|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
13.12.2009 17:57:24   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

A mi lahk ena od vas prilepi slikco od torbe,ki ste jo kupile v DM-u,da bom imela predstavo,prosim????? Ker kolikor sem jaz hodla po Dm-u gor in dol,pa bla na spletni strani,ni nikjer ne duha ne sluha o torbi....

Mene tudi zanima, kako zgleda...naj katera pripopa slikco gor plisuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
13.12.2009 18:32:34   
poopek
hihi kako zatišje je tuki user posted image user posted image
jz sem pa danes taka zaspanka, sem spala 3 ure popoldne, pol sem mela mal obiskov, no, zdej čakam da lubi pride s fitnesa. jutri morem it v lj zarad predavanja o zdravi prehrani, mi se tak ne da, vendar kaj naj...
nevem kako je vam, a men se čas tako vleče!!! tako rada bi, da je že januar... user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
13.12.2009 18:35:40   
Anonimen
Mah isto se meni vleče. Ne morem uživat v decembru, ta gripa bedna, pa ko nikol ne veš, kdaj se bo začel dogajat... Ko bo pa user posted image  bomo pa še vesele po moje, da smo imele sedaj toliko časa zase (no vsaj tiste, ki smo še brez user posted image )...

(odgovor članu poopek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
13.12.2009 19:13:30   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

A mi lahk ena od vas prilepi slikco od torbe,ki ste jo kupile v DM-u,da bom imela predstavo,prosim????? Ker kolikor sem jaz hodla po Dm-u gor in dol,pa bla na spletni strani,ni nikjer ne duha ne sluha o torbi....

bi prav rada, pa shrani.si ne dela oz. se ne da shranjevat slik, tko da trenutno žal ne gre user posted image

moreš jo menda dati v albumček pa pol prilepit na to temo - drugače menda ne gre.

grem pa tudi jaz pogledat jtri za to torbo kar v mestu v DM-a ko grem iz šole... upam da jo bodo še meliuser posted image pa da jo bom našla

tweety83 - v katerem DM-u si pa gledla za to torbo?

Gledala sem v Slovenski Bistrici. Pa -a ste ziher,da je to v DM-u?user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
13.12.2009 19:17:16   
tinncyka

bi prav rada, pa shrani.si ne dela oz. se ne da shranjevat slik, tko da trenutno žal ne gre user posted image

moreš jo menda dati v albumček pa pol prilepit na to temo - drugače menda ne gre.

grem pa tudi jaz pogledat jtri za to torbo kar v mestu v DM-a ko grem iz šole... upam da jo bodo še meliuser posted image pa da jo bom našla

Gledala sem v Slovenski Bistrici. Pa -a ste ziher,da je to v DM-u?user posted image

po mojem že... če majo kartico pa popust -  to je pa v DM-u

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
13.12.2009 19:18:46   
tweety83
No,jaz sem pa danes pisala dr.Pušenjaku,zaradi otekanja mojih rok (ki je že skoraj nevzdržno). Bojim se da se to nebi sprevrglo v kaj dolgotrajnega in meni škodljivega,pa mi je ful hitro odpisal nazaj,da je glede na mojo razlago,to res sindrom karpalnega kanala,ki pa ga imam jaz menda v taki bolj "šarf" obliki,še zaradi mojega dela. Napisal je da "zdravljenje"poteka tako dolgo kot je ta sindrom trajal in da naj poskusim uživati čim manj slano ali celo neslano hrano in pa bučke,melone,kumare,peteršilj,..... So mi pa punce tud svetovale brusnični sok,tak da si grem jutr po njega v lekarno.

Danes sva z mojimuser posted image dala lučke na balkon in je tak lepo,pa še božička sva zraven obesila.....user posted image Jutr pa še morma iti v lov za jaslicami - nimava nobenih poštenih doma in je že skrajni čas za to.

Jutr ima tud moja prijatlca PDP,pa se ji še vedno nič ne dogaja,tak da bomo vidli kaj ji rečejo v bolnici,ko gre na CTG.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
13.12.2009 19:19:34   
tweety83

po mojem že... če majo kartico pa popust -  to je pa v DM-u

Aja,točn..... Uf upam da kateri uspe gor prlimat slikico.....

