|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de...
29.4.2010 14:26:02   
Ryssa
Hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
30.4.2010 8:50:19   
sayuri
Helou punce. Dopust se izteka. Bili so prečudoviti dnevi, ki smo jih preživeli doma. Največ zunaj na vrtu, ob igri, norenju, pijački, sladoledu user posted image user posted image user posted image .
VSem, ki ste se kam podale, želim neizmerno uživanje.

Ryssa, tole akr sem prebrala, me je kar prizelmljilo. močno držim pesti, da ne gre za to bolezen in da bo s tvojim fantkom vse dobro. user posted image

tejkaz, ob tvojem postu mi je šla kar kurja polt. Saj veš, da se vse tako na hitro zgodi. Ampak v tistem trenutku, ko se zavemo "kaj bi lahko bilo", se počutimo tako majhni, tako nemočni.... Hvala Bogu se je vse dobro končalo v obeh priemrih. Ne očitaj si. SI krasna mamica in odreagirala si takoj  in tebi se je zahvalit, da sza Jaša in Eva ok. SPočij se na dopustu in poskusi odklopiti user posted image

Amelia, kako se počutiš? Se velikokrat nate spomnim. Ni dolgo nazaj, ko sem brala tisto temo, ko sva skupaj trepetali in bili v postopku. user posted image  Močno držim pesti, da bo testek pozitiven. user posted image

bella, bo letos kaj jagod? user posted image  Pridna si z izpiti. res pridna! user posted image
anita user posted image  lojnice zamašene??? Boga Zoja user posted image  Upam,d a se ne bo vleklo 14 dni. user posted image

Jaz sem v pospravljalnem duhu. user posted image  Komaj zdaj sem oprala in pospravila zimske stvari user posted image . PA voziček sem oprala. Ga moram prodat,. A katera rabi voziček za dvojčke? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
30.4.2010 14:14:03   
bella02
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
30.4.2010 14:18:21   
gajka
Pokorno javljam, da sem še med živimi! user posted image Teren včeraj zaključen, zdaj pa malo pisarne in obdelave do novih projektov...

Ryssa - preiskava zaradi suma na cistično fibrozo? user posted image user posted image user posted image Glej, upam, da je res alergijska zadeva, če pa je karkoli drugega, pa tudi bolje, da čimprej odkrijejo. user posted image Čeprav malo čudno, da so vse malo bolj simpl preiskave kar preskočili in se grejo kar strele na slepo. user posted image

anita g.
- zamašene lojnice na roki? user posted image A to tudi obstaja? user posted image Upam, da hitro mine. user posted image

bella02 - user posted image za še en izpit pod streho!

tejkaz
- zaradi teh pripetljajev pa res še nisi slaba mama. user posted image Se pač zgodi, da otroci padejo, pa četudi zraven njih stojiš in jih gledaš! Pa uživajte na dopustu! user posted image

