|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
15.1.2010 22:02:17   
K_a_t_j_a
košuta iskrene čestitke za user posted image ! Naj bo lepa in brez problemov.  Vaš Miklavž  je pa res radodaren. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
15.1.2010 22:05:23   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

občasno bi rada brisače spravila v mal bolj mehko stanje, pa si ne upam uporabljati mehčalca ker ga, od kar imava Zojo, še nisem, povejte punce, a je kateri tak da ne dela problemov, no a tak sploh obstajauser posted image

anita jaz večinoma uporabljam Frosh mehčalec, ki je brez barvil in vsega. Je pa eden prav za alergike brez vonja in barvil. Ne vem kak se mu reče, to imajo v DM-u.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
15.1.2010 22:07:02   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Hmmm, šele zdaj mi je potegnilo, da ima naš mulček danes natanko leto in pol! Kam gre čas... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Rokovo leto in pol! Ja čas zelo hitr teče. Naš bo pa 30.1. leto in pol. Takrat imamo maturantskega od moje sestre.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
15.1.2010 22:32:58   
K_a_t_j_a
tejkaz držim pesti, da bo Jaša čimprej zdrav in da ne zboli še Eva. user posted image user posted image user posted image Imate pa res smolo. user posted image

Krysia želim, da čimprej ugledaš močan +.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša super za solastništvo firme! user posted image user posted image user posted image Želim  ti veliko uspeha na poslovni poti. Tudi jaz že zeloooooo pogrešam sonce. Pa komaj že čakam pomlad, ko bojo ptički peli pa vse bo tak dišalo. Kak mi gre že na živce ta zima. user posted image user posted image Zadnjič je prišel en ptič pet pred našo okno v spalnici, se je menda zmotil, da še ni pomladi. user posted image Janu ni bli nič jasno kaj se to oglaša. user posted image

Gajka mi še nimamo datuma za sistematiko. Dobimo baje po pošti vabilo. Tudi jaz raz,išljam o tem cepljenju proti klopnemu meningitisu. Sam upam, da ni kaj "jajčnega" spet not. Če ne odpade.user posted image

Pa še naše poročilo iz alergološke. Janu je delala danes malo več kožnih testov. Testirali so ga na jajce (rumenjak in beljak), KM, pšenica, svinjina, krompir, soja, pršica, breskev, lešnik in arašid. Odreagirale so zopet jajce in spet fejst, pa malo je pokazalo občutljivost na lešnike in arašide. Ampak to je samo občutljivost, ni neka huda alergija. Vse ostalo je bilo negativno, torej je bilo KM zopet na kožnih negativno in pšenica je bila negativna. Janu so vzeli še kri, se ni nič jokal, ne pri testiranju in ne pri odvzemu krvi. Jokal se je pa, ko ga je zdravnica pregledovala. Se jo je tako bal in tako jokal, je imela uno masko na ustah, mogoče zaradi tega. Tako, da zdaj čakamo še na krvne izvide, da vidimo, če bo še pokazalo alergijo na KM in pšenico. Če ni več, naš čaka provokacija v bolnici. Mi je tak glupa tale provokacija, me je kar strah, da bi tam kaj fasal. Sem pa itak rekla zdravnici, da jaz ne mislim bit z otrokom skoraj cele 4 dni zaprta v eni sobi, ki je velika enih 5 kvadratov, ker se mi kar vtrga, Janu pa tut.

anita čakamo na novičke user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
16.1.2010 7:04:18   
gajka
Jutro! user posted image user posted image user posted image za lepši dan. user posted image

Sem mogla prit pogledat, če je že kaj novega, pa nas očitno anita g. še vedno malo heca ali pa so ''obveščevalke'' zatajile. user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
16.1.2010 7:52:15   
tejkaz
Jutro user posted image

Smo odkrili vzrok Jaševe driske. Ananas. Smo pred kakšnim mesecem enkrat že jedli ananas in je takrat driskal. Predvčerajšnjim smo se pa lotili kompota, Jaša ga je pojedel največ. Ko je ponoči bruhal, sem najprej pomislila na virozo. Včeraj je dopoldan 4 krat driskal in to je bilo to. Sicer je pa bil pa brez vročine in normalno jedel. Sem šla gledat na jedilnik v vrtcu in so za malico v četrtek pili 100% ananasov sok. Reveža je ananas pognal user posted image In če bi bila to viroza, bi bili danes vsi bolni, tako smo pa zdravi.

