|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
17.4.2010 13:17:04   
sonček33
Erin, sem ravno videla, da pišeš, pa sem prebrala.  Upam, da se odnosi popravijo, oboji.
Glede T in alergije bi pa jaz zagotovo šla še po drugo mnenje. A vajina je dr. Š? Kaj pa če bi ga peljala morda k dr B? ali dr. M?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
17.4.2010 13:18:37   
sonček33
Pa navijam za pridelek. In dolžna sem ti še zahavalo, ker si se spomnila name glede službe. Res sem bila ful vesela, ko mi je mati povedala. Super si!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
18.4.2010 12:14:40   
Ryssa
Erin user posted image user posted image
Kr vztrajaj pri zdravnikih. Naš ima tudi cel kup problemov, pa se nas noben am ne vzame. Navsezadnje bojo še testi za alergije negativni, pa bojo rekli da si zmišljujem. Kaj je pa je potem vse to?

Naš tudi še ne govori, večinoma je vse eeee, hvala reče ko se mu zljubi, pa ata isto, pa še kaj. Ko se mu da, nekaj čeblja, večinoma pa nič. Bo že.

Držim pesti za pridelek, tvojega pa mal v roke vzam da pride k pameti user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
   RE: *** Avgustovčki ''''''''08 ~ 1.del ***
18.4.2010 20:02:44   
gajka
Dober večer! Vikend je za nami. Včerajšnji dan smo uspešno preživeli v "prazgodovinskem" Volčjem potoku (priporočamo!). Smo pa na hitro srečali tudi tejkoz s familjo. Mulček je bil že ob vstopu v park navdušen nad tistimi ta zgodnjimi tulipani in je moral prevohati vse cvetoče gredice ob poti (ja, očitno navdušenje nad domačimi lončnicami in ostalimi rožami ni samo naključje), dirjal od dinozavra do dinozavra, da smo ga komaj sledili, za nameček pa smo ga mogli na silo odvlečt s toboganov (itak je zanj samo največji in najbolj strm dovolj adrenalinski user posted image ).

Samo za občutek:
user posted image

user posted image

Tako, danes sva očija spojala na službeno pot in bova do sobote sama. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 18.4.2010 20:04:35 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
19.4.2010 0:31:37   
K_a_t_j_a
Sem si vzela še nekaj časa za vas. Sem še dolžna nekaj komentarjev za nazaj.

Hrana - kak vas je fajn brat, ko vaši lahko vse tako lepo jedo. Jaz morem pa na vsako deklaracijo gledat, tak sem že jezna, ker si tile oreščki vsepovsod.... user posted image Sej drugače ima Jan zdajle super stanje kože, odkar se je prenehal mraz vzunaj. Ima spet tisto gladko dojenčkasto po celem telesu, pa nič se ne praska. Kak je to fajn. user posted image No, sem malo zašla s teme, v glavnem, Jan je tak neješči fantek. user posted image Že tak ne sme kar dost stvari jest, pol je še pa izbirčen pri hrani, da je groza. Kar en mal potegne na kislo, ni šans, da bi pojedel. Naprimer, ko vidi pomarančo se že na daleč pači... Najraje ima krompir, riž, čokota, sojin jogurt in temno čokolado. To je glavno, pa mogoče turistična pašteta, drugih paštet "ala Argeta" tak  ne sme jest, ker so mlečne beljakovine notr. user posted image Ima še vedno tam okoli 10,5 - 10,7 kg. Pa sej ni čudn, če je tak hiperaktivc pa še prebava mu deluje 100 na uro. Včasih kaka po 3krat na dan.

kahlica še vedno ni aktualna. Vedno pove, ko se je pokakal ali polulal, da je kakal. Še ne razloči kdaj lula in kaka, tak da še pomoje ni cajt za odvajanje. Vedno ko se pokaka pa reče da ima "dek not". Je tak smešen, ko pride do mene pa reče: "kakal, dek not." user posted image

Hvala vsem za objemčke in lepe besede. user posted image Ja jaz res upam, da bodo izvidi septembra boljši. Me je tole kar potrlo. user posted image

Zoja Miša držim pesti, da bo Kaja Lina čimprej zdrava. user posted image user posted image user posted image