Pri nas smo na antibiotikih, prvič v Rokovem življenju. Ima pa antibiotične kapljice in mazilo za oko, ker je vneto. Se je nekaj dni nazaj najbrž žoknil vanj, pa je že izgledalo že malo bolje, pa potem spet čedalje bolj rdeče... Sva ga z user posted image v sredo zvečer peljala k P (naša P je ta teden na dopustu, pa sva šla k eni drugi), naju je za začetek sestra nahrulila, kaj hodimo tako pozno (ura 19:25, delajo pa do 20:00, pa nobenih pacientov)! user posted image Potem pa je bila še tista P vsa freh, neprijazna in sploh user posted image . Očitno je mislila, da bo Rok kar mirno ležal na mizi s široko odprtimi očmi in ji pustil v miru učko pogledat. user posted image Nam je dala kar nujno napotnico za okulista (da se nas je na hitro znebila), gor pa napisala sum na tujek v učki user posted image (pa v tistih 5 sekundah, kolikor časa si je vzela, ni mogla prav nič videt). V četrtek sem malo mojo mamo vpregla, da je Roka peljala k okulistu, itak spet nova procedura in paket zdravniške neprijaznosti... user posted image Ker ta teden ne dela ne okulist v Velenju, niti v Šoštanju, ga je peljala v Celje. Itak so se tam že po telefonu na veliko branili, da naj ga peljemo kam drugam, ker ne jemljejo pacientov iz Velenja (tega, da nihče bližje ta teden ne dela, poleg tega te mora na napotnico sprejeti tudi na drugem koncu Slovenije, jim skoraj ni mogoče razložit user posted image ). No, na koncu so Roka vendarle pogledali s tisto mašinco (mama je prišla vsa zašvicana iz ordinacije, ker ga je bilo treba držat, on pa res ne bo pri miru gledal v napravico user posted image ), okulist je pa itak spet nas označil za paničarje... user posted image No, oko je vneto, tega ne more nihče zanikat, zdaj se pač malo trudimo s kapljicami in mazilom (ja, kako vse to spravit takemu mulčku v oko je pa že druga zgodba), čez 10 dni pa kontrola pri domačemu okulistu (ja, ja, da le ne bi spet v Celje prišli user posted image ). Skratka, kot sta že od user posted image stric in teta (oba dohtarja!) izjavila, je zdravstvo pri nas totalno v podnu in te resno obravnavajo samo še, če začneš z novinarji grozit!  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
30.4.2010 14:18:43   
bella02
Ryssa; tole je sam zate in upam na najboljše novice!!!

user posted image

... in enga angelčka, naj pazi na tvojega sinčka!!!

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
30.4.2010 14:29:30   
Amelia
Še 8 dni do testa...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
30.4.2010 14:31:12   
gajka
user posted image A imate malčke v teh toplih dneh že v kratkih rokavih? 

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
30.4.2010 14:31:44   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Še 8 dni do testa...

Držim pesti za +! user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
30.4.2010 20:43:39   
Ryssa
gajka evo isto je moje mnenje, zdravstvo je na podnu, sploh kar se otrok tiče.

amelia držim pesti user posted image user posted image user posted image

Punce hvala vam za podporo user posted image
Naj vas ne žalosti ta novica, sploh ne, ker naš mulc je tolk aktiven in živahen, ne zgleda nič bolan, res ne. Ta bolezen je zelo kruta in v težki obliki, otroci so večinoma podhranjeni. Naš je ravno obratno user posted image
Pa zdaj ko mu nisem dajal spreja za alergije v nos, mu je začelo iz nosa teči, ko sem mu ga dala, je pa nehalo. Torej je alergičen. Naj ga dajo na to preiskavo, če že morejo, jaz sem optimistična, ker ga poznam in vem da mu nič ne manjka. Razen teh alergijskih težav in težav ob prehladih.

gajka jaz sem ga danes ko smo šli popoldan v Celje po nakupih, imela v bodiju s kratkimi rokavi ker je bilo res vroče. Še v tem mu je bilo vroče. Sem pa opazila, da je veliko otrok v dolgih rokavih, nekateri celo z žametnimi hlačami user posted image Sama včasih preveč paničarim in ga večinoma preveč oblačim, ampak danes je pa bilo res vroče. Ravnam se pa po tem, da če sem jaz v kratkih rokavih in me ne zebe, potem je lahko tamali tudi. Sem pa jaz zmrzljive sorte.

Uživajte jutri, bo menda še en lep dan!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
30.4.2010 22:32:15   
Krysia
Evo, tud jst pokorno javljam, da sem še med živimi.

