|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
15.1.2010 9:24:01   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Zdaj pa že spita, prtljago za vikend na Bizeljskem imata pripravljeno, če ne pride vmes kaj nepričakovanega, jutri po vrtcu odrineta. Midva imava pa polno načrtov. user posted image

Jaša zbolel user posted image

Ja, ne moreš verjeti! Vedno zdrav Jaša zboli, ravno sedaj! user posted image Upam, da ni kaj hujšega!user posted image Ne bit žalostna, saj veš kaj pravijo, vsaka stvar se zgodi z dolečenim namenomuser posted image

Šibam na teren, se še javim!

Anita, si še tu?!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
15.1.2010 9:48:13   
anita goitan
Anita still hereuser posted image
stanje odprtosti enako, plodovnice tudi, otrok živahen..čakamo na spontano sprožitev. Sem pa mela enga fuj G dns, me je kr neki po stegnu božaluser posted image user posted image , mislm strai ej, fuj

Dns dobim obiske, mamo in sestrco s familijo, končnooo, pa če se kaj ta čas zgodi sme jim zabičala, da bodo kr pr Zoji ostaliuser posted image .

tejka fejst zbolel, ima vročino, al samo nahodenuser posted image Ma šit ej, glih ko se človek nekma po dolgeem času odpravi..ja se to zgodi, no sedaj je Jaša pomemben, smučat bosta še šlauser posted image user posted image

gajka fajn zrihtej

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
15.1.2010 10:18:44   
košuta
Krysia - Hvala, hvala. Si edina, ki je opazila...user posted image Tudi zate držim pesti - saj bi hitro minilo teh par mesecev, potem pa hitro akcija. user posted image user posted image

Tejkaz - Ja imate pa res "srečo". Upam, da ni kaj hujšega. user posted image

Anita - Ti boš še na porodni rekla, da nič ne čutiš popadkov in se nikamor ne mudi. user posted image Tole varstvo si si pa fajn splanirala za danes.user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
15.1.2010 10:26:32   
anita goitan
košuta jaz si nisem upala pisnt tuki na rr glede tvojga stanja..pa sem te takoj "zašnofala" ko si 1x napisala da boš v petek več povedala..ti zeloo privoščim in sedaj tukaj čestitam. Kako se počutiš?

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
15.1.2010 10:56:08   
naty13
Dan.

košuta - ti nisem čestitalauser posted image  No ti pa sedaj. čestitke za + in še enega zdravega user posted image . user posted image user posted image  Sem nekje zasledila, da ti je miklavž prinesel + in da greš drugo leto tja, kjer miklavža ni. user posted image  Kdaj imaš PDP?? Avgustauser posted image

anita - tebi pa ni pomoči, še kar strašiš povsod kjer ni treba user posted image  Fajn, da tvoji pridejo, da bo Zoja mela varstvo, ampak, če boš sploh hotla kam it. user posted image

krysia - tebi tudi želim čimprej + in zdravega  user posted image  ter lepo nosečnost. user posted image  No, jaz sem mela 14.8. PDP, pa nisem noseča. user posted image

gajka - dobr oprav s papirji. Joj ni jih konca, a ne user posted image  Pri nas je tudi N. hodil na počitnice od 6ega meseca dalje, tako da je prespal, pa ni bilo problema, J. bi bil pa večji problem. Spomladi ga dan prvič na počitnice, da bo cel dan in noč brez mene. Sicer mu ni panika spat drugje, ampak smo bili skupaj. Verjetno ne bo take panike, ker bo tudi N. zraven. Se mora pa navadit. user posted image

zoja miša - a boš mela K. L. doma čez poletjeuser posted image  Vrtci so ponavadi odprti, mogoče le kakšna enota, da je zaprta.  Mogoče si že pisala, pa sem zgrešila.

tejka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nimam besed. Čimprej se pozdravte. user posted image  To se je nam dogajalo lani in predlani, zadnji moment se je kaj zgodilo in zdaj sploh nočem več planirat. user posted image  pa še tako težko si se odločila, da ga končno daš na počitnice za dve noči, odločitev težka, zdej pa tole. user posted image  Kaj pa je Jašiju?