Tako da sta zdajle skupaj s taščo in tastom odšla na Bizeljsko. Nama je pa že dolgčas user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
16.1.2010 8:02:19   
gajka
tejkaz - in sta vendarle dočakala prost vikend, pa še tast in tašča sta srečna! user posted image Ampak zdaj vsaj veš, kakšno naravno odvajalo deluje pri Jašu. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
16.1.2010 8:19:21   
naty13
Jutro

Gajka hvala za user posted image . Sem prišla pa iz istega razloga firbcat na rr kot ti. user posted image  Anitka nas heca. user posted image

Tejka HB, da je samo ananas. Sam hitro se lotita planov, ki sta si jih zadala za vikend. user posted image  Jaz sem tudi brez N. je na počitnicah. Brat je še vprašal, če bo J. tudi prišel, no pa smo se zmenli za drugič. user posted image  Se tepejo za otroke. user posted image  Nisva mela nič planov z user posted image , pa se mi je zdelo škoda ga dajat v brezveze na počitnice. J. so pa zadnjič jabolka pognala. Jih je sigurno 3 pojedel. V vrtcu so rekli, da je trikrat orkg driskal, Hb je bilo to po počitku, ampak doma ni niti enkrat. Ananas je bil HB bp, ga ima rad. A je kaj jokal Jaši ko so šli?

katja - držim pesti, da bodo tudi krvni izvidi bp. Jah nam so ravno krvni pokazali takrat na beljak. Sem bila že vesela, ko so bili kožni bp, potem pa izvid in razočaranje. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
16.1.2010 8:50:00   
anita goitan
ciao moje čvekeuser posted image

Anitka vsa nič ne heca in nič nisem zatajila pri obveščanju..nič se ne dogaja oz me ne špikauser posted image

Sigurno vas bom takoj obvestila

tejkaz super da ni nič hujšega pr Jašiuser posted image

Se gremo pelat s kandiatom za novo prevozno sredstvouser posted image

pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
16.1.2010 9:21:28   
gajka
anita g. - ina kateri je tale današnji kandidat za prevozno sredstvo? A kupujeta novega ali rabljenega? Pa glej, da ne bo testna vožnja ravno proti P. user posted image

Naty13- a ti si tudi napol brez otrok? Ja, pol pa uživajte v pol manj skrbeh. Mi gremo pa kar v kompletu na počitnice - se gremo malo k staršem od mojega razvajat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1960
16.1.2010 12:50:52   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

A je kaj jokal Jaši ko so šli?

Nič ni jokal. Malo je začudeno gledal. So srečno prispeli dol, Eva je bila celo pot zelo zelo dobre volje. Takoj so se šli sankat in smučat, imajo en fini breg od hiše, hiša se je ogrela, prej so pojedli kosilo, Jaša je brez težav zaspal. Eva pa menda sestavlja sestavljanke. Midva sva bila na sprehodu, zdaj malo pospraviva, potem pa v Kranj v šoping, na večerjo in potem v kino user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
16.1.2010 12:58:38   
anita goitan
gajka mondeo karavan, nov..vožnja bla atraktivna, predvsem zame ker še nisem vozila traktorja (beri dizel)

Drgač pa kruh pečem, Zoja spi, moj pa en film gleda sam men ni všeč tako da mal po netu bluzim. Bejba v trebuhu je živahna in očitno ji še ni da bi ven pršla..ma kot hoče, sam upam da se mi ne poredi preveč, Zoja je bla vseeno drobcena (50cm, pa 3130g, obseg g.pa 35)

tejka uživajta, uf imata prou meden vikend, pravilnouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
16.1.2010 20:05:32   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Drgač pa kruh pečem, Zoja spi, moj pa en film gleda sam men ni všeč tako da mal po netu bluzim. Bejba v trebuhu je živahna in očitno ji še ni da bi ven pršla..ma kot hoče, sam upam da se mi ne poredi preveč, Zoja je bla vseeno drobcena (50cm, pa 3130g, obseg g.pa 35)

Ti si še vedno 2v1 user posted image sem mislila, ko me ne bo, da boš že rodila user posted image
Mene je G rekla, da je naš user posted image bi pri 34.t 2200g in baje je imela okoli 3000g dan pred CR in ko se je rodila je bil 3400g user posted image in 52cm ceprav se mi je vedno z gledal mini user posted image Sedaj je imel pri 1 mes 5280g user posted image ljubi bog kako raste. Neža je imela toliko g ko je bila 3 mes stara user posted image No, saj je tudi bila več ko 1kg manj od Aljaža.

