|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
17.6.2010 8:57:41   
clara23
Tejkaz, jaz se strinjam z ZM..pojdi za eno noč k njemu spat, pa boš videla kako bo. Če bo bolje, mu res manjka samo tvoje bližine. In potem pomoje bolje, da se za nekaj časa pač preseliš k njemu-boste vsaj mirno spali. Itak ne bo vse življenje tiščal k tebi v posteljo, še prehitro se bodo branili našega crkljanjauser posted image .

Zoja Miša, sem te včeraj dodala na FB (da ne boš mislila kdo semuser posted image )

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
17.6.2010 9:31:11   
Zoja Miša
Clara, ja, ja seveda vem....saj smo se videle enkrat v Supernovi. In tvojih nohtekov ne pozabim kar takouser posted image . Imate super bazen...user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
17.6.2010 9:35:49   
clara23
Sem mislila da me nisi prepoznala zdaj, ko imam bolj kratko čupouser posted image . Ja, bazenček je pa res zakon-ne vem kaj bi mi brez njegauser posted image . Trenutno nam ga pa vreme serje, tko da nimamo kaj dosti od njegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4028
17.6.2010 9:57:25   
Zoja Miša
Clara nisem, nisem...ti tako in drugače pašeuser posted image .

Tejkaz, držim pesti za sestanek, za katerega se sekiraš in se ti začne čez par minutk.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
17.6.2010 10:17:03   
clara23
o, hvala, sem tudi jaz zadovoljnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4030
17.6.2010 12:38:28   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Sicer pa dobro jutro vsem.

Spet nismo spali. Kakršnakoli pomoč kaj naj še naredim, dobrodošla. V vrtcu je spal eno uro, celo popoldne bil zelo dobre volje, živahen, tekal, divjal, se igral, ob osmih je bil tako zaspan, da je imel že čisto majhne učke. Spat pa ne. Do pol enajstih je prihajal iz sobe, se smejal in govoril da ne bo spal. Do pol enajstih sem ga brez besed nosila nazaj, potem je pa moj zaropotal, da tako ne gre več naprej, naj zaspi in naj bo tiho. Da nima več kaj hodit v sobo. In je zaspal. Do dveh. Ob dveh me je nekajkrat poklical - mislim da sem 6krat v roku ene ure šla k njemu, samo za to da me je videl in sem ga pobožala. In vedno je napol spal, kliče me podzavestno. Ob treh je zopet trdo zaspal do 4.30, ko je že bil v spalnici in me božal po obrazu. In od takrat naprej bedi. Res ne vem kaj naj še naredim da bo spal. Jaz sem šla že ob šestih v službo, moj je rekel, da je bil zjutraj zelo dobre volje, ko je šel v vrtec.
Saj jaz bi še nekot zdržala. Sem se že navadila da ne potrebujem več toliko spanca, vidim pa Evo, kako je utrujena zaradi tega. Punči bi spala, pa ne more. In posledično v vrtcu spi, kar prej ni že celo leto, in cel popoldan je slabe volje, cmerava in samo po kavču se valja. Nimamo ekstra dodatne sobe, kjer bi se naspala, pri nama nihče noče spat, nikoli ni. Vedno sta se igrala, pogovarjala, še kadar sta bolna nočeta pri nama spat. Pri meni v službi dopoldan še gre, po 12i postanem pa tako utrujena, da komaj zdržim do treh. Danes bo že prej kriza, ker se mi že zdaj kar roke tresejo. Joj, pa še en sestanek imam ob desetih zaradi katerega se še ob prostem času sekiram... Pa še mojga od jutri do ponedeljka ne bo, ker gre na nek seminar. user posted image

In kako ste ve?

ojoj, tole nespanjeuser posted image ..hm, kaj pa če je preveč utrujen, da se mu čez dan preveč dogajauser posted image pa potem sanje itd.

Te popolnoma razumem in vem kako hudo je, pa še boga Eva zraven, a spita skupaj
user posted image v isti sobi mislim,

Me2 se bova 1x naspali, če ne prej čez 3, 4 leta..potem bodo pa itak spet skrbi kod hodi, s kom se druži,....

