|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
11.3.2010 21:32:06   
Zoja Miša
Dojenč vse sem prebrala in sem hudo user posted image . Pa mislim, kaj je tem ljudem?! So normalni?!?
Kaj več ne bom pisala, ker ti lepše, kot Nell itak ne morem napisati, se pa popolnoma strinjam z njenim mnenjem z vseh strani! Ukrepaj punca!

Neža, Anita, čedne slike. Kaja Lina pa moje crocse obuva. Sem ji za poletje obljubila, da svoje dobiuser posted image

Bella, ja kg lahko gredo fejst dol, če ščitnica preveč deluje, kot v mojem primeru. Zdaj mam tablete, upam, da se v doglednem času poštima.

Mi2 sva bili pri P danes, še vedno sumi na škrlatinko (čeprav nima nobenih drugih znakov - vneto črelo, vročina, le izuščajčke oz pikice). So Kaji Lini vzeli bris žrela in kri iz žile na rokiuser posted image . Je pogumno prestala, čeprav so ji šarili po roki, ker ji niso žile našliuser posted image . Jokala bolj iz užaljenosti, češ kaj pustim da ji delajouser posted image . Sem jaz zašvicala zraven od nervoze. A je za nama. V sredo bodo menda izvidi. Do takrat ostaja doma. Jaz pa malo doma malo v službi (babice a akciji). Sedaj upam na škrlatinko, ker bi bilo super, da jo je tako prestala.

Nočka!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
11.3.2010 22:16:45   
K_a_t_j_a
dojenč jaz sem ostala brez besed glede te varuške. user posted image  user posted image
Mislim pa kako lahko taka dela sploh v vrtcu???? Res katastrofa!!

Zate in za Žano pa en veeeeeeelik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
11.3.2010 22:34:41   
K_a_t_j_a
Zoja Miša držim pesti, da bo Kaja Lina čimprej zdrava.  user posted image user posted image user posted image Ja tudi jaz sem čist "mehka", ko jemejo Janu kri iz roke. To mu vedn vzamejo za krvne teste za alergologa. Na zadnjem pikanju se niti malo ni zajokal. Sem bila prav presenečena, ko sem čakala vzunaj pred vratatmi, ker ga je moj držal na rokah v ambulanti. Tebi pa tudie želim, da se ti ščitnica sedaj popravi in normalizira delovanje.

Neža in anita zelo lepe slikice! user posted image

dojenč se podpišem pod besede od nell, ker ona ti je pa res tako lepo napisala. Matr sem jaz postala zraven jezna, ko sem tole brala, kaj se gredo v vašem vrtcu. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
12.3.2010 7:58:26   
sandra123
Jutrouser posted image , še ena user posted image za vse...

Dojenč, nimam beseduser posted image , kaj več ne bom rekla, se pa popolnoma strinjam z Nell, treba je rešiti zadevo!!!!
ZojaMiša, upam, da bosta čimprej ok, kar se pa škrlatinke tiče...ne vem, kaj naj rečem, je možno, ampak, po moje bi imela še vsaj grlo vneto in obložen jeziček...ne vem...Pa user posted image za pogumno punco pri jemanju krvi..., jaz ponavadi kljub temu, da sama opravljam takšno delo, otrpnem, kadar se mojima T&T jemlje kri...user posted image

