|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
9.10.2009 12:10:22   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Pety,hvala za povabilo,zlo si prijazna,ampak,ne morm kr na srečanje pridt,sej vs sploh ne poznamuser posted image

Nkar ne komplicirej. Če ne boš nikol prišla, jih sploh ne boš spoznala. Jest sem bila brez otrok, nobene poznala, pa sem šla vseeno na srečanje. Takrat je bil še kolosej v akciji. No sem se pa oddolžila z merkanjem in zabavanjem malčkovuser posted image . Tako da udeležba je NUJNA!!!!! PA čestitam za skrajšan delovnik user posted image user posted image .
nika a ti zelooo obvladaš nemščino? Če bi slučajno kdaj kak prevod rabila? No moj bi ga. Sej do sedaj ga še ni, ampak nikoli ne veš, ful poslujejo z nemci. Za obiske v P. sem pa slišala, da so prepovedani ja. AMpak pomojem se da kakega pretihotapit notr, pa sej bom pa dol prišla.

Tiste, ki ste rodile v Lj. a imajo tam vsega dovolj? Ker v Kr. jim ponavadi zmanjka brisač za kopanje in včasih vložkov. To sem si dodatno pripravila, zdej za Lj. pa nič ne vem. Edina stvar, ki me tam moti so res prepovedani obiskiuser posted image . No vem, da je to boljš zarad nas ampak ko se spomnem, kako je bilo, ko je benika rodila in smo Benjamina vsi takoj vidli pa pestvali, pa se takoj slikali s to štručko, mam že solzne učke. No sej bom pa jest MMS-e pošiljala.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 16:20:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
9.10.2009 19:40:33   
tažana
Čer. A ni čudno, da imam takoj več časa, ko možeka ni doma user posted image - namesto da bi bilo obratno user posted image .

Še enkrat bi se vam zahvalila za sožalnico in predstavnicama na pogrebu. včeraj smo preživeli in sedaj gremo dalje. pogreb je bil res ogromen in zelo lep. Slišala sem veliko lepih besed o moji mami in upam, da ji bom nekoč vsaj malo podobna.

Špelka: meni v kranju ni ničesar manjkalo. pa je bilo full polno. Kakor koli držim pesti, da b o tole čimprej za tabo. meni gre že 4 teden okrog, pa se mi zdi da je preteklo že celo večnost.
Danes sem recimo sestrici pojamrala, da mi Neža 1x ali 2x na dan po dve uri ves čas na joški visi pa me je spomnila, da je mala komaj 3 tedne stara in da ima še vso pravico. Konec koncev bi po stari tradiciji še jaz komaj sedaj iz postelje vstala- jaz sem pa ža čisto aktivna.

Za roj. dan se moram pogovorit z "glavo" družine. potem pa povem.

Evo če mi bo Neža pustila grem mal žehto zložit (peglat se mi ne da user posted image )

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.10.2009 19:59:55   
benika
Za roj. dan se moram pogovorit z "glavo" družine. potem pa povem.

Oče je glava družine, mati pa vrat, ki glavo obrača! Torej pridete! Hitro se pofočkaj na seznamuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.10.2009 19:27:47   
teta beta
Tažana, meni tudi oba že od sedmih spita, pa smo sami doma user posted image . Po eni strani je skoraj res lažje, kadar si sam, ker imaš en sistem in mir je, če sta dva, se pa lahko zavleče, pa televizija itd. Meni sploh ni panike sami, sem se tudi zelo kmalu navadila, že prvi in drugi dan potem, ko sva z Janošem prišla iz P, sem bila sama z njima, ker je še bil B. v službi in že drugi večer sem dala oba sama spat. Včasih imam res še več problemov, če sva oba, enako jih ima pa tudi on, če sem jaz zraven. No, takrat jih niti ne daje on spat, ker bi bilo eno samo dretje, ampak pri drugih stvareh.

RD - nedelje meni ravno ne pašejo oz. glede nedelj se moram zmenit z B., ker njemu se zdaj začenjo skupne jage in na nekatere mora iti, ne vem pa na katere. Sobote pa tako - naslednja ne, ker bo najbrž tisti piknik, dopoldne pa še gremo na eno pasje tekmovanje s psičko. 24. je najbrž v redu, 31. ne, 7. menda v redu.

