. Me noge od riti naprej bolijo ko pr norcih, ker sem laufala z njim, pa ga držala zraven. Sedaj ga pa že držim samo za majico, pa se pelje. Včeraj sicer nisva trenirala, ker smo se zadržali na trampolinu, potem sva pa pekla marmorni kolač, ker sem mela jajca za porabit. user posted image Tolk nakladam, da sem že pozabila, kaj moram napisat. user posted image user posted image user posted image

Aja, nas ne bo. Verjetno. Se nikol ne ve, kaj nas piči, ampak ne računat na nas.

Neposredna povezava do sporočila: 1508
30.4.2010 13:22:21   
pety78
Verjetno ne, ampak vprašat ni greh....
Ali ima katera danes popoldan po 16:30 do 18:00 ure kaj časa za kofe? Mam ob 18:00 kozmetičarko, pa se mi ne splača vozit domov, do takrat pa se nimam kam dat, razen v štacune, kar pa ni najbolj primerno, glede na debelost moje denarnice. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
30.4.2010 14:01:25   
Nika v službi
Pety, midve z Niko greva v šoping - po Mövenpick sladoled, pa sadje in še kakšno malenkost. Mogoče pa bi se vseeno lahko kje na kratko dobili, ampak je težava, da imam jaz čas samo do 17. ure. Ti pa pred 16:30 ne moreš.... hm... ta bo težka. Če slučajno lahko kaj prej, recimo ob 16:00, se lahko kje zmeniva. Kje pa imaš to kozmetičarko?

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
30.4.2010 14:27:49   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Pety, midve z Niko greva v šoping - po Mövenpick sladoled, pa sadje in še kakšno malenkost. Mogoče pa bi se vseeno lahko kje na kratko dobili, ampak je težava, da imam jaz čas samo do 17. ure. Ti pa pred 16:30 ne moreš.... hm... ta bo težka. Če slučajno lahko kaj prej, recimo ob 16:00, se lahko kje zmeniva. Kje pa imaš to kozmetičarko?

Imam jo tam v Dravljah, ko je Klub 300 zraven. Saj ni panike, bom pa šla mal v Mercator center v Direndaja. user posted image user posted image user posted image user posted image Bom pa glih ob eni 17. uri tam, tako da vidve kar v miru nakupujta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1511
30.4.2010 15:41:16   
Nika v službi
Pety, midve greva zdaj ravno proti MC Šiška.... če boš kaj prej tam, me pokliči ali vrzi sms.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
30.4.2010 15:48:38   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Pety, midve greva zdaj ravno proti MC Šiška.... če boš kaj prej tam, me pokliči ali vrzi sms.

OK.

Neposredna povezava do sporočila: 1513
30.4.2010 20:59:16   
benika
En lep pozdrav!

Mi smo bili ta teden maksimalno pridni. Kupili smo nov tobogan, novo gugalnico, vse postavili in zabetonirali, samo da so deca srečna. Študiramo ali bi kupili še trampolin, pa bomo nakup najbrž odložili na drugo leto.

Jaz sem pa danes zaključila z delom (vsaj upam tako) in pred mano je (vsaj upam tako) brezskrbnih 16 mesecev nedelauser posted image user posted image user posted image
V ponedeljek imam morfologijo (in ne Pety, za spol ne bom vprašala) ter P za Jakoba, ker če nam bo Fortuna naklonjena, odhajava v sredo v bolnico na operacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na Gibi gib nam ne bo jutri zneslo, ker pride tašča na obisk.

Danes smo rezervirali tudi dopust in sicer od 1.7-11.7. Gremo pa na Krk v apartma.
http://www.atlas-malinska.hr/apartmani/vise.asp?tip=SVE&offset__=20&broj=67

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 30.4.2010 21:00:08 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
30.4.2010 22:02:53   
Nika v službi
Ohoho, Benika, to pa je akcija! Realizacija vrhunska, moram močno ploskat za:
- toboganuser posted image user posted image user posted image
- gugalnicouser posted image user posted image user posted image
- betonuser posted image user posted image user posted image
- zaključek delauser posted image user posted image user posted image
- dopustuser posted image user posted image user posted image

Bravo, Edo!user posted image user posted image user posted image

Aja, valjda, bravo, Benika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve s Pety sva pa kofetkali.user posted image Pladnja ji pa še nisem vrnila.