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
13.12.2009 19:45:26   
nincrli
Js sem tud to torbo iskala včeraj po dm-u pa nisem našlauser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
13.12.2009 19:50:27   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Js sem tud to torbo iskala včeraj po dm-u pa nisem našlauser posted image

No HB nisem edina....user posted image
Sej bo grahek jutr z nami,pa nam bo ziher ona pomagala!user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
13.12.2009 19:55:02   
Aurea
Te previjalne torbe so v DM ponavadi locirane na čisto spodnji polici, tam kjer so zgoraj vatke in suhi robčki za previjanje, pa tetra plenice in roba od Tosame so nad njimi. No, vsaj tako je pri nas. Imajo jih pa v čisto vsaki poslovalnici.

Sicer pa, zakaj pa prodajalke ne vprašate, ona bo najbolje vedela.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
13.12.2009 21:45:07   
Anonimen
Punce, nujno rabim nasvet od vas. Imam posteljico (120x60), lepo novo posteljnino notri. Svoje stare posteljice nekako nisem hotla vzeti (čeprav jo je babica čuvala), je razmajana, bilo bi jo treba zalepit, cela je odkrušena in še jogi je star 35 let, pa se mi zdi, da bi za čistilnico dala več kot sem dala prek Recinkota. Od vsega začetka sem mislila uporabljati samo tole posteljico in to je to. Sedaj pa mi je tašča "svetovala", da nujno rabim košek in da brez njega ne bo šlo. In ne samo da mi je svetovala, ampak mi ga je celo dobavila, in sicer ene 16 let starega, od nekih njenih sorodnikov. Zdaj jaz nimam nič proti rabljenim stvarem, samo je pa res, da ne vem kako in kje je bil ta košek shranjen (klet, podstrešje), seveda ma tist jogi in vse skupaj nekak tak vonj...No ne vem, zdaj mi je to iz koncepta, ga je že prinesla k meni in sedaj ne vem al ga naj uporabljam kar tega al naj si novega kupim sama al enostavno preveč kompliciram? Teži mi, da košek rabim, problem je v tem, da jaz nimam izkušenj in ne vem, mogoče ga pa res rabim, zato jo nisem že v štartu odvrnila. Mi gre pa v bistvu na živce, če svoje posteljice nisem hotla za mojega user posted image  uporabiti in sem mu svežo kupila, pa raje sebi kak kos obleke manj kupim, mi je skregano z logiko da od nekih tujcev bom pa uporabila tako staro stvar.

Prosim za mnenje, čisto dopuščam da sem sama ratala že popolnoma čudna. Košek pa sicer na prvi pogled ne zgleda nič grozen ali kaj plesniv ali kaj...

A boste imele vse koške? Zibke? Ležalnike? Kje bo vaš user posted image  čez dan?

Hvala!

(odgovor članu Aurea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
13.12.2009 22:09:25   
Gwendolen
KiA*** ne sekiraj se zaradi tašče. Eni pravijo, da je košek kao nujen, ker je manjši in se od začetka dojenček, ki je navajen tesne maternice, v njem počuti bolje in varneje. Če ti ni, da bi ga uporabila, ti pač ni in ga ne uporabljaj na silo. V vsakem primeru pa bi jaz fejst očistila takle košek in nujno kupila nov jogi zanj.

Jaz imam kupljeno samo posteljico 120x60 in v njej bo spal naš dojenček. Če se ne bo počutil varnega (no, nekako bomo že pogruntali, če bo tako user posted image ), bom uporabila dekico ali brisačo in ga malo založila, da bo imel manjši prostor. Čez dan bo spal tudi v posteljici, kupljeno pa imam še malo boljšo in dražjo prenosno posteljico od Gracota, v kateri bo, če bom jaz dalj časa spodaj in ga ne bom hotela pustiti čisto zgoraj kljub baby phonu (imamo ogromno hišo). Pa seveda ležalnik.

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 13.12.2009 22:10:05 >

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
13.12.2009 22:27:07   
Naty_ka
Dober večer user posted image

Malo še vas pozdravim preden grem spat.
No, s snega ni bilo pri nas nič. Ga je padlo par snežink, ni pa se usipal. Na žalost. Smo pa se zato malo razvajali in sva sina peljala v kino. Smo si ogledali film Jelenček Niko. Fajna zadeva in vam priporočam tiste ki imate že otroke.

