donna22
|
didikaa, pridemo v petek Goge ne bo, tak da pridemo menda mi 3-je in pa Tonja z njenim . Me veseli, da ni bilo hudo Najprej se ti ni nikamor mudilo, potem pa si prav pohitela Si kar pogumna in ena redkih, ki po tako kratkem času reče, da še bo šla rodit No, jaz sem imela CR pa se mi je tudi zelo kmalu zdelo, da bi to pa še lahko ponovla Joj, to pa vem,da se iz porodne vse čuje Ko sem čakala na CR, sem bila zato še bolj vsa prestrašena Moj je tudi čisto nor na najino pupo Sem že nekaj časa druga violina doma Na začetku je govoril, da je vseeno, kaj bo, glavno, da bo otrok zdrav, če pa bi lahko izbral sam, bi pa za prvega otroka izbral fantka. No, potem pa se je rodila Zala in bi zdaj on še kar eno pupo mel Zakaj pa ješ ta antibiotik? Upam, da bo šlo potem dalje dojit, če pa ne, pa pač ne. Moraš pa jo vseeno pristavljat, da se lahko mleko dela. Kolikor vem, se namreč dela med sesanjem. Hja, Zala pa še kar spi poleg naju v postelji Se cartamo Pa saj mi po eni strani prav paše, ko smo vsi trije tako skupaj Pravzaprav sem ugotovla, da delujem po principih povezovalnega starševstva: ogromno cartanja, nikoli se je ne pusti jokat, kot so pravili včasih, da bi se naj, spanje v skupni postelji ... V glavnem, delamo vse, kar Zali paše Lenika, še tu ali že cartamo?
|