Čiščenje doma - jaz imam pa ravno obratne probleme. Moj user posted image namreč pravi zakaj tolk kar naprej čistim....user posted image Mislim včasih sem prav jezna, ja kdo pa bo če ne jaz.user posted image Pa še za njim morem včasih skoraj bolj pospravljat kot za Janom. Pa da ne boma katera mislila, da vsak dan norim s krpami in metlami pa sesalcem po stanovanju. Kopalnico sčistim ven enkrat na cca 7-10dni, ker imam pač rada kopalnico čisto, posesam 2krat na teden, včasih enkrat, perem pa res bolj, ker cot kar noče nikoli zmanjkat. user posted image Včasih se glede tega ornk ruknema. Najbolj me pa jezi, ko pusti cajtnge na wc-ju. Jaoooo.user posted image

anita - tole glede vrtcev pa res nimate pošlihtano in je res lahko župana sram. user posted image Jaz držim pesti, da se vam čimprej to pošlihta in da obe, Zoja in Ula dobita mesto v vrtcu. Pri nas odpirajo celo novo skupinico v enem vrtcu letos ( ta starostna skupina, ko je Jan)

buhtlčk
kakšne si pa imela rezultat po tistem brsu po posegu? Jaz imam c1 (blago spremenjene celice). Jaz tut upam, da se mi tole zrihta do septembra.

Erin user posted image user posted image user posted image držim pesti, da se vam bo kmalu poleti "prijel" prirastek.user posted image Mi pridemo 27.4., če moj dobi fraj. Glede dermatitisa ti tudi jaz predlagam drugo mnenje. Mi smo tudi šli po drugo mnenje na Pek LJ, zaradi AD in da smo dobili še en izvid, da smo potem le dobili odobren dodatek za nego. Ti pa priporočam kremico od ringarajevke "Sanele". Ta krema res zelo pomaga, dobi jo iz Srbije in je že veliko otrokam pomagala pri AD-ju. Flekci popolnoma izginejo in koža je čist gladka.  A Tilna to fejst srbi? Jan ima zdaj krasno kožo odkar ni mraza in odvečne vlage v stanovanju. Ne praska se več in mi spi celo noč. Pa občasno ga namažem s to kremico iz Srbije, če vidim, da ima kje malo suhe kožice.

Amelia držim pesti, da boš že ta mesec srečka user posted imageuser posted image user posted image user posted image

gajka lepo, da ste tako uživali! Ja Rok bo pa zgleda cvetličar user posted image user posted image Mi smo pa šli danes na en sprehod ob Velenjskem jezeru. Jan je zelo užival. Sam sončka je manjkalo.

Še to napišem, da sem končno oddala dispozicijo za diplomsko, ker je blo tokrat vse ok s strani mentorja, tako da zdaj pa začnem s pisanjem. Imam namen 8.7. diplomirat, da grem 10.7. z možgani na off na morje in izklopim.

Takole, zdaj je pa skrajni cajt, da jo zgasnem pod kovter. user posted image

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 19.4.2010 0:38:16 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
19.4.2010 7:55:05   
Zoja Miša
Jutro. En velika ponedeljkova user posted image
Jaz jo rabim. Nimam pojma kaj je Kaji Lini bilo, ampak premetavala, jokala, v glavnem vsake pol ure sem bila budna, če sem vmes sploh kaj spalauser posted image . In zjutraj sem si mislila, HB za puder! Pa tako lepo je spala zdej vse dni, ko sva bili doma, a danes, ko sva obe zopet na polno zaštartali...pa takole.user posted image

Gajka, lepo da ste uživali. Tudi mi smo namreč bili tam in s Tejkaz family obhodili vse dinozavre in na koncu bili skupaj na igralih. Mislim, kolikor je pač to sploh možno.user posted image Tejkaz lepo vas je bilo videti! In ja tobogani so tudi pri nas zakon, pa mivka...v glavnem še bomo šli. Vendar bi bila jaz z manj gužve, še bolj navdušena nad vsem!
Danes grem pa jaz na koncert!user posted image user posted image user posted image

Erin, user posted image Volčji potok boš brez poroblema našla, je lepo označeno. Je pa med Kamnikom in Radomljami, za lokacijsko orjentiranost.
Jaz še ne vem, kako bo, če slučajno peljemo Kajo Lino na počitnice v torek k moji sestri, nas ne bo. V vrtcu imajo namreč zopet združitev...mi2 pa po vsej verjetnosti v službi.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
19.4.2010 8:44:59   
tejkaz
Dan

