Krysia
|
Evo, sem že iz službe ... V glavnem, v službi danes še boljš kot včeraj ... sem se že mal udomačila , pa danes me ne boli glava, tko da je itak ok. Super za vse, ki ste lepo prespali noč oziroma ste sapli več kot prejšnje noči. Mi smo pa imeli eno budnico ob 2h, pol je pa ob 4h en komar začel brenčat okrog ... skor sem znorela, pol ga je pa možek le lociral in ugonobil ... presnete nadloge, nič ne bi mela proti, če komarjev ne bi blo na svetu! Anita, Rudolf Maister mi daje službo Pa sam, da ste boljš, ne glede na to, kaj je pomagal! Zoja Miša, ne vozim se mim tebe, ker grem na Domžale ven pa pol na Arboretum ... se pa lahko tud mim tebe kdaj pripeljem ... sporoči, ko boš doma! Gajka, vožnje je pol urce v eno smer, pa ni panike (prej je blo 40 minut ... naslednja služba bo 20, pol pa 10, pol bom pa lahko šla peš ... in v tisti službi bom ostala ) Aja, a vi še iščete parcelo? Jst vem za eno hišo, ki se prodaja v centru občine, ki si jo omenjala ... če te zanima, mi ZS al pa mail pošlji ... sam ne vem ne cene ne nič, lahko se pa pozanimam za kontakt ... Bella, super za izpit ... še mal, pa bo - pridna si! Se mi zdi, da si jih v zadnjem letu kr neki spravla pod streho ... Morje ... mi gremo verjetno 1. teden v avgustu. Kar se spanja tiče, je tko, da verjetno ne bomo hodil spat ob 20h - že zdej je na morju prešaltal na 21h ... kej več od tega pa po moje itak ne bo zdržal ... mam pa še eno vprašanje - razmišljamo o kampu in šotoru ... mi2 že skoz tko dopustujeva pa se mi zdi, da ni s tem nč narobe ... mi je pa ena kolegica (no, znanka) rekla, da bi lahko bla mal bolj prizanesljiva do otroka in bi ga pelala v apartma ... eh ne vem, men se kamp ne zdi nč hudga - vodo maš, hrano maš, prostor maš, senco maš ... kje je zdej tuki problem? Zbiram mnenja, čeprov smo 90% da gremo v šotor ... Nič, še mal priprav pa mal FB, pol se bo pa Rok zbudil ... se tipkamo!
|