|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
10.10.2009 19:16:48   
sayuri
Pozabila tukaj sporočit - na FBju sem povedala....moj brat danes tekmuje na IRONMAN HAWAI. Približno 15 minut je že v vodi. Prenos v živo http://www.universalsports.com/mediaPlayer/media.dbml?id=371913&catid=-2&sid=13056&db_oem_id=23000

JAz bom celo noč pokonci. Približno 9 ur in pol bo rabil, da tekmo konča user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 576
10.10.2009 21:32:02   
kaja02
ojla, a se me še spomnete??

saj vas občasno še berem, za kaj napisat pa mi zmanjka tako časa kot energijeuser posted image . v šoli je pestro, me teh 5 otrok popolnoma izpije in prihajam domov kot cunja, potem pa še Leja zahteva svoje, pa laufa pa skoz mormo bit zunaj ( me je kar strah, kaj bo ko bo zimauser posted image ) tako, da zvečer, ko Kaja zaspi zaspim tudi jaz. Ko pride user posted image  domov nas najde vse v postli. Imava drugi teden oba rojstni dan, pa sva rekla, da greva za dva dni nekam sama, da malo ubodimo spomine, na čas brez otrok in da se malo naspim, ker Leja spi sam do 6 zjutraj pa naj bo to čez teden ali pa čez vikenduser posted image , jaz pa sploh nisem jutranji človek.

za pokomentirat nimam kaj, ker nisem čisto na tekočem, vidim da je Kaja Lina prišla iz bolnišnice ( kmalu se pozdravi), Sayuri se je hitro vključila v šolsko okolje, kar nekaj jih je bolnih ( pozdravite se ) pridružila se nam je dojenč... ostale pa brez zamere!!!!

aja pa Katja, ja jst sem imela težave pri vračanju štipendije, pa sem dobila podaljšano do 31.9., sedaj pa še vedno nisem nardila diplome, pa sem ponovno dala prošnjo za podaljšanje, oz. da mi bodo vsaj št. obrokov povečal. Še čakam na odgovor, drugače pa mi prvi obrok zapade 20.10.; javim, kako se bo uredilo!!

nič punce, mejte se skrajno lepo, pocrkljajte svoje malčke pa se še oglasim kaj pa upam, da ne naslednji mesecuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 577
11.10.2009 8:49:57   
nell
oooo kaja lepo te je brat... sem včeraj fejst mislila nate, sem te namreč vidla, ko ste se same punce mudile v Celjuv BM. Mah si bla sam kake štir avte stran, ampak smo bli napakirani v avtu za odhod pa se nism drla.
Tole da si in vse, ki ste izmozgane pa kr verjamem... pismo se mi včasih zdi, da nimam več pet minut sam zase...pa mi pravi moja mami, vse je stvar organizacije - pa, še res je... marsikateri stvar bi lahko pustila, da jo user posted image zrihta, pa jo ne, ker ne vem zakaj. Moja mami pravi, da sem v ozadju svoje glave prepričana, da jo js nardim boljše... tko k sm na začetk mislila, boga moja dva, kako se bosta zrihtala zjutri za v vrtec - zdej jima pa to čisto njuno rutino kr rahlo zavidam. Danes si ukradem pol urce sam zase.

< Sporočilo je popravil nell -- 11.10.2009 8:50:33 >

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 578
11.10.2009 10:53:46   
majči22
Dobr dan!

ZojaMiša super, da sta doma.  Čist verjamem, da v tistih posteljah ni mogoče spat. Le spočita se, pa le ne preveč delat, bo že počakalo.... Kako se pa drugače Kaja Lina počuti?
kaja02 lepo, da si se malo javila

Danes gremo pa verjetno mal v živalksi vrt pogledat. Smo mislili že prejšnji vikend, pa je Lina na hitro dobila vročino. Upam, da bomo danes imeli več sreče.

Šibam naprej kuhat... Lep dan vsem!!!!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 579
11.10.2009 14:11:25   
Krysia
Pozdravljene.

