Anonimen
|
Hvala vsem za vaša mnenja glede koška! Moram priznat Grahek, da tašča nekako me je vprašala (recimo), samo sem bila sama neodločena kaj in kako in ji nisem tako odvrnila, da ne hvala, da ga ne rabim. Ker ne gre za to, da ne bi hotela rabljene stvari (od sorodnikov po fantovi strani sem dobila ful cunjic in sem jim ful hvaležna, od moje babi pa moj kombinezonček ko sem bila stara 4 leta in mi je zakon; moj otrok dobi mojega medvedka iz otroštva...), ampak gre za to, da imam s tem samo dodatne stroške, namreč sem mnenja, da je potrebno jogi (blazino) dat ali v čistilnico ali pa kupit novo (ker ima čuden volj, kot sem napisala) in to mi je samo strošek, sem prepričana, da bo ta strošek precej podoben če bi kupila celega novega. In kaj naj pol s to blazino po 3 mesecih (samo prah se mi bo nabiral in ne bom je mela kam spravit). Ampak kot rečeno, sedaj je košek pri meni. Ena je pisala, da je hotela imeti svojo posteljico, pa je imela probleme z jogijem, ker imajo danes ti drugačno dimenzijo. Natančno isto sem imela jaz in to je bil tudi glavni razlog, zakaj nisem vzela svoje posteljice, ki mi jo je babica čuvala. Namreč spet bi kupila nov jogi, vendar takih ne delajo več in bi prišel nov jogi na mere narejen okoli 80 EUR, kar je isto kot posteljica, tako da sem se odločila kupit kar vse novo. Ne zamerim nobeni nič, spoštujem različna mnenja in ker mi to veliko pomeni, sem vas tudi vprašala. Me pa res zanima ali tiste, ki boste dobile zibke in koške, še od vas ko ste bile majhne ali pač zelo stare, ali boste obdržale blazine in jih le prezračile ali jih boste dale v čistilnice ali kupile nove? Mogoče katera ve kje to kupit. No sedaj pa res nekam težit s tem koškom. Grahek - ful luškan trebušček. Moj je približno tam tam po velikosti, s tem da imam jaz še tisto liea negra precej izrazito, ampak me ne moti. Oton - čestitke in čuvaj se. Držim pesti, da bo vse v najlepšem redu. Danes sem imela prvi CTG - nič popadkov, plodovnice je še dovolj, je pa rekel, "a sedaj je pa res že zelo nizko a ne", ko me je genitalno pregledal je rahlo "zadel" ob glavico...Nekaj je govoril o enem prstu ali enem centimetru Nisem ga dobro slišala-je pa še rekel, da se lahko začne vsak čas dogajati in da naj pazim na plodovnico. Dobila sem tudi tabelo za štetje gibov. Če se spomnite, sem zadnjič napisala, da ful pojem sladkega in da imamo v družini sladkorno, pa sem ga prosila za test. Dal me je na test a le na odvzem krvi, kar je meni ful čudno, zakaj me ni dal še na pitje glukoze? Saj v tem je fora a ni? No v krvi na tešče imam vrednost glukoze 3,6. Kot pa sem brala na internetu, pa to še nič ne pomeni, ker pomembno je nihanje sladkorja, ko poješ kaj sladkega, ne pa samo zjutraj. Koliko pa ste imele vrednost sladkorja v krvi zjutraj na tešče tiste, ki imate sladkorno, če smem vprašati? Midva še nimava postavljene jelke, upam, da mi jo uspe ta teden. Pa tudi pečt piškotov še nisem začela, me skrbi, da bom na koncu sama pojedla vse... Še glede predloga Anite Goitan, da bi se dobile (že nekaj časa nazaj) - jaz sem zelo za, vendar mogoče sedaj ni ravno primeren trenutek (tele gripe in to), jaz bi podpirala, da se dobimo prve pomladne dni, ko bodo naši že ok in se bomo lahko z njimi dobile...Kaj pravite? Glede imena za naslednji forum - sem bolj za snežinke, snežaki mi ni toliko simpatično. Kaj pa Januarske snežinkice in snežinčki? No ne vem...
|