|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
3.2.2010 15:19:26   
naty13
Tejka, kaj te je zanimalo glede vrtca? Sem za nazaj brala na hitro in nisem zasledila vprašanja. Če si pripravljena še enkrat vprašat, ti z veseljem odgovorim, edin, če moj odgovor že poznaš. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
3.2.2010 16:02:38   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka, kaj te je zanimalo glede vrtca? Sem za nazaj brala na hitro in nisem zasledila vprašanja.

Če ste že dobile odgovor v kateri plačilni razred spadate?
Pa ko mi že odgovarjaš, mi še glede lulčka odgovori, čeprav se mi zdi, da odgovor že poznam user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
3.2.2010 16:07:47   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tejka, kaj te je zanimalo glede vrtca? Sem za nazaj brala na hitro in nisem zasledila vprašanja.

Če ste že dobile odgovor v kateri plačilni razred spadate?
Pa ko mi že odgovarjaš, mi še glede lulčka odgovori, čeprav se mi zdi, da odgovor že poznam user posted image

Smo še vedno v istem plačilnem razredu, kar sem tudi pričakovala. user posted image  Ravno danes je prišla položnica. Kam ti padeš?

Glede lulčka ti ne znam odgovorit. Mi2 se glede kožice nisva prav poglabljala, jo potegne na vsakem pregledu in reče ok. Tako je bilo od začetka od pregleda do poregčleda. Smo bili pa res dostikrat pri P včasih. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
3.2.2010 16:14:01   
tatly
evo se vam jaz pokazem moj trebusek 27t6d user posted image
user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
3.2.2010 17:01:26   
gajka

Eno vprašanje za mamice fantkov (Upam da me boste kaj upoštevale, pri prejšnjem vprašanju sem dobila en samcat odgovor, pa verjetno nima samo Zoja Miša otročka v vrtcu)
Koliko gre kožica pri lulčku dol? Do kdaj mora iti čisto dol?

user posted image Našemu ne gre sploh nič dol! user posted image Moram naslednji teden pri P malo povprašat...

Brala za nazaj drugega nisem nič (bom kasneje ali pa jutri). Sva z mojim šele dobro domov prišla. Itak sva se dopoldan najprej orng spičila zaradi pregleda. Pol ure ga prosim, naj se spakira, da greva, na koncu ga že v avtu čakam, on pa še kar nekaj za službo klika... user posted image Sem se jezna sama odpeljala, pa je začuda kakih 5 minut za mano prišel do G. Aja, pa za vse firbce, na NS je kazalo, da bo še en user posted image , zdaj pa je lulček izginil in kaže, da bo user posted image . Občutki pa mešani, ker sem se čisto v idejo o še enem fantku vrgla, zdaj se pa počasi privajam na spremembo... user posted image No, po pregledu sva šla še malo v šoping, začuda nič kupila za Roka, ampak samo za naju... user posted image Zdaj moram pa spakirat, ker gremo za nekaj dni dopustovat v Kr. Goro. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
3.2.2010 17:31:56   
bella02
sandra, jaz sem ji dajala Paracetamol. Bogice ste, s tabo vreduser posted image

krysia, jaz bodije ponavadi vzamem v Intersparu

Zoja Miša, zdej se pa vid, kdo je čvekauser posted image . Čestitam, valda!

Tejka, dej se malo pozanimaj, kako je s cepljenjem. Meni je pa rekla, da NE na isti dan. Tako jo bom 15. cepila proti klopnemu meningitisu in bomo do pomladi že zaščiteni. Tako bomo to cepljenje pri 1,5 letu malce prestavili, baje lažje to in da bo do cajta zaščitena proti tisti mali golazni.
Mi odločbe še nismo dobili. Pa sorry, samo v času izpitov več al manj sam preletim forum, pol je pa tkouser posted image .

tatly, krasen bušiuser posted image

Teja je velika cca 82cm, težka pa okoli 10kg, nogico pa ima tam 22.

