Zojko Mišek, tole je zate in za malo pupiko
. In zakaj ne bi povedala? Saj smo zato tukaj, da si pojamramo in me smo v prvi vrsti tiste, ki razumemo tvoj strah in očitanje, saj se same spopadam o s takšnimi ali drugačnimi podobnimi situacijami. Pa da jih bi blo čimmanj!!! Samo, da je Kaja Lina uredu. Tudi meni so stopnice groza in strah, čeprav jo učimo, da se mora dol spustit po riti, a včasih bi ona kar zakorakala
. In pol se samo deremo: VRATA! Pa še Tjaša ima navado, da jih ne zapre in to še posebno tista za dol
. Nič si ne očitaj, so situacije, ko si zraven in glwedaš otroka, ko pada, pa mu ne moreš pomagat! V nas je, da poskušamo preprečit, kar le lahko. Potem pa daš otroka med počitnice na plavanje in ga čez teden dni pokoplješ
. Sploh nočem razmišljati o tem
.
Sandra, tole je pa za vaju s Tino
. Ja, nismo vsi za gledat kri, ne ne
. Meni injekcije niso problem, pa krvodajalstvo tud ne, rane in poškodbe mi pa niso všeč
.
Anita, upam, da ti ne bo treba na dieto in da se bo Ula lepo redila! Pa kul, da je Zoja bolš! A še vam trem pošljem en objemček?
Evo ga:
Moj pisni izpit je mimo in občutki so dobri. Zdaj moram počakat na rezultate, potem se grem pa učit za ustni zagovor.
Ne morem pa mimo junakinje, ki ji ni para na svetu. To je
Petra Majdič. Kaj je ta ženska naredila včeraj? Ne morem verjet in jokam ob vsakem ogledu njene poti od padca do kolanje
. Moj globok poklon in spoštovanje!!!!
Šibam, imam danes meso za kosilo in po pregrehah s krofi sem bila včerej spet pridna
. Upam, da bo na tehtnici kmalu v ospredju 7-ka
. Popoldne na en obisk, zvečer pa spet za knjige!
Lepo se imejte!!!