Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 18:10:01
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83 IZVIRNO SPOROČILO: naja6 Meni je tudi fuul všeč PRVE SNEŽINKE 2010 Ja pol je pa to- to! men je najbolj všeč "januarske snežinke" da se vidi, da so naši pikci januarčki
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 18:30:46
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 jaz sem si pa danes privoščila depilacijo sem kolebala med tem ali bi šla pred porodom ali ne. pol pa ko mi je v ponedeljek povedal vesele novice za najino pikico sem se pa mogla nagraditi. sisi77, tudi jaz sem bila dons na depilaciji, je bla res že kriza (beri: goščava) po stegnih in bikini črti. je kar bolelo, ker me je z vročim voskom, samo se je splačalo, ker sem zdaj gladka kot ritka tako da bo vsaj kak mesec mir, spodaj me bo pa že lubi pobril. pa še ful je bla prijazna una punca in se mi je res posvetila, sem ji to tudi povedala. zdaj pa mal tv z lubijem, bova gledala 2012
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 18:45:23
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka Js sem pa danes tako boga... ob 2 zoba sm bla naenkrat enga na levi zgoraj druga na desni zgoraj ... na pa sem ob 3 zobe že pa tko mlada pa še šivana sm bla na desni strani tak da me začenja bolet da bom popiz... na levi strani pa še zdaj ne čutim obraza je tak čudn občutek eh sej bo se pol kaj pišemo zdaj grem pa počivat o boga Tinncyka, grozno mora biti! meni so ga spulil pred leti pa se spomnim, da mi injekcija zaradi gnoja ni dobr prijela in sem prav čutila, kako mi ga vleče ven, groza, pa mi je pol dala še eno injekcijo pa ni blo kej dost bolš, tko da je blo pravo mučenje drži se! čestitke tud od mene Sassy!!!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 18:53:52
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa je ta film alex? a po tv?
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 19:03:47
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anna86 IZVIRNO SPOROČILO: alex17 sem za Miklavža dobila luštno previjalno torbo v DM, za samo 24 eur pa še nekaj reči ima notri, v BC so ble pa od 60 eur naprej, kar mi je blo čist preveč za eno torbo! jo bom ta vikedn napokala s cunjicami za pikija za iz porodnišnice Meni se tudi ta torba dopade.Sem jo videla pa samo v bež barvi.Katero si ti kupila? kupila sem rjavo, imeli so pa še črno, bež pa ne. mi je kar luštna, samo upam, da ne bo premajhna. naja6, bom jutri slikala in ti poslala slikco, sem jo pa kupila v BC, ima tak dvignjen rob pa pralna je, tako da jo je treba po moje prekrit s kako tetra pleničko oz. podlogo. postavila jo bom pa na tanov pult v kopalnici, ki sva ga sama kupila in zrihtala.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 19:09:31
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** kje pa je ta film alex? a po tv? žal ne, sva ga potegnila z neta dol (DVD). je še v kinu tko da ga po tv še neki časa ne bo
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 19:20:24
|
|
|
|
poopek
|
grahek85 bod srečna, da so ti šele zdej slabi refleksi . če ti bo v tolažbo, se jaz že od 5 meseca tako počutim sred parkinga, kjer ni blo nobenga sam jz in eden za mano, sem se vanj zabila. jokala k dež kuker znamo le nosečnice, vendar ni bilo sile hihi. ufff punce dobre ste k hodte na voskanje bikinija... jz sem samo enkrat šla na voskanje nog, umrla skor, drla sem se k majmun ( sreča, da mi je delala to kolegica, ki je kozmetičarka , drgač bi me po moje iz salona vn vrgli ). in od takrat, nooooooooo waaaay! britvica moja najboljša prijatlca, hehhe vsaj ne boli.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 19:22:05
|
|
|
|
poopek
|