Ryssa, upam, da boste kmal ugotovil, na kaj je Lan alergičen. Ker če ima znake alergij, pol verjetno nekaj to alergijo povzroča ... in če dohtarji ne znajo odkrit, kaj to je, to še ne pomeni, da ni alergičen! Naše zdravstvo je pa itak katastrofa ... lahko sam upamo, da ga bomo čim manj rabli, ker ... eh, ni vredno izgubljati besed ... Jst ti pošiljem en kup user posted image user posted image user posted image za Lana in zate, da te ne bodo ob živce spravli s temi svojimi teorijami ...

gajka, naš Rok je v kratkih rokavih, če sem jst tud ... sem pa tud jst bolj med zmrzljivimi ... pa za vsak slučaj mamo majčko z dolgimi rokavi s sabo, pa je ...  pa punca, mal počivaj ... sej boš kr rodila, če ne boš mal izpregla!

Tejkaz, kot so ti že ostale napisale - NISI slaba mami! Se pa take stvari dogajajo in lahko si ne vem kako pozorna, pa ti skoči v lužo, potok, morje ... in ne moreš nič drugega kot skočit za njim in odreagirat tko kot ti materinski čut narekuje! In ne si oteževat življenja z razmišljanjem, kaj bi morala narediti, pa nisi ... prov fajn mami si, da veš!

Anita, zamašene lojnice pa taka huda reakcija? Upam, da se pozdravite čimprej! Pa res ti želim, da bi se naspala!

Amelia, jst tud držim pesti za +

A sm jst spregledala, al ni nobena povedala, kao je blo na srečanju? Mi bi prišli, če ne bi bli v drugi državi .... Pablo, ne bit tko huda na nas, no ... mogoče smo zbrale mal neposrečen termin - sredi tedna in sredi počitnic, ko je vsak na svojem koncu ...

No, da vam na hitro opišem naš dopust na Cresu - užival smo 100 na uro! Itak, da je bil že trajekt doživetje - a sploh veste, da gre gor en kup avtobusov, kombijev, tovornjakov in avtov user posted image in naš mulček je vsakega od njih pokomentiral, pri enih pa še znamko povedal - jst res ne vem, kako tko hitr znamke avtomobilov vtisne v možgane user posted image No, prvi dan je bla megla (tega pa res še nisem doživela - da na morju ne vidiš 2 metra pred sabo, ker je taka katastrofalna megla) in dež, pol nam je pa vreme naredilo uslugo - sonce, toplota, vse zeleno ... raziskali smo cel otok, si ogledali tiste njihove ogoržene orle, našli ful dober sladoled v Osorju, okupirali vsa igrala v mestu Cres, natrenirali hojo po stopnicah (pa vsakič je treba rečt "opa"), enkrat skoraj padli v morje (sandra, ne vem, kako loviš 2, midva sva za Rokom oba skočila, ko je hotel po bližnjici - čez morje - do mene, in sva ga kr na tla podrla, da ni padel v morje ... joj, to se pa tko bere, kot da sva ena ful nasilna starša ... nisem tko mislila). Drugač je pa pesek zakon - smo 2 uri z avtomobilčki prevažal pesek sem in tja, pa še pol je bil problem pospravit stvari in it v apartma ... aja, naučil smo se tud mal hrvaščine (je pol vsakmu rekel "đenja" namest adijo) pa en kup novih besed v slovenščini ... skratka pestro ...

No, danes sem pa birokracijo urejala - ZZZS pa zavod za zaposlovanje, v pondelk še center za socialno delo ... joj, je to enih opravkov, ko ostaneš brez službe ...

To bi blo vse ... da ne bom predolga (aja, sem že ...user posted image ) se tipkamo ...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
   RE: *** Avgustovčki '''''''''''''''''''''''''...
1.5.2010 13:48:53   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
gajka, naš Rok je v kratkih rokavih, če sem jst tud ... sem pa tud jst bolj med zmrzljivimi ... pa za vsak slučaj mamo majčko z dolgimi rokavi s sabo, pa je ...  pa punca, mal počivaj ... sej boš kr rodila, če ne boš mal izpregla!

Saj enkrat se bo tudi all-inclusive za user posted image iztekel! user posted image Mi je pa odkrito povedano tale moj trebuh v kombinaciji z bolečinami v križu, trtici in sramnih kosteh že totalno odveč in komaj čakam, da se neha. user posted image   No, vsaj 1 mesec naj še vendarle počaka...