Zjutraj se zbudim s slabostjo (ne, nisem noseča), ob 7h pa sem šla WC in do pol 8h še ene 5x - driska. Malidve sem peljala v vrtec, da sem imela doma mir, je šla pa tašča z mano, če bi mene kaj prijelouser posted image . Sam kera sreča, ko pridem domov, pa spet 4x v akcijo. Okoli 11h sem zaspala in spala do 3h. Še vedno se slabo počutim, na Wc mi ni treba hodit (trenutno). Pojma nimam, al sem pobrala kakšen virus, al kaj. Mislim, da ni reackcija na vodni dan, sem ga že imela in ni blo podobnih posledic. Tako je odpadel izlet do Kočevja (ja, Sayuri, saj vem ... Pa imaš ti delo, mi bomo pa tud tempirani, tako da ... Enkrat se ziher ustavimouser posted image ). Tašča pravi, da je morda dieta kriva, pa se meni ne zdi. Tjaša in oči smučata pri sosedih, jaz si pa grem urejat zapiske, dokler bo počutje OK. Tejo sem dala spat, pa nič ne kaže. Pa tako sitna je prišla iz vrtcauser posted image (smo zadnjič govorile o tem, ane?).
Lepo se mejte!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
3.2.2010 17:58:15   
sayuri

[
Eno vprašanje za mamice fantkov (Upam da me boste kaj upoštevale, pri prejšnjem vprašanju sem dobila en samcat odgovor, pa verjetno nima samo Zoja Miša otročka v vrtcu)

Lovrotu gre toliko dol, da se vidi polovica glavice. Tako je že od rojstva. Kljub temu, da to redno treniramo po vsakem kopanju. Se nikamor ne premakne. Filip je imel isto. Pri 3,5 letih so mu na polikliniki kožico dol povlekli. še zdaj (dve leti je od takrat) ima zarad tega kar neke traume in skor joka, ko si lulčka umiva user posted image Pri Lovru že vidim, da bo isto. user posted image

Mi smo pa dobili vabilo za vpis v prvi razred user posted image user posted image user posted image user posted image FIlip je skakal od veselja, jaz sem pa kar zamizo obsedela user posted image user posted image user posted image

sandra, jaz imam sicer voltaren svečke doma. Sem jih dobila v bistvu za Filipa, ko je imel tisto svinjsko gripo al kaj je že bla. SAm pri L&Z sem pa do sedaj vedno uporabljala Parceptanolove.

Krysia, čestitke za naziv mentor. No, malce se bo pa pri plači vseeno poznalo user posted image Bodije boš dobila pa res v kakšnem šparu al kaj podobnega JAz sem v Baby centru dobila Clarove brez rokavov v št. 98 in 104. Se v sušilcu malo skrčijo. user posted image

Grem na krof user posted image

Aja, saj res. Pust bo. Se boste kaj šemile? user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
3.2.2010 18:49:45   
bella02
sayuri, jaz sem že tko maškara, tako da ... Ne, jaz se ne bom, Tjaša ja, Teja pa še ne vem, če bo hotla kej oblečt.
Tudi Tjaša je prejšnji teden dobila z vpis in govorimo samo še o šoli. Jo je moja tašča vprašala, kaj si želi za rojstni dan drug teden. Eden in edin odgovor: torbo winx in pri tem ostaja

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
3.2.2010 19:17:38   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

[

Lovrotu gre toliko dol, da se vidi polovica glavice. Tako je že od rojstva. Kljub temu, da to redno treniramo po vsakem kopanju. Se nikamor ne premakne. Filip je imel isto. Pri 3,5 letih so mu na polikliniki kožico dol povlekli. še zdaj (dve leti je od takrat) ima zarad tega kar neke traume in skor joka, ko si lulčka umiva user posted image Pri Lovru že vidim, da bo isto. user posted image

pri nas je tudi tako..pa so jo Filipu potem kar na silo dol potegnili al kajuser posted image user posted image user posted image Če bo tudi pri nas tako, se s tem absolutno ne bom strinjalauser posted image . Anestezija, ali pa ničuser posted image .

Cepljenje za KM: midva z Markom se greva jutri cepit..jaz grem po tretjo, Mark pa po prvo dozicouser posted image .

Tatly, lep buši!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
3.2.2010 20:51:09   
nell
Hej bejbe!

Mi smo doma, ampak s tem še ni nč rešeno - že na poto iz bolnišnice, je tamali v avtu bruhal, no je že prej v bolnišnici tudi, verjetno od vse zbrane sluzi v sebi. ampak potem pa cel popoldan, sam bruhanje - js sm sam preoblačla in prala in cartala, pa spet jovo na novo. Hb je pil kot žolna, ampak sem ga morala prepričevat, da samo en požirek, pa spet malo nič, pa spet tko - jao men se že suče. Okol 20 je omagal in zaspančkal - mu želim nadvse mirno noč.