Ne vem, če sem že omenila, da je naš pubec v nedeljo shodil user posted image . V torek sva pa imela še posvetovalnico in cepljenje in ima 77 cm in 10,2 kg.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 19:57:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 256
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 20:22:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 257
12.10.2009 8:24:27   
Nika v službi
Oj, babnce! Jaz sem še v službi.... Se nam je zjutraj na službenem Audiju All roadu prižgala kontrolna lučka za zavore in ga je naš šofer pod urgentno odpeljal na Verovškovo na servis. Zdaj s šefico čakava, da uredijo. Upam, da ni nič hujšega in da čimprej pičiva proti Stuttgartu...

Teta beta, saj gre B. lahko na jago, ti pa s ta malima dvema na party.user posted image
Čestitke Janošu za samostojno hojo!user posted image user posted image user posted image

Valla, čestitke Niku za črko R user posted image user posted image user posted image  - mi jo pri Niki tudi nestrpno čakamo, upam, da bo čimprej.

Špelka, meni v P v Lj. ni ničesar manjkalo, sem pa tudi jaz slišala, da občasno kaj zmanjka. Nemščino govorim aktivno, vendar imam pri izrazito strokovnih temah težave, glede na veliko zaposlenost pa si ti kakšne trajne pomoči niti ne drznem obljubiti, sploh ker - po mojih izkušnjah - so taki prevodi običajno na zelo kratek rok. No, če je res kaj krajšega, izrednega - se bom potrudila, sicer pa imam kar primeren krog kolegic, prevajalk, ki zadevo poštimajo hitro in profesionalno. Če boš kdaj kaj potrebovala....

Tažana, absolutno se strinjam z Benikinim izrekom glede glave in komand.user posted image

No, ajd, grem še par stvari naredit...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 258
12.10.2009 8:50:54   
pety78
Dobro jutro,

Sicer še nismo vse vpisane v datume, ampak...kaj v primeru, kot ga imamo, lahko naredimo? Imamo dva datuma z enakim številom prijav, ki pa se mal razlikujejo. En dan mamo Niko, drug dan pa Beniko. Za katero se bomo torej odločile? user posted image user posted image user posted image
Nika in benika, naj se ena od vaju potrudi in se pripiše k drugemu datumu, samo ne obe, ker potem smo spet na istem. user posted image A bi šlo? Pliiiiiiiiiiiis.

Ali katera ve, ali se nam bo Doroteja pridružila? A nismo na njenem koncu? user posted image

Dototeeeejaaaaa.....ku ku, prijavi se!

Tažana, itak, da si šefica. Mala pikica bo pa tako dremuckala v avtu, ker se ji bo ritika tresla. Greste dopoldan, v času njenega spanca in ko bo zopet urca za spanje, se lepo odpravite nazaj. Se pa lahko skupaj peljemo. V bistvu eden za drugim, ker nas je mal preveč za en avto. Al pa če kak mini bus najamemo. user posted image

Yelci, brez izgovorov!!! user posted image user posted image Hitro se vpiši.

Punce, jaz bom uvedla kazenske točke! Tista, ki se ne bo vpisala, bo za vsak dan dolžna določen znesek evrčkov. Tak da se lahk zgodi, da bomo ostale jedle in pile na njen račun. Zato pohitite zamudnice. user posted image

Tako, kaj več pa kasneje!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.10.2009 9:13:54   
Nika v službi
Meni ustreza tako 24. kot 25.10., to sta edina datuma, ki sta izenačena. Teta beta se vpiše na nedeljo, 25.10., pošlje B. na jago in smo zmagali.user posted image  

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.10.2009 9:19:36   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Meni ustreza tako 24. kot 25.10., to sta edina datuma, ki sta izenačena. Teta beta se vpiše na nedeljo, 25.10., pošlje B. na jago in smo zmagali.user posted image  

Aja, točno, sem mal narobe videla.

