sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Kaj naj vam rečem, očitno se je nekaj zarotilo proti nam, ker sedaj pa jaz že 2 dni driskam in bruham. Tudi Kaja Lina je bruhala ponoči, a je sedaj boljša in je hrano obdržala v sebi, kolikor pač poje, kot en piščanček . Ob 15h imam zdravnika. Sem čist hin in nič se mi ne da. Kajo Lino babi čuva, ker jaz je nisem zmožna. Se kaj javim in upam, da bomo mi enkrat že končno zdravi. Joooooj, ZojaMiša, pa kaj je zdaj to pri vas , pa upam, da čimprej minejo te nadležne bolezni pri vas . No, pa dober dan , sem imela kar prav, da je naša Teja dobila vročino v čet., ker se je bližal prihod zobkov po dolgemmmmmm času...no, je naša deklica včeraj kar 2 zobka naenkrat dobila, eno2 zjutraj, drugo2 pa po opoldanskem spancu ...Drugače pa mi še vedno malo smrkamo, kašljamo tudi, ponoči ne spimo ...Sta pa imeli obe podaljšan vikend, ker je pač Teja imela vročino in se mi je zdelo brez veze, da samo Tajo vozim v vrtec...Danes me je spet zjutraj nervoza dajala, ko sem ju peljala v vrtec...ampak nista nič solzic potočili, bili sta zelo veseli, ker sta prišli v vrtec , tudi skozi dan ni bilo nobenih posebnosti v vrtcu, zaspali sta baje v rekordnem času, ko sem ju pa prišla iskat, pa sta me obe z nasmeškom pričakali in se mi stisnili v objem ... IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Mi se še vedno borimo s prehladom, bronhitisom ali karkoli že pač je. Ko je že kazalo da gre na boljše, je pa danes ponoči imel celo noč zamašen nos in kašljal, ni mogel spati.... Prej je imel nekaj malega prozornega izcedka cel teden, danes ponoči se je pa ulilo bolj gosto. Po mojem že ni to dobro Potem kličem zdravnico in se bomo najbrž šli pokazat. Skrbi me, ker je ponoči tako kašljal, pa večinoma na suho. Možno da ga je sluz dražila? Ko je buden, se pa lepo odkašlja. Groza je že tole. Ni in ni konca. Navsezadnje bomo pa res še v kakšni bolnici pristali. Na splošno je pa fajn razpoložen. Že ful hodi, pravzaprav ves čas. Začel je pa predvčerajšnjim. Ryssa, če mali nima vročine, potem mislim, da ni nujno da greš do dr., veš tile prehladi, ki so brez vročine niso nevarni, no, jaz bi na tvojem mestu še malo počakala z obiskom pri dr., sploh, če je njegov kašelj samo ponoči prisoten ... Mogoče ga samo sluz v grlu draži, ko spi, no, vsaj pri nas je tako, mogoče mu poskusiš malo vzglavje dvigniti na cca 30st., ti garantiram, da bo olajšalo dihanje - vsaj pri nas je bilo to učinkovito....Sicer pa praviš, da je drugače dobro razpoložen, kar je najbolj pomembno, saj takrat, ko je otrok bolan večinoma nima dobrega razpoloženja....Še vama pošiljam kup ...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 12.10.2009 15:00:12 >