|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
21.6.2010 12:31:03   
K_a_t_j_a
tejkaz držim pesti, da se ti noga čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image Ne moreš verjet kaj se lahko iz enega pika žuželke razvije. user posted image

gajka user posted image user posted image user posted image za tako hiter porod, pa glede na to, da je bila Zara prava korenjakinja in da nisi bila nič rezana ali raztrgana. Res super! Takšnega poroda si pa vsaka po moje želi.
Glede Roka pa upam, da se vam tole čimprej pošlihta. Je velika sprememba za njega, ampak po moje se bo kmalu navadil na sestrico Zaro in da paš ni več sam. Pa user posted image user posted image user posted image za vrtec!!

neža07 ja hitr mine. Jan bo že tudi čez dober mesec star 2 leti. Tudi jaz se včasih zmislim kako hitr čas mine, ni dolgo azaj, ko je bil še mala nebogljena štručka, danes je pa že prai mali korenjak... 
Na morju boste pa potem imeli sama praznovanja. Kar privoščite si! user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
21.6.2010 13:01:46   
gajka
Tako, prvi obisk patronažne je za nami. Smo že preko porodne teže (v P je najprej v 2 dneh izgubila 200g, potem šla zadnji dan 70g gor) in se počasi približujemo 4kg (trenutno smo že na 3910g). user posted image
Btw. menda Rok trenunto celo spi svoje opoldansko spanje! user posted image

Evo, še fotka našega novega zakladka:
user posted image
user posted image

Pa še ena od našega mulčka, ko je zagledal svoj stari ležalnik user posted image :
user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
21.6.2010 13:38:48   
K_a_t_j_a
gajka joj kaki cukrček je Zara!!!! user posted image user posted image
Bi še kar enga takega user posted image mela! user posted image Super, da Rok spi svoj opoldanski spanec, bo potem tudi boljše volje, ko bo naspan.user posted image Jan tudi trenutno spi. Danes imama atija doma in takrat večinoma sam ati velja. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
21.6.2010 13:54:57   
Ryssa
Ooooo luštna Zara user posted image
Pa zelo se mi zdi Roku podobna. Pa kaki lički user posted image user posted image
Joj ti dojenčki, kar srce topijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
21.6.2010 15:11:41   
clara23
iiiiiiiiiiiii, kok je luškanauser posted image user posted image user posted image user posted image . Pravi angelček..

Pa upam, da jo Rok čim prej sprejme..

Jaz sem pa danes takooo vesela..izpit, za katerega sem mislila da ga sploh ne bom naredila, sem pisala 9!!user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
21.6.2010 15:40:31   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
Jaz sem pa danes takooo vesela..izpit, za katerega sem mislila da ga sploh ne bom naredila, sem pisala 9!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke!!!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
21.6.2010 15:41:47   
K_a_t_j_a
Grem probat zdajle Janu narest rolado brez jajc (z jajčnim nadomestkom) in upam, da rata. Notr mu bom pa kar marmelado namazala.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
21.6.2010 16:07:17   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Tako, prvi obisk patronažne je za nami. Smo že preko porodne teže (v P je najprej v 2 dneh izgubila 200g, potem šla zadnji dan 70g gor) in se počasi približujemo 4kg (trenutno smo že na 3910g). user posted image
Btw. menda Rok trenunto celo spi svoje opoldansko spanje! user posted image

Evo, še fotka našega novega zakladka:
user posted image
user posted image  

Jezus Kristus, kakšen lep otrok. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
21.6.2010 16:17:30   
sayuri
Gajka, dobrodošli doma. Upam, da se Rok čimprej navadi na Zaro. user posted image
clara23 wiiiik, čestitke za izpit user posted image

tejkaz groza, kaj se ti to dogaja user posted image  Upam, da si danes že precej boljše in da te noga ne boli več toliko.

Mi smo po strarem. Saj veste..služba, vrtec, doma.....in v tem vrtsnem redu. Resnično komaj čakam dopust. Še tri dni pouka in en teden konferenc, potem pa freeeeeeeeee do 23.8. user posted image  Morje nas čaka v začetku avgusta. Do tja je še daleč. Kmalu bo rojstni dan L&Z. user posted image   Letos bomo praznovali kar prej - še skupaj s Filipom.