kia ta film ( 2012 ) je na partisu, pa si ga dol potegni. midva ga bova pa jutr gledala z mojimi sestrami. upam, da je dober
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 19:36:57
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 sisi77, tudi jaz sem bila dons na depilaciji, je bla res že kriza (beri: goščava) po stegnih in bikini črti. Tudi jaz sem si pred dnevi privoščila depilacijo. Moram rečt, da je prec boljši občutek, ker sem nekaj naredila za sebe glede na mojo okornost zadnje mesece. Komaj pa čakam na 28.12., ko si bom privoščila depilacijo in pedikuro. Upam, da me porod ne preseneti pred tem datumom.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 19:38:33
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 zdaj pa mal tv z lubijem, bova gledala 2012 Tudi midva sva že gledala ta film, nekaj večerov nazaj. Uživajta!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 21:05:17
|
|
|
|
nikita 33
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: tweety83 IZVIRNO SPOROČILO: naja6 Meni je tudi fuul všeč PRVE SNEŽINKE 2010 Ja pol je pa to- to! men je najbolj všeč "januarske snežinke" da se vidi, da so naši pikci januarčki Ja sam to ime je pol sam za punčke, kje so pa fantki??? Bi moglo bit Januarske snežinke in snežaki.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 21:24:25
|
|
|
|
Enkica
|
OK punce, zdaj pa resno vprašanje. Zdele sem kake pol urce preživela na netu, ker me je čisto tko informativno zanimalo kaj kej piše o prvih znakih poroda (očitno priprava na bližajoči porod) Ne vem zakaj sem mislila, da se popadki ornk čutijo ... no pa očitno ni tako. Sem prebrala malo morje izkušenj punc, ki so rodile in so to opisale kot menstrualne krče in pa bolečine v križu ... skoraj nobena jih ni opisala kot ZELO boleče ampak pač tko kot ponavadi ko smo imele menstruacijo. Torej kaj ... imam jaz že popadke od včeraj, ker mi ne minejo in ne minejo ti znaki? Ali naj zaženem paniko in grem v p.? No, če me do jutri ne mine bom šla do p. pogledat kaj kej mislijo. Joj, same skrbi!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 21:25:37
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica OK punce, zdaj pa resno vprašanje. Zdele sem kake pol urce preživela na netu, ker me je čisto tko informativno zanimalo kaj kej piše o prvih znakih poroda (očitno priprava na bližajoči porod) Ne vem zakaj sem mislila, da se popadki ornk čutijo ... no pa očitno ni tako. Sem prebrala malo morje izkušenj punc, ki so rodile in so to opisale kot menstrualne krče in pa bolečine v križu ... skoraj nobena jih ni opisala kot ZELO boleče ampak pač tko kot ponavadi ko smo imele menstruacijo. Torej kaj ... imam jaz že popadke od včeraj, ker mi ne minejo in ne minejo ti znaki? Ali naj zaženem paniko in grem v p.? No, če me do jutri ne mine bom šla do p. pogledat kaj kej mislijo. Joj, same skrbi! Aja, pa pravijo nam, da se pravi popadki začnejo zgoraj in gredo navzdol ... no izkušnje kažejo drugače ... dve sta imeli bolečine samo v spodnjem delu trebuha in sta rodili zelo kmalu.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 21:43:18
|
|
|
|
poopek
|
enkica jz mislim, da bi že vedla... sej porod ni tako lahek da gre to brez bolečin. s tem da ti ni odtekla voda, odluščil čep in da ne čutiš hude bolečine in pritiska navzdol, mislim da ni panike. kr tko če te boli kot pri menstrualnih krčih ni nč takega. to je normalno. kot špikanje v luliko . no, to je moje mišljenje. če te pa skrbi pojdi se pokazat.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 21:45:25
