bella02
|
Ojla! Mah, sploh ne vem, kam gredo dnevi . Tjašo imam še doma, da pride popolnoma k sebi in da me ne bo strah, kaj se dogaja z njeno vranico. Drugače je ona uredu. Teja tudi in je v vrtcu. V torek sva bili doma, ker sva imeli ob 13h cepljenje za klopni meningitis in je bla taka smešna ura, da bi v vrtcu glih zaspala. Doma sem jo pa dala spat ob pol 11h, pa je do 12h pela , ko sem jo itak mislila zbudit, da greva. Pri cepljenju je tulila, ker smo jo mogle tri trdo prijet, pol je blo takoj uredu. Pa bajske je dobila na roke, to je pa itak ves point. Ko zagleda računalnik, so jo sam bajski, pa morda še Nodi ali Pepa. Tjaša je v nekaj dneh že 100_x_ gledala Alvina . Za vikend bomo praznovali Tjašin rd, pa tudi jaz se bom kar zraven uštulila, da ne bom čez 14 dni spet delala. Pa moji bodo zdej prišli in to je to. Jutri moram spečt torto, jo bo mela sam Tjaša, zase je še nikoli nisem delala . V soboto imamo prijatelje, v nedeljo pa domače. Bo pestro, ja Komaj čakam, da gre še Tjaša v vrtec in da damo čez ta vikend, potem pa drug teden še en dan vrtčevske prijatelje in to je to. Pol pa moj študij. Kar čaka in čaka, dnevi pa grejo . Prejšnji teden nisem naredila nič, ta teden pa nič več . Jao Sayuri, uspešno zrihtajte tale rotavirus. Jaz nimam sušilca in bi verjetno kar tenko pisakala. Srečno Zoja Miša, mi mamo sam še plastičen slinček, unih nič več. Kje si čevlje dobila? V Cicibanu? Moramo tud mi it, zdaj ma še škorenjče , pa itak je dopoldne še bolj hladno. Moramo obema kupit. Sandra, lepo je slišati, da ste končno bolš !!! Nate, za rezervo Nič, punce, lepo se imejte in uživajte v pomladi, smo jo dolgo klicale
< Sporočilo je popravil bella02 -- 18.3.2010 12:23:58 >
|