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
17.6.2010 12:40:27   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, kaj pa vem...nimam ideje... Ampak očitno njemu nič ne manjka spanja.user posted image Res pa je, da ni fajn, da ste vsi ostali potem zombiji. Sem šla malo po netu brskat, pa je 1000 in ene varianta, ampak nič konkretnega. Poskusi mu posteljo malo premaknit, ali obrnit, če je kakšno sevanje ali voda...ali kaj. Če imaš možnost, seveda. Glede na to, da te hodi božat, ne vem, mogoče bi se pa cartal. Ampak če noče pri tebi spat...poskusi ti pri njemu...Ja, kako fajn je bit pameten a ne? Jaz vam želim, da se naspite, pa kakor koli že! Verjamem, da je utrujajoče, sploh, če je dolgoročno. user posted image user posted image user posted image  Za avto pošljem mail user posted image

Sem že včeraj razmišljala, da bi šla kar k njemu spat, pa se moj ni strinjal. Da ga bom razvadila in se lahko kar v otroško sobo preselim. Danes ga bom obrnila, da bo glava tam, kjer ima običajno noge, pa bomo videli.

evo, ja pač berem za nazaj in še tole komentiram: ja, tudi jaz sem pri Z.spala ko je imela tole sranje s srbenjem in posledično nespanjem..samo U.sem hodila podojit in nazaj k Z., daj probaj pa jutri poročaj

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
17.6.2010 12:47:19   
anita goitan
Bom samo kratak:

smo uredu, ja spimo uredu, Zoja celo noč, Ula po njenih željah, ampak dokler samo pojokca za hrano in potem takoj zaspi, ni panike, sam da ne joče in da je ni potrebno nosit gor pa dol...user posted image pridni sta in evo sedaj mi OBE spita.

Sem nesla kup smeti dol  pomivalca naložila, mivko imam čist povsod, se je ne morem znebituser posted image , ja če smo vsak dan v mivki je potem tako stanje..tud to bo 1x mimo.

Popoldan imam idejo z obema, sama v Volčji Potok, hm sem v dilemi, ker Z.bo laufala od igrala do igrala, noro, U.nekaj časa bo že stoično prenašala vozičkanje potem pa ne več..najhuje mi jo je dojit, in gledat kje se mi bo Z.izgubila, polomila...

Imate kak nasvet, kako ste ve z dvema, če sta bla taka mičkanauser posted image

sandra123 se ti gajka kaj oglasša, kako sta z Zaro?

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
17.6.2010 12:48:53   
Neža7

Spet nismo spali. Kakršnakoli pomoč kaj naj še naredim, dobrodošla. V vrtcu je spal eno uro, celo popoldne bil zelo dobre volje, živahen, tekal, divjal, se igral, ob osmih je bil tako zaspan, da je imel že čisto majhne učke. Spat pa ne. Do pol enajstih je prihajal iz sobe, se smejal in govoril da ne bo spal. Do pol enajstih sem ga brez besed nosila nazaj, potem je pa moj zaropotal, da tako ne gre več naprej, naj zaspi in naj bo tiho. Da nima več kaj hodit v sobo. In je zaspal. Do dveh. Ob dveh me je nekajkrat poklical - mislim da sem 6krat v roku ene ure šla k njemu, samo za to da me je videl in sem ga pobožala. In vedno je napol spal, kliče me podzavestno. Ob treh je zopet trdo zaspal do 4.30, ko je že bil v spalnici in me božal po obrazu. In od takrat naprej bedi. Res ne vem kaj naj še naredim da bo spal. Jaz sem šla že ob šestih v službo, moj je rekel, da je bil zjutraj zelo dobre volje, ko je šel v vrtec.
Saj jaz bi še nekot zdržala. Sem se že navadila da ne potrebujem več toliko spanca, vidim pa Evo, kako je utrujena zaradi tega. Punči bi spala, pa ne more. In posledično v vrtcu spi, kar prej ni že celo leto, in cel popoldan je slabe volje, cmerava in samo po kavču se valja. Nimamo ekstra dodatne sobe, kjer bi se naspala, pri nama nihče noče spat, nikoli ni. Vedno sta se igrala, pogovarjala, še kadar sta bolna nočeta pri nama spat. Pri meni v službi dopoldan še gre, po 12i postanem pa tako utrujena, da komaj zdržim do treh. Danes bo že prej kriza, ker se mi že zdaj kar roke tresejo. Joj, pa še en sestanek imam ob desetih zaradi katerega se še ob prostem času sekiram... Pa še mojga od jutri do ponedeljka ne bo, ker gre na nek seminar. user posted image

In kako ste ve?