No, jaz sem pa včeraj prave muke preživljala na kontroli pri Puser posted image ...Taja ni bila nič boljše, pa še Teja je kurila, pa je že v torek P rekla, da naj se pridemo pokazat...Teja ima tudi AB, njej se je spet ustavilo v grlu, kljub groznemu kašlju, naj bi imela pljuča čista, Taja pa....ja, jo posluša, pravi, da je boljše, pa gremo merit saturacijo(kisik v krvi), pa pokaže 91-92% kisika user posted image user posted image , jaz že cela adijo, ker vem, da to pomeni, da je treba v bolnico na kisik...obe prepričujeva Tajo, naj zakašlja, ona pa tako odločno "ne, ne, neeeeeee" in se zraven smejala...jaz cela zaskrbljena, P se trudi, da bi jo nekako zamotila in da bi jo spodbudili, da zakašlja...še grlo ji je šla ponovno gledat, samo, da bi zakašljala, ona pa samo na široko odpre usta in pomoli jeziček ven...šele, ko je Teja zakašljala, je to Tajo spodbudilo, da je tud ona...in HB je bila potem sat. 94-95%, tako, da nisva šli v bolnico....Vam povem, grozen občutek, ko vidiš, da si tako blizu bolnice...No, sem pa vesela, da sva ostali doma, nonstop jo opominjam, naj kašlja....Skratka, tako sruser posted image imamo pri hiši, zdaj pa tudi že resno razmišljam o cepljenju proti pnevmokokom, da vsaj pljučka malo zavarujemo...

Lp, Sandra

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
12.3.2010 8:41:40   
gajka
Dobro jutro še iz naših koncev! user posted image

ZM - a šele naslednji teden bodo izvidi? Sem mislila, da to gre hitreje. user posted image Upam, da ni kaj hujšega in bo hitro mimo, pa da bosta obe kmalu zdravi šibali po svetu. user posted image

sandra123 - jao, vi imate pa tudi nonstop ene piz* s tem zdravjem... user posted image Očitno ti je namenjeno službeno prakso (nego) kar doma izvajat.  user posted image

Roka sem pravkar oddala eno nadstropje nižje, pa potem pospravila vso navlako igrač v škatlo. Ko pride pa Rok zraven, je pa kot bi atomska treščila vanjo. user posted image Eh... Kričanje je še vedno na tapeti, za vsako stvar, ki jo pokaže, po novem kriči zraven. user posted image Bo treba počasi kakšne čepke za ušesa nabavit...

Vmes med pisanjem me je še ex-šef poklical, pa vedno začne nakladat in nakladat, tako da je na koncu minilo pol ure... user posted image Eh...

Naj vam današnji sonček prinese koš zdravja in nariše nasmeh na usta! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.3.2010 8:42:32 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
12.3.2010 9:33:41   
dojenč
jutro, jutro. evo user posted image .najprej se vam naj zahvalim za vse kar ste napisale še posebaj nell, ki se je strokovno in tudi nestrokovno (ko se je postavila v vloge mamice) vse lepo obrazložila.
ja tudi jaz sem tega mnenja, in enostavno več ne vem , vem pa le to, da se bom za pravico svojega otroka bojevala kot levinja, ker se imam svo pravico.
no, žana je danes pri botrci, tako da sem popolnoma mirna. sma se lih pogovarjele vceraj z sestro, ki pa so o tem mele debato s ravnateljico(njihovo)ki je resnično zgrožena  na ravnanje vzgojiteljic, še posebaj izjave ravnatelja. žana ni imela vceraj nič temp.se vam ne zdi to čudno, v vrtecu pa v ponedeljek in torek mislim halo, znebile se je rade.tak občutek mam.
grem zdaj na kavico, je prišla kolegica po mene

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
12.3.2010 10:03:59   
dojenč
evo, me, kavica je bila zelo okusna:)
SANDRA: boga mala, hvalabogu, da ni bilo treba v bolnico, midve žano ko sva bile, je prišlo veliko otrok na inhalacije, predvsem tisti z asmo in bronhitisom, bogi otroci, kak so jokali-zakaj pa je to cepljenje proti  pnevmokokom
upam da se čimprej pozdravita
ZM- bravo za kajo lino, da je to tak prenesla, in res bi bilo super da bi tole bila škralatinka, da sta tega rešeni, še posebaj če pri tem ni imela večjih težav: pa je bila ceplejena?a lahko otrok dobi otroško bolezen kljub temu da so bili cepleniuser posted image user posted image
KATJA- če ni najlepši trenutek ko pride otrok k tebi in se certa, pa te lubčka, meni je žana zadnjič rekla, lada mam( rada te mam) pa me tak objela, cela blažena sem bila, zdaj pa to večkrat naredi ko kaj ušpiči.trenutno imava borbe zvečer: ker imamo v kopalnici umivalnik dokaj visoko sem ji zdaj naštimala stolček, da lahko sama segne v vodo, in tam bi si ona rada ure in ure umivala zobe, pa obraz in uhe, in še in še, vodo namreč obožuje, pustim jo 5-10 minut, potem pa je vik in krik,saj voda je topla samo vseeno pa ni fajn da je tako dolgo v vodi