Zoja Miša, sam da sta doma ... pa da bi šlo tvoji princeski hito na boljše!

Kaja02, fajn te je spet brat! Če ti le znese, se bolj pogosto oglasi.

Majči22, uživajte v ZOO-ju!

sayuri, kako se je odrezal tvoj Ironbrat? user posted image

Nič, sem se samo na hitro oglasila, ko sem glih za računalnikom in vpisujem ocene - končno mi je uspel teste popravit (v četrtek so pisali) ... sem mela pa pestro s popravljanjem - sva se z mojim zmenil, ad jaz popravljam teste, on pa Roka čuva ... in sta šla v kabinet, ker je moj dragi nekaj delal na računalniku ... in potem je vsake 3 minute prišel Rok k meni ... in je hotel v naročje al pa pesmico pet al pa ... kaj jst vem, kaj se je še vse spomnu. Tko da sm na koncu mogla kr mal znoret, da jst delam ... no, pol sta se nekak uspela zamotit, da sm jst uspešno dokončala tole ... ker ful težko popravljam, če me kdo moti ... se pa tud jst pridružujem vsem tistim, ki ste utrujene od službe ... očitno smo čist ven padle in bomo rable še nekaj časa, da se navadimo .. ampak, sej bo, a ne? Evo, jst se tolažim s tem, da so čez 2 tedna počitnice!

Nič, pridne bodte pa se tipkamo!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 580
11.10.2009 22:40:40   
kaja02
ojla-!!

morem neki napisat da nas spet na prvo stran vrnem user posted image

krysia- user posted image  za popravljene teste, vem kako je, ko hočeš neki naest, pa rabiš mir, pa se ti mali skoz mota pod nogam, sem prejšni teden pisala IP pa je bla Leja skoz pod nogami, tako, da sem zvečer, ko je šla spat sedla za računalnik in pisala do 2 zjutri, pol pa šla spat za slabe 4 urce pa v šolo; in ja tudi jst se tolažim, da bodo čez 2 tedna POČITNICE!!!!!!!!!

Nell- drugič pa me le pocukaj za rokav ali pa se zaderi za menoj; sej jst te itak nisem vidla, ker sem bila brez očal, pa sem brez njih slepa kot kura ( hm, včasih pa je fajnuser posted image , sploh za po stanovanju, ko, se mi muce valijo čezenj in pajki spletajo zavese, jst jih pa enostavno ne vidimuser posted image ); smo pa kupovale darilo za taščo in sem ji kupila eno veliko plezalko ( sej ne vem, kok se reče roži) sem jo komi v avto dobila, pa še s tamalim avtom sem bila.

majči- ZOO uspel??

Pa hvala ker ste me pogrešale!!!!

lep teden želim vsem ter naj hito mine!!!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 581
11.10.2009 23:02:45   
K_a_t_j_a
Sam tolk, da se malo javim, za komentarje si bomo vzela jutri čas.

Za diplomsko imam zdaj porihtano. Imam somentorco v podjetju, ki mi v sorodu, profesorica mi je potrdila mentorstvo in je zaenkrat super, hitr odpiše in me usmerja pri izdelavi dispozicije in diplomske. Sem slišala od sošolke, da je zelo vredu mentorica. Tako, da zdaj nabiram na kup gradiva za teorijo. Letos bo kar težko, da diplomiram.  user posted image Ker imam eno anketo za narest  in se potem še to mal zavleče.

Pa še zdajle oktobra imamo ful laufarij okoli zdravnikov.  user posted image V sredo ima Jan cepljenje pod zdravniškim nadzorom, zaradi cepiva, ki naj bi vsebovalo jajčno lupino, čeprav sem na RR izvedela, da so baje takšna cepiva, da ni več te jajčne lupine v cepivu. Upam, da gremo še tisti dan domu, ker res nebi rada, da pride do kakšnih komplikacij in da ostanema z Janom tam. 19.10. imamo alergološke teste v LJ. 27.10. pa imam jaz tisti poseg. V glavnem oktober bo pester.