Možek je kupil laptopa, da sedaj lepo sedim na kavču je tipkam user posted image naš računalnik je umrl en teden nazaj user posted image No, ja! Grem film gledat z user posted image

Lep večer

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1963
16.1.2010 20:06:42   
Neža7
Košuta......Čestitke za ponovno user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
17.1.2010 6:49:23   
anita goitan
jutroouser posted image

izvoliteuser posted image user posted image user posted image

Uf, smo spet dobro spali..ja še mal pa ne bomo večuser posted image
Jaz sem še vedno tuki in počutim se uredu, dete živahno..bomo videli kaj jutri na amnio pokaže.
Vam sporočim, zoja miša imej na ON tel.user posted image

lepo nedeljooo, čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
17.1.2010 7:16:53   
sayuri
Ooo, anita, se kupili avto? No,naj vam tko dobro služi, kot nam. user posted image
Vidim, da je košuta tudi srečka nosečka. Čestitke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1966
17.1.2010 7:30:01   
naty13
Jutro.

Anitka kolk si pozorna, da nam kavico kuhaš zdaj ko bi lahko izkoristila zadnja jutra za poležavanja. user posted image  Sej sem vedla, da še nič ni, grem kar vsake toliko časa mal tel. pogledat, če je kakšen sms. user posted image  pa ni nič user posted image  Ajej punci mal nas zezata, una not in ti user posted image  Pomoje te jutri obdržijo, ker si mela mlečno plodovnico. To je baje za rodit. Saj tako so men rekli pri N. user posted image  pa kok si optimistična, da boš še dons doma pregurala. Ajej ti ti ti. user posted image

Neža bravo za Aljaža. Res pridno je in raste. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri, kako sta L&Zuser posted image

Smo meli pa včeraj dopoldne probleme z N. me je mami kljicala in mi dala na tel N. Domov hočem, domov hočem k J. Revež je na bratca tolk navezan. Pol smo ga le nekako pomirili, sem dala tel na zvočnik pa mu je J. nekaj zapel v svojem jeziku, N. se mu je pa smejal. user posted image  Ajej sta navezana čist preveč eden na drugega. Bo treba naslednič oba dat na počitnice. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
17.1.2010 9:58:53   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Ajej sta navezana čist preveč eden na drugega. Bo treba naslednič oba dat na počitnice. user posted image

Isto pri nas. Navezana sta en na drugega. Jaša sicer bolj na Evo. Povsod ji sledi in dela iste stvari kot ona. Mogoče se zato hitreje uči.

Midva sva spala do devetih, dlje nisva mogla, čeprav sva šla ob dveh spat. Otroka sta dol spala do pol osmih. Imajo se super, včeraj so bili zunaj, popoldan in proti večeru na obiskih pri pradedkih in prababicah. Imata še vse 4. Zvečer sta se kopala in zaspala v trenutku. Prej so se pa oblačili in gredo ven. Zvečer okoli sedmih se vrnejo.

Midva sva se pa imela super user posted image

Neža, pridna mami, Aljaž zelo lepo napreduje.

Anita, super da si še vedno polna energije. Mnoge bi že jamrale in komaj čakale na dojenčka. Bravo.

