|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de...
18.3.2010 8:32:32   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Jutro

Zoja Miša, ti moram povedati da ima Jaša dve novi sošolki v vrtcu. Dvojčici. Eni je ime Kaja, eni pa Lina. Simpatično, a ne? user posted image

Se še kaj javim.

user posted image user posted image user posted image user posted image bi jih bilo zanimivo spoznati.

Mi smo fajn, Kaja Lina user posted image (zdej mi je pa smešno) je v vrtcu, jaz v službi, vse gre po ustaljenem redu (no, razen plačeuser posted image ). Danes gremo po čevlje za Kajo Lino user posted image in upam, da najdemo kaj pametnega in ne glih roza, ker smo vsak dan blatni, da te kap. user posted image Včeraj bili 2h popoldne zunaj, je bilo super! Žaba male že skoraj čisto sama zleze na mali tobogan in se spusti. Gunca se rada, zelo!

user posted image

Dobile izvide včeraj ni imela škrlatinke. Bil je nek pnevmokok infektuser posted image . Kr neki. Sem z eno mamico govorila, njena hči je imela isto, le da je zraven še kašljala in imela vročino!
Ah, upam, da smo se sedaj dodobra pozdravili, da bo en čas mir!

A ja pa še enauser posted image

No, tukaj pa je slikana zvečer, po frizerju. Za info, strigla se je že 7-dmičuser posted image

user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
   RE: *** Avgustovčki '''''''''''''''''''''''''...
18.3.2010 8:37:27   
anita goitan
jutro

sm včer probala n-krat kaj napisat pa je slo vse v malorouser posted image

bem, mi smo fajn, super da so taki lepi dnevi
smo velik zuni, ampak Ula pač mora vseno jest, takrat pa notr ker za dojenje na prostem mi je še mal prehladno.

Včer sva ble z Ulo pri frizerju, končno prišla do svoje kratke frizurceuser posted image , Ula pa pridno čakala v lupinci, pridna jeuser posted image

Dns sem pa zaspana, ma ne zarad Ule, jo ravno ob 3,40 podojim, se uležem, mogoče 20min zaspim, pa gosp.Zoja akcija..začela svoj dan, ma ni šans da bi še mal spala...

In ravno sedaj se odpravim za vn, pa Ulo že dam v vozek, iščem pa ključeuser posted image , včer se je Zoja z njimi igrala, nič, vajo ponovim ko ključe dobim, jao mularija.

gajka je vse okuser posted image

zm a Kajal Lina pusti met slinčekuser posted image , pr nas ni šans

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.3.2010 8:38:25 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
18.3.2010 11:28:42   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Kakor kdaj. Ponavadi neuser posted image . Si ga lepo dol sname. Jah, ni lepa potemuser posted image .
Upam, da vama rata it ven, čeprav tu ni sončkauser posted image , lažejo vremenarji.
Super za frizurco. user posted image Jaz pa še kar vztrajam, sem že napol dolgolaskauser posted image , pa mau temnejša.

Ja, kje pa ste vse!?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
18.3.2010 11:28:59   
sayuri
Tud jaz sem se včeraj 2x matrala post oddat, pol sem pa odnehala user posted image

Lep pozdravček vsem skupaj. Sem na bolniški. L&Z imata rotavirus user posted image ZAčelo se je že ponoči v soboto, ko je Zara prvič bruhala. Seveda sem najprej mislila, da je kaj pojedla. V noči na ponedeljek se je bruhanje ponovilo. V ponedeljek se je še tista tipična smrdeča bledo rumena driska pojavila user posted image V torek se je Zari pridružil še Lovro in evo....imam vse v paketu. user posted image Pralni stroj laufa ku zmešan, prav tako sušilni user posted image NA srečo mi uspeva, da kar pijeta. Sem flaše kar na vse konce hiše postavila in se jima zabavno zdi, da po tolkem cajtu spet vlečeta po cuclju user posted image Upam, da se izognemo bolnici user posted image

sandra, super da ste boljše. user posted image Vidiš, še dobro, da v soboto nisi bila pri meni, ker bi T&T zihr rotavirus pokasirali. user posted image

Zoja Miša mi smo bili v soboto v nabavi za čevlje. Smo obredli Mass pa še nekaj trgovin, na koncu pa pristali v cicibanu, kjer smo dobili, kar smo želeli. Povsod drugje so čevlji za suhe nogiceuser posted image NAša dva imata pa močno in še visok nart po vrhu. Ima pa Lovro 25 številko user posted image , Zara pa 24. Jaz ju pa v zimske škornje št. 23 obuvam user posted image user posted image user posted image user posted image

anita goitan, povej, če Ula kaj več ponoči spi, kot je Zoja spala? A čez dan Zoja noče več spat? user posted image

Mah...evo, sta se že zbudila user posted image Še nekaj sličic:

Plenico dol! Vsakdanje tisočkratno opravilo user posted image
user posted image

Tole boš popil in pika!
user posted image

Bolčkana
user posted image

Bolčkan in spet razbit (padel v vrtcu :()
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2729
18.3.2010 11:30:12   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Kakor kdaj. Ponavadi neuser posted image . Si ga lepo dol sname. Jah, ni lepa potemuser posted image .
Upam, da vama rata it ven, čeprav tu ni sončkauser posted image , lažejo vremenarji.
Super za frizurco. user posted image Jaz pa še kar vztrajam, sem že napol dolgolaskauser posted image , pa mau temnejša.