Neposredna povezava do sporočila: 261
12.10.2009 13:21:10   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Me pa po videzu spominja na 2ursae user posted image

aaaa, lepotica torej user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 262
12.10.2009 23:20:02   
Nika v službi
Dober večer! Avto so popravili in tako sem že na najini prvi postojanki - Neumarkt. Ravnokar izpod tuša, malo še posurfam in spat. Dan je bil dolg in naporen, po poti naju je pral dež, na Tauernu pa nas je pričakal SNEG! Iha, poletje se očitno dokončno poslavlja....

Nočko iz Nemčije!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 263
13.10.2009 16:07:51   
spelka12
Nika varno pot tja in seveda domov.

A ste gledale filmček na bibaleze o rojstvu male Dunje. Nisem vedela, da bo tako nazorenuser posted image . Sem pa tko jokala zraven. Sploh, ko ji jo dajo na trebuh, pa ko pride možek notri in je ves ganjen. Če bo pri meni pol tako lepo grem pa res z veseljem rodit.

Neposredna povezava do sporočila: 264
13.10.2009 23:33:05   
Nika v službi
Hallo aus Dortmund!

Špelka, hvala za lepe želje - a nisi ti v P v LJ? A so te spustili domov ali pišeš kar iz P?!

Kje so pa ostale? Vidim, da moram še iz službene poti skrbet za dogajanje na RR-ju...user posted image

Mi imamo gnilo vreme - nizke temperature (okoli 3 - 5°C), večinoma dežuje in piha. Odkrila sem nov Outlet na špuri Neumarkt - Dortmund in - logiš - sva naredili ovinek ter predihali tistih 90 štacun v slabih 3 uricah. Kupila sem pa samo brisače.user posted image  Res, brisače za našo novo kopalnico zgoraj - točno take, kot sem jih iskala po Lj, pa jih nisem dobila. Pa še cena je ugodna - 5,95€/kosu za 50x100 cm, ta male za roke so pa po 2,5€.user posted image

Grem še do savne na kratko, potem pa spat. Jutri imamo meeting že ob 9:00, nato sprehod po centru Dortmunda ter 600 km proti severu (Rostock). Juhej!

Doma se Tomaž z Niko dobro rihta, danes so bili v nabavi, pa na kavici... Se jim dogaja.user posted image

Nočko, pupe!

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 265
14.10.2009 8:59:50   
Pia67
Ja Nika, še posebno jaz nisem ne vem kako pridna pri pisanju, spravim se itak na vsake kvatre na forum, sedaj sem bolj v tekaških vodah, saj se LM približuje, tokrat je trasa spremenjena. Komaj čakam ... Ti pa zavidam savno, pri nas je bila slana, sem drgnila led. Pa čestitke za tek, da se spraviš mal predihat user posted image .
Poškodbe: Benika upam, da je turbanček že snet in da presekana koža ni tako vidna, so mi prav simpatične glave moških, ko so na kratko postriženi pa vidiš zgodovino udarcev na njih, prav hecni vrtinci in vsak ima svojo zgodbo.
Ko smo že pri tem, Nini se dečki dobesedno mečejo pod noge, zadnjič sem jo v vrtcu prevzela s konkretno buško in opraskanim nosom, sošolec pred njo v vrsti je padel, Nina pa čezenj, njemu na srečo ni bilo nič, Nina pa je dobila prvo pomoč ledu iz bližnjega lokala (šli so na sprehod) od mene pa pridigo, da naj mal predse gleda. Baje je gledala ptičke, kateri so, kakor njen dedi.

Telovadba je minila bolj žalostno, bilo nas je komaj 5, sicer je bil tisti dan gledališki abonma za otroke, upam na več sodelujočih, Nina sama sploh ni hotela telovaditi, tako, da sem odsopla štafetne igre z njo in ostalimi očki, pa še bolj zanimivo je bilo, jaz na majhnem skokcu, ki je ob mojem skoku prevzel obliko palačinke, še dobro, da se ni predrl user posted image .

