|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
20.4.2010 13:21:51   
clara23
hvala vsemuser posted image !

Zoja misa..čas najdem ponoči, ko Mark zaspiuser posted image Ampak če je volja, se vse dauser posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
20.4.2010 21:27:01   
Krysia
Evo, na hitro - kot vedno zadnje čase ...

Tud mi smo šli gledat dinozavre, ampak v nedeljo. Pa je bil Rok preveč utrujen, da bi ga karkoli zanimalo, tko da sem bla na koncu kar slabe volje ... dopoldan nikakor ni hotel spat, potem je pa v Arboretumu svojo sitnost zganjal ... eh, pa drugič ...

Na srečanje nas žal ne bo - bomo na morju ... pa upam, da se še kdaj dobimo, zdej ko bodo lepi dnevi ...

K_a_t_j_a, upam, da se stanje izboljša in da bo naslednji bris pokazal, da je vse OK. In jst verjamem, da bo tvoj Jan starejši bratec! user posted image Pa super za diplomsko!

Erin, ti kr pojamrej, zato smo tukaj! Tud zate user posted image ... Pa držim pesti, da tud Tilen postane bratec!

Amelia, spomnimo se te, ti se kar še kaj oglasi. In ko boš srečka user posted image , nam sporoči!

Ste mele debato o čiščenju, pospravljanju in podobnih temah ... pri nas je glavni priganjalec za čistit ... Rok! user posted image Pride v dnevno in če je kaj na kavču al pa fotelju, se začne razburjat in nama dopovedovat, da je to treba umaknit. Zadnjič je bla ena deka na kavču, pa je čist popenil, ker je ni mogel umaknit ... user posted image Pa smetke pobira s tal in jih navdušeno nosi v kanto ... pa moje lase seveda ... Drugač pa tko ... pri nas ni sterilno čisto, se pa približno enkrat na mesec trudiva narest generalko (razen umivanja oken, no, to glih ene 2x na leto nardim, pa še takrat mi je odveč). Perilo za likat se mi nabira v omari in jst optimistično upam, da bom to nardila zdej, ko zaključim s službo ... sam še jutr ... mal mi je hudo, ampak načeloma trenutno komi čakam, da se spočijem, in da mi ne bo ob 6h ura zvonila, ampak me bo ob pol sedmih zbudil Rok user posted image

clara23, super tele tvoje umetnine! Res so krasne .. blagor ti, ker imaš talent ... Jst pa risanje ... hm, jst znam sam funkcije risat user posted image

nič, to bi blo na hitro, drugič še kaj več ... upam, da pred soboto, ko odhajamo na Cres ...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
21.4.2010 8:28:56   
Zoja Miša
Jutro user posted image user posted image user posted image

Kje pa se skrivate vse?user posted image

Gajka, ja menda ne laufaš po terenu?!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
21.4.2010 8:41:35   
anita goitan
jutro

bom kratka ker sem ravno od varuške peljala Zojo, Ula mi sedaj spi v vozku, šibam pomivalca naložt in še kaj...
Včeraj je Ula lepo prenesla 1.pikico, pogumnouser posted image , pri točno 3m in 1d je velika 63cm in težka 6kg, obseg g.pa 41cm, vse ok, in lepo sama glavico drži.

Nič, včeraj sem varuški omenila da imam Zojo še maja v varstvu potem jo z junijem pa ven vzamem in bo doma..kar se vrteca tiče pa zaenkrat še nič novegauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
21.4.2010 8:48:48   
tejkaz
Dan

Upam da nas čaka spet en krasen dan. Včerajšnji popoldan smo preživeli na bližnjem igrišču. En popoldan prej pa pred bloki. Imamo srečo, da redko kdaj pripelje mimo kakšen avto, ker se cesta pri našem bloku konča, tako da otroci lahko uživajo. In sploh si ne znate predstavljati kakšna uživancija je to za moja dva. Štirje bloki so skupaj in ogromno otrok. Mamice smo čvekale na sončku, otroci so se pa podili naokrog s kolesi in poganjalci. Še posebno Jaša je bil najbolj zagret. Kot najmlajši je najbolj zaostajal, ampak se je tako trudil, da ga je bilo veselje gledati.