Ja, kje pa ste vse!?user posted image

Tud pri nas ni sočnka. Neki kislo vse skupaj deluje user posted image

A zdaj si se bolj na temno poštrihala? Bo treba it na kavico, da te vidim. user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
   RE: *** Avgustovčki ''''''''08 ~ 1.del ***
18.3.2010 11:53:54   
bella02
Nell in Anita, malce pozno, pa vseeno iz srca: vse najboljše še tukaj!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 18.3.2010 11:55:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 2731
   RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de...
18.3.2010 11:57:08   
anita goitan
bella hvalauser posted image

sayuri ne, Zoja spi opoldan, hb, Ula pa se čez noč 2x dojiuser posted image , res je angelček, zaenkrat. Pozdravte seuser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
18.3.2010 12:18:35   
Zoja Miša
Sayuri, ojoj, tole pa ni fan! Pozdravite se brez bolnice! Kaja Lina bila cepljena, upam, da jo to obvaruje! Luštne slike.
Pa tole za kavo, bi bilo res fajn, te držim za besedouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
18.3.2010 12:21:19   
bella02
Ojla!
Mah, sploh ne vem, kam gredo dneviuser posted image . Tjašo imam še doma, da pride popolnoma k sebi in da me ne bo strah, kaj se dogaja z njeno vranico. Drugače je ona uredu.
Teja tudi in je v vrtcu. V torek sva bili doma, ker sva imeli ob 13h cepljenje za klopni meningitis in je bla taka smešna ura, da bi v vrtcu glih zaspala. Doma sem jo pa dala spat ob pol 11h, pa je do 12h pelauser posted image , ko sem jo itak mislila zbudit, da greva. Pri cepljenju je tulila, ker smo jo mogle tri trdo prijet, pol je blo takoj uredu. Pa bajske je dobila na roke, to je pa itak ves point. Ko zagleda računalnik, so jo sam bajski, pa morda še Nodi ali Pepa. Tjaša je v nekaj dneh že 100_x_ gledala Alvinauser posted image .
Za vikend bomo praznovali Tjašin rd, pa tudi jaz se bom kar zraven uštulila, da ne bom čez 14 dni spet delala. Pa moji bodo zdej prišli in to je to. Jutri moram spečt torto, jo bo mela sam Tjaša, zase je še nikoli nisem delalauser posted image . V soboto imamo prijatelje, v nedeljo pa domače. Bo pestro, jauser posted image
Komaj čakam, da gre še Tjaša v vrtec in da damo čez ta vikend, potem pa drug teden še en dan vrtčevske prijatelje in to je to. Pol pa moj študij. Kar čaka in čaka, dnevi pa grejouser posted image . Prejšnji teden nisem naredila nič, ta teden pa nič večuser posted image . Jao

Sayuri, uspešno zrihtajte tale rotavirus. Jaz nimam sušilca in bi verjetno kar tenko pisakala. Srečno user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, mi mamo sam še plastičen slinček, unih nič več. Kje si čevlje dobila? V Cicibanu? Moramo tud mi it, zdaj ma še škorenjčeuser posted image , pa itak je dopoldne še bolj hladno. Moramo obema kupit.

Sandra, lepo je slišati, da ste končno bolšuser posted image !!! Nate, za rezervo  user posted image user posted image user posted image

Nič, punce, lepo se imejte in uživajte v pomladi, smo jo dolgo klicale user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 18.3.2010 12:23:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 2734
18.3.2010 12:24:58   
Zoja Miša
Sonček!user posted image

Sam se je vseenouser posted image , ko gremo pa v šoping. Sam je treba...ni drugeuser posted image .
Sayuri, hvala za info o čevljih, ampak če gremo direk v Ciciban, tam ni nič zameuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
18.3.2010 16:50:03   
gajka
nell, anita g. - vse najboljše user posted image , s sicer malo zamude user posted image , ampak vseeno iz srca!