Valla, pri nas so naloge le občasno, bi si prav želela, da bi bilo več, da se otroci mal navadijo. user posted image  za takšne vzgojiteljice kot je vajina. Ponavadi morava z Nino kaj nabrat, ker pa vzgojiteljica ve, da imava okol hiše divjino, prineseva kake žuželke, pa deževnike, zadnjič sem močerada prinesla in prevzela nazaj in izpustila, upam, da je preživel. Trenutno sušiva listje za izdelke. Opažam, da mi Nina občasno kar naloži, da mora prinest in se potem mal "považi" s prinesenim.
Spelka, ja kaj še ti tukaj delašuser posted image , hecam se. Še malo, pa bo, al pa že je, pa še ne vem ...

Ninocka enkratno, izguba kg in prehrana. Boš pa res lepa nevestica user posted image  

Aja, jaz pa sem začela hodit na jogo, je prav fajn, sicer v kosu uro in pol, pa ravno pravšnje, da Nič in dragi poplavata v toplicah (Šmarješke, kjer ima klub najete prostore), ki so mi praktično pred nosom.

No, ziher sem še kaj pozabila, naj mi bo oproščeno.

Neposredna povezava do sporočila: 266
14.10.2009 10:07:53   
tažana
dobro jutro.

špelka: kakšno je stanje? kaj so rekli v Lj? Malo poročaj!

midve greva danes v posvetovalnico. sva bili že včeraj tam pa je bilo zaprto user posted image . sem jaz pametno zamešala datume user posted image .

se potem še kaj javim se morva zrihtat.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 267
14.10.2009 17:13:50   
benika
Špelka je danes ostala v LJ v porodnišnici. Jutri ali pojutrišnjem naj bi ji sprožili porod, odvisno od tega, kako se bo odpirala.

Mam pa eno vprašanje...a rabi katera kaj od Justa? Kakšno materino dušico, tea tree kremo, razkužilo za roke v gelu.....?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 268
14.10.2009 19:55:02   
tažana
to špelka držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

medve z nežo sva bili danes v posvetovalnici. zrasla je za 4 cm, tehta pa 3880 - torej vse v mejah normale. Me je pohvalila, da se po vsem kar se je dogajalo, spet polno dojiva!! Če bom pa v dvomih pa moram patronažo še enkrat poklicat, da se stehtamo čez 14 dni. user posted image

Včeraj sem najdla pri mami doma, pismo v katerem je ati prvič pisal mami in ji povedal, da mu je všeč user posted image . To je bilo zabavno prebrat. ne morem vrjet kaj vse je mami spravljala... toliko papirjev, da to ni res. spravljene ima vse račune in potrdila, ki jih je kadar koli dobila user posted image . ja imava res veliko dela- posebno ko prideva do kakšnih pisem, ki sva jih pisale iz kolonije user posted image .
No saj počasi nama bo uspelo, kljub temu da je težko vse ti stvari metat stran.

grem težko pišem z eno roko... drugo mi je namreč zasedla neža user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 269
14.10.2009 22:30:29   
Nika v službi
Dober večer iz severa Nemčije, Rostocka! Kakšen mraz je tule, pa veter - brrrr. Ampak mi se ne damo - je kraj tako lep, da se je vredno sprehodit po centru mesta tudi v bolj neprijaznih vremenskih razmerah. Je pa suho in sončno, tako da je idila res prava.
Nastanjeni sva s čisto (dizajnersko) odpičenem hotelu (Pentahotel Rostock), spet imam sobo, kjer bi lahko plesala Wienerwalzer, lokacija je itak v samem središču mesta, v sklopu nakupovalne galerije... skratka MEGA!

Pia, super za jogo.user posted image  A so Šmarješke fajn za kopanje? Mi smo bili v nedeljo tam v bližini na kosilu, ker smo bili povabljeni na birmo.... neka gostilna, kjer je zraven dom ostarelih, kaj pa vem, kako se imenuje. Je bilo pa lepo in tudi hrana okusna. Po poti nazaj smo se ustavili tudi v ŠT, ampak smo se zgolj sprehodili po parku in obrnili nazaj proti LJ (smo bili že pozni). Kaj pa tisti njihov wellness, je ok?

Ninočka, sem ti čisto pozabila čestitat za izgubo kg; šele, ko je Pia omenila, sem se spomnila. Pohvaljena, bejba!

