|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
3.12.2010 14:12:27   
benika
user posted image

Pety, ja, kr čokoladno višnjevo

< Sporočilo je popravil benika -- 3.12.2010 14:13:54 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
3.12.2010 14:50:44   
pety78
A ti pa men eno flaško, da izberem, al kako? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
4.12.2010 9:17:12   
benika
Za trenutek naj odloži delo draga hči, sestra in teta špelka, saj bo čez dobre pol ure že leto starejša user posted image

Draga moja lubika, želim ti, da bi se pingvinčki varno vgnezdili, pa mirnih 9 mesecev, pa zdravjas, pa uspešno selitev, pa da bi Oskar mal več spal, pa....ah, samo srečna bodi user posted image

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
4.12.2010 11:15:37   
2ursae
špelka naša user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

eh, sneg pada ... mi pa že par dni načrtujemo sankanje za danes. ja nič, šli bomo user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
4.12.2010 21:31:21   
spelka12
Iiiiiiii kakšna lepa voščila. HVALA!!!
Evo od danes dalje grejem 2 pingvinčka. Naju sploh ni vprašal al bi enega al dva in je mojega skor kap, ko je prišel z iglo, notri pa kar 2. Revež bogiuser posted image . Meni je vseeno, samo da se bo prijelo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
4.12.2010 22:53:04   
pety78
OMG, Špelka, kako sem se nasmejala. Si kar predstavljam obraz od tvojega. Ti bi morala tam reči zdravniku, naj da kar tri za ziher. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa, vse najboljše! Sploh nisem vedela, da si tudi strelka. user posted image

Držim pesti zate in tvoja dva pingvina. Da se OBA primeta. Stanovanje imate tako dovolj veliko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
   [Brisano sporočilo]
5.12.2010 9:13:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
6.12.2010 7:51:53   
Pia67
Splet datumov je res posrečen Spelka . Vse najboljše, za pingvinčka, naj rasteta.

Hm, pijačke vabljive zgledajouser posted image . Jaz naredim kar sproti domačo grenčico (nabiramo zeli in dajemo v šnopec), ponudba je na dolenjskem precejšnja, tako, da probam, kaj drugega naredit. Še vedno razbijam glavouser posted image . Danes je Nina odnesla medene angele za vzgojiteljici. Okrasila jih je sama, limonin led in raznobarvne kroglice.

Danes gremo takoj po službi na smučišče, vso robo imamo kar v avtu-6 parov smuči in 6 parov čevljev user posted image . Smo kar pustili v avtu, ker potem samo nosimo v in iz avta. Ne vemo kaj bomo počeli, ker je vremenska tako spremenljiva. Imamo pa v bližini doma progo za alpsko smučanje in celo za tek na smučeh. Pa še osvetljeno je vse skupaj. Skratka, je kar kičasto. Le odjuga me moti, šmrk.
Pa dajem za mašo, da bo Nina imela smučarski tečaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
6.12.2010 21:46:49   
pety78
Benika, če tvoj fotr nima brk, si jih naj ta teden kar pušča. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
6.12.2010 22:15:51   
ninocka
Dober večer,

jst sem od cetrtka naprej spet doma, kafana pri Mami na bolniski spet obratuje, ce si katera zeli kave? :)

sploh ne vem, kaj naj napisem, mi mozgani totalno ne delajo...

Spelka, vse najboljse za RD!!!! Iskrene cestitke za stanovanje in za pingvincka!

Eh, sori,danessem cist nedruzabna,grem raje dol....

A srecanjeje ze kaj bolj doreceno? A gremo na kuhancke al spet standardna varianta?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
7.12.2010 8:35:20   
Nika v službi
Pozdravček še od enih bubančkov! Sicer še zdaleč ni tako hudo kot pri tebi, Ninočka, ampak tudi tole naše smrkanje, kihanje, kašljanje je hudo tečno. Nika je doma že od prejšnje srede, sicer je vmes šla na plavanja in 2 praznovanji RD, ampak se ji kar vleče. Ta četrtek na plavanje ne gre, bomo šli raje na predstavo in obdarovanje za Dedka Mraza v našo OŠ. Časti MOL.
Jaz sem se prejšnji konec tedna potepala po Dunaju in Nitri, na povratku pa evrčke zapravljala v outletu Parndorf.user posted image

Špelka, še tukaj z zamudo - čestitke, čestitke! Za RD, za stanovanje, za pingvinčka. Pa kar dva! A to se je kar dr. odločil al' kako?

