|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ptujske nosečke
5.10.2009 14:57:29   
tea85
dan

sisi77- ja to je bilo po nuhalni že ja, ni se pravilno otroček razvijal in so mi predlagali da pač splavim.

no mi pa smo danes meli pregled user posted image user posted image žal spet ni blo UZja ampak smo poslušali srček in je blo vse ok, se je gin. malo pohecal in rekel počasi pa bomo prišli do finala user posted image user posted image user posted image sem rekla jaaaa, še malo
tako mi je napisal še napotnico za bolnico tako da če bi že kaj blo, lahko grem tudi v mbju. in spet se vidimo na pregledu 19.10.

samo jaz ne vem, kak on ve da je spodaj vse vredu, recimo MV pa te zadeve, saj mi nič ni štoral doli pa meril pa gledo user posted image user posted image malo sem razočarana, pa dobro user posted image

zdaj pa nekaj papacat, sem lačna kot volk user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 201
6.10.2009 8:49:49   
bili83
ojla ptujske user posted image

imamo še vse oktoberke 2 v 1?user posted image  upam, da uživate v (verjetno zadnjih) toplih dneh. mi smo že v 24.tednu, jutri gremo na test za sladkor, potem pa se bo spet vleklo do naslednjega pregledauser posted image
no, pa saj bo....
ima katera izkušnje s predležečo posteljico?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 202
6.10.2009 10:05:05   
slovenka
moja prijateljica jo je imela v drugi user posted image in je morala biti ves čas doma, porod pa načrtovan CR v Mb.

Hecno, kako komaj čakate. Meni se je tudi v prvi nosečnosti vleklo, sedaj pa se mi zdi, da bo porod takoj tukaj user posted image In zdaj ful uživam, ko še nosim vsa moja ozka oblačila, v prvi nosečnosti pa sem komaj čakala, da si oblečem nosečniške hlače in obleko... Verjetno ta razlika zato, ker še ni dolgo od prve nosečnosti in se še spomnim, kako tečna sem si bila na koncu user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.10.2009 12:26:13   
tea85
hej

ja pa res že čakamo na dan D :)), namreč če ne druga pogrešam svoja stara oblačila, saj zdaj mi druga ni kod da sem skoz v trenerkiuser posted image
pa seveda že komaj čakam da vidim mojo pupiko.

meni se je včasih vleklo, zdaj pa mislim da je ful hitro minlo, kaj pa vem...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.10.2009 12:50:10   
donna22
tea85, meni je blo isto - včasih se mi je zdelo, da se mi user posted image vleče, ampak sem na koncu ugotovila, da je minlo kot šus ...

Mi2 z Zalo sma pa ble danes na prvem cepljenju in je blo neverjetno user posted image Že itak je bila jezna, potem pa so jo še pičili - takrat pa je bilo konecuser posted image Tako se je drla, da jo je najbrž pol Ptuja čulo, pa načudit se niso mogli, kako močne glasilke imauser posted image Ima pa jih res že od samega začetka, bo menda operna pevka al kajuser posted image So mi rekli, da moramo imet zanimivo doma, ko pa imamo tak glasnega otrokauser posted image

Spala pa mi je danes neverjetno dolgo ... Vmesnih hranjenj itak ne štejem, so nekje na 3-4 ure, ampak jo dojim, zato to naredim na pol med spanjem, ona pa tudiuser posted image Šla je spat ob 21h, pa sem jo okrog 10h šla zbujatuser posted image Neverjetna je, sem rekla, da zgleda, kot da imam zaspanega pubertetnika doma, ki ga je treba it zbujatuser posted image

Oktobrke, komaj čakam na nove user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.10.2009 20:04:47   
lenika83
Dober večer!

Da se vam še malo javim. Saj niti ne vem kaj naj pišem. Lahko jamram, da imam počasi vsega dovolj, ker me nonstop kaj boli. Pa saj se mi niti jamrati več ne da. Upam samo da se mi ne zavleče čez rok, ker se mi bo menda zmešalo. Pa tako lepo vreme je zunaj in mi skoz hodi po glavi, kako bi se zdaj lahko lepo z user posted image  zunaj šetala. Ko bom jaz rodila bo pa kot zakleto postalo mrzlo user posted image  

Sicer pa brezveze samo jamrati, saj bo že... Toliko se vam smao javim, da sem še v enem kosu, nisem nikamor pobegnila.