Kia, hm, kaj bi ti rekla. Jaz sem imela prvega otroka v"mojem" petleku, pa tudi drugi bo. Pa je bil tudi že malo bogi, pa sva ga z mojim tak porihtala da se sploh ne vidi da je star že 30 let. Meni pa te stvari veliko pomenijo, še več pa mi pomeni če mi nekdo nekaj prinese za otroka. Ne glede na to, da je rabljeno. Saj jogi lahko menjaš z novim, vse dele ki pa se dajo umiti pa lepo umiješ inmogoče še malo prebarvaš, pa zgleda čudovito.
Upam, da mi ne zameriš, ker sem povedala svoje mnenje, samo po drugi strani pa se postavi v vlogo tvoje tašče in se zamisli kako bi se počutila če bi ji ti nekaj prinesla z veseljem ona pa bi vihala nos, ker kao ni novo. Še posebej-kot sem rekla- tisto kar se da umiti se umije in več ne bo imelo vonja.
Otrok je lahko podnevi tudi v košeku, jaz sem imela sina včasih kar v vozičku, ker je fejst udoben in imam ogrooomno kuhinjo kjer je dovolj prostora.
Zdaj v drugo pa bom imela zibko-ki mi jo bo posodil moj oče. Stara je že tako da bog pomagaj, a me ne moti. Jo je oče prebarval, menjal letve ki so bile zlomljene in izgleda kot da je iz trgovine. In ti povem da sem mu tako hvaležna za to. Pa verjetno bi mi do smrti zameril če bi vihala nos nad njo.
Pa bi si jo lahko kupila-glede na to, da opreme nisem rabila kupiti skoraj nič, ker sem si vse šparala od prvega otroka.
Ampak ravim-to sem pač jaz in mi te stvari pomenijo ogromno. Več kot ne vem kakšna znamka opreme.

Da ti pa sploh ne omenjam kako sem bila vesela ko mi je tašča prinesla kak kos oblačila ki ga čuva še od takrat ko je moj user posted image bil dojenček. Posebno ti majhni pajacki. Pa ser ne gre za to da si ga nebi mogla kupit. Ampak je preprosto neprecenljivo. Pa da vidiš kako ponosen je sedaj sin, ko gleda slike ko je bil še dojenček in mu povem da je pa ta pajac imel oblečen že njegov ata... Aaaa veselje in taaak ponos...user posted image

Prosim ne zameri mi, in ne bodi jezna. Jaz pač tako gledam na te stvari. user posted image user posted image user posted image user posted image

In to pomeni predvsem to, da se vsi veselijo vajinega otroka. In verjemi, veliko bolje je tako, kot pa da bi jim bilo vseeno.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
13.12.2009 22:34:50   
Naty_ka
Aja, v pete sem imela pregled. Ker otrok tako malo miga in skoraj ne čutim gibov, grem ta teden na ctg. Drugače pa imam pregled spet 23.12. Uz mi ni delala. Je pa samo poslušala srček in ta lepo bije.

Napisala mi je tudi že napotnico. In sem sinoči že mislila da bom šla. Ob enih ponoči se je zadeva malo umirila. Sem mela take ubijalske popadke... Kriza.

Tako, zdaj pa grem spat.

Lahko noč vsem skupaj.user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
13.12.2009 23:40:24   
lesk80
Pozdravljene user posted image

Jaz bi rekla tako da če ti nekdo nekaj ponudi oziroma prinese pa tudi če je to bolj stari košek, darila ne smeš odvrniti, ker se boš stem bolj zameril človeku kot nevem kaj drugega. Saj se opere, pa nova blazinica kupi pa je. Itak pa ga ne boš dolgo rabila.
Jaz sem se odločila da bom kupila pojstlico 120*60. Pred par dnevi pa mi je sestrična povedala, da mi njena botra posodi zibelko če hočem. Vam povem da sem je zelo vesela da mi jo bo posodila, ker se mi za novorojenčka to zdi tako luškano in miceno, pa še zibaš ga lahko. Verjetno grem jutri po njo. Vam javim! Osebno jaz pa nove zibke nebi kupila, ker se mi zdi strošek za samo tri mesece kar bo lahko v njej.

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
14.12.2009 6:42:36   
Enkica
Jutro punce,

en prelep sneženi pozdravček iz Domžal. No sicer ne pada na polno ampak se vidi snegec samo, če pogledaš v cestno svetilko ... ampak sneg pa le je user posted image user posted image

In kako ste kaj spale? Mene kar vse kosti bolijo ... no pa saj smo že navajeni.
Moj user posted image mora pa samo še 4x vstati letos za službo ... juhej ... kaj se bova to crkljala ... komaj čakam.

