K_a_t_j_a
|
Sem si vzela še nekaj časa za vas. Sem še dolžna nekaj komentarjev za nazaj. Hrana - kak vas je fajn brat, ko vaši lahko vse tako lepo jedo. Jaz morem pa na vsako deklaracijo gledat, tak sem že jezna, ker si tile oreščki vsepovsod.... Sej drugače ima Jan zdajle super stanje kože, odkar se je prenehal mraz vzunaj. Ima spet tisto gladko dojenčkasto po celem telesu, pa nič se ne praska. Kak je to fajn. No, sem malo zašla s teme, v glavnem, Jan je tak neješči fantek. Že tak ne sme kar dost stvari jest, pol je še pa izbirčen pri hrani, da je groza. Kar en mal potegne na kislo, ni šans, da bi pojedel. Naprimer, ko vidi pomarančo se že na daleč pači... Najraje ima krompir, riž, čokota, sojin jogurt in temno čokolado. To je glavno, pa mogoče turistična pašteta, drugih paštet "ala Argeta" tak ne sme jest, ker so mlečne beljakovine notr. Ima še vedno tam okoli 10,5 - 10,7 kg. Pa sej ni čudn, če je tak hiperaktivc pa še prebava mu deluje 100 na uro. Včasih kaka po 3krat na dan. kahlica še vedno ni aktualna. Vedno pove, ko se je pokakal ali polulal, da je kakal. Še ne razloči kdaj lula in kaka, tak da še pomoje ni cajt za odvajanje. Vedno ko se pokaka pa reče da ima "dek not". Je tak smešen, ko pride do mene pa reče: "kakal, dek not." Hvala vsem za objemčke in lepe besede. Ja jaz res upam, da bodo izvidi septembra boljši. Me je tole kar potrlo. Zoja Miša držim pesti, da bo Kaja Lina čimprej zdrava. Čiščenje doma - jaz imam pa ravno obratne probleme. Moj namreč pravi zakaj tolk kar naprej čistim.... Mislim včasih sem prav jezna, ja kdo pa bo če ne jaz. Pa še za njim morem včasih skoraj bolj pospravljat kot za Janom. Pa da ne boma katera mislila, da vsak dan norim s krpami in metlami pa sesalcem po stanovanju. Kopalnico sčistim ven enkrat na cca 7-10dni, ker imam pač rada kopalnico čisto, posesam 2krat na teden, včasih enkrat, perem pa res bolj, ker cot kar noče nikoli zmanjkat. Včasih se glede tega ornk ruknema. Najbolj me pa jezi, ko pusti cajtnge na wc-ju. Jaoooo. anita - tole glede vrtcev pa res nimate pošlihtano in je res lahko župana sram. Jaz držim pesti, da se vam čimprej to pošlihta in da obe, Zoja in Ula dobita mesto v vrtcu. Pri nas odpirajo celo novo skupinico v enem vrtcu letos ( ta starostna skupina, ko je Jan) buhtlčk kakšne si pa imela rezultat po tistem brsu po posegu? Jaz imam c1 (blago spremenjene celice). Jaz tut upam, da se mi tole zrihta do septembra. Erin držim pesti, da se vam bo kmalu poleti "prijel" prirastek. Mi pridemo 27.4., če moj dobi fraj. Glede dermatitisa ti tudi jaz predlagam drugo mnenje. Mi smo tudi šli po drugo mnenje na Pek LJ, zaradi AD in da smo dobili še en izvid, da smo potem le dobili odobren dodatek za nego. Ti pa priporočam kremico od ringarajevke "Sanele". Ta krema res zelo pomaga, dobi jo iz Srbije in je že veliko otrokam pomagala pri AD-ju. Flekci popolnoma izginejo in koža je čist gladka. A Tilna to fejst srbi? Jan ima zdaj krasno kožo odkar ni mraza in odvečne vlage v stanovanju. Ne praska se več in mi spi celo noč. Pa občasno ga namažem s to kremico iz Srbije, če vidim, da ima kje malo suhe kožice. Amelia držim pesti, da boš že ta mesec srečka ! gajka lepo, da ste tako uživali! Ja Rok bo pa zgleda cvetličar Mi smo pa šli danes na en sprehod ob Velenjskem jezeru. Jan je zelo užival. Sam sončka je manjkalo. Še to napišem, da sem končno oddala dispozicijo za diplomsko, ker je blo tokrat vse ok s strani mentorja, tako da zdaj pa začnem s pisanjem. Imam namen 8.7. diplomirat, da grem 10.7. z možgani na off na morje in izklopim. Takole, zdaj je pa skrajni cajt, da jo zgasnem pod kovter. Lahko noč.
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 19.4.2010 0:38:16 >