alex17
|
dober večer! pri nas je blo čez dan ful hladno in vetrovno, snega pa žal še nič, samo držim pesti da bo čez teden kaj naletaval, ko greva z lubijem gledat lučke v staro LJ pa s kolegicami se dobimo in malo obdarujemo, pa kakega pol deci kuhančka tud pade jaz sem kar 2x oprala prevleko od lupinice, ker mam sposojeno in je ful "dišala" po olju oz. cvrtju (mi jo je dala lastnica ene gostilne ), vozička pa res ne mislim, ker je nov pa itak daš dekico notr ali krzno (ovčko)-to bom dala očistit v kemično čistilnico ker se ne sme prat. pa kombinezončka tud nisem prala ker je sposojen in je bil že opran, pa tud ne pride na golo kožo-samo po pameti! a ja, nekaj me zanima, če ma kera podobne težave: ko se zjutraj zbudim imam ful mravljinčaste prste na rokah, posebej na desni, da komaj skrčim prste, potem ko malo pomigam, je sicer boljše, samo še vedno ostane tak čuden mravljinčast občutek tud čez dan. pa malo mam tud zatečene dlani oz. prste, tko da prstana sploh nisem mogla dat dol in mi ga je lubi precviknil.. to me matra zdaj kaka dva tedna, prej me ni, pa ne vem, a mi piki na kak živc pritiska al kaj bi blo? sem pa pozabla ginek.vprašat, bom na naslednjem pregledu res je zoprn občutek, skoz moram s prsti mogat... a ja, pritisk mam dokaj OK, pa nič beljakovin v urinu, vsaj to... jutri pa pucat omaro, da se bom lohk preselila k mojemu (uradno), pa smrekco postavlat! piki pa še kar ful brca in kolca, tako da ga redno čutim lepo se mejte in uživajte na toplem!
|