Ja gajka sem se jaz tudi spomnila takoj na kajo02 glede štipendije. Ja upam, da mi ne bodo komplicirali preveč, ker jaz sem ponavaljala 2. letnik, zaradi 3 nenarejenih izpitov in Janovega rojstva, ne pa zaradi nenarejene diplome. Če ne bi bila 6 tednov v bolnici, mi mogoče sploh ne bi bilo treba ponavljat. Sej jim bom povedala svoje, če mislijo komplicirat.

kaja02 in gajka hvala za nasvete, tebe kaja je pa res lepo spet brati. user posted image

Zoja Miša user posted image user posted image , da ste boljše!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 11.10.2009 23:05:43 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 582
12.10.2009 9:59:58   
dojenč
dobro jutro še od mene, ne vem ce ste že spileuser posted image , jaz sem jo že.kar dveuser posted image
vikend preziveli, super super super, brez živčkov(ker ni bilo tašče)svetovno!joj ko bi še blo več teh vikendov.mi je en kolega rekel, da so tašče VEGETA! PA EN CAS SPLOH NISEM VEDLA ZA KAJ GRE pol pa mi pove ker se vse povsod poleg mešauser posted image user posted image user posted image user posted image meni je full smešno
ok..
žana je kar uredi sprejela ponedeljkov prihod v vrtec, malo jokanja,samo mi pa gre vzgojiteljica na živce
njena vzgojiteljica je zdaj prišla iz bolniške, je pa bla njena pomočnica njena nadomestnica, kar pomeni da je žana full navezana na njo.
jaz pa bi rada zjutraj žano predala prav pomočnici, (ce le vidim da ima prazne roke)pol pa se kar vzgojitelica prišuni, pa mi žano kar iztrga  z rok
žana pa itak je že od vsega začetka, bolj sramežljiva se ne carta rada z drugimi, in z  sabino/pomočnica, pa se že carta, pa ko tako naletim da jo sprejme sabina žana sploh ne joka, ampak gre lepo k njej.vzgojiteljica pa je že starejša(nimam nič proti starejšimi)pol pa se je tak glasna, da mene uhe zabolijo žana pa se kar strosiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem jezna malo
ok, nisem vas se uspela prebrati za to ne bom nič pokomentirala
bom pa prebrala, če bom le imela čas.
evo veselo na delo, stranke čakajo.....

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 583
12.10.2009 10:32:26   
majči22
Dobor jutro še od mene!

Sm bila pa pri odpiranju paketa od Bakkerja zelo, zelo razočarana in ob enem jezna s kvaliteto kupljenih rož. Prvo kot prvo, ko sm odprla paket mi je vsa zemlja skočila v naročjeuser posted image user posted image .Ko pa potegnem ven kupljeno rožo, me je pa skor kap. Slike v nadaljevanju.
Potem, kot darilo dobiš digitalni fotoaparat...mislim, da ta še lini nebi bil zanimiv...kot pri Kitajcih na Boljšjem sejmu...no še mal slabš. Mislim, se prov norca delajo...

user posted image

Včeraj v ZOO je bilo pa fantastično. Naša Lina je bila čist navdušena nad Volom (al kako se mu reče), opicam, žirafo in slonom. user posted image
Krysia si bila pridna...no pri nas je podobna zgodba, ko sama želim kaj v miru naredit....skoz hodi tamala k meni.
katja super, da si dobila eno fajn mentorico...sedaj se pa le zaženi v delo diplomske naloge.
dojenč lepo, da ste preživeli mirni konec tedna...sam sem mnenja, da si moraš red vzpostavit sama pri svoji tašči...ne pa samo tarnat kako je tečna in zoprna...no moje mnenje je tako, pa ne zameri...