Ja, v soboto smo bili tudi mi (tako kot polovica Slovenije) v Volčjem potoku. Sem že na začetku vedela, da se bomo sigurno s kom srečali. Čeprav sem pričakovala Anito in njeno družinico, smo se srečali z Gajko in Zojo Mišo.
Zoja Miša, sem šele potem na koncu pomislila, da ste mogoče zaradi nas kaj prepočasi hodili, ker nimam pojma kaj je bilo našemu otroku. Nič se mu ni dalo. Očitno je imel slab dan. Na igralih se je razživel, potem je bilo težko iti domov. Gajka, čudno da se na igralih nismo nič srečali. Na igralih smo bili dlje, kot pa na sprehodu v labirintu iskanja dinozavrov user posted image Tudi pri nas je bil najbolj zanimiv najbolj strm tobogan.

Včeraj smo bili v Velenju, bilo je slabo vreme, zato smo se odločili da gremo vsi skupaj na Bizeljsko k tašči in tastu, kjer so imeli sonček. Tisti ovinki čez Podčetrtek in do Bizeljskega Jašiju niso nič kaj dobro deli, zadnji ovinek je celo vsebino želodčka serviral po sebi in avtosedežu.

Ponoči smo slabo spali. Ko sem že mislila da bomo zjutraj kaj potegnili, sem se zbudila ob 4.45 ko je bilo iz otroške sobice slišati: uza jaja, lalalal, bavo (bravo) in ploskal samemu sebi. inga inga jaja, bavo.... Ob pol šestih je bil ta koncert že tako glasen, da sem šla ponj preden bi zbudil Evo, in ko sem ga položila k meni v posteljo, je splezal name (kolena mi je porinil nekam v želodec, glavo pa v vrat ?!?) in neverjetno, v trenutku zaspal. Po nekaj minutah sem ga uspešno prevalila na posteljo in je spal do pol sedmih.

Zoja Miša, uživaj na koncertu.

Katja, veliko sreče s pisanjem diplome in žal mi je za slab izvid.

Amelia, tebi želim veliko sreče in da boš še ta mesec v veselem pričakovanju.

Kar se čiščenja tiče, je pri nas obratno kot pri večini vas. Pri nas sem jaz tista ta picajzlasta, ko mora biti vse počiščeno in lepo. Kar pike dobim, ko moj zvečer odvrže nogavico kar lepo v kot, ko ne loči temnega in belega perila, ker se po kosilu spomni, da bi še nekaj popil ali celo pojedel in potem ne pospravi za sabo, ... Ni sterilno pri nas, je pa pospravljeno.

Erin, tudi vam veliko sreče in veselja pri delanju novega dojenčka.

Lepo se imejte, se kaj tipkamo jutri, danes imam toliko dela, da se ven ne vidim.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 19.4.2010 8:46:10 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
19.4.2010 11:15:23   
anita goitan
dan

ne ne, vsak vikend pa nismo pri dinozavrihuser posted image ..čeprav mamo letno karto, smo bli pa spet v ZOO..tud tuki letno kartouser posted image .
Včeraj meli polno stanovanje obiskovuser posted image , 6 otrok, pa 6 odraslih..zvečer smo vsi 4je sam padli v postlo.

Ku ku..me2 z Ulo ravnokar iz LJ, ble v Supernovi in super veliko sem zapravljalauser posted image , ampak nič za sebe..bom tud jaz prišla na vrsto kajti 16.5.imamo krst in rabim novo garderobo, pa botrca bo Ulina sestrična oz moja nečakinja, ki je vedno tipi topi lepa..ja..da ne bom zaostajalauser posted image

Se še beremo, drugače smo fino, Zoja že počasi obvlada poganjalca, čelada je obvezna in nikoli ne pozabi ali zatrmari da je ne bi imelauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
19.4.2010 11:17:01   
clara23
Jutro,

mi smo preživeli čudovit vikenduser posted image . Smo sami kraljevali v hiši tašče in tasta in je bilo super! Mark tam vedno dobro spi, zjutraj pa potegne celo do 10:30user posted image user posted image . Nas je pa danes ponoči takoj postavil na realna tla in nagajal kot hudičuser posted image .
Kahlica je pri nas na žalost iz modeuser posted image . Pa tako dobro mu je šlo..ampak če noče pač noče.

Hrana..je vse, najreje ima pa meso in kumarice. Pri krompirju trenutno nekaj štrajka, ampak ga bomo že ukrotili..

Govorjenje..govori ravno toliko kot je 2m nazaj. Ne kaže nekega velikega interesa..ampak bo že, ko bo.