Si  je pa Lovro prejšnji teden spet glavo prebil. Že tretjič user posted image  PAdel je iz poganjalca. Pri miru je sedel in v trenutku ga je prevagalo (****umaterintipoganjalci) in je pol metra od mene stran padel vznak in treščil ob rob omare. user posted image  Rezultat - odprta rana in šivanje. user posted image  Joj, kok je jokal user posted image

V vrtcu je luštno. Filip v bistvu zaključuje in bo tam sam še do sredine julija. Potem ostanejo vsi trije doma en mesec oz. Filip do konca. Ja, tkole je moj mali maturant postal že skorajda šolar.  user posted image   Nekaj utrinkov iz žura malih maturnatov user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
21.6.2010 16:29:09   
Krysia
Evo na hitro. sem že včeraj pisala, pa edinkrat ko ne stisnem copy, mi napiše "we are sorry ..." sem bla tko jezna, da sem kar ugasnila računalnik, tko da pol nisem nč pisala ..

Gajka, super za ekspresen porod - pri tretjem user posted image bo treba pa 1 mesec pred PDP- jem nekam v bližino porodnišnice user posted image Pa upam, da bo Rok kmalu premagal tale čustveni vihar ... sej je logično, da je zmeden - mami je kar naenkrat prišla in s sabo prinesla eno simpatično bitjece, ampak zdej pa ni več on glavni ... upam, da kmal porihtate tole. Zara je pa luštna punca!

tejkaz, počivat in noge v luft - dobesedno! Pazi na nogo!

Sayuri, a dejansko greš lahko po prvem tednu julija na dopust? A nič ur ne štejete pa to? Jaz po moje do 15.7. ne grem nikamor, pa še pol se zna zgodit, da bom mogla kakšen dan v šoli viset ... kr neki.

Clara23, bravo za izpit!

Zdej pa grem ... prideta najini priči pol gremompa vsi skup na kosilo ... njami ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
21.6.2010 20:59:24   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

!

Sayuri, a dejansko greš lahko po prvem tednu julija na dopust? A nič ur ne štejete pa to? Jaz po moje do 15.7. ne grem nikamor, pa še pol se zna zgodit, da bom mogla kakšen dan v šoli viset ... kr neki.

Krysia, imam še 20 dni lanskega dopusta in čez 30 dni letošnjega. Drugače imam pa toliko dni viška - imela sem 44 urno tedesnko obveznost in še 4 ure individualne pomoči. tko, da je na koncu to zneslo orng orng viška. Res - dejansko 2.7. zadnjič delam in pridem 23.8. nazaj. PA še mi ne bo uspelo vsega koristit. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
21.6.2010 21:22:38   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Krysia, imam še 20 dni lanskega dopusta in čez 30 dni letošnjega. Drugače imam pa toliko dni viška - imela sem 44 urno tedesnko obveznost in še 4 ure individualne pomoči. tko, da je na koncu to zneslo orng orng viška. Res - dejansko 2.7. zadnjič delam in pridem 23.8. nazaj. PA še mi ne bo uspelo vsega koristit. user posted image

Super, le izkoristi to! Pa škoda, da ne boš uspela koristit vsega, kar ti pripada user posted image

OK, dost računalnika za danes - imamo neko izobraževanje v šoli, pa sem do malo prej delala domačo nalogo user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
21.6.2010 23:33:14   
bella02
Gajka, iiiiiiiiiiiii, res je cukerček ta vaša Zarauser posted image . In upam, da se veliki bratec kmalu dokončno sprijazni s spremembo. Pri nas je ful palilo, da smo Tjašo ful vklučevali v vse, kar se je dogajalo s Tejo.

Tejka, res počivaj, kolikor ti le znese. Noga je le enauser posted image . En user posted image zate. In upam, da se je spanje kaj izboljšalo, ker res nimam nobenega pametnega nasveta zateuser posted image .

