|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ptujske nosečke
21.10.2009 8:41:17   
sisi77
ja meni res grozi prezgodnji porod ker imam skrajšani MV. Hodim še v LJ na kontrole kjer so mi vstavili v nožnico nek obroček da bi naj malo zaviral prhitro odpiranje. Joj res upam da bo moj mišek zdržal še mesec dni oz vsaj do 34 t.
V tem primeru da se kaj začne prej bom pa kar direktno v MB šibala.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 251
21.10.2009 9:49:30   
Inčika
Ojla punce!

Jaz sicer nisem še srečka nosečka, ampak vam bi rada zaželela zdravo, mirno nosečnost  in čestitala Ptujčankam, ki ste že dobile svoje sončke user posted image Upam, da se vam tudi jaz čimprej pridružim ...user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 252
21.10.2009 13:40:55   
Oren
Danes sem imela spet pregled pri Šučurju in me vedno v tako dobro voljo spravi, ker se mi zdi res posrečen in res super ginekolog. Prav vesela sem da sem pri njem.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 253
21.10.2009 16:47:37   
didikaa
hellow =)

no da sporočim, sem še v enem kosu ampak ne več dolgo...sem imela danes ctg, ker že včeraj nekaj ni blo ok ( povejo ti itak ne kaj ) zato sem mogla še danes 1x tja...je bil dr, georgijev ( ki ga itak nix ne razumem ), user posted image  v glavnem če do ju3 ne bo nix morem prit na tešče ob 7.30 v porodnišnico, da mi sprožijo...user posted image  
veselim se da bom končno vidla svojega otroka..po drugi strani pa me grabi panika in strah, ker ne vem kaj me čaka... ampak poti nazaj več ni...user posted image  

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 254
21.10.2009 17:39:03   
tea85
didika- tudi mene preletavajo enaki občutki, ker si niti v sanjah ne predstavljam kaj me čaka, ampak upam da me ne zagrabi kaka poporodna depresija, ker mam trenutno res vsega preveč, upam da bom dovolj močna in zdržala sama, mojega 2 meseca ne bo in sem res čustveno, psihično na tleh, ker bom za vse sama, saj res da mi bojo moji pomagali ampak to ni isto.

didika, ti pa želim jutri da ti čimprej  mine in nam javi takoj ko bo to mogočeuser posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 255
21.10.2009 17:42:53   
donna22
didikaa, ju3 bom cel dan čakala na smsuser posted image user posted image user posted image

Bodoče mamice pa čaka predvsem dosti dosti dosti ljubezniuser posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 256
21.10.2009 19:09:17   
vekybel
Pozdravljene souser posted image ,
kako ste danes? Po dolgem času se vam spet javim in seveda imam eno vprašanje če mi bo katera vedela povedat. Zanima me če je katera pri Šučurju doživela to da jo je napotil drugam na ultrazvok-morfološki pregled ker ni mogel dobro videti? Prosim če kaj katera ve naj mi odpiše, hvala.

didikaa in lenika83: držim vam pesti in želim srečo da čim prej dobite svoje štručke v objem. user posted image
Pa obvezno javite ko boste v user posted image .

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 257
21.10.2009 19:12:58   
vekybel
inčika: želim ti da čim prej zagledaš user posted image  ali plusek in se nam pridružiš. Pa javi ko bo!!!!! Držim pesti user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 258
22.10.2009 8:05:49   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Pozdravljene souser posted image ,
kako ste danes? Po dolgem času se vam spet javim in seveda imam eno vprašanje če mi bo katera vedela povedat. Zanima me če je katera pri Šučurju doživela to da jo je napotil drugam na ultrazvok-morfološki pregled ker ni mogel dobro videti? Prosim če kaj katera ve naj mi odpiše, hvala.

vekybel, sicer nisi to vprašala - a mene je Kolarjeva v prvi user posted image napotila v Mb, da so naredili UZ srčka od dojenčka, ker ni dobro videla. Očitno res tisti UZ tam ni ne vem kaj... Pa je bilo vse ok v Mb. Če se prav spomnim, je tudi moja sestra hodila še v Mb na en UZ... Nič ne skrbi. Če je rekel, da se ne vidi dobro, potem je samo to...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.10.2009 8:06:28   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

didikaa, ju3 bom cel dan čakala na smsuser posted image user posted image user posted image

Bodoče mamice pa čaka predvsem dosti dosti dosti ljubezniuser posted image

donna, javi nam...

Ja, res ni poti nazaj. Za vse nas, tudi mene, ko se mi še nič ne vidi user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 260
22.10.2009 8:09:00   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

didika- tudi mene preletavajo enaki občutki, ker si niti v sanjah ne predstavljam kaj me čaka, ampak upam da me ne zagrabi kaka poporodna depresija, ker mam trenutno res vsega preveč, upam da bom dovolj močna in zdržala sama, mojega 2 meseca ne bo in sem res čustveno, psihično na tleh, ker bom za vse sama, saj res da mi bojo moji pomagali ampak to ni isto.

didika, ti pa želim jutri da ti čimprej  mine in nam javi takoj ko bo to mogočeuser posted image user posted image

tea, to pa je res težka situacija. Hm. Jaz sem že cela slabe volje, če vem, da bo moj prišel pozno iz službe user posted image Odkar imava otroka, in zdaj še drugega pričakujeva, si sploh ne predstavljam, da ga dlje časa ni. Prej ko sva bila sama, sem jaz šla enkrat za 3 mesece delat v tujino, pa sem bila več na avionu kot tam... user posted image No, drži se... Morda pa bo le prej prišel nazaj... Škoda to, kar bo zamujal...

