|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
12.12.2009 10:09:10   
nincrli
A stvari od jajčke pa vozička... boste oprale? Jaz imam vse rabljeno pa bi pomje blo kul, da sperem, sam ne vem kaj se lahko pere pa kaj ne al se kar vse lahkouser posted image

Aja pa še ena prošnja, če mi lahko katera pove naslov kakšne spletne strani kjer ste kupovale vozičke itd... plizzzzuser posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 12.12.2009 10:24:18 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
12.12.2009 10:25:28   
poopek
jz sem si pa končno pričvekala tisto jadno zvezdico, zdej mam dve, jupiiii user posted image user posted image !

jz mam novo lupinico in voziček, vendar ne bom nič prala, ker nevem kak bo vse to zgledal, itak je blo zapakiran... ker nevem, če se ne bi kej poškodovalo...

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
12.12.2009 11:28:46   
Anonimen
Jaz ne bom prala, ker mam novo, pa tud drugače ne vem, kako je s tem. Vem samo to, da sem oprala blazinico (obrobo) za posteljico in mi je blo čist adijo, ko sem vidla, da se mi je na več koncih strgala in sem pol na veliko šivala tisto. Pa sem oprala po pravilih...Tako da...Itak baje v jajčko moraš dati tetra plenico, pa šele pol bejbija gor. Sicer pa presodi sama, odvisno v kakšnem stanju so stvari.

(odgovor članu poopek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
12.12.2009 11:30:44   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

A stvari od jajčke pa vozička... boste oprale? Jaz imam vse rabljeno pa bi pomje blo kul, da sperem, sam ne vem kaj se lahko pere pa kaj ne al se kar vse lahkouser posted image

Aja pa še ena prošnja, če mi lahko katera pove naslov kakšne spletne strani kjer ste kupovale vozičke itd... plizzzzuser posted image

ojla

Jaz teh stvari ne bom prala. Bom pa z parnim likalnikom malo spihala.

Jaz sem voziček, lupinco, športni del, gugalnik, stolček za hranjenje (kupila tašča user posted image  ) kupila v spletni trgovini Sonček www.soncek.si. In sem zelo zadovoljna pri vsaki stvari dobiš zraven kupon z različnimi zneski, ki jih potem lahko vnovčiš pri naslednjem nakupu.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
12.12.2009 12:33:31   
Anonimen
Jaz sem kupovala v Baby Centru.

(odgovor članu Kika99)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
12.12.2009 12:37:00   
Anonimen
Danes je pa res zatišje. Jaz sem pa šla včeraj na sprehod, ki je bil kar malo dolg (več kot ura) in me je tako začel boleti desni kolk, kot user posted image . Ampak samo taka topa bolečina, pol neha, samo pol ne veš kdaj bo spet in seveda me je na poti do doma kar dostikrat zagrabilo, sem komaj prišepala nazaj. In danes me spet boli, tudi ko hodim po stanovanju. Ah, kaj šele bo. V ponedeljek imam G in me prav zanima kaj bo z izvidi glede sladkorne ker se mi prav zdi, da nisem tako ok kot bi mogla biti. Se bom pa probala izogibat cukru, kolikor se bo le dalo...

Komaj čakam, da bomo imele vse naše user posted image  pri nas in da bomo drugo leto lahko uživale decembrsko vzdušje z našimi bejbiji...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
12.12.2009 16:12:01   
mimikica
ojla

joj kako pa danes piha veterček  tu pri nas
no jaz sem oprala vse kar se je dalo sneti iz vozička in lupinice, prala sem na 30 C pa je bilo vse ok, pol pa sem še malo z parnim likalnikom polikala s ful pare, ja itaq pa da še pol preden daš user posted image noter , daš spodaj eno pleničko pa še mogoče kako odejico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
12.12.2009 16:23:57   
grahek85
Živjo!

