Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 10:05:45
|
|
|
|
tažana
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Skratka, vidimo se v nedeljo, če mi danes uspe naredit torto, če pa ne, bomo pa "bolani" in nas ne bo... Ti kar sanjaj- boš pa ponoči torto delala. Te lahko vsake 2-3 ure pokličem, da ne boš zaspala Če mi znese bom pa pingvine za okrog vratu naredlia, da se ne bodo stepli Koliko otrok je že... 6?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 10:06:33
|
|
|
|
tažana
|
oh smotka zdej se bodo pa bratci in sestrice stepli. Koliko je vseh otrok sem hotla vprašat?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 10:06:46
|
|
|
|
pety78
|
Ja, 6, pa še kak rezervi, če slučajno še kdo uleti.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 10:07:17
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: tažana oh smotka zdej se bodo pa bratci in sestrice stepli. Koliko je vseh otrok sem hotla vprašat? Aja, hmmm, do tolk pa ne znam več štet.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 10:08:20
|
|
|
|
pety78
|
Vid Nika Katarina Beni Nik Evan + Kaja Neža Jakob Tilen Ruben Liam Preštej jih pa sama.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 10:19:01
|
|
|
|
tažana
|
torej 12!? Kontrolo prosim Sem že skoraj zakomplicirala... Sem rekla ok 6 slavljencev vsak ima enga bratca ali sestrico pa pri ninočki 2 torej jih mora biti 13! Pa mi ni šlo v račun in potem se spomnim Nike . Nika al si se z ninočko zmenila, da povprečje zate gor drži . Sem spet ugotovila, da nika rabi bratca ali sestrico, da bo Ninočka lahko številčno izstopala.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 10:25:18
|
|
|
|
Nika v službi
|
Tažana, ja, ja, seveda, z Ninočko imava deal, da se vse računsko izide. Pety je naredila dva carska ležeča pingvina. Mi je poslala fotko na mobi. Prav luštkana sta, ampak precej lena videt. Benika, . Me je kar zmrazilo, ko sem prebrala o Cliotu in otroku noter. Takole se naša Nika vsak dan vozi z babico in dedijem v vrtec.... Samo, da se je vse srečno končalo in da ni bilo poškodovanih.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 10:36:37
|
|
|
|
pety78
|
Pety je naredila dva carska ležeča pingvina.user posted image user posted image Mi je poslala fotko na mobi. Prav luštkana sta, ampak precej lena videt.user posted image Fejst lena, če sta pa tolk debela. Sploh pa sta ne tej sliki še v fazi nastajanja. Saj vidiš, da nimata kril, niti oči, ..niti nog.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 10:40:29
|
|
|
|
pety78
|
Aja, Valla., ti moram povedati, da sem se vpisala v tečaj slikanja. Sedaj sem bila že 3x, vendar za začetek rišemo samo s svinčnikom. In bomo še kar nekaj časa, da osvojimo osnove. Moram reči, da sem ful ful navdušena in da vedno komaj čakam do naslednjega tečaja. Do sedaj smo risali tihožitja. In sploh ne morem verjeti, da mi uspe tako narisati, ko sem včasih samo sanjala o tem. Je pa kar enih detajlov in res tebi kapo dol, da tako obvladaš brez kakršnih koli inštrukcij in izobraževanj.
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 13:11:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 13:22:41
|
|
|
|
pety78
|
V Tržič na ljudsko univerzo. Za kje imaš pa ti?