A ste kaj kresovale? Pa danes kaj posebej praznujete oz. žurate? Mi smo bili včeraj zvečer na enem domačem kresovanju pri stricu. Se je Roku "ogen" oz. "ogi" ful dopadel. user posted image Je pa potem kar padel v posteljo (domov smo prišli že okrog 21:30, pa se je taisti kres še prav lepo videl od doma).
Danes pa smo že s pohoda na naš lokalni prvomajski cilj (Gora Oljka). No, midva z Rokom nisva šla peš od doma, sva si malo z avtom pomagala (pa še mojega ata in eno sosedo sva peljala), user posted image pa je šel peš z ostalimi. Zdaj mali doma drnjoha, pohodniki so na poti, potem pa sledi golaž in ostale dobrote (zdaj se mi vsaj na trebuhu nič ne pozna, če se prenajem user posted image ).

Uživajte v sončku! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.5.2010 13:49:34 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
1.5.2010 21:30:26   
K_a_t_j_a
No naj povem, da smo bile v Volčjem potoku PABLO, Erin in srečali smo celo aradej z družinico. Jaz žal nisem spoznala Erin, ker so morali it domov, ker je bil Tilen že utrujen, sma pa poklepateli s PABLO, atiji so pa pazili na malčke na igralih. Luštno je bilo malce poklepetat in se videt spet v živo po dolgem času. Upam, pa da naslednjič poklepetam tudi z Erin. user posted image
Jan se ni mogel načudit vsem tistim dinozavrom, užival je pri zajčkih, kozicah, gledal konje, račke, ribice.... V glavnem imeli smo se lepo, kljub gneči, si si lahko vse lepo ogledal. Sem mislila, da se bo bal dinozavrov pa se jih ni. Pa tut rožic, ni nič trgal, sam vohal jih je. user posted image Je bil tak posrečen, sam ko ga je bilo tako težko ujet v objektiv, ker je bil tak leteč. user posted image

Danes smo bili pa v ZOO v Ljubljani in je bilo tudi luštno. Sam gužva taka, da dol padeš. Jan si je najbolj zapomnil slona, ki si je po glavi z rilcem metal mivko in seno. user posted image In potem mu rečem" A si videl slona?" on pa men "na gjavo", češ, da si je metal na glavo mivko in seno.

No zdaj pa še mal pokomentiram.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
1.5.2010 22:08:09   
K_a_t_j_a
Amelia držim pesti za močan +!! user posted image  user posted image user posted image user posted image

gajka ti si pa že kar mal preveč pridna.user posted image Ti si kar spočij malo. Pol ne bo veliko počivanja, ko bo še eden družinski član. Pa držim pesti, da bo Rokova učka čimprej zdrava. user posted image user posted image user posted image Glede zdravstva pa sam no comment user posted image user posted image Sej celjska bolnica se je kar poslabšala, ni dolgo nazaj, ko so enga zamuštrali med operacijo, da je zarad sepse umrl. Svašta. user posted image
Jaz sem Jana zdajle 2 dni že imela v kratkih rokavih, ker je bilo res zelo toplo.

tejkaz tudi jaz tako pravim, da si nič ne očitaj, ker se to lahko zgodi vsaki izmed nas. Ti si čist vredu in skrbna mami. user posted image user posted image Hvalabogu se je vse dobro končalo in je res kot pravi nell, da ne moremo predvideti situacij. Upam, da se imate lepo na morju in uživate s polno paro. user posted image

anita upam, da je že kaj boljše z Zojo. user posted image user posted image Krasna slikica Zoje s konjičkom.

