Krysia
|
Pozdravljene Po "vikend zatišju" se spet malo več dogaja tukaj gor - po moje so slikce, ki jih je Erin prilimala, pomagale Pa Sayuri je unga rezervirala, k sm si ga jst ogledala K_a_t_j_a, hvala za info - zdej vem, da obstaja tud fiziološka v spreju, sam zdej ne rabim, ker sem že tisto flaško uporabila ... Vse, ki ste debatirale na temo polovični oz. skrajšan delovni čas: sem nekje zadnjič brala, da je to dejansko naša pravica in da ti delodajalec mora ugoditi, če izraziš to željo ... No, to je lepo zveneča teorija, v praksi je verjetno drugače ... pri nas s tem ni problemov, ampak jst delam v šoli in je to čist nekaj drugega kot npr. gajka .... ker v končni fazi - če te odpusti, mu itak ne moreš dokazat,da te je zato, ker si hotla delat skrajšan delovni čas ... sayuri, fajn, da sta si z možem privoščila eno Ljubljano v dvoje. Paše tkole mal pustit otroke doma in se met fino tud brez njih, a ne? Tejkaz, super za intenziven vikend ... ste se pa res kar navozili okrog ... Pri nas smo vedno bolj bolni Jst sem srednje v redu, kar pomeni, da me mal boli grlo, pa mal mi nos pušča, ampak ni panike Roku teče iz nosa pa zjutraj kašlja, drugač je tud kr ok, mož me je pa prej klical, da ga kosti bolijo in da ga zebe ... to so pa znaki gripe, kolikor vem Zdej sam ne vem, al naj upam, da je navadna gripa al je itak vseeen, tud če je nova ... da ne govorim o tem, da ni šans, da grem ta teden na bolniško, ker je skoz neki - jutr ekskurzija pa v petek in soboto ekskurzija, drug teden pa testi ... v glavnem, jst upam, da se kmal pozdravmo in enako želim vsem, ki ste nabasali na tele jesenske bolezni ... se mi zdi, da sam o tem še čvekamo ...
|