Sem malo na hitro javljam... Sem precej zmatrana, sem tukaj na Dolenjskem do konca pospravljala svojo sobo, ki bo zdaj postala soba za goste. Mam poln kufer vsega, ker mamo v hiši ogromno stopnic, pa poletažno razporeditev in sem danes šla že 100x gor in dol po štengah, ker drugače itak ne moraš nič narestuser posted image Dobro, da je vsaj en WC v istem nadstropjuuser posted image Drugače pa res ne bi šlo.

Čakali smo na sneg, pa ga ni nič... Ga mate kje?

nincrli, jaz sem lupinico kupila preko Baby Centrove spletne prodajalne, ker je bla tisti dan v akciji in je bla zelo ugodna. V bistvu grem vsak dan pogledat, kaj majo v tisti 24-urni akciji, ker je vedno vsaj kakih 20 ali 30%, kar se pa že splača.  

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
12.12.2009 17:42:40   
pajcevina
Oj! Dobila lupinco!user posted image   Sam kaj, ko bo zdej še vsaj 6 tednov samevala... Me mika, da bi mela že našo malo štruco za not datuser posted image

Jaz športnega dela in lupince (dobila novo) ne bom prala, košaro mi bo pa posodla kolegica in je rekla, da jo je že oprala.

Moj je šel sedaj na en koncert, sem mela cel dan namen it z njim, pa sem bla na koncu preveč hin. Zdej si pa nabiram doma moči, da bom šla zvečer vsaj na vaje (upam, da tam zdržim). Sploh ne vem od česa sem utrujena,ko pa nisem počela čist nič posebnega...
No moj ima za take situacije vedno pripravljen isti odgovor: "Ja, noseča si!"user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
12.12.2009 18:28:53   
tinncyka
jaz sem tudi dobla voziček in lupinco... pa sem rajši kar vse opralauser posted image  

sva pa danes še bla v baby centru in še nabavla stvari ko jih bom potrebovala... tako da zdaj mam pa končno vseuser posted image user posted image ... sam čakat še morm kdaj naša princeska pride na svetuser posted image

me je pa danes tako stisnilo v križu, pa slabo mi je blo da sem komaj hodila po trgovini... da je moj mislu da mam že popadke pa sem ga pomirila, da je vse vredu da se morem samo vsedit... in HB je nehalo boleti ko sem se usedla.

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 12.12.2009 18:30:09 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
12.12.2009 19:03:56   
alex17
dober večer!
pri nas je blo čez dan ful hladno in vetrovno, snega pa žal še nič, samo držim pesti da bo čez teden kaj naletaval, ko greva z lubijem gledat lučke v staro LJ pa s kolegicami se dobimo in malo obdarujemo, pa kakega pol deci kuhančka tud pade user posted image  

jaz sem kar 2x oprala prevleko od lupinice, ker mam sposojeno in je ful "dišala" po olju oz. cvrtju (mi jo je dala lastnica ene gostilne user posted image ), vozička pa res ne mislim, ker je nov pa itak daš dekico notr ali krzno (ovčko)-to bom dala očistit v kemično čistilnico ker se ne sme prat. pa kombinezončka tud nisem prala ker je sposojen in je bil že opran, pa tud ne pride na golo kožo-samo po pameti!

a ja, nekaj me zanima, če ma kera podobne težave: ko se zjutraj zbudim imam ful mravljinčaste prste na rokah, posebej na desni, da komaj skrčim prste, potem ko malo pomigam, je sicer boljše, samo še vedno ostane tak čuden mravljinčast občutek tud čez dan. pa malo mam tud zatečene dlani oz. prste, tko da prstana sploh nisem mogla dat dol in mi ga je lubi precviknil.. to me matra zdaj kaka dva tedna, prej me ni, pa ne vem, a mi piki na kak živc pritiska al kaj bi blo? sem pa pozabla ginek.vprašat, bom na naslednjem pregledu user posted image res je zoprn občutek, skoz moram s prsti mogat... user posted image   a ja, pritisk mam dokaj OK, pa nič beljakovin v urinu, vsaj to...