Krysia, ste potem našli dobro nastanitev?

Ryssa, ste se imeli lepo na dinozavrih?

Zoja Miša
, čestitke ob obletnici.

IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Hvala punce, da držite pesti zame...v soboto je dan D, greva zjutraj v PO po transfer zarodkov. Razmišljam v smeri, kaj če oba zarodka preživita odmrznitev, koliko jih bova vstavila....in nimam srca, da bi rekla, samo enega mi vstavite, če bom imela to srečo, da 2 preživita, si oba zaslužita možnost, da 9 mesecev ostaneta pri meni. Čeprav...po drugo strani, si pa ne predstavljam to norišnico....2 leti in pol stara hči, pa še dva kričača ...Mah, saj zdaj se s tem ubadam, na koncu bom pa jokala ker ne bo nič...bomo videli...vas obveščam...

Veliko sreče in držim pesti.

Bella, veliko sreče z izpiti.

Sandra, čestitke bodoča teta. Me je ravno včeraj moja mami spraševala kako je ime tvoji sestri. Je na L ali na T?

Sayuri, me veseli da nisem edina ki mora včasih prav zavpit da me kdo sliši. Ubogata me itak že zdaj ne. Verjetno si mislita da se hecam. Pišuka, že zdaj nimam nobene avtoritete.

Anita, tudi pri nas je čelada obvezen pripomoček. Eva na svojem kolesu in če jo ima Eva, jo mora imeti tudi Jaša, pa čeprav samo teče za njo.

Lepo se imejte

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3230
21.4.2010 9:13:24   
anita goitan
pa po enem letu in dveh tednih me je danes spet obiskala ta rdeča tečkauser posted image , prav nič jo nisem pogrešalauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
21.4.2010 10:21:16   
clara23
Jutro,

Anita, a že user posted image si dobila? smotano, ane? Js bi jo kar ukinilauser posted image

Sayuri, moram ti povedat, da je moja RU s tvojim zmajem miru odlično uspelauser posted image user posted image . Učiteljica in moja mentorica sta bili zelo zadovoljni. Pa otroci..mogla bi jih videti kako so sodelovali! Prav uživali so. Sicer smo imeli na voljo samo 1 uro, tako da sva zmaja s kolegom že kar pred uro naredila, otroci so pa potem samo želje napisali in jih nalepili na rep. Je bilo vsem tako všeč, da so naju prosili, če lahko še v enem od tretjih razredov narediva tako delavnicouser posted image . Sem pa povedala, da si mi ti dala idejo in da sem ti zelo hvaležnauser posted image . Evo, zdaj si pa še na gorenjskem znanauser posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
21.4.2010 10:21:30   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

pa po enem letu in dveh tednih me je danes spet obiskala ta rdeča tečkauser posted image , prav nič jo nisem pogrešalauser posted image

Verjamam! Mene je včeraj čisto uničila, trebuh bolel, glava bolela...user posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3233
21.4.2010 10:22:17   
clara23
Evo, še dve deli..
user posted image

Mati z otrokom..
user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
21.4.2010 11:09:49   
Zoja Miša
Clarauser posted image user posted image user posted image  res super. Maš talent...poskusi kakšno svojo razstavo organizirati...pa satstus svobodnega umetnika...mislim, da se da tu marsikaj narediti... Ko bomo kdaj svoje stanovanje kupili in urejali...te bom imela v mislihuser posted image

