|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
6.11.2009 10:05:45   
tažana

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Skratka, vidimo se v nedeljo, če mi danes uspe naredit torto, če pa ne, bomo pa "bolani" in nas ne bo...user posted image user posted image user posted image

Ti kar sanjaj- boš pa ponoči torto delala. Te lahko vsake 2-3 ure pokličem, da ne boš zaspala user posted image user posted image

Če mi znese bom pa pingvine za okrog vratu naredlia, da se ne bodo stepli user posted image

Koliko otrok je že... 6?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.11.2009 10:06:33   
tažana
oh smotka zdej se bodo pa bratci in sestrice stepli. user posted image Koliko je vseh otrok sem hotla vprašat?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.11.2009 10:06:46   
pety78
Ja, 6, pa še kak rezervi, če slučajno še kdo uleti. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 503
6.11.2009 10:07:17   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

oh smotka zdej se bodo pa bratci in sestrice stepli. user posted image Koliko je vseh otrok sem hotla vprašat?

Aja, hmmm, do tolk pa ne znam več štet. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 504
6.11.2009 10:08:20   
pety78
Vid
Nika
Katarina
Beni
Nik
Evan

+
Kaja
Neža
Jakob
Tilen
Ruben
Liam

Preštej jih pa sama. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.11.2009 10:19:01   
tažana
torej 12!? Kontrolo prosim user posted image

Sem že skoraj zakomplicirala...user posted image
Sem rekla ok 6 slavljencev vsak ima enga bratca ali sestrico pa pri ninočki 2 torej jih mora biti 13! Pa mi ni šlo v račun in potem se spomnim Nike user posted image . Nika al si se z ninočko zmenila, da povprečje zate gor drži user posted image .
Sem spet ugotovila, da nika rabi bratca ali sestrico, da bo Ninočka lahko številčno izstopala. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 506
6.11.2009 10:25:18   
Nika v službi
Tažana, ja, ja, seveda, z Ninočko imava deal, da se vse računsko izide.

Pety je naredila dva carska ležeča pingvina.user posted image user posted image Mi je poslala fotko na mobi. Prav luštkana sta, ampak precej lena videt.user posted image

Benika,user posted image user posted image user posted image . Me je kar zmrazilo, ko sem prebrala o Cliotu in otroku noter. Takole se naša Nika vsak dan vozi z babico in dedijem v vrtec.... Samo, da se je vse srečno končalo in da ni bilo poškodovanih.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 507
6.11.2009 10:36:37   
pety78
Pety je naredila dva carska ležeča pingvina.user posted image user posted image Mi je poslala fotko na mobi. Prav luštkana sta, ampak precej lena videt.user posted image

Fejst lena, če sta pa tolk debela. Sploh pa sta ne tej sliki še v fazi nastajanja. Saj vidiš, da nimata kril, niti oči, ..niti nog. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 508
6.11.2009 10:40:29   
pety78
Aja, Valla., ti moram povedati, da sem se vpisala v tečaj slikanja. Sedaj sem bila že 3x, vendar za začetek rišemo samo s svinčnikom. In bomo še kar nekaj časa, da osvojimo osnove. Moram reči, da sem ful ful navdušena in da vedno komaj čakam do naslednjega tečaja. Do sedaj smo risali tihožitja. In sploh ne morem verjeti, da mi uspe tako narisati, ko sem včasih samo sanjala o tem. Je pa kar enih detajlov in res tebi kapo dol, da tako obvladaš brez kakršnih koli inštrukcij in izobraževanj. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 13:11:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
6.11.2009 13:22:41   
pety78
V Tržič na ljudsko univerzo. Za kje imaš pa ti?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 14:12:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
6.11.2009 14:26:52   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Šola Od pike do slike, ki ima delavnice ponavadi v LJ, januarja pa imajo v Kranju. In kot veš, grem raje v Kr kot v LJ user posted image  Kolk časa pa imaš in kolk stane? Kolk vas je v skupini? Daj objavi slike, ful me zanima, kako ti gre!

20 ur stane 75 EUR. V skupini nas je različno, vendar vedno 6 novih, ki delamo isto stvar, potem pa še tisti, ki so v nadaljevalnem. Slike oz. risbe bom pa zvečer objavla, ko jih bom s fotkiča snela.