joj! ste pa bogi user posted image

Bolj malo vem kako imete narejeno doma. Če se prav spominjam skupaj spita ta mala dva.
Kakšno posteljo imam ta mali, da ven iz sobw hodi?  Čeprv mi smo tudi dali

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
17.6.2010 12:58:13   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

In kako ste ve?

joj! ste pa bogi user posted image

Bolj malo vem kako imete narejeno doma. Če se prav spominjam skupaj spita ta mala dva.
Kakšno posteljo imam ta mali, da ven iz sobw hodi?  Čeprv mi smo tudi dali

sori user posted image

user posted image da lahko Neža notri in ven hodi iz postelje vendar samo notri gre in se ne upam ven sama dokler jaz ali ati odpre njene vrata.
Ali imata kakšno drugo sobo kje bi ga lahko dali? Boga Eva, ker je že tako utrujena.
Jaz nisem preveč, da bi skupaj z otrokom spala AMPAK bi poskusila za kakšen noč, da vidiš, če samo mamico hoče.

Vidim kar podobnih situatiji in se mi kar smilite user posted image  mi imam težavo vsak mesec za kaken teden par dni PO polni luni ampak samo z Aljažem (tako je ta zadnji 2-3mes)

Res upam, da se bo zadeva umirila, ker si ne predstavim kako je lahko to hudo za vse. Moram kar potrkat, ker mi imamo od 19:00 ure mir do 6:30 (razen tist čuden teden po polni luni, ko se mi čez noč zbudi in mu hitro dudo dam, da ne bi moža zbudil kadar zjutri dela)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
17.6.2010 13:14:07   
Neža7
Moram rečt, da je fuuuuuuuuuuul lepo kako sta se od gajke oba sončka rodila na 15. user posted image  jaz sem bila fuuuuuul vesela, ko so rekli, da bodo CR naredili 11. ampak so mi 1 uro po tistim rekli, da je gužva in da bodo 9. naredili.
No vsaj 2 dni prej sem prišla domov user posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
17.6.2010 13:22:27   
anita goitan

Moram rečt, da je fuuuuuuuuuuul lepo kako sta se od gajke oba sončka rodila na 15. user posted image  

ja res luštno se je to ujelo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
17.6.2010 15:27:29   
Zoja Miša
Punce, lepo se imejte...šibam pakirat, jutri pa na morje!user posted image user posted image user posted image
Se kaj javim...user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4038
17.6.2010 19:53:12   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Moram rečt, da je fuuuuuuuuuuul lepo kako sta se od gajke oba sončka rodila na 15. user posted image  

ja res luštno se je to ujelo

Pa še naravni porod user posted image  še mene niso morali ujet s CR user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4039
17.6.2010 19:54:55   
Neža7

Punce, lepo se imejte...šibam pakirat, jutri pa na morje!user posted image user posted image user posted image

UŽIVAJ!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz samo odštevam dneve user posted image  še 18dni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4040
17.6.2010 21:24:53   
K_a_t_j_a

Uživajte in naužijte se sonca in morja! user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 4041
17.6.2010 22:12:52   
clara23
Zoja miša, uživajte!! Mi jo pa šibamo 30.6.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
18.6.2010 12:55:10   
bella02

Jaz tudi nimam več idej. Upam samo da bo kmalu minilo. Sprva ko sem samo še parkrat na noč k njemu hodila ko je klical samo za to da ga pobožam je še šlo, ker sem se navadila, da sem zaspala takoj ko sem se ulegla, zdaj je pa huje, ker sem celo noč na preži kdaj bo kam ušel. Še stanovanja ne morem normalno prezračit, ker me je strah da ne bi čez kakšno okno ali balkon ven padel.

Odkar smo vzeli Teji ograjco dol, pridno zaklepamo kabinet, vrata na stopnišče za v spodnji štuk in dnevno, ker imam tam na široko odprto okno. Tako da te čist razumem. Nimam pa pojma, zakaj ti ponoči ne spi. Naša je ene parkrat se zbudila, pa sem jo dala nazaj v posteljo in je spala naprej. To s spanjem z enim odprtim učkom pa poznam, tako spim, ko Teja kašla in samo čakam, kdaj bo bruhnilauser posted image .