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 14:12:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 14:26:52
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Šola Od pike do slike, ki ima delavnice ponavadi v LJ, januarja pa imajo v Kranju. In kot veš, grem raje v Kr kot v LJ Kolk časa pa imaš in kolk stane? Kolk vas je v skupini? Daj objavi slike, ful me zanima, kako ti gre! 20 ur stane 75 EUR. V skupini nas je različno, vendar vedno 6 novih, ki delamo isto stvar, potem pa še tisti, ki so v nadaljevalnem. Slike oz. risbe bom pa zvečer objavla, ko jih bom s fotkiča snela.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 21:56:48
|
|
|
|
pety78
|
Evo, dve sliki s prve in druge delavnice. Od zadnje delavnice bom pa sedaj probala s telefona potegnit.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 22:12:09
|
|
|
|
pety78
|
To je pa zadnja do sedaj.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 6.11.2009 23:07:51
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Liam Pety, nas je Lian ...razen, ce ti se kaksnega Liama kje skrivas Dobre slikce...same umetnice tuki :) Mi smo pa nov stroj dobili, ki spet ne dela, ista napaka. Se je Samo pogovarjal z direktorjem Hooverja in je rekel, da ne more verjet, da sva dobila 2 taka stroja, ker do zdaj baje ni blo cez tega se nobene reklamacije...jp, dokler ga mi nismo kupli...smo zgleda pod tako srecno zvezdo rojeni, da se se najbolj nepokvarljive stvari pokvarijo...mi smo za povprecje kvarit... zdej grem pa TV gledat in likat...mi je se en kos ostal... Jutri ma pa Ruben RD zurko...jupi
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 7.11.2009 8:45:00
|
|
|
|
tažana
|
pety: od moje mami sestrična hodi tudi na delavnice. Mi je ravno v četrtek povedala. Dobre ste s temi slikami. Jaz ne znam nič, če ni otroška figura
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 19:46:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 7.11.2009 20:54:38
|
|
|
|
benika
|
Mislim, da sem vam dolžna še navigacijo za jutri. Tiste, ki prihajate iz strani Medvod: Pridete v KR in greste mimo pumpe do križišča. Na semaforju zavijete levo in se peljete po prednostni cesti do krožnega križišča. Zam greste naravnost (2 izvoz) in se peljete naprej cca. 300 m. Tam boste potem zagledale eno mičkeno večje križišče in zavijete desno (na tem drižišču je na desni strani ekološki otok in kontejner od Humane). Vozite po prednostni cesti. Čez cca. 100-200m (razdalje niso moja močna stvar) boste zavile ostro desno in čez cca. 50. spet ostro desno. Spustite se po klančku dol in na desni strani boste videle gostilno Benedik. Tiste, ki prihajate po avtocesti: Avtocesta izvoz KR vzhod-na krožnem zavijete levo proti KR. Na naslednjem krožnem zavijete ven na 3. izvozu in se peljete mimo Tuša in Qulandije, naravnost čez most in pred semaforjem zavijete desno gor v klanec. Potem pa naprej (glej rdeči del). Tržičanki, vidve se pripeljita mimo Supernove in železniške postaje gor do Labor. Zavijta desno in po zgornjih navodilih naprej. Drugače pa, za tiste z navigacijo, Gostilna Benedik Benedikova 21 4000 Kranj Se vidimo. Can't wait
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 7.11.2009 21:01:24
|
|
|
|
2ursae
|
lepo se imejte jutri , uživajte
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 7.11.2009 21:12:53
|
|
|
|
teta beta
|
Hojla! Ja, uživajte jutri, nas tudi ne bo. Nika, kupila sem en regal, pa neke obešalnike, pručko... prčkarije pač. Pa šla sem po zajčka za Dašo. Ninočka, poslala ti bom cifro, pa če boš lahko in če bom jaz lahko takrat, pa se bova zmenile.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 7.11.2009 21:54:08
|
|
|
|
tažana
|
čer! Jaz se javljam po celodnevnem potepanju. Žal vam moram povedat da mi ni uspelo naredit pingvinov . Zjutraj sem se sicer lotila in naredila osnutek potem pa sem se šla potepat. v planu sem imela da grem še po papir pa sem domov prišla šele ob sedmih brez papirja . Jutri pa tudi ne bom utegnila. zjutraj maša pa da se zrihtamo... Res mi je ful hudo, da sem obljubila in ne izpolnila... Kdaj jutri pridete prve? Mi se tam nekje do 12ih prikažemo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 7.11.2009 22:02:23
|
|
|
|
ninocka
|
Mi bomo tam enkrat med 11 in 11:30 prisli, odvisno od Liana in njegovega spanja... se vidmo jutri, sem cist crknjena od Rubnove zabave
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 16:52:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 8.11.2009 17:19:55
|
|
|
|
spelka12
|
A je žurka uspela? No še dobro, da nisva prišla, ker je malega neki zagrablo in je revež cel dan jokcov. Pred pol ure je končno zaspal, seveda pri nama v postelji. Pa če mu dam kapljice za krče bio gaija (al neki takega) se umiri za 15min, pol pa dalje. Pa samo 5 na dan jih lahko dobi . Tko da pety za kapljice se močno priporočam. Zdej grem pa puding kuhat, ker mi je cukr padu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?