Jaz pa zdaj že 5. dan nič ne tečem - v soboto sem prišla iz službenega izleta po Benetkah v zgodnjih jutranjih urah, v nedeljo smo prišli z birme, potem sem pozno v noč pakirala, si lakirala nohte, itd., zdaj pa itak na poti ni variante, da bi zvečer še športala, saj me čaka gora mailov, pa zabeležke sestankov, itd. V soboto zvečer, ko planiram ponovno tek, bom po moje sopihala kot slon.

Špelka, drži se! Punce, obveščajte me!!!!

Benika, mi planirano kaj vzet od Justa - si dobila moj mail? Tudi privat bi vzela 1 x gel za suho umivanje, 2 x Deo sprejček, pa verjetno še kaj. A ti lahko povem, ko pridem domov (sobota)?

Tažana, kakšno malenkost za spomin si pa le shrani, ne pomeči vsega stran. Je pa te stvari simpatično brat, jaz sem tudi brala pisma, ki jih je moj oče pisal mami, ko je bila v P z mano. Ojej, kakšna romantika.user posted image

Nič, grem še razglednice napisat, potem pa pod tuš, prelistat TV in spat. Jutri me čaka meeting ponovno že ob 9:00.... Ouje!

Nočko! 

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 270
14.10.2009 23:21:42   
ninocka
Dober vecer!

Se samo na hitrco javim, grem pol pod tus pa spat...Mam vse tri doma, ker ima Evan bronhiolitis, Ruben pa laringitis.
Evan je ze od petka zvecer nekaj kuhal (je mel celo vrocino 38.9), pa ful je kasljal pa iz ust mu je smrdelo in sem mislila, da ima streptokok in ga je Samo v neeljo peljal na metelkovo. Pa je bil bris negativen, ugotovili sopa zacetek bronhiolitia. Dobil je 3 vpihe na 6 ur in cez 2 dni 2 vpiha na 8 ur. Danes bi torej morali koncati z ventolinom, pa je sel na kontrolo in ni OK in ima povecano dozo - 3 vpihe na 4 ure...
Ruben pa tud kaslja, ze v ponedeljek mi je ful cudno kasljal in sem ga hotla met ze v torek doma, pa je sel potem vseeno v vrtec. Vceraj zvecer je pa ful "lajal" in sem ga danes doma obdrzala, popoldne je sel pa k P in je samo potrdila moj sum, da ima laringitis. Dala mu je pa claritin. Tko da mam do konca tedna oba doma, samo se pa jezi, ker ne more dobit bolniske za otroke, ker sem jst na porodniski user posted image

Je mel pa danes Evan en tak "hud" dan. Blazno na zivce mi gre, ker ta otrok ne samo da nic ne je, ampak se takrat ko kaj je, zraven sanja in je sposoben jest 1 koscek kruha tud 15 muinut. Vceraj je jedel cetrt zemlje 1/2 ure user posted image user posted image
IN sem se danes dolocila, da mu bom nastimala uro 15 minut, ko zvoni, mu odnesem kroznik. Kar bo pojedel, bo pojedel, ostalo gre v smeti. In mu zjutraj pripravim zajtrk - kruh s pasteto, mu ga narezem na cetrtine in mu povem, da ima cas za pojest do zvonenja ure,potem mu pa odnesem. In ce ne bo pojedel tudi risank ne bo. V 15 minutah je pojedel pol kosa kruha, caja ni spil nic in sme mu odnesla. Je ful jokal in bil uzaljen, kako sem mu lahko uro prizgala...user posted image Dopodlne je minil v prepricevanju, da bi gledal risanko in jedel bonboncke, pa mu nisem dovolila.
Za kosilo sta mela makaroncke, Ruben je lepo pojedel, Evan pa ni hotel (makaroncka) in sem ga nagnala spat (mi drugace popoldne ne spimo doma ze fuuuul casa) in je dejansko zaspal. Ruben pa tudi, potem se Lian in na koncu se jst user posted image

Ko se je zbudil, je hotel malico - slive in je pojedel lih 1/2 slive, potem je pa videl njegove najljubse piskote in mu ga nisem dovolila, ker ni jedel kosila, niti malice. Ko je Samo prisel domov, me je pa zatozil, da mu ne dam NIC za jest user posted image
SEm mu povedala, da naslednji obrok je vecerja, ki jo bo dobil, ko pride od zdravnice.
Takoj, ko so prisli domov, je prosil, da mu naredim kuglice in mleko, se useel za mizo (uro smo spet nastimali) in jih je tako zmazal in celo v 6 minutah user posted image ZA nagrado zo. posladek je potem dobil pikot in se risanko je lahko pogeldal.