Aja, od včeraj sem uradno na porodniški user posted image , zdaj pa lahko afne guncam, hi hi hi.

Želim vam lep dan in uživajte še zadnje tedne 2v1

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
14.12.2009 6:58:48   
oton
pozdravljene januarke

lepo vas je včasih prebrat  in vedet da ste dobro in da ste že v nizkem štartu user posted image . No nevem če se me spomnete, tudi jaz sem bila med vami in se je slabo končalo user posted image   In zdaj sva spet v veselem pričakovanju, noseča sem celih 10t user posted image  in upava na srečen konec in zdravega user posted image  

želim vam čim manj otečenih nog, krčnih žil, pekoče zgage in čim več dobrega spanca user posted image  predvsem pa hiter porod in zdrave user posted image

lepo se imejte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
14.12.2009 8:40:47   
marijaa
O oton zelo lepo, da si se javila, se še dobro spominjam tvoje žalostne zgodbe v 19 tednu. Še lepša novica je pa ta, da si spet v veselem pričakovanju. Iz srca ti želim, da boš čez 30 tednov v naročju držala zdravo štručko.
Moja 2 bosta spala v novih zibkah, ki jih je za darilo pripeljal moj oče iz Nemčije. Jih nisva pričakovala, sva kupila še 1 zložljivo posteljico, ker 1 že imava od Patrika. Za 2 kinderpeda v sobi nimava prostora, 1 posteljico bi sicer mogla pospravljat. Na zibke sem zrihtala baldahim in vsakemu 1  glasbeno vrtečo igračo. Do takrat, ko jih bosta prerasla pa upam, da se bomo že preselili v novo hišo Takrat bosta šla v kinder pede, enega bova še kupila, eden pa ga bo podedoval od Patrika. Njegov kinderped sva že odpeljala v hišo v garažo, on pa sedaj spi na kavču starem kot svet, ki ga je privlekla tašča. Ko se preselimo pa seveda dobi svojo novo sobo.
Jaz nimam nič proti starim stvarem, le na živce mi gre, ko nekateri ljudje zlasti stari res šparajo ves klump kot recimo moj star ata in je pol polno kložovne. Še cote od svoje mamae, ki je že 25 let mrtva čuva v kleti v eni omari, da morda še kdaj komu prav pridejo user posted image pol pa ni prostora za druge stvari. Lani nava je vsiljeval zelo zelo stare sanke okrog 50 let, vendar je moj Patriku vseeno nove kupil, ker se je bal, da so one preparele in bi se razletele.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
14.12.2009 8:46:02   
marijaa
Aja ena je spraševala v čem jih bomo imele čez dan.  Jaz občasno tudi malo v ležalnikih, enega še imam od starejšega, enega sva pa kupila. Oba imata nad sabo igrače in vibrirata.  Ko bom kuhala ju bom imela v kuhinji kar na mizi, da me bosta gledala. Pa hranila ju bom na začetku tudi kar v ležalnikih, je bolje kot v naročju, ker te sicer čisto popacajo in popluvajo. Zložljive posteljice bomo pa bolj uporabljali, ko se preselimo, pa če bomo kdaj pri moji mami prespali.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
14.12.2009 9:27:57   
tweety83
Jutro user posted image ,
kaj še vse spite??user posted image

Pr nas pa tak fajn sneži......
Sem si že zakurila in se najedla,sedaj sem malo na netu,pol pa grem mal knjigo brat,pa tko....

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
14.12.2009 9:38:09   
Naty_ka
Dan user posted image
Pri nas pa SNEŽI!!! user posted image user posted image user posted image Jaz pa uradno na porodniškem user posted image Aaaaaaaaaaa... Kakšna uživancija. user posted image

No, sem pa danes ponoči tudi jaz sanjala take grozote, da me kar stisne ko se spomnim. Res je bilo grozno. Niti ne vem če bi vam sploh kaj pisala o tem. Moram pa rečti, da so se mi te more začele relativno pozno. V prvi nosečnosti so se pojavile veeeliko prej, pa niso bile nikoli tako moraste.user posted image

Ženske, kaj boste kuhale danes? Jaz nimam nobene ideje user posted image

inteligence.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
14.12.2009 9:43:10   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: oton

pozdravljene januarke

lepo vas je včasih prebrat  in vedet da ste dobro in da ste že v nizkem štartu user posted image . No nevem če se me spomnete, tudi jaz sem bila med vami in se je slabo končalo user posted image   In zdaj sva spet v veselem pričakovanju, noseča sem celih 10t user posted image  in upava na srečen konec in zdravega user posted image  