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1930
15.1.2010 11:23:57   
anita goitan
naty v pondelk imam spet amnio, če ne bo prejuser posted image ..me ravno prej mami klicala, pa rekla, da smo mi, vsi 4je bli čez rok, največ 9 dni, najmanj 1 dan..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
15.1.2010 11:40:42   
košuta
Oh, zadnje dni sem malo boljše, beri: že nekaj dni nisem bruhala (trkam) user posted image , smrdi mi pa itak skoraj vse. user posted image Bog ne daj, da zavoham kakšno coto, ki še ima vonj po mehčalcu user posted image , zdaj spet bolj uporabljam kis...
PDP okrog 8.8. - ja, še en levček se nam obeta. user posted image Joj meni, če bo tudi ta tako zahteven, kot je Teo. user posted image Si predstavljate, kako bo, če se spičimo - sama ognjena znamenja? user posted image Aja, ati je avtsajder. user posted image Zdajle se še smejim, ja. user posted image

Anita - A ni danes mlaj? Pri meni je sestrična napovedala, da me bo luna zdelala in ne bom čakala dolgo in je imela prav. user posted image So imeli v P v Ce tisti dan toliko dela, da jim je že resno postelj v porodnih primanjkovalo... user posted image No, veliko sreče in hiter porod! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1932
15.1.2010 12:11:28   
košuta
Aja, jaz sem ugotovila, kaj Anita čaka - rada bi napisala 3000. post.user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
15.1.2010 12:15:40   
gajka

Zdaj pa že spita, prtljago za vikend na Bizeljskem imata pripravljeno, če ne pride vmes kaj nepričakovanega, jutri po vrtcu odrineta. Midva imava pa polno načrtov. user posted image

Jaša zbolel user posted image

Ah, ja.... Pa res nimate sreče!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
15.1.2010 12:19:20   
gajka
košuta - cccc, a zato si me zadnjič tako skrivnostno na ZS spraševala, pol pa nič povedala o rezultatu! In jaz sem celo uspela spregledat, da si vendarle user posted image . Čestitke! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
15.1.2010 12:25:03   
anita goitan
košuta preračunljiva siuser posted image , no sledi vprašanje vsem vam (omenila si mehčalec):

občasno bi rada brisače spravila v mal bolj mehko stanje, pa si ne upam uporabljati mehčalca ker ga, od kar imava Zojo, še nisem, povejte punce, a je kateri tak da ne dela problemov, no a tak sploh obstajauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
15.1.2010 12:26:18   
anita goitan
gajka si že uredila papirjeuser posted image

še mal pa bom na 3000user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1937
15.1.2010 12:37:22   
gajka
Hmmm, šele zdaj mi je potegnilo, da ima naš mulček danes natanko leto in pol! Kam gre čas... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
15.1.2010 12:41:52   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
gajka si že uredila papirjeuser posted image

Bila na ZZZS zaradi objave prostega delovnega mesta (ker birokracija to zahteva, čeprav veš, koga boš zaposlil), pa na DURSu zaradi vloge, da postane firma davčni zavezanec, pa zdajšnjemu (zaenkrat še) šefu sem nesla ene fascikle (končan projekt, račun pa dobi, ko moja firma na polno zalaufa)... Bo še nekaj stvari za urejat, predno bo vse tipi-topi! Sem bila pa na davčni v LJ ful prijetno presenečena nad prijaznostjo unih tetk, ker na velenjski davčni so me samo pošiljali iz pisarne v pisarno, na koncu sem pa še na eno leno in freh babo naletela... Aja, zakaj sem urejala birokracijo v LJ - tam ima moja firma sedež.

Neposredna povezava do sporočila: 1939
15.1.2010 12:43:27   
gajka

občasno bi rada brisače spravila v mal bolj mehko stanje, pa si ne upam uporabljati mehčalca ker ga, od kar imava Zojo, še nisem, povejte punce, a je kateri tak da ne dela problemov, no a tak sploh obstajauser posted image

Jaz že od Rokovega rojstva uporabljam Lenor Sensitiv, pa ni bilo nikoli problemov. Če pa sušim v sušilcu, pa so tudi brez mehčalca brisače mehke.

Neposredna povezava do sporočila: 1940
15.1.2010 12:49:12   
tejkaz
Košuta, čestitke. Meni pa ni potegnalo user posted image Enega pridnega levčka ti želim. Ali pa levinjo user posted image

Jaša že včeraj popoldan ni bil v redu, slabe volje, bolj malo je jedel, ponoči je trikrat bruhal, zdaj pa driska. Sva se že 4X čisto preoblekla. Jaz pa naokrog tekam in razkužujem vse kar se dotakne. Je kar bošček. Tašči se kar ne da dopovedat, da ne more dol. Tudi Eve ne dam, ker če se je že nalezla, bo jutri pri njej izbruhnilo.