Ocitno ga bomo samo tko pripravili do tega, da dejansko nekja poje in ne da mu samo pripravljam in potem stran mecem. Mislim, ce lahko v vrtcu poje, pol bo pa tud doma user posted image

teta beta, bravo janosu za prve korake user posted image user posted image user posted image

valla, super vzgojiteljica user posted image Pri nam so meli prejsnji teden ful enih stvari, pa v petek pol se kostanjev piknik in so starse prosili, ce lahko kaj kostanja doniramo...sem kupila za vsakega po 1/2 kg. Pri nas take stvari napisejo na oglasno desko, vkljucno stem, kaj so tist dan poceli. Evan pa bolj tko pove - ko vidi, da jst tud vem, kja so delali, potem nekako sodeluje v pogovoru, ampak on potem zacne kar neki fantazirat in si zmisljevat, da na koncu sploh ne vem vec, kaj je res.

IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Pety,hvala za povabilo,zlo si prijazna,ampak,ne morm kr na srečanje pridt,sej vs sploh ne poznamuser posted image

Ti kar pridi, smo same fejsten decve user posted image

Spelka, drzim pesti, da bo tvoj spelincko cimprej v tvojem narocju!

Benika, bogi Beni...

Pia, joga...jst bi tud...mogoce kasnje, ko bom mela vec casa...pa pilates bi tud sla...mam doma une DVDje winsdor pilates ze od Evanovega rojstva, pa jih se niti zalaufala nisem user posted image user posted image

Evo se je Lina zbudil za malico...ma nek poskok v rasti al kaj, ker se mi je zacel se pred polnocjo zbujat, pa ponoc ma neke hude monologe user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 271
   [Brisano sporočilo]
15.10.2009 8:09:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
15.10.2009 13:46:41   
pety78
Pri nas je prišlo do spremembe, ker mamo 25. krst, tako da se tega dne brišem s seznama.

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Zdaj pa tako, vsaka se naj vpiše v VSE možne datume, izberemo tistega, pri kateremu je vpisanih največ kandidatk.

17.10.
Pety
ninocka
benika

18.10.
Pety
ninocka
benika
Nika

24.10.
Pety
ninocka

Nika
Valla
teta beta

25.10.
ninocka
benika
Nika

Valla

31.10.
benika

07.11.
ninocka
benika
Valla

teta beta

08.11.
ninocka

benika
Nika
Valla

Ali se lahko še tažana in teta beta in benika vpišete...ene ponovno...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
15.10.2009 13:51:31   
pety78
Drugače pa čestitke Mihu od Valle., kateri ima zopet njene joške v popolni lasti in si jih ne rabi več deliti s sinom. user posted image

Bravo Janošu za prve samostojne korake. user posted image

Ninočka, dajte se čimprej pozdravit!user posted image

Nika, važička...user posted image user posted image

Pia, super za jogo. A pol praviš, da je fajn, ker jaz mam občutek, da bi mi blo dolgcajt. Si ne predstavljam točno, kako to poteka. Vem pa, da ko smo imeli pri telovadbi kake take vaje na tleh, mi kar ni blo za delat. Dolgcajtno, no! user posted image

Špelka, diham, diham s tabo! Čakamo na malo toplo štručko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Benika, a ste popravli radiator?

user posted image user posted image user posted image user posted image

A je Beni že dober? user posted image

LP

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.10.2009 18:11:18   
benika
Danes popoldne malo čez pet,
prišel je mali Oskar na svet.
Sta z mamico zdrava,
prične se zabava,
teta se danes nažrla ga bo!

Bravo Špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, še mere....2880g in 51 cm!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?