sandra123 lepo, da ste si privoščili dopust. Uf si kar ne predstavljam letat za dvema navihankama, ker že midva komaj sledima Janu. Je kot en mali dirkač. Pa sploh noče roke dat, dohit lepo tak ne zna, ampak on sam leta. user posted image

bella02 user posted image user posted image user posted image za izpit! Nimam kaj rečt, res  si pridna mami! user posted image No vidiš, število izpitov se kar manjša, to ti pa naj da novega elana za naprej pa bo. user posted image

Ryssa
jaz držim, da res ne gre za to bolezen. Po znakih je tudi po mojem to alergija. Glede alergologov v CE pa itak nimam komentarjev, samo to lahko napišem, da sem razočarana nad njimi in celotnim zdravstvom. Naša alergologinja misli, da se mi ne držimo diete, ker ima Jan pozimi vedno slabšo kožo. Pa sej tut odrasli imamo pozimi probleme s suho kožo in tudi tisti, ki nimamo AD. Pač suh zrak, mraz in vse ostalo naredijo kožo slabšo, pri osebo z AD je pač to še bolj izrazito. Ko smo nehali kurit in ko ni bilo vzunaj več mraza, kot da bo odrezal se je Janu koža izboljšala. Katero alergologinjo pa imate? Pa alergološki testi oz. rezultati naj bi bili baje pri otrocih do 3. leta lažni.

Krysia super, da ste se tako lepo imeli na morju. Ja zgleda, da ima Rok to, da se hitr nauči tujega jezika po mamici. user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.5.2010 10:39:02   
kaja02
Lep pozdrav vsem skupaj!!!

trenutno sem polno zasedena, tako da vsa žal ne morem brati, nimam pojma, kaj se z vsemi vami dogaja, upam, pa da ste vsi dobro, zdravi, še en kup novih družinskih članov že na svetu ter v veselem pričakovanju.... obljubim, da ko bo čas vas preberem za nazaj!!

SEM PA VČERAJ OB 23. URI POSTALKA TETA NEČAKU TADEJUuser posted image user posted image user posted image

Atiju, mamici in malemu čmrlu želim vse lepo na tem svetu

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.5.2010 17:35:46   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
SEM PA VČERAJ OB 23. URI POSTALKA TETA NEČAKU TADEJUuser posted image user posted image user posted image

Čestitke novopečena teta! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
3.5.2010 8:21:12   
Zoja Miša
Dobro jutro....

user posted image user posted image user posted image
Vreme je, kot je...Sem vesela, da je bilo prejšnji teden lepo!

Mi2 sva se imeli super! Res sva uživali! Kaja Lina sploh...se ji je dogajalo na polno!
Ampak mislim, da imamo alergijo na sonceuser posted image . Seveda smo bili veliko ali skos zunaj in ja, imela je izpuščaje po vratu in obraz čisto rdeč, lisast in srbelo jo je vse skupaj... Včeraj, ko bi bilo sonca je začelo vse skupaj izginjati... Nima biti kaj drugega...Sedaj moram se pri P pozanimati, če to kaj posebaj predpiš... Kajo Lino pa prepričati, da je klobuček na glavi obvezen, oz. ji bom kapo na šilt kupila, če bo ta kaj bolj veljalauser posted image .

Zdej pa prebrat zamujeno...pa se še tipkamo...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
3.5.2010 8:32:32   
tejkaz
Dan

Mi nazaj. No, že od včeraj, sam včeraj smo še pesek pospravljali in pometali naokrog. user posted image
Bilo je super. Lopar je res raj za otroke. Za nas malo manj, ker imaš mivko povsod, ampak otroka sta bila pa presrečna. Mivka, gugalnice, tobogani, lopatke, grabljice, sladoled,... Malo je potrebno, da so otroci srečni. Eva ima malce potolčene kolene, sicer je pa dopust minil brez večjih poškodb user posted image

Sem že uro in pol v službi, se je dela kar nabralo, tako da vas preberem ob priliki in seveda tudi pokomentiram.

Lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3317
   RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del ***
3.5.2010 15:07:12   
gajka
user posted image Koliko vaši malčki spijo čez dan in koliko ponoči?
Odkar je naš mulo začel dnevno spanje podaljševati tja do 3 ur (2,5 ure je zadnje čase že kar minimum user posted image ), imamo ponoči celo štalo (zbujanje, premetavanje...). Se že ne spomnim več, kdaj je normalno prespal noč! user posted image Ponoči pa zaspi nekje med 20:30 in 21:00, zjutraj pa vstane okrog 7h. user posted image
Zdaj iščem nove krivce za njegovo zbujanje in tokrat je na seznamu predolg dnevni spanec. Zobkov (petic) ne morem več krivit za vse, lego postelje smo zamenjali (zdaj leži proti severu, kar naj bi bilo še bolje kot prej, ko je bil obrnjen proti vzhodu, čeprav tu ni ravno logike, ker v spalnici se vedno sam obrne prečno na posteljo, z glavo proti vzhodu ali pa celo proti jugu user posted image ), še štrom pri vtičnici zraven postelje je user posted image odklopil... Ja, vse možne traparije že testiramo! user posted image Zdaj pa me zanima, če pač čez dan preveč spi (včasih je bil opoldanski spanec 1,5 ure že čudež), pa je to krivo za zbujanje. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.5.2010 15:08:33 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
3.5.2010 17:02:28   
Krysia
Evo mene.

Tejkaz, super za lep dopust ... Lopar je pa pač tak ... mivkast ... ampak otroško veselje odtehta vso mivko ... sam kr pripravi se - še ene 3 tedne jo boš mela v pralnem stroju in drugje user posted image

gajka, ne vem, kaj bi blo krivo za tole nočno zbujanje ... pri nas se to dogaja al zarad zobkov, zarad bolezni al zarad prevročega prostora oz. preveč odej ... a je slučajno možno, da je preveč oblečen? Ne vem, sam ugibam ... Drugač naš Rok spi opoldan 2 - 3 ure, zvečer pa od 20 - 6:30.

Zoja Miša, pa ne alergija na sonce, no ... zoprna reč, upam, da je minljive narave ... ker si glih ne predstavljam, kako boš Kaji Lini dopovedala, da je klobuček obvezen in da ne sme bit na soncu ...

kaja02, kje si pa ti hodila? Pridi nas še mal pogledat, no! Pa čestitke za nečaka!

Aja, še tole - nič ne bo z mojimi dolgimi počitnicami - so me zjutraj klicali, da bi me vzeli v službo ... sicer sam za polovičko, ampak tud OK ... v sredo začnem ... ne vem, a sem vesela al ne ... recimo, da sem, ampak bi  mi tud počitnice pasale ... joj, kakšna sem - nikol nisem zadovoljna ... sicer se pa tolažim, da bom 2 meseca že zdržala - pol bomo pa vidli, kaj bo naprej ...

No, zdej moram pa it - avti čakajo user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
4.5.2010 9:07:02   
gajka
Dobro jutro! Očitno je danes spet mene doletela čast, da vam postrežem user posted image . Glede na tole turobnost zunaj, je bo kar veliko potrebne za preprečevanje zehanja... user posted image

anita g.
- a se je Zoji že izboljšalo stanje z rokicami?

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
gajka, ne vem, kaj bi blo krivo za tole nočno zbujanje ... pri nas se to dogaja al zarad zobkov, zarad bolezni al zarad prevročega prostora oz. preveč odej ... a je slučajno možno, da je preveč oblečen? Ne vem, sam ugibam ... Drugač naš Rok spi opoldan 2 - 3 ure, zvečer pa od 20 - 6:30.

