Krysia
|
Imam glih par minut časa, dokler Rok še spi ... Zoja Miša, jst se tud strinjam, da pejd na pijačko s kolegicami ... v soboto pa z lubijem v kino, pa bo ... pa vpraši ga, kaj bi on izbral na tvojem mestu ... verjetno bi enak razmišljal ... Pa čestitke za obletnico! tejkaz, ja našli en apartma na Cresu, upam, da bo OK ... sej gremo sam za 4 dni, bomo že preživel, tud če ne bo ... zdej komaj čakam, da bo sobota, da gremo ... clara23, super za vrtec ... jst tud upam, da kmalu dobimo pozitiven odgovor od Ljubljanskih vrtcev ... pa vem, da bo tud mene stiskalo, ko dobim ta papir, ampak tko kot si rekla ... mal socializacije jim ne bo škodilo ... Danes sem bla zadnji dan v službi, po prvomajskih iščem novo ... sicer mal dvomim, da bom pred septembrom kej dobila, ampak trenutno se mi to ne zdi nič groznega ... No, ampak sam tolk, da boste vedle - ravnatelca mi ni niti roke dala, ker je pač ta teden ni v šoli, v petek se pa tud ni poslovila od mene Eh, kr neki ... sem pa od sodelavcev dobila en krasno dišeč šopek, od dijakov pa "matematično" majčko (gor je narisana tista fora, ko piše "find x", pol je pa x obkrožen in zraven piše "here it is"). Sem pol kr v tej majčki po šoli hodila in se jim je ful fajn zdelo ... Drugač smo pa v redu, Rok je čist navdušen nad lepim vremenom - včeraj je bil 6 ur zunaj (je skori šiht oddelal), sicer ne v enem kosu, ampak vseen. Zdej je vse zanimivo - trava, kamni, zemlja, krtine, rožice, kužki ... no, čez avte in avtobuse jih pa ni jst sm bla na koncu že tko zmatrana, da nisem mogla nič več, on bi bil pa še kar zunaj ... na koncu sva okrog hiše hodila in raziskala vsak kvadratni centimeter dvorišča in vrta ... je pa pol zvečer sam v postlo padu, še Mačka Murija nam ni blo treba prebrat ... zdej se pripravljam na ponovitev vaje ... tko da bova verjetn spet cel popoldan zunaj ... Jutri ma pa moj možek rojstni dan, pa še zdej ne vem, kaj naj mu kupim ... Eh, bova šla jutri z Rokom firbcat po trgovinah ... bova že kej našla ... če imate pa ve kakšno idejo, se pa tud priporočam ...
|