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 584
12.10.2009 12:01:09   
dojenč
majči22- GLEDE ROŽ, poklici jih pa jim povej kaj si dobla v paketu, pa naj ti nove pošljejo ali pa vrnejo denar
kaj se pa glede tašče gre---nevem če si prebirala moje poste, ampak to je tako kot bi govoril gluhemu....tako da nisem oseba ki bi bila tiho in samo tarnala, ji povem svoje/vcasih na lep vcasih pa na bol grob način,ampak....vcasih zaleže, vcasih pa prsliši)
pa nisem jezna...user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 585
12.10.2009 12:25:46   
Ryssa
Pozdravljene!

Mi se še vedno borimo s prehladom, bronhitisom ali karkoli že pač je.
Ko je že kazalo da gre na boljše, je pa danes ponoči imel celo noč zamašen nos in kašljal, ni mogel spati.... Prej je imel nekaj malega prozornega izcedka cel teden, danes ponoči se je pa ulilo bolj gosto. Po mojem že ni to dobro user posted image Potem kličem zdravnico in se bomo najbrž šli pokazat.
Skrbi me, ker je ponoči tako kašljal, pa večinoma na suho. Možno da ga je sluz dražila? Ko je buden, se pa lepo odkašlja.
Groza je že tole. Ni in ni konca. Navsezadnje bomo pa res še v kakšni bolnici pristali.
Na splošno je pa fajn razpoložen. Že ful hodi, pravzaprav ves čas. Začel je pa predvčerajšnjim.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 586
12.10.2009 12:39:15   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

majči22- GLEDE ROŽ, poklici jih pa jim povej kaj si dobla v paketu, pa naj ti nove pošljejo ali pa vrnejo denar
kaj se pa glede tašče gre---nevem če si prebirala moje poste, ampak to je tako kot bi govoril gluhemu....tako da nisem oseba ki bi bila tiho in samo tarnala, ji povem svoje/vcasih na lep vcasih pa na bol grob način,ampak....vcasih zaleže, vcasih pa prsliši)
pa nisem jezna...user posted image

Klicala sem, pa se nihče ne oglasi. popoldne bom odnesla paket nazaj in zahtevala vračilo denarja.
Tašča- sem brala kaj se dogaja pri vas. Samo boš morala res bolj na grobo povedat, da tako ne gre, da se vtika v vsako stvar. Ker potem imaš ti in tvoja družina slabe dneve, zaradi nenehnega vmešavanja. Drugače se pa zakleni in naj ne hodijo gor v vaš stanovanje, ker to je res zoprna zadeva. Ah tašče....še sreča, da ne ivim z njo...ker bi po moje bil tud ogenj v hišuser posted image .

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 587
12.10.2009 13:42:27   
Zoja Miša
Kaj naj vam rečem, očitno se je nekaj zarotilo proti nam,user posted image ker sedaj pa jaz že 2 dni driskam in bruham. Tudi Kaja Lina je bruhala ponoči, a je sedaj boljša in je hrano obdržala v sebi, kolikor pač poje, kot en piščančekuser posted image .
Ob 15h imam zdravnika.
Sem čist hin in nič se mi ne da. Kajo Lino babi čuva, ker jaz je nisem zmožna.

Se kaj javim in upam, da bomo mi enkrat že končno zdravi.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 588
12.10.2009 14:58:59   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Kaj naj vam rečem, očitno se je nekaj zarotilo proti nam,user posted image ker sedaj pa jaz že 2 dni driskam in bruham. Tudi Kaja Lina je bruhala ponoči, a je sedaj boljša in je hrano obdržala v sebi, kolikor pač poje, kot en piščančekuser posted image .
Ob 15h imam zdravnika.
Sem čist hin in nič se mi ne da. Kajo Lino babi čuva, ker jaz je nisem zmožna.

Se kaj javim in upam, da bomo mi enkrat že končno zdravi.

Joooooj, ZojaMiša, pa kaj je zdaj to pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam, da čimprej minejo te nadležne bolezni pri vasuser posted image .