jutri pa pucat omaro, da se bom lohk preselila k mojemu (uradno), pa smrekco postavlat! user posted image
piki pa še kar ful brca in kolca, tako da ga redno čutim user posted image

lepo se mejte in uživajte na toplem!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
12.12.2009 20:42:42   
marijaa
Midva sva pa danes popldan stamalim, ker sva bila cel dan sama postavila smrekico in jo okrasila. Dopoldan sem ga pa peljala na ihalacijo, ker ima spet bronhitis. Jao kakšen problem mu je dat pumpico, se dere kot jesihar in noče sodelovat.
Obilna sem tako, da se komaj premikam, da o sklanjanju sploh ne govorim, noge in roke imam ful zatečene, ponoči hodim neprestano na wc, pa pogosto  imam krče A očitno to še ni dovolj in me je včeraj močno začel boleti še zob. Na tisti strani sploh ne morem jest. Ker nisem več zdržala bolečine sem vzela 1 lekadol, a je bolj slabo prijel. Se mi pa zdi, da mi vzadaj raste modrostni zob. No še samo tega je bilo trba zdaj. Razmišljam, da če do jutri ne bo bolje, bom šla kar k dežurnemu zobozdravniku in ne bom čakala do pondeljka popoldan, ko moja začne delat.
Jaz prevlek od vozička in lupinic ne bom oprala, imam itak novo. Oblačila in plenice stara in nova sem pa vsa oprala in zlikala. Obe torbi za porodnišnico imam pripravljeni, svoje stvari in pa ono, ki jo bo potem moj prinesel, ko bosta šla domov. Skuhala sem nekaj jedi in jih dala v posodicah v zmrzovalnik, če nas dlje časa ne bo domov, da bo moj lahko pogrel, če ne bo imel časa skuhat sveže.
Naslednji pregled imam pa 21.12, če se prej v porodnišnici ne znajdem.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
13.12.2009 1:58:57   
lesk80
ojla user posted image .

Jaz pa sem do zdaj popravljala diplomsko nalogo, za jutri mi še je ostala ena malenkost za poravit. Za spat še mi ni bilo sedaj pa grem v posteljo, ker me že vse boli od sedenja pa še moja pikica tako veselo brca, še tudi nespi.

Pri nas pa so že padale tu pa tam prve snežinke zvečer samo za okras user posted image

Lahko noč

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
13.12.2009 8:23:08   
majčyca
Dobro jutro!
Pa je med vikendi tukaj res pravo zatišje. Med tednom se v enem dnevu načveka kakšne 3 strani, med vikendom pa mogoče 1 user posted image
Pri na pa kuhinja stoji na svojem mestu user posted image user posted image sicer še ni vse končano, lubi še mora jutri 2 elemanta samo postavit na steno, ker smo morali nekaj prilagajat zaradi prostora, ampak zgleda pa super user posted image user posted image user posted image sestavljena je tudi posteljica in pa omara, tako, da od pohištva je zdaj vse in računam, da bo najkasneje do božiča vse na svojem mestu (zdaj nama še morajo pobarvat predsobo in tam položit laminat, potem pa se začne generalno čiščenje in zlaganje stvari na svoje mesto).

Je pa včeraj pri nas tudi padlo kakšnih 10 snežink vsega skupaj user posted image dopoldne je bila tu in tam kakšna snežinka in popoldne enako. Mislim pa, da bi naslednji teden naj bilo malo več od snega (vsaj tako kaže vremenska napoved).

Kaj boste pa danes počele? Midva z lubijem sva pri njegovi babici na kosilu, zvečer greva mogoče v kino (če se nama bo dalo), jutri pa verjetno po nakupih za božična darila. Čeprav bodo letos bolj skromna, ampak nekaj pa vseeno bo user posted image

Lepo nedeljo želim vsem skupaj.

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
13.12.2009 10:12:43   
nincrli
Dobro jutro!