Ja odpust je v bustvu padel na mnenje argeologijnje, ki naju je kr naročila v sredo k njej na pregled - bronhitični šumi in pokci se na pljučih niso več slišali, ostalo je pa še piskanje, tko da imamo zdej pumpico doma, danes vpihe na 4 ure, jutri na 6, potem na 8. Sumijo, da naj bi tamali imel astmo - torej gre po maminh stopinjah. Js pa priznavam, da sem od vseh skrbi že čist na psu.

Me je pa moj dragi danes razveselil z veliko predčasnim rojstno dnevnim darilom - novim telefonom - in zdej sem važička, ki ma novi telefon, še dobr da se tipka za oglašanje blešči zeleno, ker drugače nimam pojma kako se s tem čudom operira - bom rabla še mal treninga.

Nič hitim naprej prat in sušit

Hvala za pikepoke

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
4.2.2010 8:25:06   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Pri februarkah sem vidla, da je šla naša bambi danes ob 1h ponoč v P, ji je odtekla voda. Vse enako kot prvič, le upa, da bo rodila prej kot prvič (20ur). Punce držte pesti, da dobr opravi. Če se ne motim, je Elanina 4.8. rojena in danes smo 4. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Nell samo, da ste doma. Čimprej se pozdravte. Nam je P vedno rekel, da bo še ene 14 dni trajal, da se pozdrav do konca. user posted image user posted image user posted image

Gajka user posted image user posted image user posted image  za user posted image . No, da ne bo potem user posted image . user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
4.2.2010 8:25:39   
tejkaz
Gajka, čestitke za user posted image  user posted image user posted image

Nell, pridno se cajtajte in crtljajte, da se bo Tibor čimbolj pozdravil.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
4.2.2010 8:26:36   
tejkaz

Pri februarkah sem vidla, da je šla naša bambi danes ob 1h ponoč v P, ji je odtekla voda. Vse enako kot prvič, le upa, da bo rodila prej kot prvič (20ur). Punce držte pesti, da dobr opravi. Če se ne motim, je Elanina 4.8. rojena in danes smo 4. user posted image  user posted image user posted image user posted image

iii, zares gre. Če bo danes, bo razlika točno 18 mesecev.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
4.2.2010 8:33:10   
sandra123
Jutrouser posted image in hvala za kavico, Natyuser posted image ...
Pri nas stanje nespremenjenouser posted image user posted image , še vedno smo smrkavi, kašljamo, kihamo, Taja še vedno zakuha na 39.st., mislim, da je vse skupaj samo ena viroza, ker AB bi ji že moral zdaj zagrabitiuser posted image ...
Tejkaz, hvala za nasvet glede voltarena....moram povedat, da ji je vročina v rekordnih 20-30.min. padla in je bila čisto drugačna kot po paracetamolu....Glede odločbe o plačilnem razredu za plačilo vrtca pa, ja, sem jo dobila in še dobro, da ima Teja zastonjuser posted image ...
Hvala vsem za malo tolažbe in ker mislite na nasuser posted image user posted image .
Gajka, user posted image , superca za eno bejbo pri hišiuser posted image .
Tatly, luškan trebuščekuser posted image .
Nell, upam, da se čimprej porihtatauser posted image user posted image user posted image user posted image ...A sta bila v Celju? Sem slišala, da imajo natrpano ped.in da so celo taki umetniki, da imajo od teh bronhitisov do drisk vse skupaj v isti sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Katastrofa!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 4.2.2010 8:36:06 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
4.2.2010 8:40:03   
clara23
Gajka, čestitke za punčkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
4.2.2010 9:09:42   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, cepljenje je za otroke okoli 26,00 eur, za odrasle okoli 30,00 eur.

točno tako, oz 25,60€
9.2.dobi Zoja drugo dozo
pa glede razmaka med rednim in tem proti klopnemu, tudi Zoja je imela 1m razlike

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 4.2.2010 9:11:35 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
4.2.2010 9:14:00   
anita goitan
gajka user posted image čestitke za user posted image , pa punčke so tud v modrem, rjavem,..lepe

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
4.2.2010 10:02:18   
anita goitan
zimske radosti mojih puncuser posted image , ena aktivno, druga pasivnouser posted image

user posted image

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2243
4.2.2010 10:44:19   
Zoja Miša
Iiiiiiiiiii Anita, kakšne fejst like! Zoja je pravi mali vragecuser posted image

O Bambi, držimo pesti! Čeprav si nas kar zapustilauser posted image .