Sayuri, sem prej mislila nate, pa ti ne bom pisala sms-a, ker vidim, da si z nami. Jagod je bilo letos bolj malo, ker je vanje prišla ena bolezen user posted image , zato te tud nisem nič klicala. Letos nasadimo nove in upam, da bo drugo leto tako, kot mora bit. Sej mi smo se jih najedli, ni jih pa blo za prodajo.
Lovro, bogec mali. Kolk je hudo, ker jim ne moreš pomagatuser posted image . No, sam da je mimo.
In seveda kul za dopust user posted image .
A si Filipa že opremila za šolo? Midve s Tjašo greva ta teden v DZS, ko je še popustuser posted image . Torbo že ima (valda Hello Kittyuser posted image ), rabimo še delovne zvezke in ostale stvari.

Danes sem koooooončno zlikala eno goooooro cotuser posted image . Zdaj se moram lotit le še Tjašine omare, da dam premajhno ven. Kolk se mi to ne dauser posted image . Z izpiti sem za zdej fertik. Verjetno se lotim še zadnje seminarske na tem faksu, če se mi bo le dalo. Moram jeseni na izpit in moram imet seminarsko narejeno. Zadnjega nisem naredila, enostavno ni šlouser posted image . Doma je bla košnja, tašča po eni operaciji, user posted image je bil skoz zunaj, tako da sem se učila sam dopoldne. In mi ni zneslo, prejšnji teden je pa itak Teja spet zbolela. Je začela kašlat kot to leto že 100x. Sem ji dala 3x Ventolin in je blo uredu.
Danes je pa ona razbijala glavo. Je tekla, padla in z ličkom udarila v klubsko mizouser posted image . Takoj sem namazala z margarino. V ustih sem videla malo krvi, sam nisem hotla nič gledat, ker itak ne bi pustila. Bom jutri videla, kako izgleda in že čist vem, kaj bo rekla tašča user posted image .
Pred tem smo šli naredit osebni za naši punci, da ne bomo potem živčni. Zdajle bom naročila še zdravstvene kartice za tujino. Komaj čakam konec julija, ko gremo za en teden v Zadaruser posted image .
Jutri greva z mojo pričo malo v šoping. Oooo, slišim, da je House po TV, morda ga bom gledala. Sem pa po 100-tih letih v nedeljo začela brat en roman za možgane na offuser posted image . Sem po obvezni literaturi prav rabila touser posted image .
Evo, konec reklam. Mejte se!!!! Nočka

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
22.6.2010 8:40:52   
tejkaz
Dan

Noga je boljša, lahko rečem da že dobra, v službo grem v četrtek, do srede imam še AB. Je bilo pa kar hudo. V soboto najbolj. Sreča da imam tako dobre starše in brata, da so mi pomagali in imeli otroka. Moj ima kot zakleto ravno zdaj seminar v Bovcu. Imam težave z želodcem zaradi antibiotika, se moram kar prisilit da ga popijem. So k sreči že takšne tablete, ki se raztopijo v vodi in jih lahko spiješ, ker tiste konjske tablete so kar hude za pogoltnit.

Gajka, luštno punčko imate. In kakšna lička že ima. Za trenutek me je kar zaščemelo, da bi še imela kakšno takole punčko(ali pa tudi fanta), samo me je že spustilo user posted image

Bella, tele počitnice si pa tudi zaslužiš. Pridna si bila. Jaz tudi berem en roman zdaj doma. Prav fino je malo odklopit.

Sayuri, vav super dolg dopust. Tudi ti si ga zaslužiš. Jaz imam še 11 dni starega in 24 dni novega dopusta. Ne vem kdaj ga bom koristila, ker moram biti ravno zdaj čez poletje največ v službi. Šele potem oktobra se mi malo sprosti.

Katja, rolada brez jajc uspela?

Lepo se imejte punce

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
22.6.2010 8:41:18   
tejkaz
Pozabila:  Clara, čestitke!! Pridna.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
22.6.2010 13:46:36   
sayuri
bella, nič hudga za jagode. pa drugo leto. user posted image  Šolskih potrebščin nismo še kupili. RAčunam, da greva s Filipom do prvega DZSja. Sam kaj, ko je treba v Lj. Pa ni nobenga cajta user posted image  Torbe pa pri nas letos še ne potrebujejo. Bodo imeli neke kovčke user posted image  user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
23.6.2010 9:49:40   
tejkaz
user posted image tema zamira. Kdaj pride Zoja Miša z dopusta, da se bo spet kaj začelo dogajati?