No, pa dober danuser posted image , sem imela kar prav, da je naša Teja dobila vročino v čet., ker se je bližal prihod zobkov po dolgemmmmmm času...no, je naša deklica včeraj kar 2 zobka naenkrat dobila, eno2 zjutraj, drugo2 pa po opoldanskem spancuuser posted image ...Drugače pa mi še vedno malo smrkamo, kašljamo tudi, ponoči ne spimouser posted image ...Sta pa imeli obe podaljšan vikend, ker je pač Teja imela vročino in se mi je zdelo brez veze, da samo Tajo vozim v vrtec...Danes me je spet zjutraj nervoza dajala, ko sem ju peljala v vrtec...ampak nista nič solzic potočili, bili sta zelo veseli, ker sta prišli v vrtecuser posted image , tudi skozi dan ni bilo nobenih posebnosti v vrtcu, zaspali sta baje v rekordnem času, ko sem ju pa prišla iskat, pa sta me obe z nasmeškom pričakali in se mi stisnili v objemuser posted image user posted image user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Mi se še vedno borimo s prehladom, bronhitisom ali karkoli že pač je.
Ko je že kazalo da gre na boljše, je pa danes ponoči imel celo noč zamašen nos in kašljal, ni mogel spati.... Prej je imel nekaj malega prozornega izcedka cel teden, danes ponoči se je pa ulilo bolj gosto. Po mojem že ni to dobro user posted image Potem kličem zdravnico in se bomo najbrž šli pokazat.
Skrbi me, ker je ponoči tako kašljal, pa večinoma na suho. Možno da ga je sluz dražila? Ko je buden, se pa lepo odkašlja.
Groza je že tole. Ni in ni konca. Navsezadnje bomo pa res še v kakšni bolnici pristali.
Na splošno je pa fajn razpoložen. Že ful hodi, pravzaprav ves čas. Začel je pa predvčerajšnjim.

Ryssa, če mali nima vročine, potem mislim, da ni nujno da greš do dr., veš tile prehladi, ki so brez vročine niso nevarni, no, jaz bi na tvojem mestu še malo počakala z obiskom pri dr., sploh, če je njegov kašelj samo ponoči prisoten ... Mogoče ga samo sluz v grlu draži, ko spi, no, vsaj pri nas je tako, mogoče mu poskusiš malo vzglavje dvigniti na cca 30st., ti garantiram, da bo olajšalo dihanje - vsaj pri nas je bilo to učinkovito....Sicer pa praviš, da je drugače dobro razpoložen, kar je najbolj pomembno, saj takrat, ko je otrok bolan večinoma nima dobrega razpoloženja....Še vama pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 12.10.2009 15:00:12 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 589
12.10.2009 15:25:52   
gajka
Dan! user posted image Se samo na hitro javljam, ker me nekaj računalnik zaj*. user posted image Najprej mi je v soboto crknil polnilec za prenosnik, danes sem bila na servisu v LJ in dobila novega, ker imam še vse v garanciji. Me je cel vikend žrlo, da niso spet šli vsi moji službeni podatki rakom žvižgat... Zdaj polnilec spet dela, ima pa računalnik neke druge prebliske in se mi naenkrat zacikla in sesuje... user posted image user posted image Sem jezna kot user posted image ! Pa nujno imam en kup meritev za obdelat, ker drugače me bodo projektanti na kol nataknili... user posted image Eh, bom že kako obdelala, če ne na tem, pa na bratovem kompjuterju, ampak moram potem še en kup softverov tam prej inštalirat... user posted image

Vsem bolnim pa user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 590
12.10.2009 16:37:20   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Pozdravljene.

Zoja Miša, sam da sta doma ... pa da bi šlo tvoji princeski hito na boljše!

Kaja02, fajn te je spet brat! Če ti le znese, se bolj pogosto oglasi.