Anita, jaz že od vsega začetka uporabljam mehčalec. Ravno zaradi brisač. Ne maram trdih brisač. Kar skomine dobim. En čas sem uporabljala kar Mullerjevega, zdaj pa že en čas Lenor, pa nikomur ne dela težav. Sicer se pa dobijo neki indijski oreščki za alergike. Nisem pa še poskusila, niti ne vem kje se dobijo, samo slišala sem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
15.1.2010 12:50:04   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Jaz že od Rokovega rojstva uporabljam Lenor Sensitiv, pa ni bilo nikoli problemov. Če pa sušim v sušilcu, pa so tudi brez mehčalca brisače mehke.

nimam sušilcauser posted image , da ga ne rabimo je odgovor

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.1.2010 12:52:42   
košuta
Gajka - A si fensi, da imaš firmo v LJ. user posted image Saj zame ni zares vedela nobena, sem pa na prejšnji strani po nesreči pustila podpis na postu...user posted image

Anita - Jaz sem najprej začela uporabljat mehčalec od Frosch-a (naravno menda), ko je bil mali star cca. pol leta. Potem sem pa v Mullerju našla Lenorja Češnjevi cvetovi, ki mi je noro lepo dišal - do pred enim mesecem. Zdaj ga še pogledat ne upam večuser posted image user posted image user posted image . No napiši še kaj, da greš prej v P... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.1.2010 13:00:55   
košuta

nimam sušilcauser posted image , da ga ne rabimo je odgovor

Aja, tvoj je Gorenc, a ne? user posted image Čeprav bi moja kolegica dobila pike, če bi tole slišala - ona pravi, da s Gorenjska začne od Kranja dalje, ne ve pa povedat, kaj ste potem vi...user posted image user posted image Boš morala po mizi udarit in rečt, da bi imela za darilo ob rojstvu sušilca. Ne more bit tako škrt, da ti to odreče. user posted image

Tejka - tole je pa res bolj resno kot prehladek in tašča bo pač morala razumet, da ni nalašč. Pototlaži jo, da ju dobijo kak drug vikend.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.1.2010 13:15:02   
Zoja Miša
Bella, jaz sem smreko podrla takoj po koncu novega leta. Lučke še imamo. Smreka mi je sam plac jemala in ko je vzdušje mimo, mi gre samo še na živce!
Zobe umivamo z zobno pasto, ampak jo dm gor res samo za vzorček. Mi je zobarca rekla, da naj kar s pastouser posted image

Anita, menda ne boš še na nov avto čakala, pa šele potem v porodno zavila?user posted image Bo grande sedaj premali, ha?!

Čakte a cepljenje, to proti klopmenu minigitisu je obvezno al vi to neki same?! Mi imamo pregled 2.2., pa vem, da je neko cepljenje, ampak katero, pa ne vemuser posted image

Tejkaz, sem ti naslov poslala na zs, pa te prosim, če mi lahko te pesmice pošlješ. Hvala ti!

Jaz tudi nisem smučala že 2 letiuser posted image . Gajka, verjemem, da te je strah. Jaz sem sicer smučala v 13t, ampak nekje v Austriji, kjer smo bili samo 3-je na smučišču.user posted image Se nisem tako bala tega, da padem, kot to, da me kjer podere. Sploh borderji znajo biti brezobrazni!user posted image

Košuta, tut od mene čestitke.user posted image Sicer sploh ne vem, kje sem spregledala, da si kaj povedala. Namigovala si že, ampak da si dejansko potrdila to, to mi je pa ušlouser posted image Pa škoda za službo. Sicer se pa sedaj ne splača, za par mesecevuser posted image . Lepo nosečnost!

Krysia, saj bo. Jaz vem, da bo! Komaj čakam, da nam sporočiš veselo novičko!

Erin, user posted image user posted image user posted image zdravja.

Anita, še ne razmišljam o novi porodniški. Jaz čakam na drugo leto, če kaj bo, potem si želim avgustovčka 2011user posted image .

Naty, bravo za Nejca! In super, za vse negativne izvide!

Ne, vrtec poleti menda ni zaprt, sam po mojem jo bova ven vzela, pa naj se razvaja malo tu malo tam. Pa na morju bo sigurno s taščo ene 14 dni, na Lošinju! Ji bo bolj koristilo, kot vrtec.user posted image Mi2 bova že nekako preživela brez razgraječka. No, saj do takrat bomo še videli, ampak vsi bodo veseli, da jo bodo razvajali!

Gajka, upam, da si dobro rihtala in da te niso preveč jezili. Drugače sem pa tudi jaz 1/3 lastnica podjetja od srede naprej. user posted image . Ampak ostajam normalno v stari službi. Vse ostalo je še bolj v meglo zavito. Podrobnosti poročam sproti, ko se bo kaj razvilo. Za enkrat je to le postranska zadeva.
Pa čestitke Roku za 1,5l. user posted image

Anita, jaz sem poskusila že vse mogoče mehčalce in nam HB nihče ne predstavlja problemov. Sem en čas poskušala brez, pa je res vse user posted image trdo. Namesto praška pa krogle za pranje uporabljam.