Joj kolk sneži pri nas, je že belouser posted image No zdaj pa je lahko komot sneg, ko ne grem več v Ljuser posted image
Drugače pa nimam pojma kaj boma počela, moj riše nekaj za mojo teto (se gre arhitektauser posted image ) jaz pa visim na računalniku.
Včeraj sma bila po božičnih nakupih, sma kupila za moje in njegove, samo še moja sestra je ostala pa je vse. Sem pa kupila še koš za plenice, sam ne tistga s kasetami pa tri posodice za user posted image umivat pa en tak lep pojšterček plišast user posted image aja pa spongebob dekico... Tak, da sta zdaj v posteljici ta dekica pa malo večji spongebobuser posted image Je nama ta risanka najbolj zakon pa ful ne najdem tolk stvari od sponžekauser posted image .

Optimism always works!!!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
13.12.2009 10:26:38   
Teni_
Čestitke Sassy0.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem, da skačem v temo, ampak nincrli, kje si kupila dekico?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
13.12.2009 11:00:33   
nincrli
Teni v merkurju v sg, sam bi jo pomoje mogli v mb tud met, je pa mal neki čez 3 € stala.

Optimism always works!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
13.12.2009 11:07:05   
Teni_
Sem mislila, da si bila v MB, ker jaz tam delam. Sem jo jaz za Niko vzela, Teji pa Barbi. Sem mislila, da si bila mogoče pri meni.user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
13.12.2009 11:14:00   
nincrli
user posted image nisem bla. A da tam delašuser posted image . Mogoče pa drugič user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
13.12.2009 11:26:53   
Teni_
JA, sem pred nosečnostjo tam delala, zdaj sem bila 7 mesecev doma, zdaj pa sem spet tam. Le pridi kaj pogledat.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
13.12.2009 15:09:58   
alex17
ojla!
zjutraj je tud pri nas padlo par snežink, zdaj pa ne več user posted image upam, da bo jutri res kaj več kot napovedujejo!
sva bla dopoldne pridna z lubijem in postavla novoletno smrekco, potem sem jo pa več kot eno uro krasila, ker ni majhna- imava vse v rdeče-beli barvi in zdaj soba prav praznično zgleda user posted image   pod njo sva dala pa gugalnik za pikija, tako da zgleda kot da čaka, da ga božiček vanj prinese user posted image
ne vem, če bova dons kam šla, ker je tak mrzlo, no mogoče na kratek sprehod pa kak film zvečer - mogoče grozljivko Paranormalno.
lepo nedeljo vsem! user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
13.12.2009 16:35:32   
marijaa
Oblačila od sponge boba imajo kar dosti v Takoo, ne vem če tudi za novorojenčke, to mislim, dane. Kaj se najde tudi v h& d. Ful lepo posteljnino od sponge boba sem pa Patriku kupila v Inter sparu je bila akcija, pa še pižamo, ker so jih takrat tudi imeli.
Jao zob me boli za znoret, zdaj sem je bolečina še na zgornjo čeljust prenesla.
Jaz še tudi moram nekaj za setro kupit a nimam pojma kaj.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
13.12.2009 16:47:01   
tweety83
A mi lahk ena od vas prilepi slikco od torbe,ki ste jo kupile v DM-u,da bom imela predstavo,prosim????? Ker kolikor sem jaz hodla po Dm-u gor in dol,pa bla na spletni strani,ni nikjer ne duha ne sluha o torbi....

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
13.12.2009 17:30:18   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

A mi lahk ena od vas prilepi slikco od torbe,ki ste jo kupile v DM-u,da bom imela predstavo,prosim????? Ker kolikor sem jaz hodla po Dm-u gor in dol,pa bla na spletni strani,ni nikjer ne duha ne sluha o torbi....

bi prav rada, pa shrani.si ne dela oz. se ne da shranjevat slik, tko da trenutno žal ne gre user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
13.12.2009 17:55:42   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

bi prav rada, pa shrani.si ne dela oz. se ne da shranjevat slik, tko da trenutno žal ne gre user posted image

moreš jo menda dati v albumček pa pol prilepit na to temo - drugače menda ne gre.

grem pa tudi jaz pogledat jtri za to torbo kar v mestu v DM-a ko grem iz šole... upam da jo bodo še meliuser posted image pa da jo bom našla

tweety83 - v katerem DM-u si pa gledla za to torbo?

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 13.12.2009 17:56:37 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?