Majči22, uživajte v ZOO-ju!

sayuri, kako se je odrezal tvoj Ironbrat? user posted image

Nič, sem se samo na hitro oglasila, ko sem glih za računalnikom in vpisujem ocene - končno mi je uspel teste popravit (v četrtek so pisali) ... sem mela pa pestro s popravljanjem - sva se z mojim zmenil, ad jaz popravljam teste, on pa Roka čuva ... in sta šla v kabinet, ker je moj dragi nekaj delal na računalniku ... in potem je vsake 3 minute prišel Rok k meni ... in je hotel v naročje al pa pesmico pet al pa ... kaj jst vem, kaj se je še vse spomnu. Tko da sm na koncu mogla kr mal znoret, da jst delam ... no, pol sta se nekak uspela zamotit, da sm jst uspešno dokončala tole ... ker ful težko popravljam, če me kdo moti ... se pa tud jst pridružujem vsem tistim, ki ste utrujene od službe ... očitno smo čist ven padle in bomo rable še nekaj časa, da se navadimo .. ampak, sej bo, a ne? Evo, jst se tolažim s tem, da so čez 2 tedna počitnice!

Nič, pridne bodte pa se tipkamo!

Tole tvoje popravljanje testov zgleda približno tako kot moje pisanje priprav in podobnih zadev - ponavad tud znorim, ker drgač se mojmu ne posveti, da tko ni ravno mogoče delat, če se ti en med nogami mota.

Kaja - te drugič  res pocukam za rokav. Tem rožam, k se opletajo v višave, pa tud js rečem plezalke.

Katja - nič ni nemogoče - če boš v štartu mislila, da ne moreš diplomirat do novga leta, pol res ne bo šlo. Napiš anketo, pošlji, datumsko določi do kdaj naj ti vrnejo.

Zoja miša - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite - na vas se je pa res neki spravlo.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 591
12.10.2009 22:43:15   
K_a_t_j_a
tatly super, da se tako fajn počutiš. user posted image A je to možno, da že čutiš user posted image ??

Ryssa držim pesti, da boste kmalu zdravi. user posted image user posted image user posted image Ti pa čist verjamem, kako hudo je, da imaš odpor do bolnice. Mene je že kar groza srede, ker so nekatere sestre v alerg. ambulanti taki user posted image . Grobe, delajo kot bi se jim sanjalo....

Prav tako Zoja Miša držim pesti zate in za Kajo Lino. Ja bruhanje in driska pa res čisto izčrpana človeka. user posted image user posted image user posted image In kak ti je rekla Dr.?

Sandra123 user posted image user posted image user posted image za zobke! Pa user posted image user posted image user posted image , da čimprej odpravite prehlad.

betty Jan ponavadi dobi zjutraj in zvečer mleko oz. kašico z mlekom (Alernovo). Ko nam zmanjka Alernove, mu bom pa devala bolj sojino, riževo in ovseno mleko. No zdaj bomo tak vidli kaj bodo pokazali alergijski testi. Ko vsaj ne bi imel več alergije na KM.

Sayuri user posted image user posted image user posted image za tvojega brata!!!

bella02 super, da si si privoščila nekaj zase. Sej na začetku je po moje hudič, potem, ko se pa mičise navadijo, je pa boljše. Pa veliko volje pri dieti. Jaz pa sploh nisem za  diete, razen "manj žri" diete se nekak držim. No morem rečt, da bi bilo še fajn izgubit 2 kg, da bi prišla na 55 kg. Sem pa hvalabogu na isti teži kot pred Janovo user posted image . Vse stare kavbojke so mi prav. Ja tale članek iz Bibaleze sem si pa prebrala. Žalostno. user posted image

Ninaaa lepo te je spet brati. user posted image Želim ti lep preostanek nosečnosti.

Nell super, da Tibor rad hodi v vrtec. Me je tako nasmejalo tist am am in aj aj. user posted image Jan govori pa ama mamama, ko vidi kaj dobrega za jest. Ponavadi je to banana ali pa neka sadna ploščica iz DM-a. To dvoje obožuje. Glede diplomske bo težko dispozicijo pravi čas oddat sem mislila, ker če dispozicijo ne oddaš pravi čas, ne moreš na tisti rok čez 1 mesec. Na inernetu, pa še niso nič rokov dali, to sem v referatu izvedela kdaj so termini. Pa še knjig  ni tu v Konjicah za dobit. Morm it v CE.

majči22 za tale Bakker sem pa jaz že slišala zelo veliko pripomb. Men se zdi tole eno veliko nategovanje ljudi. user posted image

Erin upam, da ste že boljše. user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 592
12.10.2009 23:51:06   
cebrca
Hojla!

