ninocka
|
Dober vecer! Se samo na hitrco javim, grem pol pod tus pa spat...Mam vse tri doma, ker ima Evan bronhiolitis, Ruben pa laringitis. Evan je ze od petka zvecer nekaj kuhal (je mel celo vrocino 38.9), pa ful je kasljal pa iz ust mu je smrdelo in sem mislila, da ima streptokok in ga je Samo v neeljo peljal na metelkovo. Pa je bil bris negativen, ugotovili sopa zacetek bronhiolitia. Dobil je 3 vpihe na 6 ur in cez 2 dni 2 vpiha na 8 ur. Danes bi torej morali koncati z ventolinom, pa je sel na kontrolo in ni OK in ima povecano dozo - 3 vpihe na 4 ure... Ruben pa tud kaslja, ze v ponedeljek mi je ful cudno kasljal in sem ga hotla met ze v torek doma, pa je sel potem vseeno v vrtec. Vceraj zvecer je pa ful "lajal" in sem ga danes doma obdrzala, popoldne je sel pa k P in je samo potrdila moj sum, da ima laringitis. Dala mu je pa claritin. Tko da mam do konca tedna oba doma, samo se pa jezi, ker ne more dobit bolniske za otroke, ker sem jst na porodniski Je mel pa danes Evan en tak "hud" dan. Blazno na zivce mi gre, ker ta otrok ne samo da nic ne je, ampak se takrat ko kaj je, zraven sanja in je sposoben jest 1 koscek kruha tud 15 muinut. Vceraj je jedel cetrt zemlje 1/2 ure IN sem se danes dolocila, da mu bom nastimala uro 15 minut, ko zvoni, mu odnesem kroznik. Kar bo pojedel, bo pojedel, ostalo gre v smeti. In mu zjutraj pripravim zajtrk - kruh s pasteto, mu ga narezem na cetrtine in mu povem, da ima cas za pojest do zvonenja ure,potem mu pa odnesem. In ce ne bo pojedel tudi risank ne bo. V 15 minutah je pojedel pol kosa kruha, caja ni spil nic in sme mu odnesla. Je ful jokal in bil uzaljen, kako sem mu lahko uro prizgala... Dopodlne je minil v prepricevanju, da bi gledal risanko in jedel bonboncke, pa mu nisem dovolila. Za kosilo sta mela makaroncke, Ruben je lepo pojedel, Evan pa ni hotel (makaroncka) in sem ga nagnala spat (mi drugace popoldne ne spimo doma ze fuuuul casa) in je dejansko zaspal. Ruben pa tudi, potem se Lian in na koncu se jst Ko se je zbudil, je hotel malico - slive in je pojedel lih 1/2 slive, potem je pa videl njegove najljubse piskote in mu ga nisem dovolila, ker ni jedel kosila, niti malice. Ko je Samo prisel domov, me je pa zatozil, da mu ne dam NIC za jest SEm mu povedala, da naslednji obrok je vecerja, ki jo bo dobil, ko pride od zdravnice. Takoj, ko so prisli domov, je prosil, da mu naredim kuglice in mleko, se useel za mizo (uro smo spet nastimali) in jih je tako zmazal in celo v 6 minutah ZA nagrado zo. posladek je potem dobil pikot in se risanko je lahko pogeldal. Ocitno ga bomo samo tko pripravili do tega, da dejansko nekja poje in ne da mu samo pripravljam in potem stran mecem. Mislim, ce lahko v vrtcu poje, pol bo pa tud doma teta beta, bravo janosu za prve korake valla, super vzgojiteljica Pri nam so meli prejsnji teden ful enih stvari, pa v petek pol se kostanjev piknik in so starse prosili, ce lahko kaj kostanja doniramo...sem kupila za vsakega po 1/2 kg. Pri nas take stvari napisejo na oglasno desko, vkljucno stem, kaj so tist dan poceli. Evan pa bolj tko pove - ko vidi, da jst tud vem, kja so delali, potem nekako sodeluje v pogovoru, ampak on potem zacne kar neki fantazirat in si zmisljevat, da na koncu sploh ne vem vec, kaj je res. IZVIRNO SPOROČILO: yelci Pety,hvala za povabilo,zlo si prijazna,ampak,ne morm kr na srečanje pridt,sej vs sploh ne poznam Ti kar pridi, smo same fejsten decve Spelka, drzim pesti, da bo tvoj spelincko cimprej v tvojem narocju! Benika, bogi Beni... Pia, joga...jst bi tud...mogoce kasnje, ko bom mela vec casa...pa pilates bi tud sla...mam doma une DVDje winsdor pilates ze od Evanovega rojstva, pa jih se niti zalaufala nisem Evo se je Lina zbudil za malico...ma nek poskok v rasti al kaj, ker se mi je zacel se pred polnocjo zbujat, pa ponoc ma neke hude monologe