Mah, glih vreme poslušam, poslabšanje bo, pa ohladitevuser posted image  

Tejkaz, kako se Jaša obenese na svojem poganjalčku...tudi mene mika, da bi ga Kaji Lini vzela... Pa hvala za čestitke. Sva bila oba zjutraj tiho...pa ne vem, user posted image  je neabrž pozabiluser posted image , jaz pa še študiram, kako ga vsaj malo presenetiti...pa sem malo v dilemi. Kolegica ima RD v petek in je samo babe povabila na pijačko... Mi dva pa sva v bistvu sama, Kajo Lino peljem v petek k drugi babici in dediju za vikend. Pa bi šla mogoče v kino...Kaj bi ve naredile - šle na RD in svojega samega pustile... (je že zdej žalosten)??? Pa odgovor bi mi prav prišel še to danes do ene 15h, ker potem se morem že odločitiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 21.4.2010 11:11:22 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
21.4.2010 11:42:34   
tejkaz
Clara, se samo podpišem pod post od Zoje Miše. Mislim da boš super uspela. Pojdi v kakšno knjižnico ali banko (vem da so pri nas v Medvodah na NLBju kar naprej razstave). Mislim da bi ti jih z veseljem razstavili.

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Kolegica ima RD v petek in je samo babe povabila na pijačko... Mi dva pa sva v bistvu sama, Kajo Lino peljem v petek k drugi babici in dediju za vikend. Pa bi šla mogoče v kino...Kaj bi ve naredile - šle na RD in svojega samega pustile... (je že zdej žalosten)??? Pa odgovor bi mi prav prišel še to danes do ene 15h, ker potem se morem že odločiti

Jaz bi šla s kolegicami. Takšne žurkice se ne dogajajo pogosto z G bosta pa še velikokrat sama doma. Če gre Kaja Lina čez cel vikend na počitnice, pa pojdita v soboto v kino. Mislim da bo tudi njemu en večer sam doma prav pasal. Tebe bi pa tudi moral razumeti, da potrebuješ malo ženske družbe. Samo moje mnenje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3236
21.4.2010 11:52:11   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz bi šla s kolegicami. Takšne žurkice se ne dogajajo pogosto z G bosta pa še velikokrat sama doma. Če gre Kaja Lina čez cel vikend na počitnice, pa pojdita v soboto v kino. Mislim da bo tudi njemu en večer sam doma prav pasal. Tebe bi pa tudi moral razumeti, da potrebuješ malo ženske družbe. Samo moje mnenje.

se popolnoma strinjam z napisanim, o ja, kdaj bom jaz kam šlauser posted image ..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
21.4.2010 11:57:29   
clara23
ZM, tudi jaz se strinjam s tejkoz in anito!

Jaz sem pa ravnokar dobila pozitivno odločbo za sprejem v vrtecuser posted image user posted image user posted image ! 1.9.2010 gre moj mali mišek v svetuser posted image user posted image . Ma saj ne vem al naj bom vesela, al žalostnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3238
21.4.2010 11:59:40   
anita goitan
clara23 vesela bodi!!!! Super za vrtec!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
21.4.2010 12:05:31   
clara23
Ma saj sem vesela..po drugi strani pa žalostna. V vrtcu ne bo mamice, ki bi ga varovala, hranila, mu brisala smrkelj, brž ko pokuka skozi nosek. Mah, po drugi strani mu pa malo socializacije ne bo škodilo..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3240
21.4.2010 12:11:08   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Ma saj sem vesela..po drugi strani pa žalostna. V vrtcu ne bo mamice, ki bi ga varovala, hranila, mu brisala smrkelj, brž ko pokuka skozi nosek. Mah, po drugi strani mu pa malo socializacije ne bo škodilo..user posted image

joj nehi s takimiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
21.4.2010 12:15:54   
Zoja Miša

Vesela bodi!user posted image Mislim, da smo imele vse te mešane občutke, ko so šli otroci prvič v vrtec...ampak jaz sem še vedno vesela, da sva se tako odločila...Kaja Lina tako veliko odnese iz vrtca...kljub temu, da ima veliko slabosti (bolezni...).