Grem pod tuš. Nočko.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
1.5.2010 10:07:21   
2ursae
otroka še nista dobila zajtrka, ampak who cares, glavno, da sem naredila album user posted image

http://www.mojalbum.com/2ursae/benetke-28-4-2010

lepo vabljene, pa upam, da se še kakšna odloči za ta izlet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1516
1.5.2010 23:09:58   
ninocka
2ursae, lepe slikice user posted image
benika, jupi za igrala user posted image Kje ste pa kupili tobogan in gugalnico (ne nejdem vprasaja na tipkovnici user posted image )

Mi smo pa danes preziveli en tak lep dan na morju. Od doma smo startali pozno dopoldne (Lian si je lih danes izbral dan, da bo potegnil jutranje spanje skoraj do 9:30 user posted image ), parkirali pred nasim blokom in se podali do Portoroza. Evan je pridno kolesaril, Ruben seje pustilvlect na kolesu, Lian pa si je riviero ogledoval iz vozicka-. Ustavili smo se v Cacaotu,midva sva popila kavico, Evan in Ruben pa sta se igrala na mivkiin v tistih hiskah in toboganu.Smomeli s sabo tudi lopatke,pa bagije, pa Evanu nekaj ni pasalo delit igrac z ostalimi otroci in jih je lepopospravil nazaj v vrecko user posted image . Potem smo se semalo skupaj igrali na mivki, tud Lian je uzivalin grabil po njej in se nato odpravili na kosilo v restavracijo zraven. Ko smo pojedli, smo sli se na voznjo z avtomobilcki, na sladoled in malona igrala,potem,pasmo jomahnili nazaj v LJ. Ruben je zaspal v sekundi, Evan mu jepa tud kmalu sledil...v bistvu je zdaj po res dolgem casu spet zaspal v avtu.
Doma sva paspilaseeno kavico zunaj na vrtu, Evan se jepodil in lovils prijateljcki (so prava bizoviska banda user posted image ), potemsmo sli pa pojest vecerjo,seumit in spat.

Ful je blo lustno, Evan je bil edino malo razocaran,ker nismoprespali namorju,ampak smo sevrnili domov.

Sva pasSamotomopravljala glupeItalijane -tam ko smo jedli, se je spraznilasosednjamiza in sehocejo eni vsest (so stali pri mizi in drzali ze stolein jih ven vlekli),ko od nekod prav pritece en Italijan in se vprico njih meninic, tebi nic, rukne na stol in se ne gane user posted image Uni so potem sli,k njemu je pa prisedla se potem njegova zena al whatever...Samota je najbolj fasciniralo, da je mela ona potegnjene tangice do sredine hrbta,ampak se ji ni vidlo nic riti user posted image , on je pa skoz svaljkal cigaret po roki, pa v usta, pa spet ven, ampak przgal ga pa ni...pa seveda, sta za aperitiv narocila sampanjec user posted image Sva se jima tolk narezala, res...

Na igralih so bli pa tud eni italjanari z otroci in uni tamali ful veselo mecejo kamencke in mama sploh nic ne reagira,ampak se vsi samo smejijo,haha kolk lustno, kolk smesno...pol je pa en bratec vrgu drugmu v glavo, un v jok, pol se je pa drla na njih...jebenti, prej, ko so pa ogrozali se ostale otroke pa ne...user posted image

Jutri mepa caka sajenjemojega balkonskega zelenjavnega vrta-bucke,malancanein paradiznik v loncih user posted image Pa zacimbe moram se posadit, pa za dokoncat ograjoje treba se paneleit kupit inpobarvat in sepeskovnikpobarvat. IN cemi bo zneslo,bommogoce sekaj not v bajti nardila...

Grem knjigo brat, sem sama, je sel Samo na obisk k sodelavcu, ki je ze od nasega smucanja na bolniski. Je sel po smucanju na en turnir v spidmintonu (al neki takega) in se je (pazte to) spotaknil ob samega sebe in se potem se sam sebe tko pohodil,da si je zdrobil mezinec na nogi in je moral na operacijo, zdej je pa na berglah user posted image user posted image To je samo pri njemu mozno user posted image

Nocko user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
2.5.2010 20:57:00   
2ursae
hej user posted image

danes sem šla z mulčki k moji mami in sem se tako napokala, da komaj živim ... še eno izležavanje v banji si bom privoščila, malo branja v postelji in zgodnje smrčanje user posted image .

sem pa gledala malo spored za lutkovno gledališče, imajo luštne predstave. npr Sapramiško, pa Bobek in barčica ... upam, da uspemo v maju it vsa na eno predstavo, ki jo bomo združili s pohajkovanjem po mestu in sladoledom, morda jo mahnemo še z vlakcem na grad user posted image , super izletek.

zdaj pa nočko, in ju3 smo spet v normalnem delovnem tednu, ampak se ne pritožujem, ker sta otroka že dva tedna zapored zdrava user posted image user posted image in to je glavno-

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.5.2010 8:22:00   
tažana
En dober dan, še iz naše baze user posted image .
Se kar dogaja vsepovsod ob letošnji pomladi. Mi smo skoraj ves čas nekje na terenu, tako da mi doma ostaja vse delo in posledično tudi malo zahajam sem gor.

Katarina je prejšni teden tudi zvozila brez koleščkov user posted image . In to brez ščitnikov user posted image . Ko smo šli kupit kolo je naredila dva kroga pred trgovino, pa je bila tako sigurna da sem jo že malo spustila user posted image . Ni kaj, je fejst presenetila. Sedaj ima probleme samo še s speljevanjem in klancem gor in dol.