Jaz sem pa odkrila novo strast..slikanje na platnouser posted image user posted image . Sem čisto zasvojena s čopičemuser posted image user posted image
Tole je par primerkov:
African life...
user posted image

Tok misli...
user posted image

Stopinje skozi čas...
user posted image

user posted image

user posted image

V prostoru...
user posted image

African beauty
user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
19.4.2010 13:26:49   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Jaz sem pa odkrila novo strast..slikanje na platnouser posted image user posted image . Sem čisto zasvojena s čopičemuser posted image user posted image
Tole je par primerkov:
African life...
user posted image

Tok misli...
user posted image

Stopinje skozi čas...
user posted image

user posted image

user posted image

V prostoru...
user posted image

African beauty
user posted image

ej noroooo dobro!!! A tud prodajašuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
19.4.2010 15:04:46   
clara23
hvala!user posted image

Tudi, če je interes..za zdaj imam eno prodano in dve naročeniuser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
19.4.2010 15:23:01   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Tole je par primerkov:
African life...
user posted image

Tok misli...
user posted image

Stopinje skozi čas...
user posted image

user posted image

user posted image

V prostoru...
user posted image

African beauty
user posted image

Čudovito!!! Noooroooo! Res! Men so posebej lepe une African!user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
19.4.2010 15:32:46   
gajka
clara23 - lepe slike! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
19.4.2010 19:15:31   
sayuri
DAn. Komaj začetek tedna je, jaz sem pa nekako takole user posted image user posted image user posted image

L&Z sta me danes skor u grob spravla user posted image MIslm, kulk je pa to enih živcev  v njiju oz. radoživosti in naspidiranosti user posted image user posted image user posted image Ne pomaga nobena beseda na lepo, samo vpit moram in se dret, da kaj zaleže. user posted image user posted image user posted image Ah ja. Se bojo moji otroci mamo zapomnili po vpitju in dretju. user posted image Res se včasih počutim totalno nesposobno. DA ne morem dveh mulcev ukrotitit user posted image Filip je poglavje zase. Ta otrok je tko priden, da to res ni. In se mi smili, ker to dretje tud on posluša user posted image JAh, malo sem se prišla zjokat. Saj veste, kok včasih odleže user posted image

NAs v torek v Volčji potok zagotovo ne bo user posted image Moj zagotovo dela. Tko, da bom sama. S tremi mulci pa ne grem nikamor. Smo edino za v kakšno ograjo user posted image

Evo...tolk...na hitro.

clara, sem že na fbju gledala tvoje ustvarjanje. Lepo. user posted image
Erin user posted image
KAtja user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
19.4.2010 20:14:55   
sandra123
Čeruser posted image ...Kako je to fajn, ko se moji T&T končno umirita in zavlada tišina v hiši user posted image user posted image user posted image ...Sta že v postelji, ju je dolg sprehod kar izmučil...Tina in user posted image na treningu plezanja, jaz pa tukaj za rač. čepim, namesto, da bi se končno lotila vseh stvari, ki me čakajouser posted image ...

Sayuri,user posted image še predobro vem, kako se počutišuser posted image , pri nas je pa žal še tako, da jima še Tina nagaja in imamo potem še dodatno dretje na kvadratuser posted image ...T&T me sploh ne slišita, da o Tininem selektivnem sluhu sploh ne govorimuser posted image ...
Erin, user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Katja, upam, da bodo naslednjič izvidi boljši, čeprav lahko, da si samo kakšno vnetje imela in je posledično bil bris malo slabši...user posted image user posted image user posted image user posted image
Gajka, ti boš pa počasi že lahko začela odštevatiuser posted image , uh, kako čas bežiuser posted image user posted image user posted image In Rok zgleda pravi mali princ med vsemi temi rožicamiuser posted image .
Tejkaz, Jaša pa ima stil prepevanjauser posted image , no naša Taja si še pol ure prepeva "Nina Nina Nana" v posteljici, ko je treba spat , pa bravo, bravo zraven, pa omaro odpira in predale z nogavicami, ki si jih potem veselo daje v posteljico user posted image user posted image user posted image , ma ni, da niuser posted image .
ZojaMiša, tudi mi smo imeli nocoj neko čudno nočuser posted image user posted image , se je Taja 4x zbudila ponoči, nekaj user posted image , se jezila, spila 2 steklenički čaja...zjutraj sem bila kot zombi, ko sem vstala za v službouser posted image user posted image ...Ma ne vem, a na nas res ta mlaj tako močno vpliva al kaj, isto je bilo iz čet/petek...čez vikend sta pa spali kot user posted image , od 19.30 do 08.30 user posted image user posted image user posted image user posted image ...A je Kaja Lina kaj boljšeuser posted image

Amelia, tudi jaz ti želim veliko uspeha pri načrtovanju novega družinskega člana user posted image user posted image , pa javi se nam kaj bolj pogosto, če boš utegnilauser posted image .