Zoja Miša, zelo zoprna situacijauser posted image . Kaj naj ti rečem? Vsak zase ve, kaj je zanj najbolš. Midva sva z 2.user posted image tudi tako dolgo čakala, da sem prišla v 4.letnik, ker prej nisem upala zarad študija, pa še na svoje smo se preselili. Tako da verjemem, da boš sama vedela, kdaj je pravi čas za to. Če imaš lahko otroke skupaj oz. blizu po starosti, super, če pa ne gre, pač ne gre. In se mamo prov lušt, je Tjaša tolk večja, da se ji da kaj dopovedat. En user posted image zate in bo že prišel pravi trenutek, verjemi. Vse se uredi.

Matejka, naša Tjaša je čez noč dobila pike, flece in otekle prste, tako da sva šli že naslednji dan v bolnico, stara pa je bila en mesecuser posted image . Takoj sem jaz dobila dieto in Tjaša je bila čez 2 dni že čist brez pikic in vseh znakov. Imela je potem Pregomin, ne poznam kakšnega Aptalima za alergike. Ni blo nobene driske in bruhanja, redila se je pa tudi počasi, pa še danes je suhica, je po očituuser posted image . Srečno!

Teja ne spi. Bom potem nadeljevala

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
18.6.2010 20:05:53   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
sandra123 se ti gajka kaj oglasša, kako sta z Zaro?

Čer...samo na hitrco...Gajka in Zara sta ok, Rok je sestrico lepo sprejel, žal pa ne vem, ali sta šli danes domov....Kolikor mi je napisala, je bil porod ekspresen, rodila naj bi v 30.minutahuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 4044
18.6.2010 20:52:21   
gajka
Najprej vsem hvala za čestitke! user posted image
Z Zaro sva danes prišli domov. Človek kar pozabi, kako majhni so dojenčki, Rok je pravi velikan proti njej, pa ga je punca orng prehitela v porodnih merah. user posted image
Porod je bil ekspresen. V porodnišnico so me sprejeli nekaj minut pred 16. uro (v avtu sem imela popadke na 3 minute, začeli so se praktično iz nič), potem je sledila birokracija, CTG (pokazal nič, popadki so čudežno ponehali), klistir, tuš, odprta 2 cm... Nekaj minut pred 17. uro so me prestavili v porodno sobo s popadki na 2 minuti (boleli kot user posted image ), odprta 6 cm, potem pa je vse sledilo po hitrem postopku in ob 17:23 se je na svet dobesedno izstrelila naša nova družinska članica. Presenetilo me je, kako hitro je vse potekalo, sploh glede na njene kasnejše mere (3865g in 53 cm) in razmeroma velik obseg glavice (36.5cm). Prerezana nisem bila nič, sem pa spet dobila eno mini raztrganino in posledično preventivno en mini šiv, da se zadeva hitreje zaraste. Recepta za hiter porod nimam, imam pač očitno to srečo. Ja, že Rok je bil hitro na svetu, tale punca še hitreje, če se kdaj odločiva še za tretjega, pa bo očitno zunaj že v avtu! user posted image
Rok zaenkrat sestrico kar lepo sprejema, jo poboža po glavi ali pa prime za rokico. Je pa postal zelo navezan na user posted image in hitro pokaže ljubosumje, če ima user posted image Zaro v rokah, jo mora takoj odložit. user posted image
Toliko zaenkrat iz naših logov, kaj več pa kasneje. user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
19.6.2010 17:48:07   
gajka
Evo, veliki bratec na obisku v P ni kazal kakšnih znakov ljubosumja, je sestrico lepo božal po glavici in rokicah... Tudi včeraj, ko sva prišli domov vse lepo in prav... Zvečer pa nikakor ne spat, pa naenkrat en napad, ko je samo rekel "Zara!" in se začel ful jokat. Pa danes je večkrat kar direktno povedal, da je "hud na Zaro". user posted image   In danes opoldan tudi nikakor ni hotel it spat, pa je bil že tako zaspan, da je komaj gledal, ampak spat pa ne, ker se očitno boji, da bo v tem času Zara prevzela kontrolo... Naš "opoldanski" spanec je prišel na vrsto šele ob 5h popoldan. user posted image
Upam, da jo bo čimprej sprejel. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
19.6.2010 18:02:00   
tejkaz
Uf, Gajka, na srečo pri nas ni bilo kakšnega ljubosumja. Kasneje malo, ko je bil že bolj buden in ga je bilo treba več animirat, ampak ni bilo sile. Tudi jaz upam da jo bo čimprej sprejel. Sicer pa se čimveč pogovarjat z njim, ga vzpodbujat da bo pomagal pleničko držat, mogoče dudico prinest, ali kakšen pajacek prinest. Tako da se bo počutil tako kot starejši bratec in da ga potrebuješ. Pa kakšne slikce nam pokaži.

