košuta
|
Pokorno se javljam - verjetno pogrešana (pa upam, da še ne izbrisana )... Berem, da imate kar precej težav z zdravjem. Trkam, trkam, trkam - pri nas zaenkrat HB nič resnega. Nekaj bušk seveda in takrat največjo paniko ter vik in krik zganja tašča. In mali seveda izkoristi... Še vedno sem doma - brezposelna in sploh ne iščem službe kaj resno. Malo lenobe, priznam. Pravzaprav mi nič ne manjka, razen nekaj denarja - pa našega atija oskubimo. No, saj nisem zapravljiva, ne vem, kdaj sem nazadnje kaj kupila zase. Pa bo počasi treba po kakšne hlače... Naša žverca bolj ali manj spi celo noč od konca januarja, ko sem bila že res obupana. Namesto, da bi spal celo noč, se je čedalje pogosteje zbujal. Nakar sem mu naredila spalno vrečo in sprememba je - vau! Prvo noč, ko sem ga dala spat vanjo sem šla 3× pogledat, če še diha. V resnici ne vem koliko zob ima naš Teo. Noče ust odpret, da bi pogledala... Me je kar strah, kako bo, ko bo treba k zobarju. Drugače pa navadno ni problema zobe umit... Pregled pri P (za starost leto in pol) imava v sredo. Me je malo strah, kakšna bo kri - mi smo še vedno večinoma na mlečnih jedeh, ker drugega enostavno a)noče pogledat, b)noče ust odpret, c) noče prijet v roke... Saj drugače ni suh, je pa hudir, ker moram vsak dan zanj posebej kuhat... Kakšen kronpir, kakšno meso, kakšno sadje... Nič od nič. Potem pa pojdi kam... S kahljico pri nas še nismo začeli - čakamo na poletje, ko bo manj oblečen in starejši... Bravo pa za tiste, ki imate že nekaj uspehov na tem področju. Eh, spet samo jamram. Zadnje čase sem sploh sitna - bi res rada, da se še letos poleti preselimo v mansardo; se še kar nismo. Moj vedno kakšno mašino kupi, da ima še več dela. Pa ne upam biti sitna, ker je potem samo še bolj živčen. Bog ne daj, da beseda nanese na poroko - bi najraje ušel... Naj še katera napiše kak roman - da ne b čez celo stran samo moj post.