Ne vem, če sem vam že povedala veselo novičko, ja pri nas bomo pa spet zibali...ampak ne jaz user posted image , moja sestrauser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.4.2010 20:16:51 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
19.4.2010 21:51:13   
buhtlčk
čer

samo na hitro; Katja je blo nekej takega pri meni tudi ja, samo se to menda lahko tudi samo od sebe uredi, pri meni se je v pol leta. Je pa tud kar slabo kazalo, je obstajala možnost ponovne operacije.

Naš mulček že pridno spi od 19.30. V sveži pižami seveda, vsako noč mu okrog pasu plenica premoči, pa smo probal že vse, tud pamperske. Nimam pojma kaj naredit. Bo že minilo.

Erin halo! Bratranes od našega do dveh let ni nič govoril, nič, pol pa direkt v stavkih. Nč bat, pri fantih je to menda čist običajno.

Sayuri in Sandra odlično vama gre, res si ne predstavljam met dveh Gapejev user posted image

Grem pred tv, ne morm več dons..

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
19.4.2010 23:57:42   
bella02
Hej!

Prebrala sem sam tole stran, za nazaj še ne.

Zoja Miša, Gajka in Tejka, nas bo Volčji Potok še počakal, imamo pa dinozavre vsekakor v planu. Lepo, da ste se imele fajn.

Sayuri, te čist razumem. Jaz sem včasih sam od Teje utrujena ko ..., kaj šele, da bi imela 2 taka razbojnikauser posted image . Tudi pri nas je Tjaša zelo pridna, ji pa tud kdaj mal ponagaja, sam ni panike. Mora pa Teja vse za njo ponavljat. Od norenja do plazanja do vsegauser posted image .

Sandra, tvoje TTT so tud navihane, a neuser posted image . Pa lepo, da ste zdej zdravi!

Erin, sej bo, tud te bolezni se morejo enkat nehat! Nisem še prišla do tvojega posta, sam glede na napisano predvidevam, da bosta delala na novem članu. Jeeeee, bom navijala! Pa govoril bo tud Tilen kmalu, še prevečuser posted image .

Mi smo načeloma uredu. Tjaša je imela zamašene prehodne poti od nosu do ušes, pa se je poštimalo, Teja je pa ene 2 dni bolj kašljala, pa je bolš. Jaz sem imela v petek izpit, pa mi je blo kar težko (Gajka, jih imam še 11 do koncauser posted image ). Ta teden bom malce kofetkala, danes z mamicami iz vrtca (ko sem itak čakala na gin, pa da se nisem vozila sem pa tja), jutri greva s prijateljico na solato za moj rd, v sredo pa pride moje priča iz Kočevja, pa bova mal počvekaliuser posted image . Moram se pa kar naprej prijavit za naslednji izpit. V soboto sem si za rd kupila likalnik in sem danes prav z užitkom likalauser posted image .
Aja, pa željeni vrtec smo dobili, mi ne bo treba več vozit Teje mimo našga v druzgauser posted image .

kahlica: še ne prakticiramo. Sej ji jo dala, pa smo sam plenico dajal dol, gor pa niti ni obsedela. Bomo poleti.

govorjenje: mamici (to sem jest), Taši, tači (oči), mama, ata, Malko, Ufa (marko in Urškauser posted image ), nalnik (računalnik), avto, looooo (kolo), duda, uf (kruh), caj, pisa (za pisat/risat), ufa (kuža)Pati (copati/čevlji), lula (lulat), Ala in Umpa (Kala in Lumpa, sosedovi psički) in še kej bi se našlouser posted image . Poje pa itak skoz nekej po svojeuser posted image

duda: zaenkrat jo mamo še. V soboto sem se naredila neumno in ji je nisem dala. Niti je ni klicala, ene 3x morda, pol je pa pela in se pogovarjala in brez joka zaspala. Okoli 1h začne kašlat in jo gre user posted image iskat, da bosta inhalirala. In kaj je blo? Bila je brez žakla in hlač od pižame, pa še odkritauser posted image . Torej mi je blo včerajšnje kašlanje logičnouser posted image

Nič, grem v mižule. Lepo se imejte!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
20.4.2010 8:03:08   
Zoja Miša
Jutro user posted image

Na koncertu bilo super, sem res uživala!user posted image user posted image user posted image Potem še malo čveka s puncami, ki sem jih videla po dolgem času...super v glavnem!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
20.4.2010 8:24:04   
Zoja Miša
Clara, super slike...svaka čast, da najdeš čas...

