ninocka
|
Nikolet, iskreno sozalje... 2ursae, kolk je lustna Lucka pa tolk lask Pri nam je Lian zdaj na ventolinu, sva bila v ponedeljek na kontroli in se je (itak) poslabsalo, tko da smo dobili ventolin 3 vpihe/4 ure. Danes pa spet kontrola. Je blo pa iz nedelje na ponedeljek noro - ze zvecer je zacel kasljat, sem mu dala preden je sel spat claritine, pa je kaksne 2 urce oddremal, potem je pa zacel naenkrat fuul kasljat in ni nehal 3 ure. Vmes sem mu dala se sinekod kapljice in ni nic pomagalo, je tolk kasljal, da tud vdihnit nimel casa. Sveda je potem zaradi tega tud zeloposepsenoin hitrodihal... Tko da je Samo potem ob pol enih klical na metelkovo, kaj naj nardimo in so rekli naj probamo se z vlaznimi inhalacijami in smo potem naslednje pol ure sedeli v zaparjeni kopalnici. Tam se mu je umirilo, ampak ko smo prisli ven pa spet jovo na na novo. Sicer HB malo manj, tko da sva vsaj malo oddremala. In se zbudila ob 10:30 faaaak, me je skor frslok Sem pa klicala v ponedeljek na Pediatricno, kaj je z izvidi in so se (normalno, kaj pa drugega ) izgubili. Je rekla sestra, da jih bo poiskala in me zdravnica naslednji dan poklice...ja itak...tkoda jih bom danes jst klicala...resno razmisljam, da bi dala vlogo za podaljsanje porodniske...pa ce sem 1 mesec doma, sem pa en mesec doma.... Spelka, a ti ne bi dala? Pia, cestitke za preteceni maraton Bom tud jst...enkrat... Glede spanja pa pri nam ni tako enostavno - Evan, ko pride k nama, ni ne buden, niti ne spi. In se mu ne da nic normalno dopovedat, zakaj ne sme spat pri nama (zvecer se itak zmenimo, da bo spal pri sebi, pa obljubi, ampak ocitno podzavest pri njemu dela svoje). V takem stanju, ko pride k nama, se pa potem zacne ful dret in kricat in brcat, noce ven iz spalnice...vse to pa pomeni, da bo zbudil LIana in potem v sobi se Rubna... Ce nama ga pa rata odpeljat nazaj, pa pride cez 5 minut spet nazaj, ker semu zdi, da je odspal v svoji postelji ze uh casa....problem je, ker Evan dejansko sploh ne spi in sva ugotovila, da se se najbolj naspi, ce je pri nama v postelji. Danes smo recimo super spali, ampak sem se jst ob 4ih zbudila, da sem dala Lianu ventolin in je takoj pokonci skocil, kam grem... Spelka, cestitke za stanovanje ...zdaj pa hitro ciprese kopiraj pa barvaj, da boste meli poleti zasebnost Za pingvincka/cico bomo pa fajn pesti stiskale Cunje je pa Anja tud rekla, da bo prodala od Bora, tko da se njo malo cukni...ona ma ful lepe Valla, faca Nik...ampak, ko sem bla jst majhna, sem tud skoz mamici tezila, da zakaj nimamo se enega dojencka Nika, sam tale tvoja hci ma pa prav pestro ljubezensko zivljene...ma sej je ze kot v telenoveli Zdej pa sibam, z Lianom imava ob 11h kontrolo, potem grem k mojim, da grem se v trgovino po sestavine za torto...ma v petek Ruben RD in jo moram spect... Ko smo ze pri Rubnu in RDju ---- Bor, vse najboljse za 3 rojstni dan!!!!!!! Zdaj si pa dobil sestrico, da jo bos ti komandiral