Neposredna povezava do sporočila: 513
6.11.2009 21:56:48   
pety78
Evo, dve sliki s prve in druge delavnice.

user posted image

user posted image

user posted image

Od zadnje delavnice bom pa sedaj probala s telefona potegnit.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 514
6.11.2009 22:12:09   
pety78
To je pa zadnja do sedaj.

user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 515
6.11.2009 23:07:51   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Liam

Pety, nas je Lian user posted image ...razen, ce ti se kaksnega Liama kje skrivas user posted image user posted image user posted image

Dobre slikce...same umetnice tuki :)

Mi smo pa nov stroj dobili, ki spet ne dela, ista napaka. Se je Samo pogovarjal z direktorjem Hooverja in je rekel, da ne more verjet, da sva dobila 2 taka stroja, ker do zdaj baje ni blo cez tega se nobene reklamacije...jp, dokler ga mi nismo kupli...smo zgleda pod tako srecno zvezdo rojeni, da se se najbolj nepokvarljive stvari pokvarijo...mi smo za povprecje kvarit...user posted image

zdej grem pa TV gledat in likat...mi je se en kos ostal...
Jutri ma pa Ruben RD zurko...jupi user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 516
7.11.2009 8:45:00   
tažana
pety: od moje mami sestrična hodi tudi na delavnice. Mi je ravno v četrtek povedala.
Dobre ste s temi slikami. Jaz ne znam nič, če ni otroška figura user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 19:46:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
7.11.2009 20:54:38   
benika
Mislim, da sem vam dolžna še navigacijo za jutri.

Tiste, ki prihajate iz strani Medvod:

Pridete v KR in greste mimo pumpe do križišča. Na semaforju zavijete levo in se peljete po prednostni cesti do krožnega križišča. Zam greste naravnost (2 izvoz) in se peljete naprej cca. 300 m. Tam boste potem zagledale eno mičkeno večje križišče in zavijete desno (na tem drižišču je na desni strani ekološki otok in kontejner od Humane). Vozite po prednostni cesti. Čez cca. 100-200m (razdalje niso moja močna stvar) boste zavile ostro desno in čez cca. 50. spet ostro desno. Spustite se po klančku dol in na desni strani boste videle gostilno Benedik.

Tiste, ki prihajate po avtocesti:

Avtocesta izvoz KR vzhod-na krožnem zavijete levo proti KR. Na naslednjem krožnem zavijete ven na 3. izvozu in se peljete mimo Tuša in Qulandije, naravnost čez most in pred semaforjem zavijete desno gor v klanec. Potem pa naprej (glej rdeči del).

Tržičanki, vidve se pripeljita mimo Supernove in železniške postaje gor do Labor. Zavijta desno in po zgornjih navodilih naprej.

Drugače pa, za tiste z navigacijo,

Gostilna Benedik
Benedikova 21
4000 Kranj

Se vidimo. Can't waituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
7.11.2009 21:01:24   
2ursae
lepo se imejte jutri user posted image , uživajte user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 520
7.11.2009 21:12:53   
teta beta
Hojla!

Ja, uživajte jutri, nas tudi ne bo.

Nika, kupila sem en regal, pa neke obešalnike, pručko... prčkarije pač. Pa šla sem po zajčka za Dašo.

Ninočka, poslala ti bom cifro, pa če boš lahko in če bom jaz lahko takrat, pa se bova zmenile.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 521
7.11.2009 21:54:08   
tažana
čer! Jaz se javljam po celodnevnem potepanju. Žal vam moram povedat da mi ni uspelo naredit pingvinov user posted image . Zjutraj sem se sicer lotila in naredila osnutek potem pa sem se šla potepat. v planu sem imela da grem še po papir pa sem domov prišla šele ob sedmih brez papirja user posted image . Jutri pa tudi ne bom utegnila. zjutraj maša pa da se zrihtamo...user posted image
Res mi je ful hudo, da sem obljubila in ne izpolnila...

Kdaj jutri pridete prve? Mi se tam nekje do 12ih prikažemo.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 522
7.11.2009 22:02:23   
ninocka
Mi bomo tam enkrat med 11 in 11:30 prisli, odvisno od Liana in njegovega spanja...

se vidmo jutri, sem cist crknjena od Rubnove zabave user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   [Brisano sporočilo]
8.11.2009 16:52:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
8.11.2009 17:19:55   
spelka12
A je žurka uspela?
No še dobro, da nisva prišla, ker je malega neki zagrablo in je revež cel dan jokcov. Pred pol ure je končno zaspal, seveda pri nama v postelji. Pa če mu dam kapljice za krče bio gaija (al neki takega) se umiri za 15min, pol pa dalje. Pa samo 5 na dan jih lahko dobiuser posted image . Tko da pety za kapljice se močno priporočam.
Zdej grem pa puding kuhat, ker mi je cukr padu.

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?