Šibava na sprehod v snegu user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
17.1.2010 20:17:09   
gajka
Čer! Me moj zdajle čudno gleda, kaj za vraga še računalnik laufam. Ja, moram pogledat, če je anita g. že rodila! Še moj komentira, da sem pa res en orng babji firbec... user posted image In kaj vidim? Še vedno nič! Jaz pa že mislila, kaj vse sem zamudila, ker nas ni bilo doma cel vikend... Eh, saj ne vem, katera nas ima bolj za norce, mamica ali dojenčica! user posted image

anita g. - jaz že 5 let vozim dizla, prej Yarisa, zdaj Versota, pa ne bi ravno govorila, da so''traktorski''. Ja, enim dizlom se res fejst sliši, da so dizli, Toyotam pa nekako ne. user posted image Mi je pa luksuz imeti dizla, sploh ker je večji navor zakon! user posted image Ne bi nikoli menjala za bencinarja.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
17.1.2010 20:38:23   
sandra123
Čeruser posted image , naporen vikend za namiuser posted image , ja smo si končno spet lahko privoščili malo sprehoda po sončku po dolgih 5-ih tednihuser posted image user posted image user posted image user posted image , no pa sta kar v vozičku ostali in uživali v kratkih sprehodih, celo tako uživali, da sta skoraj zaspaliuser posted image . Ja, končno sta moji T&T boljše, zdravi, čeprav bo Teja imela AB do petka...Jutri grem končno spet v službo, mali2 pa v vrtec...Me sicer malo skrbi, kako bosta kaj preživeli prvi dan v vrtcu po tolikšnem času, ampak bo že...

Anita, imaš pa zateglo kozoroginjo pod srcemuser posted image , sem vsak dan morala na hitrco preveriti, kakšno je stanje pri tebiuser posted image , ja, sem radovedna, priznamuser posted image ...ampak mala princeska pa še kar vztraja in se ji ne mudi v tvoj objem...
Neža, lepo napreduje tvoj mali princ Aljaž, upam, da je tvoj user posted image zdaj že zdrav. Kako pa kaj Neža sprejema svojega bratcauser posted image Upam, da nimate kakšnih težav z ljubosumjemuser posted image . Pa drugače, je Neža zdrava?
Gajka, madonca, ti jo pa že kar pošteno proti polovički šibašuser posted image user posted image , kako kaj počutje??? Pa upam, da ste uživali na gorenjskih koncihuser posted image .
Tejkaz, superca za lep vikend v dvoje, upam, da sta maksimalno uživala in kot vidim, te je tvoj user posted image lepo razvajal z večerjo in obiskom kinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za G.!!! Kako bi jaz šla malo na lepše, ampak je prava umetnost moje 3XT nekomu dat v varstvo....ah, bo žeuser posted image ...
Košuta, ti ti, lisička, pa kar tako potem by the way omeniš, da je bil Miklavž radodaren možuser posted image ...iskrene čestitke ob ponovni user posted image , pa upam, da boste tokrat še moški del populacije pri vaši hiši (pri tvojem user posted image doma) osrečili z eno prelepo malo princeskouser posted image ...
K_a_t_j_a, upam, da bodo izvidi krvi čimboljši in, da sta se uspešno rešila teh alergijuser posted image user posted image
Erin, vidva ga tudi kar naprej nekaj sračkatauser posted image , upam, da je Tilen kaj boljše, pa še vseeno pošiljam koš user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravita.

Ok...zdaj pa šibam pod tuš, pa lase oprat, pa še kaj porihtat, pa malo kavč popeglat k user posted image , še prej moram pa Tino v posteljo spravit, ker je prava tečka in se ji še spat ne da...Čao....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 17.1.2010 20:39:26 >

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
18.1.2010 6:04:52   
nell
Pozdravček punce!

Vidim, da nas anita še kar drži v napetem pričakovanju - drži se punca in želim ti lahek porod.

Neža - kok je fino prebrat kaj od vaše male družinice. Krasno, da Aljaž tako lepo napreduje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.

Katja - že kej novega od mentorice, si že poslala popravke.

Tejka - hb da Jaša ni resno zbolel, ampak je bila le reakcija na ananas. Drugače pa sem zagovornik preživljanja občasnih vikendov tudi v dvoje, čeprav je men vedno znova težko k moram Tiborja kje pustit. Se mi zdi, da postaja čedalje težje.

Košuta - čestitke za ponovno user posted image . Js sm pa mislila, da pri nas tud Miklavž hodi - hmmm mogoč nism bla dovolj pridna user posted image

Sandra - joj tole ti pa verjamem, da je blo luštno it po 5 tednih mal na sprehod. Moj Tibor gre tud danes po dolgem času v vrtec, je bil zdej doma z babiko, od takrat ko sva bila v bolnici. In povem po pravici, sem se tolk razvadla k je bla moja mami pri nas, da mi je zdej kr orng hudo, k je šla nazaj domov. Me pa tud skrbi kako kaj bo, sej navadu se bo, krizica bo pa verjetno tudi.