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
12.3.2010 10:09:04   
dojenč
user posted image
user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
12.3.2010 10:11:16   
dojenč
user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
12.3.2010 10:19:53   
dojenč
user posted image

spomin iz bolnice

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
12.3.2010 10:24:50   
dojenč
user posted image

ža na in prijateljica iz bolnice LUČKA- lepo ime, ne! sta se kar dobro ujele

user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
12.3.2010 10:28:28   
dojenč
mamica ji je v bolnici stala ves čas ob strani

user posted image

v resničnem življenju zgledam lepše, tukaj pa sem prez frizure in make-upa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
12.3.2010 10:30:29   
dojenč
user posted image

tole pa so bili v vrtcu slikani, za pusta seveda

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
12.3.2010 10:36:52   
dojenč
še to iz službe

user posted image
user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
12.3.2010 10:45:21   
anita goitan
dojneč maš luštno Žano, ful! Pa tako navihano, bi bla glih z Zojo za skupej kaj ušpičtuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
12.3.2010 11:37:01   
dojenč
DA SE MALO POHVALIM, KAJ VSE ZNAM...user posted image

razna vabila za vse priložnosti
user posted image
reklamne table
user posted image

TISK NA MAJICE, KAPE....
user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
12.3.2010 11:49:12   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: dojenč
zakaj pa je to cepljenje proti pnevmokokom

Dojenč, tukaj imaš nekaj linkov, kjer piše vse o tem cepljenju proti pnevmokokom...

http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042243166
http://bibaleze.si/clanek/malcek/pnevmokokne-okuzbe-v-otroskem-obdobju.html
http://med.over.net/forum5/read.php?37,6017604
http://vizita.si/clanek//alergije/pnevmokok-otrokom-nevarna-okuzba.html

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
12.3.2010 11:51:33   
Ryssa
Luštne slikce user posted image

So pa res malo čudni ti vzgojitelji user posted image 37,5 v ritki vročina. Hm, potem bi naš imel skoraj nonstop vročino, saj je to nekako normalna temp. za merjenje v ritki. Jaz smatram za normalno do nekje 38 v ritki, odvisno tudi od samega stanja otroka. Pa merjenje v ritki, da si dovolijo. To lahko zgolj jaz, pa še to samo takrat da se res prepričam, ker včasih mi pod pazduho ne rata zmerit prav ali pa mi ne dovoli.

sandra mi smo našega cepili proti pnevmokoku. Je komaj 14 dni od takrat in bo še trajalo da bo viden kakšen učinek. No, sicer naš ni veliko bolan (trkam), v letu in pol je bil 3x, je bil pa od tega 2x fejst bolan, bronhitis in bronhiolitis, pa še sum na astmo ima. Tako da sem se kar odločila za cepljenje, brez pomislekov. Pa še v vrtec gre naslednji teden.

Zoja Miša hb da ni nič drugih znakov tudi če je škrlatinka. Sem pa jaz enkrat brala, da je škrlatinko možno dobiti večkrat user posted image Da otrok ni imun ko jo preboli.

Ponoči še vedno ne spimo, trojka ga še vedno matra pa čeprav že gleda ven.... Mislim prav noče nas nehat zajeuser posted image .

