bella02
|
Gajka, iiiiiiiiiiiii, res je cukerček ta vaša Zara . In upam, da se veliki bratec kmalu dokončno sprijazni s spremembo. Pri nas je ful palilo, da smo Tjašo ful vklučevali v vse, kar se je dogajalo s Tejo. Tejka, res počivaj, kolikor ti le znese. Noga je le ena . En zate. In upam, da se je spanje kaj izboljšalo, ker res nimam nobenega pametnega nasveta zate . Sayuri, sem prej mislila nate, pa ti ne bom pisala sms-a, ker vidim, da si z nami. Jagod je bilo letos bolj malo, ker je vanje prišla ena bolezen , zato te tud nisem nič klicala. Letos nasadimo nove in upam, da bo drugo leto tako, kot mora bit. Sej mi smo se jih najedli, ni jih pa blo za prodajo. Lovro, bogec mali. Kolk je hudo, ker jim ne moreš pomagat . No, sam da je mimo. In seveda kul za dopust . A si Filipa že opremila za šolo? Midve s Tjašo greva ta teden v DZS, ko je še popust . Torbo že ima (valda Hello Kitty ), rabimo še delovne zvezke in ostale stvari. Danes sem koooooončno zlikala eno goooooro cot . Zdaj se moram lotit le še Tjašine omare, da dam premajhno ven. Kolk se mi to ne da . Z izpiti sem za zdej fertik. Verjetno se lotim še zadnje seminarske na tem faksu, če se mi bo le dalo. Moram jeseni na izpit in moram imet seminarsko narejeno. Zadnjega nisem naredila, enostavno ni šlo . Doma je bla košnja, tašča po eni operaciji, je bil skoz zunaj, tako da sem se učila sam dopoldne. In mi ni zneslo, prejšnji teden je pa itak Teja spet zbolela. Je začela kašlat kot to leto že 100x. Sem ji dala 3x Ventolin in je blo uredu. Danes je pa ona razbijala glavo. Je tekla, padla in z ličkom udarila v klubsko mizo . Takoj sem namazala z margarino. V ustih sem videla malo krvi, sam nisem hotla nič gledat, ker itak ne bi pustila. Bom jutri videla, kako izgleda in že čist vem, kaj bo rekla tašča . Pred tem smo šli naredit osebni za naši punci, da ne bomo potem živčni. Zdajle bom naročila še zdravstvene kartice za tujino. Komaj čakam konec julija, ko gremo za en teden v Zadar . Jutri greva z mojo pričo malo v šoping. Oooo, slišim, da je House po TV, morda ga bom gledala. Sem pa po 100-tih letih v nedeljo začela brat en roman za možgane na off . Sem po obvezni literaturi prav rabila to . Evo, konec reklam. Mejte se!!!! Nočka
|