|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
1.12.2010 12:51:42   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Sneg, kako je lepo, ampak vrag, če se cijazimo po cesti v službo in nazaj. Kak mam poln kufer te vožnje! user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse bolane.

No, če katero zanima, mi je z Nikino pomočjo uspelo sestaviti nov cenik za torte. Lahko ga kateri pošljem na mail, se pa priporočam tudi za vaša mnenja. user posted image

Nika se distancira od tvojega cenika, ker je še vedno podcenjen! Kogar zanima, mu lahko pošlješ moje dejanske izračune. In toplo ti priporočam, da preden daš cenik v širšo javnost, preveriš cene ostalih domačih ponudnikov in se šele potem odločiš.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
1.12.2010 13:26:08   
pety78
Nika se distancira od tvojega cenika, ker je še vedno podcenjen!

user posted image user posted image user posted image
Nika, saj vem, da mi samo dobro hočeš, samo ne more biti sedaj tako velik preskok.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
1.12.2010 13:26:41   
spelka12
Jest bi cenikuser posted image .
Pety Moram ti pa povedat. Včerej sem se ustavila v "za mene" najboljši slaščičarni v Kranju in preverila cene. Za 30 kosov, pa da je po tvojih željah npr. 2 vrsti in različni okraski je cca.170-200€. Samo tolk za primerjavo. PA lahko povem, da so tvoje po izgledu veliko lepše. Upam, da me ne boste ostale štrafale, če bo pety podražilauser posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
1.12.2010 13:53:05   
benika
Meni tudi cenik, lepo prosim. A smo mi zmenjeni za tortico za 9.12.?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 14:00:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
1.12.2010 14:00:46   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Meni tudi cenik, lepo prosim. A smo mi zmenjeni za tortico za 9.12.?

Smo, smo. Vama pošljem.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 14:01:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
1.12.2010 14:02:19   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

pa še eno nujno vprašanje: kakšne copatke nosijo vaši 5-letniki??

V massu sem dobila ene super fitke št. 31.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.12.2010 14:07:21   
Pia67
user posted image  me bolijo trebušne mišice, ko sedem. Imam musklfiber od kidanja snega. Priznam, tokrat je sneg tako težak, da ... Pred službo kidam zaradi dobre volje še pred garažami sivih panterjev, ki so, nekateri hvaležni, drugi pa ne, ker bi oni drugače. Eh, pa ne bodo imeli dovoza več skidanega, bo pa zvožen. Pa kak kolk več bo šel ...

Valla sem čisto osupla. OK, poštevanka, ampak, da razume kaj to pomeni. Vau. Ima pa res posebne lastnosti razvite, bolj redke. Kako pa njegovo risanje. Se spomnim njegovega konjička "odzgoraj".

Jaz Nini bolj praktične zadeve dam delat, da se znajde(zelo rada sesa, kaj pripravi, skrbi za domače živali), rešuje miselne naloge (išče razlike, nadaljuje logično zaporedje itd). Piše črke po nareku, ima stavnico, sestavlja pos. besede, jo pa seka, ker govor ni pravilen in se raje ukvarjam s tem-izgovorjava, kot pa da bi jo še dodatno obremenjevala z branjem. Bo že. Če ne se bo pa dolgočasila v šoli. Običajna, povprečna punčka.

Spelka, kako je s pingvinčki? Kako se ti počutiš?

Pety jaz bi ziher opalila tortico na 100 €. Ker se mi vsaj malo svita koliko dela je z dekoracijo. Peka že,že, ampak figurice. Jaz sem za konjička in jezdeca porabila 4 ure, pa sem bolj abstraktno vse naredila, lahko sem vsaj malo zablefirala. Ko sem pekla potice za denar, sem kilo potičke računala 30 €. Pa ni bilo nobenemu težko plačat. Si pa ne predstavljam, da jo sedaj prodajam, ker so ljudje postali za nekatere stvari varčni.

Jutri v centru pečemo parkeljne iz medenega testa, čez vikend pa z Nino planirava kvašene pujse in hudičke. Pa kak smučarski tek bo padel. Komaj čakam.

In ker me je zabrisalo ven in sem prilezla nazaj-copy/paste...
Copatke: Tudi superfitke-punčkasto pravljične.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
1.12.2010 14:35:41   
pety78
Upam, da sem vam na prave maile poslala. 

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 18:44:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
1.12.2010 20:39:58   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Pingvinčki me čakajo, v PO greva v soboto. JAz sem pa super. Napihnjena, polna hormonov, tečna user posted image user posted image user posted image . in seveda polna upanja.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
2.12.2010 10:48:08   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Pingvinčki me čakajo, v PO greva v soboto. JAz sem pa super. Napihnjena, polna hormonov, tečna user posted image user posted image user posted image . in seveda polna upanja.

