Zoja Miša
|
Jutro Gajka, hvala za kofe. Danes pa ga jaz zelo rabim! Ste toliko o tem spanju razglabljele, da mi nismo spali... Ne, sej se hecam, sam res ne vem kaj je bilo. Ali so jo zobki, ali pa se ji zopet en nahod pripravlja (po 2 dneh v vrtcu ). Upam, da ne! No, kakor koli, od 3h naprej se je le premetavala, se cartala pri meni, hotele zaspati na meni, pa ipak ugotovila, da se ne more obrnit...pa potem ni želela pri nama spat, ampak v svoji postli . Sem ji pa res dala kapljice, da je lahko dihala, je bilo bolje... Mah ne vem, bomo videli, kaj bo iz tega... Drugače pa ko ste že imele to temo, Kaja Lina zaspi okoli 20.30h in spi načeloma celo noč, do okoli 6h. Je kar bolj zgodnje sorte. Popoldne spi kakor kdaj od 1,5-3,5h. Je nikoli ne budim...kaj vem, si mislim, da že rabi. res pa takrat, ko spi dlje popoldne, je zvečer večja umetnost, da zaspi...a če sva vztrajna, se poda, tja do 21h, vsekakor mora spati, brez debate! Me pa resno zanima kako boste to reševale na morju/počitnicah pač kjerkoli, no? Boste otroke silile, da spijo popoldne? Čeprav mislim, da Kaje Line ne bo treba pretirano siliti, ji ta spanec kar paše. Kaj pa zvečer? Kdaj jih boste pobasale, da spijo? Da morajo spati? Kaj berem, Bella, spet si bila pridna! Bravo! Čestitke in kar tako naprej. Ja tale najina kava...bi pasala, te pogrešam! Sandra, prav je da si huda...jaz sem večkrat žalostna, da je tako ...da je velika večina bolj aktivna na FB kot tu. Jaz se za enkrat trudim bolj tu, FB samo malo prečekiram. Jaz bi te pogrešala, tako da prosim, ne zgasnit! Ne vem, sem se f in ul navezala na vas, tako da ste vsakodnevno z menoj...če se že ne oglasim, pa študiram kako je katera...Super za tvoje 3 T, da so zdrave. Pa tole boš že porihtala! Ostanite zdravi! In lepo, da si v službi zadovoljna! Mene še to na vsake toliko zmatra...se mi zdi, da je vse eno mučenje in umetno vzdrževanje firme pri življenju...ne vem kako dolgo lahko to še vlečemo... Bo že direktor vedel...menda , čeprav imam včasih občutek, da nima pojma, kako se bomo izkopali iz tega Prošnje pa, ki sem in jih pošiljam...nič haska in potem se vsake toliko res počutim kot ''pokvarjeno blago''. Ojoj, se vidi, danes nisem prave volje! Se opravičujem vsem za mojo melanholičnost, ki mi sicer ni v navadi... A vam vse rada povem...vi razumete, jaz pa se potem vsaj malo bolje počutim! Krysia, tole je bilo pa hitro...čestitke in res lep začetek ti želim, danes! Javi kako se tam počutiš. Pa je v Lj? Upam, da se zmeniš tudi za naprej... in da ti bo všeč vse, od kolektiva do učencev! Glede tele alergije...ja res je po mojem na sonce...zdaj je Kaja Lina čist fajn. P je danes odsoten...pa saj po mojem mi nima kaj, kot pa da ji lahko verjetno dam Claritin, ko bo hudo on senca, pa kločuček, ki ga noče nosit. Bom kupila 5 različnih, pa kape na šilt...pa neki ni , da ne bo dala na glavo! Pa upam, da je to samo to pomladansko sonce...da se kasneje unese...bomo videli, pomagati tako ne morem... Anita, upam, da porihtate, tole res ni fajn! Kot pa si rekla, kaj jamramo...imamo dokaj zdrave, nagajive otroke in svet je lep...ne?! speli bomo, ko bomo stari! Pa glede kg, jaz ti sedaj 2 kamot dam, sem na 58,5 , kar mi ni več všeč...sploh če bo šlo še gor! Ščitnica očitno ni več na moji strani . Clara tudi tebi za spanje Tatly, čestitke... Amelia, držim pesti, veš da! Tejkaz, udrli so vam v avto? Zakaj, mislim, a ste imeli kaj poled sedežev v avtu, ali je bilo zaradi njih? Res HB za kasko! Upam, da vam hitro porihtajo. Pa glede vrtca, pri nas mislim, da je tudi možno za 2 meseca otroka skupaj ven vzeti. No, uam, da niso kaj spreminjali...ker mi imamo tak plan...sem ravno včeraj celi familiji počitnice splanirala , upam, da se bodo strinjali. Drugače pa sem se odločila, da se bom dala tetovirati...mah ja, mam prebliske , pa tole me že dolgo drži...pa sem si včeraj že sliko zbrala - pomen je pa brave - pogum. Evo tukaj je :-) Bo pa cca 3 cm velik, in zadaj na mojem vratu, tam kjer se lasje končajo... Pa nikoli več se ne bom na kratko ustrigla, da ga bom lahko skrila, ko bom hotela. Ja no, cel roman je nasal...delat se mi itak ne da