Naty, Anita potem bo držalo tele z 1m razmaka. Mi gremo po 2.3. vsi na cepljenje.

Tatly, lušten buši.

Sandrauser posted image user posted image user posted image

Gajka, čestitke za user posted image .

Nell, samo da ste doma! In uspešno telefoniranjeuser posted image

Maškare, Kaji Lini sva dala delati kombinizonček zajčka. Bo kolegica, ki je šivilja naredila. Meni pa le ušesa.

Sayuri, Bella, šola že!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2244
4.2.2010 10:47:22   
dojenč
OJ!pa da še JAZ malo zagnjavim. res pridem bolj malo gor, zato niam pojma kaj čvekate, točno danes teden imam maturo, in ko se na to spomnim me kar ščipa v želodcu! sem že čisto na trnih, živčna otrujena! lahko bi šla smučat pa ne moremo, lahko bi šli v toplice pa ne moremo......radda bi spala, pa ne morem,,tako da vidite da sem popolnoma v k******
žana je tudi ta teden doma, je mela oči vnete, pa smrka in kašlja, pravzaprav smo vsi bolani, jaz kiham 100 na uro moj se še drži omejitev 50 na uro, očiso solzne, grlo peče.....user posted image  upam da čimprej mine ta viroza. vroćine za enkrat nima nihče, žana počasi prihaja k sebi!
če bi sedaj z mojim  delala user posted image  bi njegova prva beseda sigurno bla:aaacihauser posted image
nič, grem zdaj si malo pisarno pustno naret...

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 2245
4.2.2010 11:12:13   
orka
helow

samo na hitro,da bo zgledal da sodelujem, za nazaj še nisem brala,bom poskusila do večera in kak komentar zraven prilepit

user posted image user posted image user posted image za vrtce,ta teden je naša vstopila v vrtec in morm rečt,da zdej pa sploh nimam časa za net user posted image user posted image user posted image ...sem si zadala nalogo,da ko je ne bo najprej generalno,ampak res generalno, počistim stanovanje...od omar do .... in moram rečt mi gre kar dobro.
Ema je zelo dobro sprejela vrtec in upam da bo tudi v nadaljne tako,čeprav nekateri imajo krizo tudi kasneje...

zdaj pa moram po njo se tipkamo zvečer
lep dan

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
4.2.2010 11:16:00   
bella02
Gajka, čestitke za user posted image (če se lulček slučajno ni le dobro skriluser posted image ). Je lepo imeti punčko, verjemi, jaz jih bi mela 5, takoj podpišemuser posted image . Pa ful dobro, da si šla kar sama in dala možeku vedet, da se svet ne vrti okoli njegauser posted image

Bambi, dejmo!!! Sam res, zakaj si nas zapustilauser posted image Verjetno je na februarkah bolj pestro, tako kot je bilo pestro takrat pri nas. Zdaj pa pogrešam: Erin (čeprav vem, da nas občasno obišče, saj je skoz v boju z boleznimiuser posted image ), MajoT, cebrco, buhtlčka, Barbarinho, Dajo27, Viko, Kajo02, Suzano in še in še ...