Ninočka, T. malce nagaja displej na njegovi Nokii. Kako je z uveljavljanjem garancije? A dobi nadomestni telefon za čas popravila? Posebej se težave kažejo med slikanjem, je vse zelenkasto obarvano. A ste že imeli kakšnep podobne reklamacije?

Srečanje - še vedno se niste zjasnile, ali bi 17. ali 18.12. In kdo sploh pride?! Meni sicer bolj sede petek, ampak se prilagodim večini. Kuhanega vina sicer ne maram, ampak tudi čaj se da dobit. Sem za to, da bi se mogoče res dobile kje v mestu, da okusimo malce prazničnega vzdušja, potem pa tudi če na koncu pristanemo na standardni lokaciji...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
7.12.2010 9:22:43   
pety78
Ok, sem tudi jaz za petek, če mi lahko katera dela družbo že po 16:30? No, kako urco ali pa dve si sama vzamem za mal firbce past. user posted image Bi se pa najraje ne peljala domov in potem nazaj in bi kar počakala v LJ. Imam sicer delo doma, peko, ofkors, ampak bom probala prej poštimat vsaj figurice.
A bi bilo možno torej nekje okoli 19. ure ali pa še prej?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
7.12.2010 9:23:23   
pety78
Kuhanega vina sicer ne maram, ampak tudi čaj se da dobit. Sem za to, da bi se mogoče res dobile kje v mestu, da okusimo malce prazničnega vzdušja, potem pa tudi če na koncu pristanemo na standardni lokaciji...

Sem ZA. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
7.12.2010 11:10:45   
Pia67
Enako tudi mene matra, ura, ko bi se dobili. Bi se pridružila Pety-jevi urici, okol 19.ure, zaradi mene lahko že prej. Čakat se mi ne da do kake 21.
Ekstra zaradi samega srečanja se mi ne zdi modro (stroški) vozit tako daleč, bi združila popoldanske opravke v LJ in večerno srečanje z vami. Mogoče gresta tudi moja dva z mano, potem pa jaz kako urco poklepetam z vami, moja dva bosta ziher našla kaj zabavnega, potem pa grem domov.
Verjamem pa, da bo večini težje izvedljivo, ker imate majhne otroke in je zgodnja večerna ura namenjena ... No, samo predlagala sem. Če bo šlo, fajn. Če pa ne, pa drugič.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
8.12.2010 10:09:40   
2ursae
punce, kaj za Božička? Morda bo šel danes v nabavo pa sploh nimam pojma, kaj naj mu naročim, naj prinese za moje mulce ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
8.12.2010 10:15:13   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

punce, kaj za Božička? Morda bo šel danes v nabavo pa sploh nimam pojma, kaj naj mu naročim, naj prinese za moje mulce ...

Pri nas jima bo prinesel...posteljnino, Alladin flaške, kakšno igračo...

Ti, kaj se pa na oktoberkah dogajauser posted image Sej nočem nič pametovat, bog ne daj, ampak a nekatere vaše oktoberke resno mislijo, ko dajejo tej missD prav pri njenem početju? In moram priznat, da sem se zjokala, ko sem prebrala tvoj odgovor na njejo pisanje. Res boljšega citata si ne bi mogla izbrat. Upam, da se bo gospodična malce zamislila ob tem.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
8.12.2010 10:29:11   
Nika v službi
Pri nas nosi predvsem Miklavž, tako da česa posebnega za Božička ne predvidevamo. Mogoče bo Nika dobila kakšno Winxico (te so zdaj hit - ima Bloom, Stello in Muso, manjka jih še kar nekaj) ali posteljnino Hello Kitty, ki si jo že nekaj časa želi.user posted image  Sicer pa midva staršem za Božič podarjava vinjeto, ampak to ravno ni uporabna ideja za tvoje mulce.user posted image  Iskreno povedano, meni vsa ta gonja okrog daril že preseda in tudi Niki je postalo kar malo odveč. Vsega je preprosto preveč. Je včeraj namreč prijavila, da ne bo šla na DM jutri, ker je že vse Miklavž prinesel.user posted image  Čaka jo še darilo od Miklavža v vrtcu, pa praznovanje DM pri Tomažu, tako da je tega res ogromno in povsod nekaj dobi. Meni je res vse skupaj postalo že čisto pretiravanje.