Temperatura v sobi je OK, oblečen je samo v pižamico... V bistvu je vse enako kot takrat, ko je še normalno prespal noč v svoji postelji. user posted image Edina sprememba je res tole ultra dolgo opoldansko spanje. Za danes sem že atu naročila, naj ga po uri in pol kar zbudi, pa bomo videli, če bo kaj pomagalo. user posted image Je pa obupno, ker se okrog 1h ali 2h ponoči zbudi, v svoji sobi noče več zaspat, v spalnici se pa samo premetava in vedno prečno uleže, pol pa user posted image dol rine s postelje, mene pa brca v glavo... user posted image

Krysia - no, saj ni tako hudo, če se boš počitnicam mogla odrečt, saj bodo kmalu ta prave tukaj! A to so te s katere druge šole poklicali? A imaš potem možnost, da te polno zaposlijo?

ZM - a ste že kaj dognali s to alergijo od Kaje Line? Pa upam, da se bo klobučka hitro navadila, ker ga bo poleti vsekakor ves čas potrebovala. Rok je HB na klobučkom kar navdušen. Smo zadnjič ravno novega nabavili, pa je skoraj vik in krik, če mu ga dol vzameš, ko noter pride. user posted image

tejkaz - sem prebrala na FB, pa res nimate sreče z avtom... user posted image

kaja02 - daj se nam še kdaj javi. Pa čestitke za nečaka! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.5.2010 9:08:24 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
4.5.2010 9:23:19   
tejkaz
Dan

Prva danes?

Krysia, imaš prav. Mivko še zdaj čutimo po tleh. Pa smo že dvakrat sesali ampak še vedno kar od nekje pride. Čestitke za službo. Počitnice bodo pa tudi še dolge. In super da ste uživali na dopustu. Trajekt je bil tudi pri nas zakon.

Gajka, naš spi čez dan največ dve uri, običajno kar eno, ponoči pa spi od 20.00 do najkasneje 6.00, praviloma kar do 5.00 (običajno med vikendi). Ponoči se načeloma ne zbuja. Petk pri nas še ni videt.

Zoja Miša, jaz ima tudi alergijo na sonce. Še zdaj imam pikčaste roke in dekolte. Meni ne pomaga nič, razen senca. Če Kaja Lina ne mara nositi klobučka jo boš bolj težko prepričala. Vztrajaj in mogoče bo.

Kaja, poglej jo ti izgubljenka. Povej, kako sta punci? kako si ti? Kako služba? Čestitke teta.

Katja, lepo ste izkoristili lepe dneve. Arboretum in ZOO. Trenutno najboljši destinaciji za otroke.

Ryssa, user posted image tudi jaz mislim da je prej možno, da so bili pri Lanu testi lažno negativni. Če ga že morejo testirat na bolezen, naj ga, boš vsaj vedela kaj dejansko je narobe. Ti ga najbolj poznaš in verjetno bi že prej sama opazila kakšne posebne znake.

Amelia, držimo pesti. Zdaj bo pa treba kmalu test delat, a ne?

Gajka, tudi vi z eno slabo izkušnjo z zdravniki. Upam da je uček že v redu.

Anita, kako je Zoja? Jo že kaj manj srbi. Eno user posted image za njo. In previdno s kortikosteroidi. Jaz nisem vedela da tanjšajo kožo, ker mi nihče nič ni omenil, (sama pa tudi nisem prebrala, to me je izučilo, da zdaj vedno preberem navodila za uporabo) dokler nisem opazila, da Evi izginja pigment na tistih mestih kjer sem jo mazala. Tako da je zdaj sploh ne mažem več, če dobi alergijo.

