sandra123
|
Jutro , še ena za vse... Dojenč, nimam besed , kaj več ne bom rekla, se pa popolnoma strinjam z Nell, treba je rešiti zadevo!!!! ZojaMiša, upam, da bosta čimprej ok, kar se pa škrlatinke tiče...ne vem, kaj naj rečem, je možno, ampak, po moje bi imela še vsaj grlo vneto in obložen jeziček...ne vem...Pa za pogumno punco pri jemanju krvi..., jaz ponavadi kljub temu, da sama opravljam takšno delo, otrpnem, kadar se mojima T&T jemlje kri... No, jaz sem pa včeraj prave muke preživljala na kontroli pri P ...Taja ni bila nič boljše, pa še Teja je kurila, pa je že v torek P rekla, da naj se pridemo pokazat...Teja ima tudi AB, njej se je spet ustavilo v grlu, kljub groznemu kašlju, naj bi imela pljuča čista, Taja pa....ja, jo posluša, pravi, da je boljše, pa gremo merit saturacijo(kisik v krvi), pa pokaže 91-92% kisika , jaz že cela adijo, ker vem, da to pomeni, da je treba v bolnico na kisik...obe prepričujeva Tajo, naj zakašlja, ona pa tako odločno "ne, ne, neeeeeee" in se zraven smejala...jaz cela zaskrbljena, P se trudi, da bi jo nekako zamotila in da bi jo spodbudili, da zakašlja...še grlo ji je šla ponovno gledat, samo, da bi zakašljala, ona pa samo na široko odpre usta in pomoli jeziček ven...šele, ko je Teja zakašljala, je to Tajo spodbudilo, da je tud ona...in HB je bila potem sat. 94-95%, tako, da nisva šli v bolnico....Vam povem, grozen občutek, ko vidiš, da si tako blizu bolnice...No, sem pa vesela, da sva ostali doma, nonstop jo opominjam, naj kašlja....Skratka, tako sr imamo pri hiši, zdaj pa tudi že resno razmišljam o cepljenju proti pnevmokokom, da vsaj pljučka malo zavarujemo...