Jaz sem danes Ok in se grem naprej borit z izpiti. Izlet v Kočevje je odpadel (žalostnauser posted image ), bomo šli pa malo ven. Lepo se imejte!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
4.2.2010 11:44:53   
Ryssa
nell mi imamo zelo podoben primer, s tem da nima nihče v družini astme.
Od aprilskega bronhiolitisa in bolnice se kašelj dejansko sploh ni končal. Še celo poletje mi je kašljal ob naporu. Oktobra drugič zbolel in že po dveh dneh nahoda je začel "hrustat" in piskat in diagnoza bronhitis. Zdravnica je rekla da je to piskanje normalno user posted image Bi rekla da je normalno pri bronhitisu ampak Lan je piskal še potem ko je bil že zdavnaj zdrav, pa je rekla da mogoče spada v skupino "veselih piskačev". Nisem vedela kaj naj si mislim. Skoraj izsiliti sem morala napotnico za alergologa, čakalna doba je pa pol leta in še vedno čakamo na pregled. Ker se mi enostavno ni zdelo normalno da mi tako piska ob vsakem najmanjšem naporu, sem se odločila da ne bom čakala na zdravnike in smo šli na bioresonanco. 
Po nekaj terapijah se je pokazalo izboljšanje in sicer na tak način, da mi ni bilo več treba dajat ventolina nekajkrat na teden. Ima pa ves čas singulair in mu to zadostoje. Pred terapijami sem mu mogla pa skoraj vsak večer dati še ventolin ker je obupno piskal, kašljal, težko dihal...
Zdaj je bil prehlajen in ni prešlo na bronhitis, kar je za mene velik uspeh. Sicer je moral dobivat ventolin ker je piskal, ampak ni pa bil bronhitis ali še kaj hujšega.
Sama čedalje bolj razmišljam o tem, da mogoče niti nima astme ampak da mu je aprilski bronhiolitis tako razdražil pljuča, da so sedaj preobčutljiva in je postal tudi alergik na mleko in pršico. Ravno ta pršica večinoma izzove pljučne bolezni.
V glavnem po bronhiolitisu je kašljal ob naporu, po bronhitisu je začel še piskat in to piskanje sploh ni minilo.
Upam da ni astma, tako za vas kot za nas user posted image user posted image user posted image Sicer pa tudi če je, če je primerno vodena, naj ne bi imeli nobenih težav.
Bolnica se je pa meni tako zamerila da imam kar travme ko zboli in samo molim da ne bi bilo treba v bolnico. In te popolnoma razumem kako ti je user posted image
Jaz bi vse dala da bi imel samo navadne prehlade tako kot večina otrok, ne bi mi bilo problem milijonkrat na noč vstat in nos pucat, ne bi mi bil problem nič, pa če bi bil tako prehlajen vsak teden magari. Tako pa samo vidim malo izcedka iz nosu in sem že čisto na psu, samo čakam kaj bo.

sandra tudi vam želim da se že enkrat to konča user posted image user posted image user posted image

Mene so te zdravstvene težave povsem odvrnile od tega da bi kdaj imela še kakšnega user posted image Da mi kdo garantira da bo zdrav in da ne bo imel istih težav kot Lan, potem jih lahko imam tudi deset. Ampak tega mi nikoli nihče ne bo garantiral.

Takole, kasneje pa še kaj več pokomentiram.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
4.2.2010 17:22:41   
sayuri
bambi, zares gre????? Joj,punca, naj čimprej mine. Upam, d aimaš svojo štručko že v naročju

clara, ja Filipu so na polikliniki brez narkoze vse naredili. SAj tam je sam malo zastokal. Ni tko bolelo, ker prej namažejo ful na debelo z neko kremo. PO tistem smo bili še v šopingu user posted image Razbolelo se je naslednji dan. Kakšen teden je bil čist bogi, potem se je stanje umirilo., SAm on ej tak panik, da je groza user posted image Paničari in komplicira že vnaprej. Čist po moževi strani user posted image user posted image user posted image

nell bogi Tibor user posted image Se mi tkole prav zasmili user posted image

Ryssa, verjamem, da se tzi je težko odločit za še enega otročka. Ampak saj veš, da sploh ni nujno, da bo pri nasledenjem tud toliko težav z bronhitisom. Lej, pri nas so vsi trije bronhitični, ampak vem, da bomo čez tole pregurali. SAj bo bolje, a ne?

Joj, fajt v sobi

Šibam

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
4.2.2010 18:43:35   
sandra123
Sem ravnokar videla, da naša Bambi že cartauser posted image , firbec, a ne user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

bambi14 sporoča:

Elanina je ob 10.16 postala velika sestrica malemu Tomasu - 3450 g, 49 cm, ki sporoča, da je mami zakon in se super počuti, kot tudi očka. LP.

user posted image user posted image user posted image

Bambi, iskrene čestitke tebi in tvoji družinici ob rojstvu malega Tomasauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 4.2.2010 18:48:50 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?