Se me še spomnite? user posted image
Sploh ne vem, kdaj sem se nazadnje javila na RR, vsekakor pa je od takrat veliko novega.
Odkar je umrl oče od moža je najino vse delo v hosti, delo na njivi, delo v štali. Spet sem začela hodit v šolo, ker enostavno ne dobim službe. Tako sem prav hvaležna, če je lahko Ivan kakšno urico ali dve na dan pri tašči. Mi prav pride malo miru in tišine za učenje. Vrtca nisva dobila, ravno zato ker sem brez službe, po drugi strani mi je pa še bolj všeč, če je doma.
Ivan šiba okoli ko navit, prejšnji teden je ugotovil kako zabavno je preganjati kokoši po dvorišču, tašča pa huda da bodo nehale nest jajca user posted image user posted image user posted image .
Danes me je skoraj kap, ko je splezal na klubsko mizico v dnevni in potem skakal na njej user posted image . Nimam pojma, kaj vse se bo še spomnil.user posted image Tudi to mu je uspelo, da je v spalki splezal čez ograjico iz posteljice in potem jokal sredi sobe (sredi noči)user posted image . Sva morala zvrtati dodatne luknje v končnice in spustiti dno posteljice čisto do tal.
Je radoveden in čisto nič boječ, vse ga zanima in vse mora videti.

Toliko zaenkrat, sem ravno preštudirala eno poglavje in sem spet malo pokukala na RR. Se bom potrudila naslednjič še malo pokomentirat, zdaj pa grem zasluženo v posteljo.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 593
13.10.2009 10:57:20   
Ryssa
Oooo cebrca, tebe pa že res dolgo ni bilo. Me je nasmejalo da je v spalki splezal čez ograjico in jokal sredi sobe. Čeprav dejansko ni hecno, ker bi lahko padel.

sandra naš fant ima bolj boge pljučke, verjetno še od bronhiolitisa pred pol leta ali pa ima astmo.

Smo vseeno šli ker me je skrbelo, da ne bi prišlo do česa hujšega in je ugotovila da mu piska v pljučih in težje diha in ima pač bronhitis, smo pa dobili še pumpico na bolj pogosto.
Skrbi me pa malo, ker se tole vleče že en teden. Samo da se ne bi dalje razvijalo.
Tudi proti nam zgleda da se je nekaj zarotilo, prav noče in noče ozdravet. Kaj ti nuca, da je pol leta zdrav, če pa potem ko zboli, zboli tako da še jaz zraven zbolim na živcih. Bi raje videla več manjših prehladov, pa magari nonstop. Je pa zdej velika verjetnost da bo Lan imel za vsak mini prehladek bronhitis user posted image Še z vrtcem nimam pojma kaj naj naredim.

Zoja Miša čimprej se pozdravita bogi revici user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 594
13.10.2009 12:03:44   
sandra123
Danuser posted image . Danes pa neverjeten user posted image pri naši Teji, ker je vzg. rekla, da naj ju kar brez vozička dam v igralnicouser posted image ...se me je kot cek oklenila okrog vratu in mi jo je morala kar na silo iz rok vzeti...sem še malo počakala, pa se mi je srce paralo, ko sem slišala, kako jokauser posted image ...Drugače pa vse po starem...
ZojaMiša, kako sta kaj danes s tvojo princesko? Upam, da sta kaj boljšeuser posted image .
Ryssa, upam, da se Lan čimprej pozdravi, pa še user posted image user posted image user posted image za obauser posted image .
Cebrca, lepo te je spet brati, pa verjamem, da nimaš več časa za nas, če sta sedaj z user posted image sama za vse pri hiši...No, ko boš imela pa kaj časa, se nam pa le javiuser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.10.2009 12:16:07 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 595
13.10.2009 12:52:09   
Zoja Miša
Danes sem jaz veliko boljeuser posted image , Kaja Lina pa je tudi fajn. Le ko mora vzeti antibijotike ji gre na user posted image .
Jaz sem danes celo pol žemljice že pojedla in prebavila. S kg sem v konkretnem minusu, mislim, da tako malo kg nisem imela od osnovne šoleuser posted image .
Jutri imava s pikico še pregled za ušeska, neko slikanje možganske skorjeuser posted image . V četrtek kontrola na kliniki...v glavnem ni ga konca.
Samo da bomo zdravi!
Drugače je pa zbolel še user posted image , tako da smo kompletno doma.
Tale jesen ni naša...upam, da bo kmalu bolje!

