donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: didikaa je pa ful pridna, prespi celo noč, sicer hodi spat komaj med 21 in 22 zvečer in potem spi do šestih zjutraj, se naje in potegne še do devetih, tak da je res pridna bravo Lea čez dan pa cel dan prebedi, razen če se vpzi v avtu, potem drema ampak tudi samo dokler se avto ne ustavi že obvlada se morem pa pohvalit da spi sama v svoji sobi to pa je bolj bravo za mamo in ata je dost boljše, se mi2 lepo naspima pa njej je verjetno tud bolj fajn Je pa res pridna Moja Zala pa še vedno spi poleg mene - in jaz je nočem dat niti iz svoje postelje, kaj šele iz sobe Obožujem ta občutek povezanosti, ki ga imava IZVIRNO SPOROČILO: didikaa tea85.. pri meni je šlo res hitro, hb sem že v porodni rekla, da Lea dobi brateca =) so pa me šivi ful boleli...dosti bolj kot porod ... upam da jih naslednjič ne bo Kaj če pa ne bo bratec, ampak sestca? Nama je čisto vseeno, kar se tiče oblačil, bi sicer bilo bolj praktično še eno punčko met Ampak spol mi res nima veze, kar je, pač je, oboje bom imela rada tako kot Zalo Še vedno tu pa tam čujem za moške, ki si tako zelo želijo fantka in so potem razočarani, če dobijo punčko To je meni grozno in jaz bi bila tako grozno razočarana nad svojim partnerjem, če bi bil tak, da najbrž ne bi več mogla ostati z njim ... Mislim, saj normalen človek si želi otroka, ne pa otroka točno določenega spola!! Nič ni narobe, če si človek malo bolj želi fantka ali punčko, narobe pa je, če je zato razočaran nad drugim spolom!! Takšno vedenje spada par stoletij nazaj ali pa globoko v podeželje, pa ne v Slo, ampak v kakšno zelo kmetijsko, zaostalo državo ... IZVIRNO SPOROČILO: didikaa ne vem kak ti uspeva, ampak pohvale vredno, da si sama za vse...meni je včasih prav groza, ko vidim da ne morem vsega postorit, da je posoda umazana cote neoprane, pa tak naprej... Se strinjam, res ne vem, kako ti uspeva, tea85, ampak vsaka ti čast Meni se tudi včasih cot nabere pa še česa, ampak imam pa srečo, da mi moj kar dosti pomaga, tako da gre ... Včasih kaka stvar počaka nekaj ur ali pa dni, ampak ni panike, rajši cartam Zalo in se ukvarjam z njo, saj ne bo večno mala, vedno pa tudi ne bom imela časa za takšno ukvarjanje z njo, kot ga imam zdaj! Življenje si bom zapomnila po lepem času z mojo bebiko, ne pa z v nulo spucanem stanovanju Kot ima napisano ena uporabnica RR: Čiščenje hiše, medtem ko otroci odraščajo, je podobno kidanju snega, medtem ko sneži. No, osnovno že mora bit počiščeno, če pa ni v nulo, pač ni. Vem pa, da noben trenutek, ki ga preživim tako, da cartam Zalo in se ukvarjam z njo, ni zapravljen
|