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopek enkica jz mislim, da bi že vedla... sej porod ni tako lahek da gre to brez bolečin. s tem da ti ni odtekla voda, odluščil čep in da ne čutiš hude bolečine in pritiska navzdol, mislim da ni panike. kr tko če te boli kot pri menstrualnih krčih ni nč takega. to je normalno. kot špikanje v luliko . no, to je moje mišljenje. če te pa skrbi pojdi se pokazat. Mah na eni drugi strani kot je RR so punce opisovale začetke kot to kar sem napisala prej. No vidim, da ta noč že ne bo mirna za mene, ker me že sedaj ornk skrbi. Bom vidla kaj bo jutri. Nočko vsem in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 22:53:50
|
|
|
|
lesk80
|
Meni je zelo lepo če bi imeli prve snežinke 2010 ali pa januarske snežinke. Jaz pa sem dobila toliko za popravljat še v diplomski nalogi da me bo kap in to somentorica je zakomplicirala. Mentorica mi je že pregledala in rekla da je vse OK. A ta baba zmešana ki je samo somentorica pa mi je celo diplomsko spacala, tako da imam par dni kaj delat da bo po njenem. Danes sem bila malo v nabavi za našo pikico, moram pa še previjalno in posteljico nabavit. Uh še bo letanja.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 23:05:37
|
|
|
|
majčyca
|
Čer punce! Samo na hitro vas malo preberem in se vam malo oglasim, ker sem kar fejst utrujena in še samo posteljo vidim... danes je bilo doma kar pestro, lubi in ati sta kar nekaj stvari naredila, jutri pa nama pridejo še kuhinjo sestavit, pa sestavili mobo še ostalo pohištvo, katero še je potrebno, potem pa bo najino malo gnezdece počasi končano sicer še bo kar nekaj dela, da se vse uredi in da bom imela vse na svojem mestu, ampak se res že veselim vsega skupaj. Ko pa bo vse na svojem mestu, pa lahko tudi pikica pride Danes popoldne sva z lubijem v Merkurju pustila spet kar zajeten kupček EUR, ker sva morala kupit pomivalno korito za kuhinjo, pipo in še en kup nekih stvari, tako, da sva jim naredial prometa za skoraj 450 eur sicer pa je to čisto nama podobno - potrebovala sva tudi koš za smeti in jih tam gledava, katerega naj vzameva (navaden plastični s pokrovom - malo večji - stane 26 eur ) in lubi tam vidi koš za smeti, ki se odpira in zapira na senzor in je bil tako fasciniran, da ga nisem uspela prepričat, da ga ne bi kupila in tako je zdaj doma že pripravljen, da ga postaviva na svoje mesto ampak res je bil prav navdušen nad tem košem, jaz pa sem se morala zraven prav od srca smejat sisi - držim pesti zate in za tvojega !! Verjamem, da bodo v porodnišnici dobro poskrbeli in vaju in boš videla, da se bo vse srečno izteklo Aja, pa danes me je klicala sestra od ginekologa in mi je prestavila pregled iz 29.12. na 30.12. (za seznamček). Zdaj pa šibam spat, jutri bo spet naporen dan. Nočko vsem
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 11.12.2009 23:28:00
|
|
|
|
marijaa
|
Danes sem imela pregled in sem že odprta, vendar poroda zaenkrat še ne bodo sprožili, ker sta oba pikca v teh 14 dneh od zadnjega pregleda še lepo zrasla in pridobila na teži. Jaz tudi imam že 3 dni bolečine kakršne opisuješ ti enkica, vendar se ne pojavljajo v enakomernih presledkih, niti se ne stopnjujejo. enka Prvič sem imela na dan poroda že od jutra blage krče in po kapljicah mi je začela odtekat plodovnica, sem šla g, vendar na ctg ni pokazalo nič, krči niso prenehali, a močnejši tudi niso postali, okoli 20 h se mi je v trenttku vlila plodovnica. Čez dobre 3 ure sem rodila, ker svojih popadkov še vedno nisem imela dovolj močnih sem dobila umetne.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 12.12.2009 8:08:08
|
|
|
|
nony
|
Dobro jutro...upam,da ste se naspale....no mene je včeraj cel dan špikalo v križu...mogoče so lažni popadki,glede na to da naj bi jih zdaj že lahko imela....me je kr malo strah .ko pomislim,da bo šlo enkrat zares....