Pozdravček vsem, komentarji drugič.
Ryssa, zate še toleuser posted image , ker vem kak drek je, če smo skos bolani!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 596
13.10.2009 14:01:52   
tejkaz
Dan

Samo da vas na hitrco pozdravim. Sem že čisto nora. Res norišnica. Delo si nosim še domov in po večerih namesto da bi likala kavč, pridno delam. 20. oktobra imam rok za eno knjigo in čaka me še ogromno dela.  Da ne rečem kakšno imam stanovanje. Še dobro da imamo pomivalca, da vse kar notri pomečem. Danes moram obvezno zlikat, ker zjutraj sta šla otroka oblečena v neke stare trenerke user posted image

Bolančki, user posted image user posted image jah, takšna je prva jesen v vrtcu. Če otroci nimajo vročine, bodite čimveč zunaj, da se virusi preluftajo.

Zoja Miša, tole trebušno virozo si pa na infekcijski staknila. Sem ti že takrat hotela reči da si fejst roke umivaj, pa nisem hotela biti preveč pametna. Spomnim se da je tudi Zara od MajeT dobila rota virus po infekcijski.

Sicer smo pa mi ok. Malčka sta čedalje bolj trmasta. Jaša je v vrtcu dežurni razbojnik. Sem zadnjič gledala eno reklamo v kateri dojenček sedi pri miru in se smejčka. Jaz ne vem a je z mojima dvema kaj narobe, ker ne znata biti pri miru. Še slikat ju več ne morem. Non stop ampak res non stop nekaj norita. Zdaj sta se še tepst začela in grizt user posted image Pa glavno da sta zdrava

Šibam, se kaj javim ob priliki

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 597
13.10.2009 14:28:16   
tejkaz
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Naš Tomaž

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 598
13.10.2009 15:49:02   
Krysia
Cebrca, lepo da is se uspela oglasit. Fajn te je brat!

Zoja Miša, upam, da se boste kmalu pozdravlili - vsi trije! Pa jst ti komot odstopim 5 kg user posted image

Tejkaz, lepe slikce! Pa upam, da te kmal nehajo roki preganjat! Dobra si, da se sploh uspeš javit tukaj gor.

Sandra123, upam, da se je tvoja princeska zjutraj hitro potolažila ...

Ryssa, pozdravte se. In upam, da Lan nima astme ... je mela tud moja sestrca podobne probleme, ko je bla majhna ... vsak prehlad je postal bronhitis ... in so se tud bali, da bo šlo v astmo, pa ni. Ji je pa ful pomagal, ko smo jo na Lošinj vozil na morje, tko da ... če maš le možnost, priporočam ... tm je baje taka primerna klima, ki ugodno vpliva na dihala ...

joj, sej bi še komentirala, pa očitno naš otrok ne misli počivat ... sem ful razbajena, ker še vedno spi 2x na dan ... ampak danes očitno ne bo ...

se tipkamo ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 599
13.10.2009 18:43:06   
bella02
user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 13.10.2009 18:44:59 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Priprave na novega člana
teba

Kdaj ste začele s pranjem in likanjem za malčka?

2 meseca pred porodom (39%)

1 mesec pred porodom (35%)

3 tedne pred porodom (9%)

2 tedna pred porodom (6%)

teden pred porodom (5%)

To so zame opravili drugi (5%)

Število vseh glasov: 384

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!