Hvala vsem za lepe besede in vzpodbude. Na srečo se potem ni prehladil, tudi buške in praske so se lepo zacelile. Saj vem da nisem slaba mami, ampak v takšni situaciji sem se pač zamislila kaj delam narobe, da se mi je v enem dnevu to naredilo. Običajno ju pretirano pazim in še zdaj sem Evi čisto za petami kamorkoli spleza in mi kdaj še sama reče, mami saj znam sama, ko pa pogledam stran, je pa kaj narobe. In potem se sekiram, zakaj sem pogledala stran. Vem da ju večno ne bom mogla obvarovat vsega, zato mi takšne situacije, ko sta še majhna in bi ju mogla obvarovat, posadijo dvom o moji uspešnosti vzgoje in način kako pazim na nju.  Kadar sta skupaj sta čisto divja, vsak zase je pa priden. Ko Jaša spi, se zna Eva tudi celo uro zamotit s sestavljankami in risanjem. Ko se pa zbudi, je pa eno samo norenje. Sploh se ne znata umirit. Včeraj sta skakala s postelj, bolj kot sem govorila da je nevarno, da ni prav da to počneta in ju znova in znova postavljala dol mi je Eva rekla: Mami, saj ti ne boš nič kriva, če bova padla.
Ko sta skupaj, je misija nemogoče, da bi sedela za mizo in risala, sestavljala, ustvarjala. No go. Zadnje čase samo še divjata. Res ne vem kako naj ju umirim. S čim naj ju umirim. Ok, malo se zašla.

Javite se kaj. Lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
4.5.2010 9:27:02   
tejkaz
Me je Gajka prehitela.

Ja, v avto so nam vlomili. Sicer jim ga ni uspelo odpret, očitno so že ti novejši avtomobili narejeni tako da ne gre več tako nalahko, ampak je vseeno precejšnja škoda. Očitno je moral nekdo z eno kovinsko palico med vrata, tako da so fajn zvili vrata, malo streho in še tista plastika in guma okoli vrat je poškodovana. Zdaj so bili že policaji pri nas, moj je doma, zdaj gre z zapisnikom na zavarovalnico in potem k mehaniku. In bomo spet par dni brez avta.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
4.5.2010 9:32:11   
tejkaz
Eno vprašanje, če mogoče katera ve.

Ali ti specialist da bolniško? Recimo, z Evo imam v petek psihologa in to ob 11.00. Ne morem prej v službo in ne morem kasneje. Se mi ne splača. Ali moram reči specialistu za bolniško, ali moram do P da mi da bolniško ali kako?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
4.5.2010 10:06:53   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Eno vprašanje, če mogoče katera ve.

Ali ti specialist da bolniško? Recimo, z Evo imam v petek psihologa in to ob 11.00. Ne morem prej v službo in ne morem kasneje. Se mi ne splača. Ali moram reči specialistu za bolniško, ali moram do P da mi da bolniško ali kako?

Samo na hitro na tole, ostalo kasneje. Tvoj osebni zdravnik ti da bolniško, na podlagi izvida, ki ga prineseš, ko to že opravita, torej kakšen dan kasneje.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
4.5.2010 10:20:44   
anita goitan
dan punce

nisem imela ne volje, ne enrgije da se vam prej javimuser posted image

z Zojo ni NIČ bolje in ja gajka tud zamašene lojnice po dlaneh obstajajo in uradna medicina je dvignila roke, ne vedo zakaj do tega prideuser posted image , včeraj sva bila še 1x pri P (nadomeščala Z.P) in je iz prve roke pokazala, da ima tudi sama že cel lajf probleme s tem sranjem od srbečice ki traja 4t in se ji cca 2x na leto pojavi, naj prekineva z vsemi kotrikost.ker ne pomagajo (res ne) in sirupi proti alergiji (ker ni alerg.in ne pomagajo)..šit ej šit šituser posted image user posted image user posted image

MI NIČ ne spimo, ma res nič, Zoja se tako praska ima zabuhle prstke po rokicah..čez dan še nekako gre, se pač zamoti, ma zvečer ko zaspi jo srbenje čez 2 uri zbudi, in joče..in masiramo..in hladimo...in od utrujenosti zaspi..potem se Ula zbudi..in ponavlajmo do jutra!!!

Po dolegm masiranju mojega, gremo danes v LJ do homeopatinje..tako ne moremo živeti pa tudi če se sliši, ja no, sej to je samo 4t, ne moremo...mogoče pa alternativna medicina nam reši Zojo pred temi hudiči.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?