bella02
|
Jeeeeee, se moram pohvalit, še en izpit lahko črtam . Zdaj pa naprej v boje, naslednja borba je že v torek Tejka, ne bit žalostna . To so stvari, ki se nam dogajajo, enim manj, drugim več. In nisi zato slaba mami, daleč od tega. Vsaka bi stekla za Evo, kajti v tistem trenutku misliš ne tistega otroka, ki je v nevarnosti. Jaša je imel pač smolo s temi buškami. Kar se ti je zgodilo pri potočku, pa tudi nimaš kaj pomagat. Glavno, da si dobro reagirala. Vsi pol študiramo, kaj pa, če bi naredil tko pa tko in to preprečil ... Ne da se, tako pač je. In HB, ni bilo kaj hujšega. Torej se potolaži, jutri pa Evo naj ma eden, Jaša pa drugi, saj sta oba zraven. In če je Jaša samo pol tko živ, kot naša Teja, te čist razumem, da bi ga verjetno najrajš privezala nase . Zdaj se pomiri in glej naprej, da ju pač paziš, kolikor je v tvoji moči. Bolj hudo je to, ker smo včasih brez moči. Drži se punca in NISI SLABA MAMI, JA??? Amelia, držim pesti!!! Anita, za Zojo in upam, da so ugotovili, kaj je, jo bodo vsaj vedeli zdravit! Sandra, samo da se je vse dobro izšlo na lovu za malo zgagico . In enkrat si me spraševala za petice: jih še nimamo Jooooj, sem tolk vesela, da sem naredila izpit, sem bla 80%, da mi ni uspelo. Zdaj se grem naprej učit, imam v torek naslednjega. Teja je v vrtcu, Tjaša pa zunaj pri očitu. In baterije so spet polne Punce, lepo se imejte!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 28.4.2010 13:09:50 >
|