Zoja Miša
|
Bella, jaz sem smreko podrla takoj po koncu novega leta. Lučke še imamo. Smreka mi je sam plac jemala in ko je vzdušje mimo, mi gre samo še na živce! Zobe umivamo z zobno pasto, ampak jo dm gor res samo za vzorček. Mi je zobarca rekla, da naj kar s pasto Anita, menda ne boš še na nov avto čakala, pa šele potem v porodno zavila? Bo grande sedaj premali, ha?! Čakte a cepljenje, to proti klopmenu minigitisu je obvezno al vi to neki same?! Mi imamo pregled 2.2., pa vem, da je neko cepljenje, ampak katero, pa ne vem Tejkaz, sem ti naslov poslala na zs, pa te prosim, če mi lahko te pesmice pošlješ. Hvala ti! Jaz tudi nisem smučala že 2 leti . Gajka, verjemem, da te je strah. Jaz sem sicer smučala v 13t, ampak nekje v Austriji, kjer smo bili samo 3-je na smučišču. Se nisem tako bala tega, da padem, kot to, da me kjer podere. Sploh borderji znajo biti brezobrazni! Košuta, tut od mene čestitke. Sicer sploh ne vem, kje sem spregledala, da si kaj povedala. Namigovala si že, ampak da si dejansko potrdila to, to mi je pa ušlo Pa škoda za službo. Sicer se pa sedaj ne splača, za par mesecev . Lepo nosečnost! Krysia, saj bo. Jaz vem, da bo! Komaj čakam, da nam sporočiš veselo novičko! Erin, zdravja. Anita, še ne razmišljam o novi porodniški. Jaz čakam na drugo leto, če kaj bo, potem si želim avgustovčka 2011 . Naty, bravo za Nejca! In super, za vse negativne izvide! Ne, vrtec poleti menda ni zaprt, sam po mojem jo bova ven vzela, pa naj se razvaja malo tu malo tam. Pa na morju bo sigurno s taščo ene 14 dni, na Lošinju! Ji bo bolj koristilo, kot vrtec. Mi2 bova že nekako preživela brez razgraječka. No, saj do takrat bomo še videli, ampak vsi bodo veseli, da jo bodo razvajali! Gajka, upam, da si dobro rihtala in da te niso preveč jezili. Drugače sem pa tudi jaz 1/3 lastnica podjetja od srede naprej. . Ampak ostajam normalno v stari službi. Vse ostalo je še bolj v meglo zavito. Podrobnosti poročam sproti, ko se bo kaj razvilo. Za enkrat je to le postranska zadeva. Pa čestitke Roku za 1,5l. Anita, jaz sem poskusila že vse mogoče mehčalce in nam HB nihče ne predstavlja problemov. Sem en čas poskušala brez, pa je res vse trdo. Namesto praška pa krogle za pranje uporabljam. Tejkaz, naj se hitro pozdravi! So tudi pri nas nekaj sračkali. Nek rotavirus očitno. Upam, da se mu izognemo, saj smo se konec koncev cepili proti temu! Pa tašči povej, da se to le prestavi . A še katera pogreša sonce? Lep vikend želim!