Upamo s teboj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
2.12.2010 12:03:29   
2ursae
špelka, tako ti privoščim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za soboto pa še kupček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
2.12.2010 21:12:11   
spelka12
Ej dejte no, bom še zardela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes sva šla na predajo ključev, tako da je res vse uradno. Sedaj, ko je še čisto prazno imate lahko srečanje not, bojo mulčki imeli veliiiko prostora za norčije. Samo pijačo in hrano moprate s sabo prinest. No pa mizo. Aja pa stole. Ups pozabila na kozarce, krožnike, pribor, copate, pa luči ni. No pa seveda elektrike tud niuser posted image user posted image user posted image .

ninočka danes sem se spet spravila gledat tvoje poročne slike. Tolk so hude, sploh komentarjiuser posted image . KAko pa to, da sta se odločila poročit v Postojni? A ni to malo daleč za vasuser posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
3.12.2010 9:00:00   
pety78
Samo pijačo in hrano moprate s sabo prinest. No pa mizo. Aja pa stole. Ups pozabila na kozarce, krožnike, pribor, copate, pa luči ni. No pa seveda elektrike tud niuser posted image user posted image user posted image .

Spelka, kok si pa ti prijazna, res. user posted image   Si želela na prebrisan način, da ti stanovanje opremimo, a? user posted image user posted image user posted image

Benđaminkauser posted image ...a sva potem dogovorjeni za figurice? Dedek in ena punčka, pa trije pubeci? A mi še samo poveš, ali je kaj določenega, da bi se bilo dobro držati? Saj v podrobnosti se ne bi glih spuščala, edino lasje... No, da ne bom dedku naredila pleše, če le te nima  (srčno upam, da jo ima...user posted image user posted image user posted image , ker mi lasje stojijo pokonci, ko lase delam)user posted image . Eh, frizerka pač nisem. Pa še za kuža mi povej, en bel, drugi pa prav rumen, ali bolj svetlo rjav? Ker rumene so račke, pa piščančki...user posted image user posted image user posted image
Se bom jaz že mal med vikendom lotla vsaj kake figurice, drugače ne bo časa.
Včeraj sem naredila dve torti. Pri prvi sem skor živčnega fasala, ker se mi je v polovici jagodna krema mal sesedla. Srčno upam, da bo torta preživela do danes, ko jo bodo pojedli.
No, druga je pa še v avtu in čaka na prevzem. Sta pa dve takoooooo luštni žabici, da sta še Matjažu zelooooo všeč. On je pač tak, da ne hvali rad preveč, ampak prej kako napako najde. user posted image Pri teh dveh žabicah je pa res rekel, da sta fajni, ker imata tak fajni izraz. Bom dala zvečer na FB slikci.

Se beremo...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
3.12.2010 9:51:29   
benika
Benđaminkauser posted image ...a sva potem dogovorjeni za figurice? Dedek in ena punčka, pa trije pubeci? A mi še samo poveš, ali je kaj določenega, da bi se bilo dobro držati? Saj v podrobnosti se ne bi glih spuščala, edino lasje... No, da ne bom dedku naredila pleše, če le te nima (srčno upam, da jo ima...user posted image user posted image user posted image , ker mi lasje stojijo pokonci, ko lase delam)user posted image . Eh, frizerka pač nisem. Pa še za kuža mi povej, en bel, drugi pa prav rumen, ali bolj svetlo rjav? Ker rumene so račke, pa piščančki.

Ata (in ja, plešast jeuser posted image ) z dojenčico v naročju, 3 fantki + en mali beli pes in en večji svetlorjav pes.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
3.12.2010 9:53:19   
pety78
A je važno, katera pasma? user posted image user posted image user posted image user posted image Ne, hecam se. Glede okusa imaš pa nekje do torka čas, da se odločiš, da bom nabavla sestavine. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
3.12.2010 10:50:27   
benika
Kakšne okuse pa zdej delaš? Poleg čokoladnega, višnje, borovnic in jagod?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
3.12.2010 12:21:21   
2ursae
eto, zadnjič, ko sem bila na predavanju o ustvarjalni vzgoji - zdaj podrobneje tudi na RR, če katero zanima:

http://www.ringaraja.net/forum/Ustvarjalna_vzgoja/m_5494747/tm.htm

... in to je tudi vse, kar sem ta moment z eno roko sposobna skupaj spravit user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
3.12.2010 12:50:10   
pety78

Marelica oz. breskev z mascarpone. Pa jagodne moje še nisi jedla. :) Pa kokos...:)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
3.12.2010 13:48:18   
2ursae
aja, še to, če hodite kaj v Spar: pri nas zbiramo nelepke, se priporočam, če jih ima katera odveč user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
3.12.2010 13:51:20   
benika

Marelica oz. breskev z mascarpone. Pa jagodne moje še nisi jedla. :) Pa kokos...:)

Za jagode praviš, da ni pravi cajt. Bom kr čokoladno-višnjevo naročila.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
3.12.2010 13:55:06   
pety78

Za jagode praviš, da ni pravi cajt. Bom kr čokoladno-višnjevo naročila.

Ja, ja, za sveže jagode v čokoladi res ne. Naredim pa lahko jagodno kremo, notri pa so zmiksane jagode iz kompota in zamrznjene. Dam obojih malo, ker ne vem, katere bi bile boljše. :)

Ok, potem čokoladna torta z višnjami?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
3.12.2010 13:55:28   
pety78
aja, še to, če hodite kaj v Spar: pri nas zbiramo nelepke, se priporočam, če jih ima katera odveč user posted image

Bom šparala.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.