Sem samo na hitro preletela tele čvekarije, pa ne bom kaj ekstra komentirala. Ja, vreme je spet lepše, spet je na sporedu služba (beri:teren) in vsakič sproti ugotavljam, a sem res čisto brez kondicije, ali se pač staram. No, na koncu za vse okrivim moj velik bauh! user posted image Jao, jao, počasi bi bilo treba malo izprežt, mene pa ravno zdaj čaka čedalje več dela... user posted image No, ja, dokler bo šlo, bom že menda zdržala.
Rok počasi začenja govorit. Zdaj njegov besedni zaklad obsega nekaj malega besedic (ki jih seveda drugi večinoma razumejo šele ob mojem prevodu user posted image , včasih jih še sama bolj pozno zaštekam, fante pa se tako muči in mi dopoveduje ), ga je pa prav fino poslušat.
Čevlje smo sicer mi zadnjič uspešno nabavili v Massu, so pa od Cicibana. Gumijasti škornji pa pojma nimam, čigavi so (tudi nabavljeni v Massu), važno, da se v blatu obnesejo. user posted image

Imejte se radi in uživajte v sončku!  user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 18.3.2010 16:56:14 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
18.3.2010 22:02:03   
Erin
nell, anita, happy B day tudi tukaj, je tudi meni RR štekal in nisem mogla odposlat...

Mi smo mel za vikend na obisku št 15 - bolezen namreč...jah, smo že navajen... pa vidim da nam kar ne dajo miru, pošiljam koš pikapok vsem bolančkom.

Pa ponoč še vedno skupaj spiva, že nekaj mesecev... eh, 16 mesecev je lepo spal v svoji postelji sedaj pa to sranje... se dere kot da bi imel živčen zlom če ga dam v svojo posteljico.. potem se pa celo noč stiska k meni, me drži za roko in zasleduje po postelji če se mu slučajno odmaknem... sem prav jezna nase..grrr...

In trojke delajo probleme, veliiiiiiike.... se zbujamo ponoči, deremo po 2 ure, dam kalpol in potem le zaspi...pa skoz kaže zobke... je trajal 10 dni da je ena ven prilezla, pa še 3 so... poj pa še 5-ke...mama mia... sem fouš tistim ki nimajo problemov z zobmi...

Ej babe žabe, kdaj se spet dobimo za en skupni kofe?  Hja, samo kako bomo našle en datum ki bo vsem ustrezal...to bo še zanimivo...

(s)mejte se*

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
18.3.2010 22:25:36   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Pa ponoč še vedno skupaj spiva, že nekaj mesecev... eh, 16 mesecev je lepo spal v svoji postelji sedaj pa to sranje... se dere kot da bi imel živčen zlom če ga dam v svojo posteljico.. potem se pa celo noč stiska k meni, me drži za roko in zasleduje po postelji če se mu slučajno odmaknem... sem prav jezna nase..grrr...

Pri nas je skoraj isto stanje. Tut 16 mescev spal sam lepo v kinderpetu, zdaj se nama pa vsako noč pridruži pri spanju.  Včasih že ob 22.00, včasih pa poznej, v glavnem ni več dneva, ko bi spal sam v svoji postelji celo noč. Opažam, da je postal večji cartek.  Sred noči kliče mama ali ati in hoče it v posteljo k nama, dugače je vik in krik in noče zaspat nazaj. Tako, da se sploh ne naspim več tako kot bi se mogla. Se zjutraj  cela prebrcana zbudim. user posted image .
Evo, je že v najini postelji, se je že začelo, zdaj se je pa smejal, ko je prišel v najino posteljo in zaspal nazaj. Mislim user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
19.3.2010 8:02:08   
anita goitan
jutro

user posted image user posted image

lep dan bo, me2 z Zojo pa šibavi k zobarju, bom poročala kako blo, čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
19.3.2010 8:11:11   
Zoja Miša
Jutro. Anita, dobro rihtata!

Evo, zato sem vesela, da je Kaja Lina v vrtcu: http://www.ringaraja.net/clanek/cemu-je-namenjen-vrtec_154.html

Mi smo včeraj nabavili čevlje in dvoje copatkuser posted image (ene za v vrtec in ene za doma)user posted image
user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2740
19.3.2010 10:18:51   
sayuri
Zoja mIša, lepi čeveljčki user posted image

Zunaj je sonček, L&Z spita. Bomo šli potem malce ven, ker nimata vročine. Ponoči je bil mir. Brez bruhanja in driskanja user posted image  Sta bila pa zjutraj do vratu posrana user posted image user posted image user posted image  Ma upam, da se bližamo koncu s temi driskami. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2741
19.3.2010 10:40:23   
bella02
Zoja Miša, kje si nabavljala? Ciciban? Lepi so! Kake so pa cene, da se vem pripravtuser posted image

Sayuri, upam, da je minilo juhu bruhu in driska obdobjeuser posted image

Erin, ne bom preveč pametna, nimam lastnih izkušenj s tem. Kaj pa če bi ga pustila noč ali dve, da malo pojoka, potem bo verjetno skapčil, da ima svojo posteljo. Misliš, da ne bi?