Danes grem na razgovor z novo šefico. Vse tako kaže, da ima septembra velike načrte z mano- bomo videli kaj bo danes povedala.

Grem pripravit bojno opremo... uživajte.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
3.5.2010 9:55:57   
Nika v službi
Živjo, spet iz službe.user posted image Tile praznike so tako hitro minili...

2ursae, super sličice.user posted image user posted image user posted image Vesel in zdrav štart v vrtčevski ritem!

Ninočka, je zelenjavni vrt uspel?user posted image Kdaj lahko pridemo po sadove?user posted image

Tažana, nestrpno pričakujemo novic z razgovora. Naj bo kar se da pozitivno!
Bravo, Katarina, za vožnjo brez koleščkov!user posted image user posted image user posted image

Zdaj ste pa že skoraj vsi brez pomožnih kolesc, wow!

Benika, danes je zanimiv dan tudi zate. Čakamo poročilo z MF.

Mi smo vikend preživeli super. Piknik v soboto je bil prav luštkan, Nika je ful uživala v Lukovi družbi, skakala sta po trampolinu, se vozila po toboganu, zibala v viseči mreži, ustvarjala v peskovniku, za konec pa še rekreacija na igrišču. Starci smo pa klepetali.user posted image

Včeraj pa smo se kopali v Morskem parku Bernardin - mi3, ata, mama, Nataša, Manca, Klemen in Sonja. Joj, je bilo zabave in smeha, bazenski kompleks pa čisto prazen. Smo imeli občutek, kot da imamo zasebni bazen.user posted image

Nika je šla danes v vrtec po dveh tednih počitnic, se je že veselila. V sredo gredo v Arboretum, v četrtek pa v Gramozno jamo.user posted image

Mi imamo danes pogreb mamičine sestrične, pa zavarovanja morava urediti in do CP moram, da zamenjam eno oblekico za Niko. Sem kupila premajhno.user posted image In ja - avto je prišel. Popoln, brez napak, jutri se z njim odpeljeva.user posted image user posted image Uf, res bo pester teden!

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
3.5.2010 10:12:49   
benika
No, moja MF je mimo. Naš otrok rste čist po Jusu in je v vseh meritvah popoln. Za spol sem tud vprašala (sej mende niste resno mislile, da bom v temi do koncauser posted image ) in se je lepo videlo, kaj bomo imeli. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1521
3.5.2010 10:17:04   
pety78
Dobro jutro in lep začetek tedna vam želim. Sploh ob pogledu skozi okno, mi čisto zapoje srce...user posted image  user posted image user posted image user posted image Ampak bo bolje.
Saj bi vam kaj lepšega povedala, ampak očitno ostajam pri stari temi. Vid je na AB, očitno angina, ker ima bele pikice na mandljih. Mene pa od včeraj tudi boli celo telo in grlo, pa se nabašem z lekadoli in v službo. Kaj pa čem drugega, če sem pa že itak non stop doma. Res srčno upam, da nam uspe iti na operacijo 17. maja. Držite mal pesti. user posted image
V soboto sem torej šla k dežurnemu z Vidom, najprej dopoldan, čakala eno uro, šla domov, potem pa še kasneje nazaj. Nato v Kranj po zdravila, sem iskala še kako odprto štacuno (ja, vem, ja....koza jedna, tudi trgovke morajo imeti praznik). Ampak kaj, ko sem dobila dopoldan sms od prijateljice, da gresta s svojim na Bled in se bosta oglasila. Se pa nisva videli že več kot 2 leti. Tako da sem pucala kot nora, potem pa še mal na pumpah zapravljala user posted image , malo sladkega, pivo in bandidos. Tako da nisem bila nek hud gostitelj, ampak sta bila tako prej na pizzi in ni bilo panike.
Včeraj pa nič posebnega. Mal smo se hecali, kuhali, prekladali iz ene sobe v drugo (so samo 3 možnosti user posted image ), ampak mala dva se tako rada igrata v spalnici na postelji.

Sem pogledala slikice od piknika in Benetk. user posted image

Se beremo.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1522
3.5.2010 10:17:59   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

No, moja MF je mimo. Naš otrok rste čist po Jusu in je v vseh meritvah popoln. Za spol sem tud vprašala (sej mende niste resno mislile, da bom v temi do koncauser posted image ) in se je lepo videlo, kaj bomo imeli. user posted image

Daj, zaupaj nam, no. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
3.5.2010 10:30:17   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Daj, zaupaj nam, no. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Edo pravi, da ne smem. Ampak Špela te prepovedi nimauser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
3.5.2010 10:32:14   
Nika v službi
Valjda, da je dec, ker če bi bila pupa - ne bi zdržala!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Vid je na AB, očitno angina, ker ima bele pikice na mandljih. Mene pa od včeraj tudi boli celo telo in grlo, pa se nabašem z lekadoli in v službo. Kaj pa čem drugega, če sem pa že itak non stop doma. Res srčno upam, da nam uspe iti na operacijo 17. maja. Držite mal pesti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 3.5.2010 10:34:16 >

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?