Šibam js v službo.

Čaw baw

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
18.1.2010 7:12:53   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas. nell si jo pozabila skuhat.

Anitka nas pa še kar zeza. Lumpa. Dobro opravi na amniji, pa notri naj te obdržijo, ker sama ne boš nikoli do porodne prišla. user posted image  Sej 18. je lep datum user posted image

Gajka jaz tudi furam dizla, pa ne zamenjam. ja vsi pravjo traktor, meni ni, ne vem no, ali sem pa navajena. Mi je pa zakon G4, ceste se drži, zakon v snegu,.... Jap lahko se zanesem. user posted image  Mislim, da nisi edini firbec. user posted image

Tejka, kako sta otroka? Kdo je bolj koga pogrešal? Ste zvečer jokali, a ne?

Sandra super, da ste se pozdravli. user posted image user posted image user posted image  Vrtec bosta že sprejeli, ti pa tudi službo. user posted image

Mojedva gavnarja sta danes doma. Imamo potem bioresonanco. Včeraj smo se meli lepo. N. je smučal in mu gre fajn. J. je hodil po snegu, pa se mu je fejst udiralo in je čist znoru. user posted image  Sank pa nismo meli, ker jih je tašča odpeljala. Pa drugič. ga je pa kar user posted image  nesel na hrib in parkrat je J. odsmučal v naročju. Bolj mal mu je blo jasn. user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
18.1.2010 7:27:57   
clara23
Jutro,

tejkaz, super da sta uživala-tako vidva kot otrokauser posted image user posted image

Anita, kaj ti še nisi rodila???? Sem prav zaradi tebe tako zgodaj PC "zalaufala" ker me je firbec matraluser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
18.1.2010 7:49:00   
Zoja Miša
Jutro. Vidim, da kava je že.
Mi smo malo smrkavi in pravkar me je klical user posted image in povedal, da sta zboleli obe, pomočnica in vzgojiteljica. Me kar skrbi, kako bo danes v vrtcu!user posted image .
Bi najraje šla kar ponjo! Joj, groza!!!

Anita, si še tu?!

Komentiram kasneje.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
18.1.2010 8:43:55   
gajka
Mah, anita g. bo danes spet prišla domov. Bo rekla, da je odprta 6 cm, materničnega samo še za vzorec, ampak je nič ne ščipa in mala je ful aktivna... In potem bomo spet vse firbčne čakale in čekirale! user posted image

ZM - saj bo KL tudi pri drugih vzgojiteljicah preživela. Okolje ji je poznano, drugi otroci pa tudi.

tejkaz - evo, pa je ''uživaški'' vikend v dvoje mimo. Boste še ponovili?

sandra123 - uf, to ste bili pa res dolgo doma. Upam, da se bosta T&T hitro privadili nazaj na vrtec, ti pa na službo. Zdaj pa tudi ostanite zdravi! user posted image Ja, kmalu bom na polovički, kar hitro mine, sploh ker manj čekiraš v katerem tednu si že. user posted image

nell
- a pri vas tudi že ta drugega planirate? Samo ne zdaj na Miklavža čakat! user posted image

Neža7 - mene tudi zanima, kako je Neža sprejela bratca? A je nežna z njim? A ju morate imeti veliko pod nadzorom, da mu ne bi česa naredila?

user posted image Pravzaprav me tole zanima, kako je bilo tudi pri drugih, ki imate nekje do 2 leti razlike med prvim in drugim otrokom. A so bili kakšni izpadi ljubosumnosti? Pa koliko nadzora je bilo potrebnega itd.?
Mene namreč kar malo skrbi, kako se bo Rok obnašal kot veliki bratec, ker zna bit ful ''grob'' (npr. se takrat, ko nori okrog, kar vrže na koga, ki na tleh sedi), pa kako bo z ljubosumjem, pa kako bo prenašal to, da bo moral malo počakati, če se bo manjši ravno dojil... user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?