Pia67
|
Lepo ime za dečka. Nika glede samega welnesa ŠT ti lahko bolj malo povem, le videla sem zadevščino, uživala pa ne, za bazen sta moja dva rekla da je fajn, ni pa to bazen za otroško veselje. Sama zunanja podoba je lepa, vse je lepo doterano, usklajeno, dvorana za jogo, aerobiko čista, svetla, imajo vodni bar, pa samovar z vročo vodo in čaji. Glede teka pa le, bolje pozno, pa magari z zamiki nekaj dni, kakor nikoli. Bravo. Pety a veš, da sem se zadnjič zalotila, ko smo se psroščali, da razmišljam kaj bom kuhala čez 2 dni. Groza, se moram prav kontrolirat, da me misli ne odnesejo kam . Tudi meni je na momente mal dogčas, še posebno, da je bil zunaj lep dan in bi šla raje tečt, kakor se raztegovat... No, več o jogi bi ziher zanla Valla povedat, ki ima kar nekaj kilometrine v tem. Glede RD, sem se distancirala z razlogom, ker ne želim še jaz vplivat na izbiro datumov, vsak 2. Ninin vikend je namenjen stikom, pa še Nina me ne bi spustila iz krempeljcev in bi morala biti ves čas z njo. Včeraj na telovadbi sem bila edina od staršev, posledično je ena punčka jokala in sem jo tolažila, moja pa je po 5 min mulanja normalno oddelala svojo tlako in je potem želela še repete na zunanjih igralih. No, je vsaj vaditelj imela malo pomoči, ker je sam in težko vse stvari pripravi in pospravi. Urica je minila kot bi mignil. Upam, da bomo enkrat presegli prag in jo bom lahko pustila samo na vadbi .
|