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
13.3.2010 9:31:11   
dojenč
OJLA, PUNCE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - IZVOJITE
ena za vsako,
nič, jaz sem v službi, žana je pri babici.
zunaj je lep sonček, tako da komaj čakam da grem domov, pa malo pokukamo na plan.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
13.3.2010 15:30:15   
sandra123
Dan...a danes pa nobene ne bo na raportuser posted image ...Meni pa tako dolgčasuser posted image , ja, če verjamešuser posted image ...imamo kar pestro pri hišiuser posted image .

Imam pa eno vprašanje za vas...A že kateremu od avgustovčkov petice kaj nagajajouser posted image Meni danes Taja ves dan že toži "auauau" in kaže na petkico zg.levo, še ko smo malo s kremico mazali dlesni, si je sama mazala pri zg. peticahuser posted image ...Kdaj ponavadi petice izraščajouser posted image Smo imeli že zvečer en sam katastrofalen jok, šele calpol je potem malo pomagaluser posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
14.3.2010 22:34:52   
bella02
Ojla!
Še sem tukaj, sam sem tolk brez energije, da ni nič od ničuser posted image . Sicer je za nami lepa sončna nedelja, sam moja ni bla glih sončna (poskrbi dec za to).
Prva mora mi je, ker sem predčasno zaključila dieto, ker sem enostavno obupala. Sicer je uspeh cca -8kg, sam pri moji začetni teži to ni ne vem kaj. Vsi pa pravijo, da se mi precej pozna in ja, sem srednje zadovoljna, kajti zdaj imam noro željo po cukruuser posted image . Nisem še nič dobila nazaj in upam, da se bom znala kontrolirat.
Druga mora je moj študij. Prejšnji teden sem imela obe punci doma in nisem naredila nič v smeri učenjauser posted image . Enostavno ni šlo. Danes tud ne, ker sem spet bla skoraj cel dan sama z njimauser posted image , zdaj mam pa glavo ko sod in grem le še spat. In ko pomislim, da prihajao dnevi, ko bo moj cele popoldneve zunaj, mi je pa še bolj, sam ne vem, al hudo al slabouser posted image .
Ena svetla točka je, da sem prvič v življenju bila na smučišču in ugotovila, da mi še kar greuser posted image . V soboto smo šli na nočno v Sodražico. Luštno je blo, družba prava, danes me pa le roke malce bolijo, noge pa nič. Žal mi je le, da sem to speljala na koncu zimeuser posted image .
Ne me user posted image , sam nimam kakšnih posebnih komentarjev, le na hitro:

dojenč, groza, da taki ljudje delajo z našimi otroki in pohvala za lepe slikce!

sandra
, pojma nimam, al že mamo petice al ne, sem nehala štet, jih je pa že velik. Pogledam jutri. Mi skoraj  nismo vedeli, da prihajajo zobki, le malo več slinjenja je blo in mislim da 1x vročina, to je blo pa HB vse. In HB, da ste zvozili brez bolnice!

Zoja Miša, Erin, Sayuri in Tejka, kako ste? Pa itak vse ostale, kako ste?

Danes bi bil moj pozdrav takle: user posted image
Jutri je pa nov dan!!! Lep teden!!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
15.3.2010 8:10:30   
Zoja Miša
Jutro!user posted image

Bella, hvala za vprašanje. Smo fajn. V soboto bile pri frizerju, se je Kaja Lina pustila striči, tako da ima sedaj tako lep kratek paž!user posted image Pripopam kakšno slikico. Sam moram najprej slike dol pobrat, fotoaparat je doma, jaz pa v službi. Kaja Lina še doma, ker čakav izvide. Upam, da bo šla v četrtek v vrtec, ker ga kar malo pogreša, se mi zdi.
Bravo za smučanje! Jaz že 2 leti nisem nič. Upam, da bomo drugo leto šli za en teden nekam.