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 261
22.10.2009 9:29:29   
donna22
Zgleda, da didikaa ni počakala umetnih popadkov, ker me je ob 7h zjutraj že čakal sms:

Postala sva ponosna starša. Rodila se je Lea, težka 3690 g in velika 53 cm!

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image Sodeč po slikici, ki sem jo dobila, je prava mala lepotičkauser posted image

Tako, katera oktobrka bo naslednja na vrsti?user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
22.10.2009 9:40:48   
sisi77
o čestitke za dadikoo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super bo spet ena lepotička več po Ptuju šetala user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 263
22.10.2009 11:12:58   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Tako, katera oktobrka bo naslednja na vrsti?user posted image user posted image

Jaz se javim user posted image user posted image user posted image  Samo zdaj mora še nekdo mojo bejbo prepričati, da je zunaj spet postalo toplo in lahko počasi prileze ven user posted image  Drugače se bo pa vreme pokvarilo, potem ji pa spet ne bo dišalo priti na hladno user posted image

Didikaa čestitam še tukaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 264
22.10.2009 12:00:56   
donna22
Aja, didikaa je bila tudi ekspres hitra: ob 2h je voda odtekla, ob 3.43 je pupika že bila zunajuser posted image user posted image

lenika83, navijamo zateuser posted image user posted image upam, da boš tudi ti tako hitrauser posted image

< Sporočilo je popravil donna22 -- 22.10.2009 12:01:46 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 265
22.10.2009 12:35:42   
lenika83
Moji doma itak vsi mislijo, da bom rodila že med vrati porodnišnice user posted image user posted image user posted image  Upam da se ne motijo...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 266
22.10.2009 12:57:57   
vekybel
slovenka: hvala ti za pojasnilo, vseeno me je malo skrbelo, sej veš kako je. Upam da je vse uredu.

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  didikaa in lepo se cartajta.

lenika83: tudi tebi držimo pestke da bo čimprej mimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 267
22.10.2009 13:22:56   
tea85
didika pa je res bla ekspresna, jaz si tudi želim da bo to tako hitro potekalo...

lenika, ti pa si že skoraj na cilju user posted image tlko glej da te ne bom jaz prehitela, hehehe...ah na koncu bom še v november zvozilauser posted image user posted image

slovenka- saj vrjamem da njemu tudi ni glih fajn blo odit v tem času a na žalost druge izbire ni mel, no je mel, to da ostane doma, pa ostanema čist brez keša, kar pa si ne morema privoščit.
je pač težko zame, ker bom res sama na začetku v tem in da njega ne bo zraven ob tem čudovitem trenutku...upam na to da čimprej mine in da bo vse v redu ko se vrne.

zdaj pa šibam na kavicouser posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 268
22.10.2009 18:02:59   
princeska29
tako ptujčanke na tem forumu so začele rojevat to pa je lepo slišat
user posted image didiki in njenemu partnerju iskrene čestitke ob tem čudovitem dogodkuuser posted image mali štručki pa ogromno sreče in zdravja v življenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 269
22.10.2009 19:42:24   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

tako ptujčanke na tem forumu so začele rojevat to pa je lepo slišat
user posted image didiki in njenemu partnerju iskrene čestitke ob tem čudovitem dogodkuuser posted image mali štručki pa ogromno sreče in zdravja v življenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole

Neposredna povezava do sporočila: 270
22.10.2009 21:20:10   
barvar
Didikaa čestitke user posted image user posted image user posted image . To pa je bilo hitro!
Punce mene pa zanima če katera hodi na jogo za nosečnice. Jaz sem danes bila prvič in mi je bilo prav fajn. Samo zaspana sem zdaj obupno...
Nočko user posted image in user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 271
24.10.2009 10:51:14   
Oren
Kje je joga za nosečnice? In koliko je cena?

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 272
25.10.2009 8:28:37   
barvar
Najprej vsem dobro jutro user posted image .
Joga poteka v telovadnici OŠ Ljudski vrt. Vsak četrtek ob 18.00. Samo naslednji teden imajo dopoldne, ker so počitnice. Cena je 5€ za obisk. Vodita jo dve babici iz Ptujske porodnišnice, ki imata tudi predavanja o nosečnosti in porodu. Meni je bilo super.
Jaz imam pa danes čistilno akcijo, ker sem spet sama cel dan user posted image . Madona ima moj user posted image zoprno službo.
Lepo se imejte in se beremo.
Aja, je še katera oktobrka šla v Rim?

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 273
26.10.2009 8:48:49   
princeska29
dobro jutro dame!!včeraj je bil somćek pa o nobeni ne sluha ne duha al pa je že katera druga zraven didike na poti v rim!no ona se zdaj vrača že nazaj z svojim zakladkomuser posted image user posted image
dajte mi en nasvet 21 novembra gremo na poroko ženi se bratranec od mojega in me zanima kje bi si lahko kupila kakšno malo bolj elegantno tuniko in hlače saj takrat bom že precej okrogla(32 tednovuser posted image )ne bi pa rada kakšnih astronomskih zneskov dala za to saj potem tega ne bom več rabla!!pa tu nekje v okolici ptuj maribor ormož dalje pa res nebi šla

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 274
26.10.2009 8:56:45   
slovenka
princeska, na Brezju v mb je ena trgovina, imajo kar elegantna oblačila za nosečnice. Sicer pa jaz sem si v prvi nosečnosti kupila dvojne črne hlače na nosečniški pas kar v HM, drugače bluze pa lahko kupiš tudi v trgovinah, ki niso za nosečnice, saj se zdaj takšne široke nosijo user posted image Jaz sem v prvi user posted image imela ful vsega, pa sem potem posodila sestri in mi je ta vikend vrnila - tako veliko space bag vrečo in sploh ne vem, kam naj zdaj s tem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?