Hvala za nasvete...
Ja, včasih si želim, da bi bil moj bolj ostalim decem podoben in dejansko želel kam iti samuser posted image  Pri nas sem jaz potepenka, stepenka in uživantkauser posted image . Kaja Lina pa po mamiciuser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
21.4.2010 12:32:24   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

joj nehi s takimiuser posted image

user posted image user posted image user posted image sem osladna mtka, ane?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3243
21.4.2010 14:00:30   
Zoja Miša
Ha, pa mi je le kanilo...
V petek ob 20h, sem ga naročila na Tajsko masažo za 80 minut, http://www.thainan.si/user posted image user posted image user posted image
Jaz pa brez problema in slabe vesti, lahko grem na pijačo...user posted image , pa še darilo je ob enem!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
21.4.2010 14:08:19   
Krysia
Imam glih par minut časa, dokler Rok še spi ...

Zoja Miša, jst se tud strinjam, da pejd na pijačko s kolegicami ... v soboto pa z lubijem v kino, pa bo ... pa vpraši ga, kaj bi on izbral na tvojem mestu ... verjetno bi enak razmišljal ...  Pa čestitke za obletnico!

tejkaz
, ja našli en apartma na Cresu, upam, da bo OK ... sej gremo sam za 4 dni, bomo že preživel, tud če ne bo ... zdej komaj čakam, da bo sobota, da gremo ...

clara23, super za vrtec ... jst tud upam, da kmalu dobimo pozitiven odgovor od Ljubljanskih vrtcev ... pa vem, da bo tud mene stiskalo, ko dobim ta papir, ampak tko kot si rekla ... mal socializacije jim ne bo škodilo ...

Danes sem bla zadnji dan v službi, po prvomajskih iščem novo ... sicer mal dvomim, da bom pred septembrom kej dobila, ampak trenutno se mi to ne zdi nič groznega ... No, ampak sam tolk, da boste vedle - ravnatelca mi ni niti roke dala, ker je pač ta teden ni v šoli, v petek se pa tud ni poslovila od mene user posted image Eh, kr neki ... sem pa od sodelavcev dobila en krasno dišeč šopek, od dijakov pa "matematično" majčko user posted image (gor je narisana tista fora, ko piše "find x", pol  je pa x obkrožen in zraven piše "here it is"). Sem pol kr v tej majčki po šoli hodila in se jim je ful fajn zdelo ...

Drugač smo pa v redu, Rok je čist navdušen nad lepim vremenom - včeraj je bil 6 ur zunaj (je skori šiht oddelal), sicer ne v enem kosu, ampak vseen. Zdej je vse zanimivo - trava, kamni, zemlja, krtine, rožice, kužki ... no, čez avte in avtobuse jih pa ni user posted image jst sm bla na koncu že tko zmatrana, da nisem mogla nič več, on bi bil pa še kar zunaj ... na koncu sva okrog hiše hodila in raziskala vsak kvadratni centimeter dvorišča in vrta ... je pa pol zvečer sam v postlo padu, še Mačka Murija nam ni blo treba prebrat ... zdej se pripravljam na ponovitev vaje ... tko da bova verjetn spet cel popoldan zunaj ...
Jutri ma pa moj možek rojstni dan, pa še zdej ne vem, kaj naj mu kupim ... user posted image Eh, bova šla jutri z Rokom firbcat po trgovinah ... bova že kej našla ... če imate pa ve kakšno idejo, se pa tud priporočam ...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
21.4.2010 14:08:49   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ha, pa mi je le kanilo...
V petek ob 20h, sem ga naročila na Tajsko masažo za 80 minut, http://www.thainan.si/user posted image user posted image user posted image
Jaz pa brez problema in slabe vesti, lahko grem na pijačo...user posted image , pa še darilo je ob enem!user posted image

Dobr si to zrihtala, pametna punca!