Lep večer

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 206
7.10.2009 12:22:52   
princeska29
ola nosečke
kako se kaj držite?imela sem sedaj par dni krizo ker se otroček ni kaj veliko premikal in me je že bilo kar strah da je kaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image !!počutim se vredu in tudi jem v mejah normale me pa fullll vleče k sladkarijamuser posted image user posted image
je pa zanimivo da niti prvo niti drugo nosečnost nisem mogla jest mesa zdaj pa mi kar paše no!!!!
a tiste ki imate rok januarja a se že kaj pripravljate?(mislim na potrebščine za dojenčka)sem v 27 tednu in se mi še nič mudi vsaj občutek mam takiuser posted image user posted image
aja slovenka zs sem ti poslala prejšni teden pa se nič več ne ajviš?a sem kaj narobe napisala???potem oprosti

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 207
7.10.2009 15:04:14   
Oren
Jaz imam tudi rok januarja pa nekak si mislim da bi skoraj bil čas za nabavljanje stvari. Oblačila že imam, imam že voziček in košaro. POtrebno še bo otroško uredit, vse kar je potrebno od pohištva pa lupinico in adapter še moram kupiti pa še kake malenkosti. Imam občutek kot da se mi ful mudi ker sem zaenkrat še polna energije, nič mi ni problem potem pa me je kar malo strah da mi ne bo po nekih trgovinah za lazit.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 208
7.10.2009 16:01:09   
princeska29
voziček in košaro pa jajčko mam jaz že tudi,pa nekaj cotik!!ampak nimam tistega občutka da bi se gnezdla in zato nekaj hitela pa tistega občutka nimam da se mudi ne vem kak to user posted image user posted image ker pri prejšnih obeh je ta filing bil
bo že če ne pa bo pač za mano prišlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 209
7.10.2009 16:07:47   
princeska29
aja pa to še glede kupovanja preko e-baya a mi lahko katera preračuna koliko je US 70$ v eurih??prosim ker me res firbec mantra user posted image
prejšnič ko sem vam pokazala sliko od košeka je bila cena US 119$ pa sem jaz preračunala da bi to blo okrog 180 eurov danes pa sem spet nekaj gledala pa sem preračunavala pa so mi prišle neke smešno nizke vsote ven in me zanima če mi lahko katera od vas pomaga s tem preračunavanjem

Neposredna povezava do sporočila: 210
7.10.2009 18:14:33   
babyloverka
http://www.valute.si/

princeska29 link zate user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 211
8.10.2009 8:00:52   
slovenka
princeska, sem takoj odgovorila... sem mislila, da se ti ne javiš več nazaj user posted image user posted image user posted image Kje je potem tisti moj zs? Daj preveri še malo... v okviru iste teme poglej, če je še kaj spodaj od mene... bi moralo biti.

glede potrebščin še nič ne zamujaš. Jaz sem v prvo itak imela mesec in pol prej pripravljeno potovalko, tako da mi je potem že šla na živce tam pri vhodu, pa še teden dni po roku sem rodila... prej sem pa mislila, kako sem pozna s potovalko...user posted image Ostale zadeve pa smo tudi tam nekje mesec in pol prej urejali...

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
8.10.2009 10:22:03   
sisi77
oj jaz grem tudi rodit januarja pa nimam še čisto nič. No nakaj cotik pa posteljico pa zibko to je pa tudi vse. nimam še vozička, pleničk, pripomočkov (dudice, flaške, banjica ...) tako da čakam na vseli november in december za šoping.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 213
8.10.2009 12:38:41   
didikaa
hei hei ptujčanke user posted image

kako ste kaj ?
mi smo še v enem kosu..še čakamo in vedno bolj se mi zdi, da bomo čakali do konca..torej še 9 dniii  user posted image
naš otroček pa bi včasih že kar zgoraj pri trebuhu rad ven pogledal..me včasih ornk zbrca, in zdaj ko je že tak velik in nima več dovolj prostora me včasih kr zaboli...
pregled še mam 14.10. mislim, da zadnjič...

