bella02
|
sandra, jaz sem ji dajala Paracetamol. Bogice ste, s tabo vred krysia, jaz bodije ponavadi vzamem v Intersparu Zoja Miša, zdej se pa vid, kdo je čveka . Čestitam, valda! Tejka, dej se malo pozanimaj, kako je s cepljenjem. Meni je pa rekla, da NE na isti dan. Tako jo bom 15. cepila proti klopnemu meningitisu in bomo do pomladi že zaščiteni. Tako bomo to cepljenje pri 1,5 letu malce prestavili, baje lažje to in da bo do cajta zaščitena proti tisti mali golazni. Mi odločbe še nismo dobili. Pa sorry, samo v času izpitov več al manj sam preletim forum, pol je pa tko . tatly, krasen buši Teja je velika cca 82cm, težka pa okoli 10kg, nogico pa ima tam 22. Zjutraj se zbudim s slabostjo (ne, nisem noseča), ob 7h pa sem šla WC in do pol 8h še ene 5x - driska. Malidve sem peljala v vrtec, da sem imela doma mir, je šla pa tašča z mano, če bi mene kaj prijelo . Sam kera sreča, ko pridem domov, pa spet 4x v akcijo. Okoli 11h sem zaspala in spala do 3h. Še vedno se slabo počutim, na Wc mi ni treba hodit (trenutno). Pojma nimam, al sem pobrala kakšen virus, al kaj. Mislim, da ni reackcija na vodni dan, sem ga že imela in ni blo podobnih posledic. Tako je odpadel izlet do Kočevja (ja, Sayuri, saj vem ... Pa imaš ti delo, mi bomo pa tud tempirani, tako da ... Enkrat se ziher ustavimo ). Tašča pravi, da je morda dieta kriva, pa se meni ne zdi. Tjaša in oči smučata pri sosedih, jaz si pa grem urejat zapiske, dokler bo počutje OK. Tejo sem dala spat, pa nič ne kaže. Pa tako sitna je prišla iz vrtca (smo zadnjič govorile o tem, ane?). Lepo se mejte!
|