Sayuri, user posted image user posted image user posted image

Sandra, super, da ste sedaj bolje, pa četudi so 3xT razgrajačke, važno, da so zdrave!user posted image

Bella, lepo ti je...veliko sreče z učenjem in izpiti! user posted image Čeprav, ko je takole vreme je kar težko za knjigami sedeti...kolikor se spomnem iz študenskih časov, smo takrat tudi mi skos samo kofetkaliuser posted image

Mene pa glava boliuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3219
20.4.2010 8:40:15   
anita goitan
jutro

Zojo v varstvu, še ta mesec pa še maj potem sem se pa odločila da bo domauser posted image ..ja potem bom pa zelo poredko na rr, FB itduser posted image

Ula mi je zaspala, ob 14ih ima posvetovalnico, pa 1.pikico.

Popoldan pa ven, na igrišče, na sonce, včeraj bli do 18.45, no z Ulo sva šle 2x notr (dojenje), pa še okopala sem jo da bo danes lepa, dišečauser posted image

Grem likat

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3220
20.4.2010 9:14:30   
Amelia
Hvala punce, da držite pesti zame...v soboto je dan D, greva zjutraj v PO po transfer zarodkov. Razmišljam v smeri, kaj če oba zarodka preživita odmrznitev, koliko jih bova vstavila....in nimam srca, da bi rekla, samo enega mi vstavite, če bom imela to srečo, da 2 preživita, si oba zaslužita možnost, da 9 mesecev ostaneta pri meni. Čeprav...po drugo strani, si pa ne predstavljam to norišnico....2 leti in pol stara hči, pa še dva kričačauser posted image ...Mah, saj zdaj se s tem ubadam, na koncu bom pa jokala ker ne bo nič...bomo videli...vas obveščam...

Neposredna povezava do sporočila: 3221
20.4.2010 9:19:21   
Zoja Miša
Tejkaz, vedno pozabim napisati, da smo kupili sedež za na kolo Kiss. Nismo ga še sprobaliuser posted image , a mi zgleda fajn! Poročam, kako se obnese pri nas...ko bo enkrat končno nameščen, še praj pa napumpane gume na mojem kolesu!user posted image

Jutri imava z user posted image  11-sto obletnicouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3222
20.4.2010 9:21:28   
Zoja Miša
Amelia user posted image user posted image user posted image user posted image  Veliko, veliko sreče! Držim pesti!!! Pa naj bosta 2! Vsekakor nas obveščaj!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3223
20.4.2010 10:40:10   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Hvala punce, da držite pesti zame...v soboto je dan D, greva zjutraj v PO po transfer zarodkov. Razmišljam v smeri, kaj če oba zarodka preživita odmrznitev, koliko jih bova vstavila....in nimam srca, da bi rekla, samo enega mi vstavite, če bom imela to srečo, da 2 preživita, si oba zaslužita možnost, da 9 mesecev ostaneta pri meni. Čeprav...po drugo strani, si pa ne predstavljam to norišnico....2 leti in pol stara hči, pa še dva kričačauser posted image ...Mah, saj zdaj se s tem ubadam, na koncu bom pa jokala ker ne bo nič...bomo videli...vas obveščam...

držim pestiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
20.4.2010 10:55:40   
Ryssa
Danes gremo pa tudi mi dinozavre gledat. Vprašanje če bo še kak ostal, da ne bojo kar vsi zbežali, ko bomo mi prišli user posted image Zadnje čase mi dela drame v javnosti in odkrito povedano si niti ne upam prit naslednji torek na srečanje. Če se bo danes vredu obnašal, je možno da pridemo naokoli, drugače pa ne.
Tako da če bo katera tam, me naj pocuka, jaz imam večinoma oči samo za tamalega, ker je cel naspidiran vedno. Itak nas boste pa najbrž že na daleč čuli. Tisto kričanje, to ni oživeli dinozaver, to je naš Lan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?