jaz si tud že želim, da bo vsega konec...ta vikend smo pripravli otroško sobico...cotike sem oprala, zlikala, namestili smo pohištvo, nimamo pa še posteljice- jo moj ata še skup spravlja, smo jo dali barvat na novo in zgleda prav tak kot da bi bla iz trgovine, je pa stara že več kot 30 let, zdaj pa je ati menjal še neke šraufe pa neke tak da je kot nova...pa nimamo še vozička...še je na poti user posted image  
včeraj mi je tašča kupila počivalnik tak da zdaj imamo vse..kar smo mislili pripravit, baby fon pa termometer smo pustili, bodo sorodniki prinesli ko se našo dete narodi - je bilo tak zmenjeno.
torbo tudi že mam pripravljeno pri vhodu...
...tak da samo še čakamo in odštevamo dneve...

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 214
9.10.2009 9:46:48   
babyloverka
uh didikaa ti si pa že pri koncu user posted image  želim ti čimbolj miren čas do poroda in čimlažji porod ter zdravega in sijočega bejbija user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 215
10.10.2009 21:39:12   
tea85
hello

didika- tudi jaz sem komaj ta teden nabavla voziček, sicer mi manjka še lupinica, po to pa gremo ta teden ker so mi ono prodali ki sem jo mela rezervirano user posted image
drugače pa tudi že imam vse, no skoraj, morem še kupit malenkosti ki tudi grem po njih ta teden...recimo fizološka raztopina pa vate, in te zadeve za bebico našo user posted image ajaa pa odločam se še če si naj kupim prsno črpalko ali ne, hmm, mogoče jo bom rabla ali pa tudi ne...še bom vidlauser posted image

jaz mam pregled 19.10 pol pa vrjetno že kr hitro spet, ker bo že počasi čas za akcijo...uff, že komaj čakam da se trebuha znebim, ker me res že vse tišči, mala brca in to že fajn boli..hehe didika te čist zastopim glede tega user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
10.10.2009 22:38:57   
ema tiara
se vam pridružujem...sem iz ptuja, rok imam 15.4.2010,je to moja peta nosečnost,doma imam 4 otroke,najmanjši je 6m star...mlada sem 35 let,moj g je dr.rosič

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 217
11.10.2009 10:55:06   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

se vam pridružujem...sem iz ptuja, rok imam 15.4.2010,je to moja peta nosečnost,doma imam 4 otroke,najmanjši je 6m star...mlada sem 35 let,moj g je dr.rosič

O, kar 5.user posted image žeuser posted image user posted image user posted image Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 218
12.10.2009 8:51:04   
didikaa
jutro!

jaz sem še vedno tu..se nam ne mudi user posted image

no mi smo sedaj vozek že nabavli, otroška sobica tudi že pripravljena in čakaaaaaaa user posted image  danes še kupim fiziološko in robčke, pa kremico še v lekarni...ono ko jih mešajo, se mi je že pri nečaku zdela ful ok user posted image  pa še enaka je kot tista kar jo imajo v porodnišnici...potem bo pa vsee...

torbo že mam tudi pripravljeno, pa cote za domov tudi, za bejbija pa bo moj poskrbel user posted image

tea85: prsne črpalke si jaz na tvojem mestu nebi kupla, ker ne veš če jo boš rabla...če pa jo boš pa itak lahko nekdo skoči po njo , se mi zdi škoda denarja če ti potem nekje leži kr je hb ne rabiš =)

no naš otroček se je že fajn umiril in še komaj kaj čutim gibe, trebuh se mi je ornk spusto tak da počasi bo =) user posted image  jaz se že ful veselim pa moj mož tudi..zdaj si je začel nohte grist, kr on čakaauser posted image  
drugače pa ponoči še komaj kaj spim, me ful matra...polek tega me ščipa v križu in jajčnikih ( podobno kot pri menstruaciji - samo dosti manj boleče ) že 2 dni user posted image  zato je moj celi živčn in tudi ne spi ponoči ker misli, da me bo vsak čas mogo pelat.
je pa se odločo, da bo zraven pri porodu oz. bo cel čas zraven do tistega iztisa pol bo šel pa ven, ker ne ve če bo to lahko prenesel user posted image  pa prav kr je ful iobčutljiv na kri in nebi rada da majo pol več dela z njim kot z mano =) se pa mi zdi, da partneja v bistvu rabiš do iztisa kr tisto je itak takoj fertik user posted image

uh zdaj sem se pa razpisala ...