Vikend je bil lep, pomlad je v zrakuuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
15.3.2010 8:28:59   
tejkaz
Dan

Vikend pri nas minil krasno. Cele dneve smo bili zunaj, tako da smo včeraj vsi 4je zaspali že ob pol osmih.

Bella, super za smučarijo in bravo za -8kg.

Zoja Miša, tudi mi smo bili pri frizerju čez vikend. Jaša ima zdaj čisto kratke lase, ga je kar z mašinco postrigla, Evo pa nismo nič.

Sandra, pri nas še nimamo petic in še nič ne kaže na to da bi jih imeli. Bogi tvoji dve punčki, upam da vam bo zdravje kmalu bolj naklonjeno. Sicer pa, v soboto ob 18.32 se začne pomlad. Takrat bo bolje user posted image

Dojenč, sem bolj na hitro prebrala tvojo zgodbo, ko bo več časa, bom komentirala. Slike so pa lepe.

Pa še nekaj, upam da mi boste pomagale potešiti firbec. V viške vrtce sem kakšna dva meseca nazaj poslala prošnje za vpis obeh otrok v njihov vrtec. En vrtec je 50 m stran od moje službe in bi mi bolj ustrezalo, da ju vozim s sabo v vrtec, kot pa da sta v Medvodah. Takrat sem čez par dni domov dobila obvestilo, po navadni pošti, da je vrtec poln in da me bodo obvestili, ko bo kakšno prosto mesto. V soboto pa smo imeli v nabiralniku dva listka za dvignat pošto (priporočeno) iz Viških vrtcev. Kaj je to lahko? Ne upam se veselit, da sta sprejeta. Bi mi lahko priporočeno še enkrat poslali obvestilo da smo še vedno na čakalni vrsti? Ko sem ju vpisovala, sva se z ravnateljico pogovarjali, da bo mogoče našla koga, ki bi raje šel v Medvode. Mogoče je že koga našla. In zdaj bi najraje šla kar domov, hitro na pošto.

Pa da še pohvalim Jaša, saj mogoče za koga od vas to ni nič, ampak Jaša že govori v stavkih po tri besede. Najpogostejši stavek je "te en avto" (še en avto), "ni ni avto brr",  sklepam da pomeni da se je avto odpeljal, sicer pa že full govori, sicer ga včasih razumem samo jaz: "za jaja" (kuza laja), "mami, eja avto" (mami, eva ima avto),... pa še eno pesmico zna zapeti, sicer vse kar razumem je za jaja naprej pa samo melodijo zapoje.

Nič, moram delat. Že 14 dni imamo celo norišnico, ta teden bo pa še večja.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
15.3.2010 9:14:43   
anita goitan
dober danuser posted image

lep vikend, veliko takih še, bili zunaj, sonce že kar močno..pa kuhali, se certaliuser posted image ,..sedaj imam kupe za likat, ma bom že, sej sm na porodniškiuser posted image
Punci sta pridni, Zoja se počasi navaja kahlice (čez dan), no, ni še nekega napredka, ampak za kakanje ji pa uspe, reče kaka in jo slečeva, dava na kahlico in to je to. Počasi, počasi..pa bo. Ula pa še vedno, zelo lepo spi ponoči, ponavadi se samo okrog 2.doji in potem že zjutraj ob 6ih, ko smo vsi že ready za nov dan.

V petek grevi k zobarju, je dobila vabilo..na sistematski pa še kar ne. V sredo pa gre mami k frizerju, no pa Ula zravn.

Šibam Ulo podojit, potem pa ven na zrak, lep dan

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
15.3.2010 9:25:22   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

V petek grevi k zobarju, je dobila vabilo..na sistematski pa še kar ne. V sredo pa gre mami k frizerju, no pa Ula zravn.

A si ziher da moraš dobiti vabilo? Se mi zdi, da se dobi vabilo samo pri treh letih. No, mogoče je v vašem ZD ju drugače user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?