Neposredna povezava do sporočila: 3246
21.4.2010 14:17:44   
Zoja Miša
Krysia, za tole vašo ravnateljico jaz enostavno nimam besed... Tebi pa želim, da se najprej malo spočiješ, potem pa da najdeš tako šolo, ki te bo z ravnateljico na čelu cenila tako, kot si tudi zaslužiš!
Za darilo se boš morala znajti po svojeuser posted image
Z Rokom pa le raziskovat...tudi mi2 bova.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
21.4.2010 14:23:38   
sayuri

Sayuri, moram ti povedat, da je moja RU s tvojim zmajem miru odlično uspelauser posted image user posted image . Učiteljica in moja mentorica sta bili zelo zadovoljni. Pa otroci..mogla bi jih videti kako so sodelovali! Prav uživali so. Sicer smo imeli na voljo samo 1 uro, tako da sva zmaja s kolegom že kar pred uro naredila, otroci so pa potem samo želje napisali in jih nalepili na rep. Je bilo vsem tako všeč, da so naju prosili, če lahko še v enem od tretjih razredov narediva tako delavnicouser posted image . Sem pa povedala, da si mi ti dala idejo in da sem ti zelo hvaležnauser posted image . Evo, zdaj si pa še na gorenjskem znanauser posted image user posted image

O, krasno. Super clara. Sem vesela, dasem pomagala. So pa to zmaji, ki dejansko letijo, če jih greš spuščat. TAkšno veselje v otroških očeh že zeloooo dolgo nisem videla, kot tisti dan, ko so tekali po igrišču z zmajem v zraku user posted image

Drugače pa en lep pozdravček. user posted image  Sonček je, grem peš po otroke v vrtec. Amalo bomo še na igrišču ostali v vrtcu, potem pa domov. Dela imam čez glavo user posted image

Hvala za tolažbo. Je odleglo user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
22.4.2010 7:57:58   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image

Pol dneva pa ni nobena nič napisalauser posted image

No, saj je logično, sva tudi mi2 bili zunaj 3 ure popoldne. Pa en tobogan (sedaj tudi na največjega že prileze sama), pa drug, pa ena gugalnica pa druga in žoga...v glavnem ni da ni!

Danes pa očitno ne bo nič. Veter in dežuser posted image .  Bova pa pakirali, jutri gre namreč Kaja Lina za 2 dni k babici in dedku.
Mi2 pa v soboto na srečanje ameriških olditmerjevuser posted image .
Pa jaz jutri k firzerju, končno! Da tole sivino na glavi prikrijem. Pa zvečer k prijatlci na babji žur! Moj pa na masažo. Mu je bilo všeč darilo...še toliko bolj, ker je sam na vse pozabiluser posted image . Mah se sploh ne sikiram....Raje podarjam, kot kontra. Jah, čudna ja, pa kaj čmouser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
22.4.2010 8:02:36   
sandra123
Jutrouser posted image ... Ena sveža kavica za vse
user posted image .
Jaz sem od danes do 4.5.na dopustu user posted image user posted image user posted image , ja, imam še 13.dni starega dopusta, pa me v službi preganjajo, da ga moram izkoristitiuser posted image , pa sem cela vesela in samo upam, da nam bo vreme naklonjeno...Nova služba me kar utruja, je pa zanimiva, polna izzivov, novosti, skratka, se kar pridno privajam na novo delovno mestouser posted image ...Tudi moje 3xT so zaenkrat ok, zdaj že celo malo razmišljam, da bi ju imela kar doma do septembra, da se jima imunski sistem še malo okrepi...Čeprav bi mi kakšen dan dopoldan čisto pasalo imeti malo mira in tišine pri hiši, da bi končno lahko postorila vse kar moram.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Sandra, čestitke bodoča teta. Me je ravno včeraj moja mami spraševala kako je ime tvoji sestri. Je na L ali na T?

Tejkaz, moja sestra je na L user posted image in hvala za čestitkeuser posted image , se ful veselimo, čeprav je že zdaj imela nekaj težav s krvavenjemuser posted image ...
ZojaMiša, tudi jaz bi šla uživat s kolegicami, si boš malo spočila od vsakdanjikauser posted image ...
Clara, super slikce, ta, zadnja, črno bela pa je meni najbolj všečuser posted image , in ja, kot že druge pravijo, imaš talent, zato ga poskusi čimbolje izkoristitiuser posted image .

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 22.4.2010 8:04:27 >

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?