no, smo pa se mi z našim bejbijom zmenli, da pride 14ega user posted image  ker ma njen stric 1. 10. rojstni dan, babica ima 28.10. rd naš bejbi bo pa na sredini...da se potem vsakih 14 dni pije user posted image user posted image  malo za šalo

brezskrbno nosečnost želim vsem

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 219
12.10.2009 10:44:19   
slovenka
Ja, črpalke res nima smisla vnaprej kupovati...

Didikaa, za partnerja pa itak že babice vidijo, kako se drži, moj jim je kar nekaj svetoval... in so ga spraševale, če je iz stroke... tako je bil zbran, od sosednje porodnice pa so ga itak že babice videle, kako je bled in so mu rekle, naj se ne dela heroja in se naj na hodniku dol vsede user posted image

Glede kremic mi uporabljamo od ptujskih lekarn mazilo za dojenčka in smo zelo zadovoljni, to je takšno, kot ga imajo že v porodnišnici, pa tam sem dobila vzorec kreme Sudocrem in ga imamo še po 15 mesecih kar dovolj. Ti dve sem uporabljala, ta prvo redno, sprva vsakič, potem pa recimo 1-2x na dan, sploh zvečer, ta drugo pa samo, ko sem videla, da se kaj dela... in ni pikica imela nobenih problemov nikoli. Sedaj nečakinja pa je imela dolgo celo rdečo luliko... ni vedela sestra kaj naj, cel plenični del v bistvu, pa je zamenjala pamperske za dm-ove in kupila canesten kremo, pa je sedaj vredu...

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
12.10.2009 10:45:54   
slovenka
didika, ste se zmenili za datum ja user posted image user posted image user posted image Moja nečakinja je rojena 14.7., moja hčerka pa 2.7. in sva se tudi s sestro zmenili, da bo rodila 15., da ne bosta obedve na junijsko plačo za RD, pa je šla vseeno sestra potem rodit 14. zvečer user posted image Tako da....

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
12.10.2009 11:26:52   
tea85
dididka- saj maš prav glede črpalke, saj to sem jaz tudi sama v dvomih da bi jo kupila, ker ne vem če jo bom sploh rabla.
tvoj je ves neučakan, zgleda da bolj kot ti user posted image user posted image jaz pa zanimivo, spim zelo dobro zadne čase, grem po 1x na wc in to je to, zgleda je obrnla se tak da ne pritiska nikamor a čez dan pa je druga pesem, me na čase tako vtrga spodaj da grozauser posted image

slovenka- moj ravno zarad tega nebo zraven, ker je sam priznal da bi blo za njega itak vse narobe kar bi one delale user posted image user posted image in rajši nebo zraven...sicer pa je menio glede tega res vseeno.

hmm, kaj sem še htela..ja, nismo nič kaj zgovorne ptujčanke kot vidim user posted image

ja lep dan želim vsem, čeprav je deževenuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
12.10.2009 11:31:01   
didikaa
meni bo pa kr lažje če bo moj zraven, ker če verjamete al ne tudi ko me kaj boli mi ful pomaaga če je zraven in me drži za roko al pa nekaj...smešno ampak resnično...sploh ko mam menstrucijo, ki je pri meni zelo boleča...

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 223
12.10.2009 12:19:59   
Oren
Joj, jaz sploh ne grem rodit brez mojega moža. Ni šansuser posted image . Pa tudi on si ne more predstavljat da ga ne bi bilo zraven, to je čist samoumnevno pri nama da boma skupaj ko bo prijokala na svet najina prvorojenka.

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 224
12.10.2009 18:31:19   
tea85
ja to pa je res lepo od vaših možev, jaz sem rajši da ga ni kot pa da komplicira pa mi še otežuje itak že ne fajn  trenutek...če pa bo že mel željo pa mu nem branla.

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?