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 12.12.2009 8:46:17
|
|
|
|
poopek
|
helow evo jz sem tud pokonc.. brezveze sem spala, zvečer smo dlje sedel, šele ob 1 šli spat, zdj sem pa tak utrujena ... enkica mislim, da sem se nalezla tvojih bolečin od včeraj , je blo zoprno, vendar sem kul. vsake toliko časa bolečina kot pri menstruaciji, oooooo . še vedno me boli sramna kost od včeraj, morem prov tiščat noge skup. no, upam da se bomo spet lepo cartale z našimi dragimi ( moj še drnjoha ), ker je za vikend tuki pravo zatišje . lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 12.12.2009 8:47:25
|
|
|
|
poopek
|
enkica sej si še 2 v 1????!!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 12.12.2009 8:50:06
|
|
|
|
polho3006
|
Ojla punce! Nocoj sem pa tako dobro spala...joj ko bi bilo vedno tako. Sicer sem se zbujala na cca 2uri ampak tisti čas vmes sem pa spala kot . Ko sem se zjutraj zbudila je pa tudi bil tako miren da me je začelo skrbeti, ampak...ker sem jaz dobro spala je verjetno bil tudi on zato bolj miren. Sedaj je začel migati, vendar še vedno bolj mirno. No mogoče se pa pripravlja na izhod. Jaz grem sedaj malo pospravit stanovanje, kolikor mi bo križ dovolil, ker ko sem nekaj časa na nogah me začne boleti kot . Pa še noge so mi začele zatekati in je tak zoprn, neprijeten občutek, ko čutimm da niso prave oblike in full mi je vroče v njih. Najraje bi kar bosa hodila na okrog. Lepo se imejte in se beremo!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 12.12.2009 9:22:00
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopek enkica sej si še 2 v 1????!! Jutro punce! Evo noč je za nami ... bila je kar solidno ok noč. Nič slabih sanj, 1x na wc,... Poopek ... še sem 2v1 ampak sem pa bila včeraj 100% da evo, počasi gremo v Rim ... sem si že kr pasuš pripravila, ha ha ha. Mah, do včeraj sem bila prepričana, da ornk čutiš popadke in da jih zihr ne bom sfalila. No pol sem pa prebirala rezultate od strica Googla, ko sem poizvedovala o "prvih znakih poroda" in sem naletela na tista pripovedovanja kjer so punce rekle, da so popadke čutile kot menstrualne krče ... kr neki no! In sem bila valda čist zmedena. Sem mojmu pred spanjem rekla, da naj bo pazljiv, če mi kaj odteče No zdaj je za enkrat vse ok, nič krčev ... še. Lubica je budna, me že nežno brca. Ja punce moje, bliža se 10. 01. ... kje je feb., marec,..ko sem zapravila vsak € za teste ... čas gre ekspresno! Zdaj pa čakam, da se zbudi potem pa šibava k njegovim na kosilo. Bi si mogla še lase oprat pa se mi ne ljubi. Želim vam lepo soboto in en lep sončen pozdravček iz Domžal
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 12.12.2009 9:35:38
|
|
|
|
pajcevina
|
Jaz sem pa zdajle sama doma. Čakam, da pride svak, da bova skupaj delala koledarje, pa upam,da bova še pravi čas, da ujameva kakšno kvalitetno kopirnico za tisk. Pa poštarja čakam, da mi prinese lupinico. Sem čakala pa čakala nove modele 1010, pa nič. Me je pa že mal panika, ker to je pa res dobro met doma - se le prvo rabi. No, pa sem pol kar preko recinkota naročila. Ko sem hodila prvič čez rok na kontrolo v P (vsa neučakana, vedno s torbo sabo), mi je en G zagotovil, da nič skrbet, da bom zagotovo vedla kdaj gre zares, ker še nobena ni brez konkretnih popadkov rodila . Itak se mi pa zdi, da je bolje it malo kasneje v P, kot pa prekmalu, ker se lahko še celo kaj ustavi, če še ni v aktivni fazi.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 12.12.2009 10:02:04
|
|
|
|
nincrli
|
Pozdravček! Mene pa ponoči mal trebuh boli pa včasih imam rahle "menstrualne" krče al pa kako špikanje. Nč takega, upam da ko bo šlo zares, da bo mal močneje, da bom vedela, da je razlika Moj pa pospravlja njegovo ogromno pisalno mizo, jo bosta s kolegom odnesla v klet, da bo prostor za previjalno mizo in kinderpet. Ma je pa res ogromna miza Previjalno pa dobima menda v torek končnooo. Pol pa lahko pride v ta naš svet. Se mi tolk smili, ko ma tak malo prostora, pol pa mu pravim, da naj vn pride pa bo lahko po mili volji raztegoval rokice pa nogice Včeraj je bil tak navdučen, ko ga je mali nazaj v roko butal, men je blo tolk smešno, ker jaz sem že navajena, njemu je pa včeraj prvič ratalo Drugače pa joooj ta moj glavobol, upam da me čimprej mine ta prehlad Bom pa danes tud šla v dm poglet pa si mogoče kupila to torbo, ker sem tudi dobila včeraj kartico pa ima gor 50 točk.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?