Jaz še zadnji dan bolniške, jutri v službo, potem pa spet tri dni prosto user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
23.6.2010 10:27:45   
gajka
Se še jaz malo javim, da ne bo tejkaz imela samogovorov tule gor. user posted image

tejkaz - a noga je zdaj OK?

Hja, Rok počasi user posted image sprejema, ampak imamo ful krizo z njegovim spanjem- zvečer nikakor noče spat. user posted image Pa ful kratko vžigalno vrvico je dobil in bog ne daj, da ne gredo stvari takoj tako kot si je zamislil. user posted image Je prav težko te dni z njim, včeraj zvečer so še user posted image popustili živci in ga je kar oblečenega v banjo dal (ni hotel večerjat, ni se pustil slečt za kopanje...). user posted image No, ja, upajmo, da bo počasi bolje. user posted image Drugače pa je za mano še ena bolj slaba noč - od 1h do 5h smo imeli maraton dojenja (moje bradavice pa že itak v takem stanju, da kar zvezde vidim, ko se priklopi user posted image ) in budne seanse... Se mi zdi, da že cel dan polovica mojih možganov spi. user posted image Nič, nov alarm, grem spet malo "trpet". user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
23.6.2010 10:39:38   
tejkaz

Ja skoraj. Zdaj je samo še grda krasta. Anitibiotik moram še danes do konca pojest, se še komaj silim, ker sem vse stranske učinke jemanja antibiotika pobrala.

Aja, sem pozabila, čestitke Roku za vpis v vrtec. A že veš katera vzgojiteljica ga bo imela?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
23.6.2010 10:46:53   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ja skoraj. Zdaj je samo še grda krasta. Anitibiotik moram še danes do konca pojest, se še komaj silim, ker sem vse stranske učinke jemanja antibiotika pobrala.

Aja, sem pozabila, čestitke Roku za vpis v vrtec. A že veš katera vzgojiteljica ga bo imela?

Krasto imaš od pika? user posted image
Za vzgojiteljico ne vem, jih sicer tudi ne poznam. Avgusta bomo menda imeli individualne sestanke z vzgojiteljicami, da povemo, kakšne rutine in navade imajo otroci...

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.6.2010 10:47:54 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
23.6.2010 10:50:33   
tejkaz

Krasto imaš od pika? user posted image
Za vzgojiteljico ne vem, jih sicer tudi ne poznam. Avgusta bomo menda imeli individualne sestanke z vzgojiteljicami, da povemo, kakšne rutine in navade imajo otroci...

Aha. Sem se ponoči v spanju popraskala, iz tega se je pa začelo vnetje. 3X3 cm veliko krasto imam.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
23.6.2010 13:40:42   
clara23
Dan,

hvala vsem za čestitke za izpituser posted image !

Gajka, jaz res upam, da bo Rok čim prej sprejel Zaro in verjamem da vam je težko ko pa take zganjauser posted image . Glede dojenja pa..kaj pa če probaš dojit z nastavki??

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
23.6.2010 21:48:43   
bella02
clara23, sem ti pozabila zadnjič čestitat. torej, čestitam!!!

Tejka, želim ti, da se noga čimprej zrihta.

Gajka, kul za sprejem v vrtecuser posted image . Bo potem tudi lažje dojemal Zaro, ker se bo začel zavedat, da je fino, da ima sovrstnike. Nisem zasledila, kaj te muči z dojenjem. Vem le to, da mi je pri Teji ful pomagal Lanolin.

Zoja Miša, pogrešamo te user posted image

Grem pod tuš in še mal brat knjigo. Bom drugič kaj več napisala, danes se mi ne dauser posted image . Lepo se imejte! Pa pa

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
24.6.2010 8:54:55   
tejkaz

Jaz še zadnji dan bolniške, jutri v službo, potem pa spet tri dni prosto user posted image

Še vedno na bolniški user posted image Čeprav se meni zdi, da je že vse ok, se očitno zdravnici ne zdi.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
24.6.2010 10:15:24   
buhtlčk
GAJKA, čestitke za malo Zaro!!!

PS: sem na strani 159, vsaj 20 neprebranih pred tem...me dolgo ni bilo, zdaj bom poskusila priti vsaj malo na tekoče

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?