Ja, jaz pa spet na bolniški. Imam letos toliko težav, kot jih še prej nikoli nisem imela. V četrtek me je nekaj pičlo na nart, iz tega se je razvila huda infekcija. V petek sem še bila v službi. Bolelo ko user posted image , na trenutke se me je kar stemnilo, popoldan sem dobila vročino, noga zelo zatekat, hitro na urgenco (v ZD me že dopoldan niso hoteli sprejeti, ker žuželke pač pičijo), poti do urgence in kaj se je dogajalo tam se dejansko zares ne spomnim. Baje da so me cepili proti ne vem čemu (mogoče tetanusu), takoj AB. K sreči je kmalu začel prijemat, tako da sem danes celo že nekaj korakov naredila brez da bi me hudo bolelo. Noga je še vedno močno zatekla, še copat ne moram obut. Tudi stranske učinke antibiotika čutim. Želodec me tako boli, da mi gre kar na bruhanje. Ko sem šla danes na prevez rane v naš ZD je bila k sreči dežurna včerajšnja zdravnica, tako da sem ji lahko povedala svoje. Mi je v opravičilo dala cel teden bolniške, lekadole, fiziološko in gaze na recept, pa še kaj bi mi dala, če bi se spomnila.

Tašča je celo ostala za vikend v Medvodah, tako da mojemu danes malo pomaga pri otrocih (že cel dan šopingirajo, boh ve, kaj bodo vse privlekli domov), jutri ju bo moj brat odpeljal v Šentilj, v ponedeljk pa upam da bom že tako dobra, da bom vsaj ponoči lahko vstajala.

Zdaj pa pridno počivat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
19.6.2010 18:03:37   
tejkaz
In Gajka, super za ekspresen porod. Je fino takole hitro rodit, ne? Jaz potem še celo noč nisem spala zaradi adrenalina. Ni mi bilo jasno, da sem rodila v 40ih minutah. V prvo je trajalo pa 12ur.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
20.6.2010 13:21:20   
Neža7
gajka...... čestitke za tak expres porod user posted image
Tudi mi smo imeli zelo srečo, ker Neža ljubi svojega bratca in seveda obratno user posted image

To je res velika sprememba za Roka in brez skrbi, da bo vse ok.

Neža in user posted image  sta kot rit in srajca. Takoj, ko se zbudi in takoj "ati?" in ji moram skoz povedat, da je v službi.

Ne vem kako bi bilo, če bi bila jaz doma do poroda, ker sva Nežiko res uživale skupaj preden sem morala v porodnišnico. Mogoče bi tudi ona malo čudna bila do Aljaža, če bi me samo par dni ne bi bilo doma potem evo še dodatek sem zaraven prinesla kar rabi mojo pozornost user posted image  Sploh ne vem kako bi bilo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

danes sem malo žalostno, ker moja mala pupiko bo "ŽE" 2 leti stara čez točno 3 teden user posted image  čas prehitro gre.

Na morje bomo imela kar nekih posebnih dnevo user posted image  7. imam obletnico, 9. ima Aljaž 7-ko in 11. Neža bo 2 leti stara user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
21.6.2010 10:53:42   
gajka
Kje ste, čveke? Evo, user posted image že čaka. Čakam patronažno, da nas pride prvič prečekirat.

Samo tole za zdaj: Rok gre jeseni v vrtec! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa Rok doživlja en orng čustveni vihar. Enkrat se zraven Zare uleže, pa se ji smehlja, pa boža, lupčke daje... Drugič pa jo grdo gleda in govori, da je hud... user posted image Včeraj sploh ni šel opoldan spat, zvečer je pa po banji v 2 minutah omagal v dnevni (je kar sede zaspal) in spal kot klada celo noč. Pa cel popoldan se mu je poznalo, da je zmatran, ker je postal totalno neroden in potem samo buške zbira (vmes se je na user posted image vrgel tako, da si je na njegovih zobeh še čelo prebil). Danes je šel user posted image po opravkih (zavarovanje za moj avto, CSD in še za 3 ure nekaj nujnega v službo), je bil totalen vik in krik ob odhajanju, ker se je te dni orng na njega navezal... user posted image Trenutno je v varstvu pri mojem atu, da poskusimo, če bodo stare rutine kaj pomagale. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?