Uporabna darila se meni zdijo prav fajn - mi smo Manci in Sari nakupili žabice, najlonke, Nutello, prtičke, robčke, rokavičke... enako za ostale v Depali vasi (dobrine, ki jih sicer bolj poredko kupijo, pa tople brezrokavnike, itd.).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
8.12.2010 10:30:17   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ti, kaj se pa na oktoberkah dogajauser posted image Sej nočem nič pametovat, bog ne daj, ampak a nekatere vaše oktoberke resno mislijo, ko dajejo tej missD prav pri njenem početju? In moram priznat, da sem se zjokala, ko sem prebrala tvoj odgovor na njejo pisanje. Res boljšega citata si ne bi mogla izbrat. Upam, da se bo gospodična malce zamislila ob tem.

Me firbec matra - kak link mogoče?

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
8.12.2010 10:35:04   
2ursae

Ti, kaj se pa na oktoberkah dogajauser posted image Sej nočem nič pametovat, bog ne daj, ampak a nekatere vaše oktoberke resno mislijo, ko dajejo tej missD prav pri njenem početju?

ma ja, celo štalo imamo. Ne, ne dam ji prav, sploh ne (mislim, da tudi ostale ne), ampak hočem, da sama o tem razmisli in se sama odloči kako in kaj. Takile napadi mene prav pogrejejo, pa čeprav je v njih veliko resnice. Me, ki jo poznamo, smo bolj nežne z njo user posted image , od zunaj so pa priletele prave bombe.

darila: se strinjam, vsega je preveč!! Ampak naš Anže tako težko čaka na darila, pa čeprav se konec noncev igra le z Lego kockami in kabli user posted image . Mi je pa že jasno povedal, da obleka, hrana, posteljnina ... niso darilo user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
8.12.2010 10:35:20   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Me firbec matra - kak link mogoče?

http://www.ringaraja.net/forum/m_5451449/mpage_40/key_/tm.htm

Ursa, ne bit huda, ker sem tole prilepila, ampak jaz bi resno 2x premislila, če bi zagovarjala to osebo. Ti bom enkrat osebno povedala zakaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3195
8.12.2010 10:36:35   
2ursae
nika, tule: http://www.ringaraja.net/forum/m_5451449/mpage_40/key_/tm.htm
poglej na stran 40, prispevek od MissD

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
8.12.2010 10:37:42   
2ursae

Ti bom enkrat osebno povedala zakaj.

ooo, kul, sem že vsa firbčna user posted image .Sem jo že osebno spoznala na eni kavi, se mi zdi taka nežna osebica.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 8.12.2010 10:38:09 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
8.12.2010 10:57:59   
Nika v službi
O, hudo! Preveč hudo, res. Ne poznam zgodovine (če res gre za neko bolno osebo, ki se je že prej oglašala pod drugimi nicki), ampak tale izolacija 2-mesečnih dvojčkov in snemanje je meni čisto nepredstavljivo. Pa veste, da nisem mama, ki bi skočila na prvi otrokov jok in sem daleč od podobe klasične matere, ki se daruje in žrtvuje za svoje otroke... Ampak tole je res čisto preveč. Se strinjam z Beniko, da je jaz vsekakor ne bi takole zagovarjala....

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
8.12.2010 10:58:50   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Ti bom enkrat osebno povedala zakaj.

ooo, kul, sem že vsa firbčna user posted image .Sem jo že osebno spoznala na eni kavi, se mi zdi taka nežna osebica.

Nežna osebica?!?user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
8.12.2010 11:03:49   
2ursae
ja, taka drobna, dolgi lasje, lušten obrazek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.