anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Sicer pa dobro jutro vsem. Spet nismo spali. Kakršnakoli pomoč kaj naj še naredim, dobrodošla. V vrtcu je spal eno uro, celo popoldne bil zelo dobre volje, živahen, tekal, divjal, se igral, ob osmih je bil tako zaspan, da je imel že čisto majhne učke. Spat pa ne. Do pol enajstih je prihajal iz sobe, se smejal in govoril da ne bo spal. Do pol enajstih sem ga brez besed nosila nazaj, potem je pa moj zaropotal, da tako ne gre več naprej, naj zaspi in naj bo tiho. Da nima več kaj hodit v sobo. In je zaspal. Do dveh. Ob dveh me je nekajkrat poklical - mislim da sem 6krat v roku ene ure šla k njemu, samo za to da me je videl in sem ga pobožala. In vedno je napol spal, kliče me podzavestno. Ob treh je zopet trdo zaspal do 4.30, ko je že bil v spalnici in me božal po obrazu. In od takrat naprej bedi. Res ne vem kaj naj še naredim da bo spal. Jaz sem šla že ob šestih v službo, moj je rekel, da je bil zjutraj zelo dobre volje, ko je šel v vrtec. Saj jaz bi še nekot zdržala. Sem se že navadila da ne potrebujem več toliko spanca, vidim pa Evo, kako je utrujena zaradi tega. Punči bi spala, pa ne more. In posledično v vrtcu spi, kar prej ni že celo leto, in cel popoldan je slabe volje, cmerava in samo po kavču se valja. Nimamo ekstra dodatne sobe, kjer bi se naspala, pri nama nihče noče spat, nikoli ni. Vedno sta se igrala, pogovarjala, še kadar sta bolna nočeta pri nama spat. Pri meni v službi dopoldan še gre, po 12i postanem pa tako utrujena, da komaj zdržim do treh. Danes bo že prej kriza, ker se mi že zdaj kar roke tresejo. Joj, pa še en sestanek imam ob desetih zaradi katerega se še ob prostem času sekiram... Pa še mojga od jutri do ponedeljka ne bo, ker gre na nek seminar. In kako ste ve? ojoj, tole nespanje ..hm, kaj pa če je preveč utrujen, da se mu čez dan preveč dogaja pa potem sanje itd. Te popolnoma razumem in vem kako hudo je, pa še boga Eva zraven, a spita skupaj v isti sobi mislim, Me2 se bova 1x naspali, če ne prej čez 3, 4 leta..potem bodo pa itak spet skrbi kod hodi, s kom se druži,....