Tejkaz, naj se hitro pozdravi! So tudi pri nas nekaj sračkali. Nek rotavirus očitno. Upam, da se mu izognemo, saj smo se konec koncev cepili proti temu! Pa tašči povej, da se to le prestaviuser posted image .

A še katera pogreša sonce? user posted image
Lep vikend želim!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.1.2010 13:30:20   
košuta
Zoja Miša - hvala tudi tebi za čestitke. Mojemu user posted image tudi ni všeč, da bi šla v službo. Samo je hudič, če nimaš nobenega svojega denarja, porodniška je pa tudi nizka. No, izgleda, da se bom spet "zaposlila" kot gospodinjska pomočnica doma - mi bo vsaj delovna doba tekla eno leto... Pač pa resno razmišljam, kaj bi se dalo potegnit iz naše kmetije (likerji, zelišča, zelenjava), pojma nimam.
Pa same poslovne ženke postajate.user posted image user posted image Samo meni se ne dogaja...user posted image

Sonce - kaj je že to??? user posted image Jaz bi ga tudi rada videla... user posted image

No, za vse, ki pravite, da ste zgrešile mojo user posted image : še podpis:

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.1.2010 13:36:07   
Zoja Miša
Košuta, ti pa vaš veze pri Miklavžuuser posted image . Veš kaj, drugo leto ga k meni pošljiuser posted image , pa bo volk sit in koza celauser posted image .
Tudi tebi se bo dogajalo, nič bat!

Anita, sem ti pozabila rečt, da uživaj v razvajnju! Saj menda bodo oni tebe in ne ti njihuser posted image Pa do ponedeljka sedaj počakaj no, sem bolj ažurna med tednomuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
15.1.2010 14:16:21   
anita goitan
zoja miša pišuka si se razpisalauser posted image ..mi to cepimo na svoje, je za doplačilo, ni v obveznem cepljenju oz v programu. Na Vipavskem lahko fašeš klopa tud v takih milih zimahuser posted image

Sicer pa, pečem kar od Pečjaka skutin zavitek, pa potica iz skrinje..za obiske.
In sms boš dobila makar bo 3.ponoči, velauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1948
15.1.2010 14:46:51   
gajka
ZM - a ti tudi v podjetniške vode? user posted image A to si solastnica trenutne firme ali kake nove? Ker, če jo šele ustvarjate, mi lahko še kako idejo oz. namig daš glede birokracije itd. Jaz se v tem ful lovim, ampak imam HB vsaj koga malo vprašat (od mojega oče ima že 15 let svojo firmo).

anita g. - bo tvoj hitro spremenil mnenje o sušilcu, ko boš sredi zime še cunjice za ta malo štručko sušila po stanovanju. Lahko pa ga zafrkneš in ga kar sama nabaviš. user posted image Jaz sem mojega samo obvestila, za kateri pralni in sušilni stroj sem se odločila, šla sama v trgovino, dostava je itak zastonj, če ni preveč km... Gor sta jih pa z mojim bratom znosila in priklopila. Vidiš, se da prit do sušilca, tudi če si z Gorenjcem posteljo deliš. user posted image

košuta
- pri moji bivši sošolki doma so že pred leti začeli s svojim medom, suhimi jabolki, jabolki, jagodami (samo imajo sadovnjak in eno njivo jagod), pa vrtnine itd., ki jih potem tudi na placu prodajajo. Lahko poskušiš malo, pa po netu pobrskaš za idejami, kaj vse bi se dalo prodajat.

A imate že vse datume za pregled pri letu in pol? Meni so pri enem letu reklu, da mi bodo poslali, kdaj ima Rok naslednji pregled, pa še nisem nič dobila. user posted image Za klopni meningitis pa ga bom cepila, sem tudi jaz cepljena.

Neposredna povezava do sporočila: 1949
15.1.2010 19:09:44   
anita goitan

A imate že vse datume za pregled pri letu in pol? Meni so pri enem letu reklu, da mi bodo poslali, kdaj ima Rok naslednji pregled, pa še nisem nič dobila. user posted image Za klopni meningitis pa ga bom cepila, sem tudi jaz cepljena.

ne šeuser posted image , mah pustmo zdej tega sušilca ker bo itak doktoriral s tem avtomobilom, včasih se mi zdi, da je onuser posted image , al pa bi rad bil, jao dedci

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?