Krysia
|
Evo, tud jst pokorno javljam, da sem še med živimi. Ryssa, upam, da boste kmal ugotovil, na kaj je Lan alergičen. Ker če ima znake alergij, pol verjetno nekaj to alergijo povzroča ... in če dohtarji ne znajo odkrit, kaj to je, to še ne pomeni, da ni alergičen! Naše zdravstvo je pa itak katastrofa ... lahko sam upamo, da ga bomo čim manj rabli, ker ... eh, ni vredno izgubljati besed ... Jst ti pošiljem en kup za Lana in zate, da te ne bodo ob živce spravli s temi svojimi teorijami ... gajka, naš Rok je v kratkih rokavih, če sem jst tud ... sem pa tud jst bolj med zmrzljivimi ... pa za vsak slučaj mamo majčko z dolgimi rokavi s sabo, pa je ... pa punca, mal počivaj ... sej boš kr rodila, če ne boš mal izpregla! Tejkaz, kot so ti že ostale napisale - NISI slaba mami! Se pa take stvari dogajajo in lahko si ne vem kako pozorna, pa ti skoči v lužo, potok, morje ... in ne moreš nič drugega kot skočit za njim in odreagirat tko kot ti materinski čut narekuje! In ne si oteževat življenja z razmišljanjem, kaj bi morala narediti, pa nisi ... prov fajn mami si, da veš! Anita, zamašene lojnice pa taka huda reakcija? Upam, da se pozdravite čimprej! Pa res ti želim, da bi se naspala! Amelia, jst tud držim pesti za + A sm jst spregledala, al ni nobena povedala, kao je blo na srečanju? Mi bi prišli, če ne bi bli v drugi državi .... Pablo, ne bit tko huda na nas, no ... mogoče smo zbrale mal neposrečen termin - sredi tedna in sredi počitnic, ko je vsak na svojem koncu ... No, da vam na hitro opišem naš dopust na Cresu - užival smo 100 na uro! Itak, da je bil že trajekt doživetje - a sploh veste, da gre gor en kup avtobusov, kombijev, tovornjakov in avtov in naš mulček je vsakega od njih pokomentiral, pri enih pa še znamko povedal - jst res ne vem, kako tko hitr znamke avtomobilov vtisne v možgane No, prvi dan je bla megla (tega pa res še nisem doživela - da na morju ne vidiš 2 metra pred sabo, ker je taka katastrofalna megla) in dež, pol nam je pa vreme naredilo uslugo - sonce, toplota, vse zeleno ... raziskali smo cel otok, si ogledali tiste njihove ogoržene orle, našli ful dober sladoled v Osorju, okupirali vsa igrala v mestu Cres, natrenirali hojo po stopnicah (pa vsakič je treba rečt "opa"), enkrat skoraj padli v morje (sandra, ne vem, kako loviš 2, midva sva za Rokom oba skočila, ko je hotel po bližnjici - čez morje - do mene, in sva ga kr na tla podrla, da ni padel v morje ... joj, to se pa tko bere, kot da sva ena ful nasilna starša ... nisem tko mislila). Drugač je pa pesek zakon - smo 2 uri z avtomobilčki prevažal pesek sem in tja, pa še pol je bil problem pospravit stvari in it v apartma ... aja, naučil smo se tud mal hrvaščine (je pol vsakmu rekel "đenja" namest adijo) pa en kup novih besed v slovenščini ... skratka pestro ... No, danes sem pa birokracijo urejala - ZZZS pa zavod za zaposlovanje, v pondelk še center za socialno delo ... joj, je to enih opravkov, ko ostaneš brez službe ... To bi blo vse ... da ne bom predolga (aja, sem že ... ) se tipkamo ...
|