Nika v službi
|
Oj, punce! Že nekaj časa nisem gledala na RR in sem mislila, da se nič ne dogaja na naši temi. Sem se zanašala na to, da sem na našo temo prijavljena in itak dobim obvestilo, če je kaj novega. No, očitno jim tudi to ne deluje več, ker nisem dobila nobenega obvestila kljub vašemu vztrajnemu pisanju. No, naša gusarka je nazaj iz Savudrije, midva pa sva 4 dni uživala na Pohorju. 5 dni gusarske dežele je Niko povsem navdušilo, strašno so uživali, se vozili z ladjo s panoramskim dnom, s kanuji, imeli prometni poligon, izdelovali so gusarske majice in kape, imeli predstave, modne revije, iskali zaklad, peli, plesali.... popoln žur. Midva pa sva tudi uživala v dvoje na drugem koncu Slovenije - savna, masaža, sprehodi - tako bi se dalo zdržat še kak dan ali dva. Šolske potrebščine smo mi že nakupili. Nika si je izbrala Winx nahrbtnik, ki me je s Pikinim popustom stal manj kot 20€! Za šolsko torbo res ne mislim dajat premoženja, sploh ker je praktično ne potrebujejo (domov jo vzamejo le ob petkih), pa še okus se bo naši madam sigurno spremenil in drugo leto bo že kaj tretjega aktualno Nakup šolske torbe se tudi meni zdi poseben dogodek - prva šolska torba je samo ena in naj si jo prvošolček pač izbere sam po svojem okusu. Gledala sem na to, da je dovolj velika, da gre vanjo mapa A4, vse ostalo pa sem prepustila Niki. Tudi ostale potrebščine si je v glavnem sama izbrala, sploh zvezke, peresnico (Hello Kitty, ki je bila dražja od torbe! ), svinčnike, vrečko za copate, ovitke (Winx)... le barvice, voščenke in flumastre sem izbrala sama, ker sem želela kupiti kvalitetne. Vse skupaj smo kupili v DZS-ju, manjka nam le 2. del nekega delovnega zvezka (še ni izšel) ter delovni zvezki od Izolita (slednje nam bo zrihtal sosed, ki tam dela ). Celoten nakup je znašal manj kot 170€ (vsi popusti vključeni), imamo pa praktično vse in sedaj mirno čakamo na september. Zaključek z mini maturantskim plesom imamo pri nas v sredo. Nika je danes ves čas ponavljala, da se moramo v sredo lepo oblečt, ker bodo moški ženske povabili na ples. Letim zdaj dol, ker madam večerja.... Čauči!