Pia67
|
me bolijo trebušne mišice, ko sedem. Imam musklfiber od kidanja snega. Priznam, tokrat je sneg tako težak, da ... Pred službo kidam zaradi dobre volje še pred garažami sivih panterjev, ki so, nekateri hvaležni, drugi pa ne, ker bi oni drugače. Eh, pa ne bodo imeli dovoza več skidanega, bo pa zvožen. Pa kak kolk več bo šel ... Valla sem čisto osupla. OK, poštevanka, ampak, da razume kaj to pomeni. Vau. Ima pa res posebne lastnosti razvite, bolj redke. Kako pa njegovo risanje. Se spomnim njegovega konjička "odzgoraj". Jaz Nini bolj praktične zadeve dam delat, da se znajde(zelo rada sesa, kaj pripravi, skrbi za domače živali), rešuje miselne naloge (išče razlike, nadaljuje logično zaporedje itd). Piše črke po nareku, ima stavnico, sestavlja pos. besede, jo pa seka, ker govor ni pravilen in se raje ukvarjam s tem-izgovorjava, kot pa da bi jo še dodatno obremenjevala z branjem. Bo že. Če ne se bo pa dolgočasila v šoli. Običajna, povprečna punčka. Spelka, kako je s pingvinčki? Kako se ti počutiš? Pety jaz bi ziher opalila tortico na 100 €. Ker se mi vsaj malo svita koliko dela je z dekoracijo. Peka že,že, ampak figurice. Jaz sem za konjička in jezdeca porabila 4 ure, pa sem bolj abstraktno vse naredila, lahko sem vsaj malo zablefirala. Ko sem pekla potice za denar, sem kilo potičke računala 30 €. Pa ni bilo nobenemu težko plačat. Si pa ne predstavljam, da jo sedaj prodajam, ker so ljudje postali za nekatere stvari varčni. Jutri v centru pečemo parkeljne iz medenega testa, čez vikend pa z Nino planirava kvašene pujse in hudičke. Pa kak smučarski tek bo padel. Komaj čakam. In ker me je zabrisalo ven in sem prilezla nazaj-copy/paste... Copatke: Tudi superfitke-punčkasto pravljične.
|