želim vam čim manj otečenih nog, krčnih žil, pekoče zgage in čim več dobrega spanca user posted image  predvsem pa hiter porod in zdrave user posted image

lepo se imejte user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lepo da si se spomnila na nas in držim pesti, da bo tokrat vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
14.12.2009 10:06:29   
Gwendolen
Uf, ja, smo pokonci, smo. Danes sem bila tudi jaz zgodnja. V bistvu sem se zbudila že okrog petih, ker ima danes in jutri moj možek težek izpit. In sem jaz tudi živčna, ker vem, kako to izgleda (sem ga opravila lani). Mogoče še celo bolj kot on, kaj pa vem.

Ej, punce, a katero izmed vas tudi boli ritnica oz. notri v ritnici? user posted image Saj mislim, da me boli kost, se pravi medenica ali pa kolk, ampak me vsakič, ko se sklonim in potem zravnam tako zaštiha notri v ritnici. Kot da bi imela en hud muskelfiber ali pa še hujše. Mene samo leva, verjetno zato, ker pridno vztrajam na levem boku med spanjem in počivanjem. Jah, vse za naše user posted image , ni kaj.

Drugače pa tudi tu sneži. Hm, se nič kaj ne veselim, ker berem, da naši cestarji očitno spet sladko spančkajo in da so ceste spolzke, jaz moram pa potem z avtom ven ...

Lep dan!

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
14.12.2009 10:16:46   
anita goitan
dan moje januarkeuser posted image

kako ste: ponedeljkovo, vremensko, decembersko..user posted image
jaz sem v akciji-čiščenje, Zoja v varstvu, moj na šihtu, sedaj še eno pecivo iz kakija spečem rabim recept, hvala

Drugače z mano vse ok, še vedno zeloo aktivna, brez težav, jutri imam pregled, potem sva pa z mojo lubico cel dan sami, ima moj eno zabavo na šihtu..se bove cerkljaleuser posted image

Vsem želim da ste zdrave in da se vam vse lepo izteče...pišem kot da ne pridem več na forumuser posted image , ma ne, samo tako vam vedno želim, v petek pa 1.dan porodniške, jp in to ponovno po 5ih mesecihuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
14.12.2009 10:18:19   
Tretjinka
snegec!!!! jupi!!!!! čeprap ga, če bo kakšna panika za v P, ne bom ravno tako zelo vesela user posted image

ZALA, sem bila na DURSU in sem morala izpolnit vlogo in zdaj moram počakat, da mi pošljejo po pošti potrjen papir....mi niso hotela tega natredit na licu mesta user posted image  a tebi so???

jaz sem tud imela pri prvem otročku staro zibko, v kateri sem spančkala še jaz kot dojenček in se mi je to zdelo feenomenalno! user posted image  pri drugem pa nisem prišla na vrsto, ker jo je imeli takrat ravno sestrična.....tko, da....lahko vam povem, da je v njej prespalo prve mesece veliko veliko dojenčkov in meni se to ne zdi nič spornega, ampak mi je bolj kot ne, prav zelo všeč, saj vse to, da zibki neko zgodbo, tradicijo, zgodovino....user posted image  tudi jaz imam še nekaj oblekic od moža, ko je bil dojenček...res da jih nisem kaj dosti ponosila user posted image , ampak se mi je zdelo pa zelo lepo, da mi jih je tašča poklonila....pa še ročno vezane rjuhce, ki jih je vezala njena mama itd....meni se to zdi zelo zelo leepa gesta....
pa s tem ne mislim nič črnit tistih, ki mislite drugače!!! tko, da...ne zamerite!!
bo pa zdaj naše dete šlo kar direkt v posteljico ....sem imela tako tudi drugega in je bilo čist ok....mi je tista zibka bila bolj za lepo videt, kot kaj več....spodaj v dnevni sobi bom pa za začetek imela kar košaro od vozička, pa ležalnik...potem pa mogoče kakšno stajco, kjer mu bom tudi postlala, saj bo stajco, pri dveh banditih, verjetno skoraj sigurno rabil user posted image

aja, še nekaj glede imena "prve snežinke"...meni se to zdi primerno tudi za fantke...a ni??? snežaki mi kr nekako ne pašejo zraven ...no, nevem...saj meni je vseeno...glavno, da lahko snežinke zdaj gledam skozi okno user posted image

LP

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?