Anita
, dobro opravite!
Evo, grem torto pečt. Pred mano je pester vikend! Ve ga pa lepo praživite! Mi ga bomouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2742
19.3.2010 11:50:10   
sandra123
Dan...
Sayuri, super, da gre na boljšeuser posted image
Nell, kako sta kaj vidva s Tiborjem?
Bella, hvala za pikepoke, ampak niso kaj prida pomagaleuser posted image ...
Saj ne boste verjele, ampak, zgleda, da je bil tisti teden v vrtcu dober samo zato, da smo zdaj verjetno še norice, vodene koze pokasiraliuser posted image user posted image ...Taja je že včeraj imela nekaj izpuščajev, dam claritin, ker sem mislila, da je od kakšne hrane...danes zjutraj se reva zbudi cela pikasta, flekasta, samo na določenih mestih...pride soseda na obisk, ji pokažem in mi reče, da so to ziher norice user posted image user posted image user posted image ...Jao meni, ma nas pa res vse zahakla, no user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
19.3.2010 11:53:49   
Zoja Miša
Sayuri, hvala. Upam, da ste sedaj zakjučili s sranjemuser posted image .

Bella, ja Cicibanovi so oboji. Čevlji 45,00 eur (Ciciban hala A), športni copati 35,00 eur (Mass hala A)

Za mene ni bilo nič pametnegauser posted image .

Lep vikend!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
19.3.2010 11:55:18   
Zoja Miša
Sandra, kaj drugega ti e ne morem rečt, kot da boš drugo leto sreča, ko bosta obe zdravi, kot ribici v vodi! user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2745
19.3.2010 11:59:22   
sandra123
Zoja Miša, kako pa so zgledli zadnjič tisti izpuščaji pri KajiLini??? Meni se je to pri Taji namreč zdelo bolj kot kakšna alergija, zdaj pa čakam, če bo res kaj ratalo iz teh izpuščajev, čeprav mi je mal čudno, da bi bilo kaj drugega kot koze, ker jih ima tudi na ušeskuuser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2746
19.3.2010 12:36:33   
anita goitan
lep dan je
Zoja mi je sedaj zaspala, Ula tud spiuser posted image

Šibam kaj v usta vržt, lačnaa, skoz sm lačnaa

Zobar: Zoaj pogumno odprla ustka, je bila pohvaljena, kontrola pri 3l, dobila eno igračko-pri zobarci.user posted image

Lep vikend

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
19.3.2010 13:51:31   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Zoja Miša, kako pa so zgledli zadnjič tisti izpuščaji pri KajiLini??? Meni se je to pri Taji namreč zdelo bolj kot kakšna alergija, zdaj pa čakam, če bo res kaj ratalo iz teh izpuščajev, čeprav mi je mal čudno, da bi bilo kaj drugega kot koze, ker jih ima tudi na ušeskuuser posted image

Naprej kot male rdeče pikice, ki so se pojavile nejprej pod pleničko in za ušesi, potem pa po trebušku, hrbtu, kasneje po rokah in nogah. V roku 2 dneh, so spemenile barvo in ostala je le hrapava koža - pikčasta, a brez barve in tudi po jeziku je imela pikice. Pa po obrazu tudi, no. Cela je bila hrapava. V roku 10 dni je izginilo. A ni imela nobene vročine in vnetega žrela. Sum na škrlatinko, ki to ni bila. Bil nek sreptokokni infektuser posted image . Sem pa slišala, da so v Slo. prišle ošpice, tako da... Itak boste šli k P, ne?
Pa javi kaj imate! Pa ne preveč naporne dni ti želim in hitro ozdravitev tvojih dveh princesk!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
19.3.2010 20:49:07   
Erin
Bella, hvala ti za mnenje, bom poskusila...user posted image user posted image

Na kofe pa očitno nobena noče, al kaj? Al sam pri men to vprašanje ni berljivo? Že decembra sem bla ignoriranauser posted image Počakamo do prvomajskih da bomo vse frej? JA?

sandrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K_a_t_j_A - sva kar v istem zosu kaj?user posted image Kolk cm ti pripada v postelji..jaz se borim za zadnjih 30 pred "prepadom"user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2749
19.3.2010 21:46:56   
K_a_t_j_a
Erin jaz sem za kofe user posted image . Sem bila že na srečanju v CE in MB, pa sem rekla, da še morem v LJ prit. user posted image Bi bilo res zanimivo videt naše male "čmrlje" na kupu.
Ja tudi jaz sem ponavadi čist na koncu postelje. Jan ima itak največ placa na sredini, midva pa vsak svoj košček postelje. user posted image user posted image
Eh enkrat bo že bolje. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?